172102
  • Sheltem
    Valami klánban játszod a bf2t? Kéne valami csapat kb ez az egyetlen fps ami régóta leköt.
  • Verzoo
    Az első három magyar helis közül kettő egérrel tolja.Én a 875348235482374283745-dik vagyok de én is egérrel nyomom
  • schrank
    kérdezd meg a nagy heliseket tegnap este mit ért a tudományuk kubradamom (csoves és társai) amíg lesznek a játékban nehézgéppuskás járművek addig nincs biztonságban egy kávédaráló sem
  • Sheltem
    Ha már bevetődtem ebbe a topicba még1 kérdés:

Régebben(kb 4 hónapja) voltam 576 shopban a westendben(pedig utálom őket drágák is + szar a szolgáltatás is), azt láttam, hogy egyik "tábla" tele volt rakva bf2 reklámmal. Mondom a gyereknek ez mi?

"Hát 1 hónap múlva kapható lesz a bf2 + special forces kiegészítő egyben".

Na mondom király pont erre vártam. Azóta se látom sehol egyben a 2t. Valaki nem tud valami infót róla, hogy lesz e ilyen "complete" kiadvány?
  • Promi #82607
    Te lennel Cruel? lol persze hogy emlexem csao.
  • Sheltem
    Köszi dude.
  • Sheltem
    Promi ?

Csak nem az LG -s promi? Cruel vagyok nem tudom emlékszel e még rám :)
    86000 pont jézus mária...én most léptem túl a 10000en.
    Köszi a választ
  • Kandurex
    Szerintem is kiváló az egér +billenő kombináció!
  • Promi #82603
    Szvsz nem ajanlom a joyt.Joval gyorsabb az eger+bill reagalasa jatekban.
    +mire megtanulnal joy -al vezetni, ....
  • TS Zolly
    Kapolcson???
  • Sheltem
    Lenne egy nagyon láma kérdésem, akinek herótja van az ilyesmitől ugorja át a hozzászólásom.

Helikoptert lehet profin egér / bill párossal vezetni ? Azért kérdem mert elég régóta játszok attack helivel,de még mindig van olyan arc aki mellé beülök és olyanokat művel amitől eldobom a tököm. Pikkpakk fedezékbe vonul, másodpercek alatt a kanyonban repül kitérve a bemérés által okozta veszélyektől nem is beszélve a pontos lövésekről.
    Nem tartom magam lámának fps játékokban de sokszor van olyan érzésem, hogy 1-2 arc más kontrollerrel játszik. Azért kérdem mert van egy ajándékba kapott Trust joyom és ha azzal jobb akkor bekötöm. Előre is bocs ha idiótaságot kérdeztem.
  • Nagydög
    Mi mind hiszunk neked, Janek!
  • Gundark1234
    Tessék:
    AF link
  • schrank
    jjjja persze tornatanár
  • kBagyula #82597
    Én hiszek neked Janek. :)
  • kBagyula #82596
    Tudnál egy linket adni? Előre is köszi. :)
  • j4n3k
    Most már komolyan elhatároztam hogy megváltozok, és ígérem ha nem tartom be abbahagom a bf2-t. Sokszor mondtam már hogy megváltozok, de ez most sikerülni fog szerintem. Higyjetek bennem :)
  • Gundark1234
    Neem. Ma reggel felmentem a Totalbf2 oldal forumára és ott volt a link a fizetéshez. Aztán már csak egy frissítés a downloaderben és már töltöttem is le.
    A warze amúgy is rögtön bannol vagy nem? Mindegy én nem kockáztatok.
  • Running
    info: www.bf2huncup.fw.hu

Véget ért a LAN party, mindenkinek volt ideje kipihenni magát, lássuk mik a tervek a közeljövőre. Indíthatunk ismét sima Conquest és Infantry kupát, vagy ezeket válogatott custom mapokon.
    - Az Armor Kupa módosított alap-, vagy custom mapokon zajlana. A tervek szerint légi járművek nélkül, sok páncélossal.
    - A Dogfight Kupa a vadászgépekről szól. Módosított mapokon zajlik majd a verseny 5 vs 5, vagy 8 vs 8 vadászgéppel. Ugyanolyan típusú gépek lesznek a pályán, hogy egyenlőek legyenek az esélyek. Csapatversenyek esetén a csapat összpontszáma fog számítani, egyéni versenyeken pedig a lelőtt gépek száma. A jelentkezők számától függ, hogyan zajlanak majd le a kupák, de mindenképp több fordulós versenyek lesznek.
    - A Desert Storm Kupa hasonló, mint a Dogfight, csak éppen itt a helikoptereké a főszerep. A gépekben csak 1 ember, a pilóta ülhet, TV rakétázás kizárva. A többi ugyanaz, amit a Dogfight kupáknál leírtam.

