172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Verzoo #83250 MOST OLVASTAM JANEK NINCS TÖBBÉ?????????
HA IGAZ AKKOR

-
Fent latsz egy flashes bannert. A piros kettes aljan van FAQ felirat, vidd oda az egeret. A valaszt ott lathatod jobb oldalon. -
hello!bocsi de törttel lehet játszani? -
Dari #83247 Letöltöttem az EURO FORCET (eredeti) felinstalláltam,felraktam az 1.3 patchet de a szerverlistán az összes új pálya pirossal van és nem tudok játszani Singleplayer módban megy mindegyik így valószínűleg nem az installnál sérült valami Van esetleg valami más patch is?
-
Polemius #83246 Üllő, a neve meg ott van az adatainál. -
neménvoltam #83245 múltkor azt írta, hogy Üllőn... azt a helyet mondhatni jól ismerem, mert a közelben laktam én is:) Monorhoz közel, ami tudniillik teli van kisebbséggel:D -
Megatlátod=megtalálod -
Olyan szervert keress ami nem ranked... megatlálod a filtereknél.. -
vass17 #83242 szükségem lenne egy kis segítségre: ma feltelepítettem az 1.3-as patchot és mivel nem eredeti a játék nem akar belépni a serverekre (invalid Cd-key).
Amielőtt nem volt feltéve a patch lehetett vele játszani neten!!!!!
előre is kösz a segítséget!!!!!!!!! -
Ejj, tanuljátok már meg, hogy az nem siló, nem reaktor, hanem HŰTŐTORONY, baszki... :P :) -
Horatio Bloom #83240 Látod azt, csak nem heli, hanem pálma... Amúgy láttam olyat is, hogy Karkandon a MEC főbase-ről ellőtte a TOW-ot a Hotel zászlajába meg a Zatar-on a középső dombról tankkal kilőtte a hangárban parkoló MIG-et... Egyeseknek nagyon sok az idejük -
Mester01 #83239 ezert hivjak pixelshootnak.... -
az amcsi heli ok...de az Mi28 nehezebb mivel nem is látod hova kell lőni :) -
Horatio Bloom #83237 Helikről jut eszembe, sarkin a parton levő TOW-al mindkét helit a földön lehet tartani egy jó kis pixelshootinggal, főleg ha commander az ember... Ezt nemrég olvastam, kipróbáltam és működik
-
n003 #83236 hááát erre mondják rakétás szóhasználattal hogy fáákk end fórget! :))))
persze szigorúan csak "búvárruhában" -
legközelebb is b@ssz@tok meg:D -
Hát igen 
-
-mé pont ötöt?
-akkor nyócat.
:D
lol
-
hol lakik? -
Polemius #83231 Azt mondjuk nem értem, ez a janek nem gondolt még arra, hogy egyszer valakinek úgy felb@ssza az agyát, hogy elmegy hozzá és megrakja?
A neve is ismert, ahol lakik az sem olyan hatalmas hely. Nem lenne nehéz megkeresni személyesen. Főleg ha valaki netán a közelben lakik. Vagy csak a szüleivel elbeszélgetne valaki, hogy milyen fiuk van. -
Ez lol :D -
fúú b+ ez tényleg 18+
-
18+ IQ FIGHTER DD
-
El ne hidjétek már!
Jövő héten egy új nickkel megint minket fog boldogítani. -
Ok kösz.
-
Horda szerveren van pár fent, de csak este fog menni szerintem... -
mára asszem én is jegelem...talán elkezdek tanulni a holnapi angol vizsgára,mert még 1 szót sem tudok
-
Szerintem simán vissza mehetne a heli a töltőpontra, nem vagyok benne biztos, hogy jó ennek a tíltása.
Viszont az a doboz dobálós ez muris ötlet..már látom is, hogy bazz...belementem a repülő dobozba

-
Pfuj de xarul nez ki. :) -
jah bye all:) -
asszem en is jegelem az sg-forumot:)az ember ir valamit,le sem szarjak,es minden ezzel a szerencsetlen janekkel van tele... -
remélem linkelni tudok...:D
kép -
David2006 #83218 ja ki kéne próbálni:) -
Melyik szerveren mennek a cutom mapok?
Nekem a kereső nem hozza ki. -
EOF -
Ja értem, csak elsőre kicsit nem vágtam, hogy miért írod ezt nekem. -
MSN üzenet tőle mikor meglátta h.beraktam ide :D -
Mivan ? -
De meg ám.CSak akkor azt nem értem, miért ír ijet ha tudja hogy úgyis beteszem az sg-re.Janeknak furcsa gondolkodása van
-
Tudtam hogy olyan seggnayló vagy hogy berakod sgre.
gondolom ezt Erykk is megkapta :D