Sok csapatnak elküldtem már egy táblázatot ahol megjelölhették mely kupákon indulnának. Akik még nem kaptak, azok keressenek meg engem, Running-ot. (msn: [email protected])
    Ha egy csapat nem tud kiállítani minimum 5 embert például a Dogfight Kupára, de pár embert érdekelne, akkor egyéniben még mindig indulhatnak. Hozzátenném a csapattal való részvétel se akadályozó tényező, mivel az egyéni és a csapat versenyek külön zajlanak majd. Az egyéni jelentkezők szintén keressenek meg engem a fent megadott msn címen, vagy ahol el tudnak érni. Egyelőre még csak a neveket gyűjtöm, és a csapatokat, mire mekkora az érdeklődés.
    Jó lenne ha még ezen a héten eldöntené minden csapat mire jelentkezne és egyéniben ki melyik kupán indul.

Hozzátenném, hogy nem feltétlen csak azoknak kell indulniuk, akik például már kiváló repülősök. Valószínűleg egyetlen csapat se lesz képes 5 kiváló pilótát kiállítani. Egyénire is jelentkezzen mindenki, mindegy, hogy tud repülni vagy sem. Szerintem egyedülálló lesz 10, illetve 16 vadászgépet a levegőben látni. Kiváló alkalmak lesznek ezek a versenyek a fejlődésre és tapasztalatgyűjtésre. Várunk minden jelentkezőt szeretettel.

Ötleteket, véleményeket, és mindent ami eszetekbe jut azt nyugodtan mondjátok el, küldjétek el nekem. A szabályok végleges lefektetésénél mindent át fogunk beszélni. Akik szeretnének a szabályok megalkotásában, a szervezésben, illetve bíróskodásokban részt venni, azok szóljanak.

Eddigi jelentkező csapatok:

Kupák: Csapatok:
    Infantry 16-os: Horda HBA LOB HRC*** JCSR 25th
    Infantry 32-es: WING HRC*** 25th
    Conquest 16-os: HBA HRC*** JCSR 25th
    Conquest 32-es: Horda WING LOB HRC*** VÉNY
    Armor Kupa: Horda WING HRC*** LOB
    Dogfight Kupa Horda WING VÉNY JCSR FRX GBC HRC*** 25th
    Desert Storm Kupa: Horda WING JCSR FRX HRC*** 25th

Ranglétra: Csapatok:
    Infantry 16-os: Horda HBA LOB HRC*** 25th
    Infantry 32-es: Horda HRC*** 25th
    Conquest 16-os: Horda HBA HRC*** 25th
    Conquest 32-es: Horda HRC*** LOB VÉNY
    Armor Kupa: Horda HRC***
    Dogfight Kupa Horda HRC*** VÉNY 25th
    Desert Storm Kupa: Horda HRC*** 25th

A CSAPATOK NAGY RÉSZE EGYÉNIBEN IS INDULT A DOGFIGHT ÉS DESERT KUPÁKON EZÉRT NEM LESZÜNK KEVESEN, AKI MÉG JELENTKEZNE AZ TEGYE MEG A HÉTEN NÁLAM!

A DOGFIGHT ÉS DESERT STORM KUPÁK NEVEZÉSI HATÁRIDEJE A HÉTEN VAN, MERT ELVILEG JÖVŐHÉTEN KEZDENÉNK. CSÚSZÁS AKKOR LESZ HA A TÉRKÉPEK MÓDOSÍTÁSÁT NEM SIKERÜL A HÉTEN MEGOLDANI.

SZABÁLYOK ÉS EGYÉB INFÓK A KUPÁKRÓL, RANGLÉTRÁRÓL AZ OLDALRA A HÉTEN FOG FOLYAMATOSAN FELKERÜLNI. JELENLEG 3 INFANTRY-S CUSTOM MAP MÁR LETÖLTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ.

Üdv mindenkinek!
  • Crem
    Hát...

Lehet, hogy én vagyok béna, de én még a HIVATALOS(Introducing EA Downloader) oldalon nem látom!

Ugye nem a Warezról beszélsz, ami mellesleg az Nforce-n nuke-t kapott.
  • Gundark1234
    Morning.

Nem csak az, hanem már a Booster Pack is ott van. Nekem már tölti is lefelé.

• Danee
    szerintem meg tévedsz :)
    nem mondom h öreg, de 20-on felül van :P
  • j4n3k
    Akkor jó
  • Crem
    Morgen!

Az EA Downloaderben megjelent az Armored Fury Trailer!
  • kBagyula #82587
    Jóreggelt!

Látom zajlott az élet az éccaka. :))
  • Landor
    flémet55!%!%

• joebacsi
    áhh rambo nem gondolja komolyan, janeknak max kicsit elasztikusabb lenne az ánusza, de semmi komolyabb nemtörténne :D
    amúgy van egy tippem, hogy teis fiatalka vagy még, mert sikerült úgy beleszólnod a dolgokba, hogy nagyon nemvagy tisztában a helyzettel...ilyenkor bölcsebb vagy ha hallgatsz :)
  • Pharolas
    Figy, gyere találkozzunk...megloplak, és majd utánna bocsánatot kérek

Na ne már...
  • Kissztani
    Ne legyél már ilyen kemény, anyázni nem szép én sem szeretem söt ugrok rá,de bocsánatot kért és ez kevés emberben van meg
  • eX RambO
    Jobb ha nem jössz el, megkíméled magad a pellengérre állítástól és a helyszíni felnégyeléstől.Végülis egy életed egy halálod...
  • ScOrpY
    megoldódott, újraraktam az eredeti helyére
  • mNzJean
    Azért én nem vetemednék arra ,hogy egy lanpartyn kezetemeljek bárkire is,elég durva dolog lenne ha egy virtuális közösségnek izomból kellene a promlémáit megoldani.
  • j4n3k
    Bocs mindenkinek akinek anyáztam, a köv bftalira meg elmegyek :)
  • mesor
    Annyira jó hogy mindenkiben él ez a vagy dagadt 14 éves pattanásos vagy egy nyüzüge szemüveges stb... aki játszik legenda.

Érdemes eljönni egyszer egy ilyen bf talira mert a bf scene nagyrésze (akit láttam személyesen) az nem ilyen. :)

Azt hiszem ha pár kis csávó látná hogy a monitor mögött kik bf2-nek és kiket anyáznak akkor utánna 5X is meggondolnák hogy mit írjanak a fórumba vagy a játék közös chatjébe.

Azért is jó egy ilyen tali mert akinek problémája van valakivel virtuálisan az eljöhet és leverheti ezeket a "gyerek", "általában szemüveges 40 kilós paragépek, vagy kövér 150 kilós, a kólától, meg a chipstől cukros pattanásos egyedek. (vagy 12-14 évesek)" srácokat.

UI.: lehet hogy ilyeneket nem fog találni egy bf talin de próbálkozni lehet. Az is igaz hogy az ilyen szájkarate mesterek akiknek a monitor mögött nagy a pofája úgyse fog eljönni egy ilyen rendezvényre.
  • j4n3k
    Bocs. Tényleg nagyon köcsög voltam.
  • ScOrpY
    Most raktam fela bf2-t. De nem oda ahova alapból akarja hanem a d:\Battlefield2 könyvtárba telepítettem fel. Peccselni akarom és ezt írja ki:
  • SubZero911
    Annyira nem érdekel, hogy kutakodjak. De köszi.
  • Running
    schrank egy tornatanár. nekem elárulta.
  • schrank
    nem mondtam hogy belinkelek bármit is de ha egy kis columbo vér csörgedezik az ereidben akkor a bf scene nagyrészéről lehet így vagy úgy készült fotókat találni
  • Mester01
    Szerencséd van hogy Cream78 megelözöt mert lekiabáltam volna a fejedet!