172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #83289 De állandóan utánam jönnek azok a zöldek! Meg hallok hangokat, hogy adjak nekik valami ládát, meg radart. De honnan adjak mikor nekem sincs? -
Azok idegenek, nemszabad bántani őket, mert csoportosan közlekednek, valami SQUAD ba vagy mibe ... DD
-
Szegény csávó,ha ezek után teamkill lesz akkor valószínüleg színvak!
-
Polemius #83286 És mi a helyzet a zöldekkel? :) -
Rosszul mondtam, annak a szarlámának a pontos neve: GameOver(HUN). -
Abba is bele lehet ülni? Nekem még nem sikerült. -
nem 660??? 

-
az a lényeg az ellenfél zászlaját kell elfoglalni.
a pirossal jelölteket le kell lőni, neked meg életben kell maradni amíg csak bírsz.
a kékeket ne lőjjed azok haverok, azokat kövessed és adjál nekik amit kérnek.
és akkor majd jönnek a pontok.
-
500 mb-t megint?? -
Szedd le máshonnan az 1.3-as patchet. -
Na most öngyilkos leszek! áhhh mára kész vagyok...holnap ismét felteszem 1.3 at..
remélem addig kapok még valami helpet

-
Richard90 #83278 Hello!
Szeretnék feltenni egy láma kérdést... Csak egyfajta játékmod van? (Conquest vagy mi) vagy vannak másfajták is? ja és amúgy annak mia lényege (conqoest), soha nem értettem mi alapján vonja le a pontokat.... -
6600 gt 128 mb -
Milyen vidkartya? -
Áhh WINFOS KIKÉSZIT!!!!
NUCLEAR LAUNCH DETECTED!!!!!!!!!!
-
De 1.3 ban fekete képernyő és vissza asztalra 
Katódsugárvetőcsöves monitorom van
Komolyan nem tudom mit csinálhatnék még hogy menjen... -
az lehetetlen:D -
jah 1.0-ban megy faszán de nekem is ugyanezt csinálta a peccsekkel. -
1.0-ban nem...ha felrakod az 1.3-as patchet, akkor create local alatt lesz egy olyan, hogy co-op mód...ott be tudod állítani, hogy hány bot ellen akarjátok nyomni, valamint az erősségüket is (a 100-as beállítás nagyon dúrva, állítom, hogy úgy még odinnál is távolabbról lőnek pontfejest) -
gondolom TFT moncsid van ,rakd fel a driverét és menni fog. -
Az nem vizi jármű, hanem BTR...ez ellen úgy tudsz védekezni, hogy a hajó másik oldalán lévő essexbe ülsz be, vagy fogod az AT kasztot, és lövöd azt a köcsögöt :P -
Jah és még 1 kérdés
Local gamet játszanánk... itt valahogyan be lehet állitani botokat?! Mert kicsit szar hogy 5 en rohangálunk a mapon
-
Magyarázza már el nekem valaki, mi az élvezet abban, ha Omanon vadászgéppel bombázzák/rakétázzák az alapbázist (mindkét oldalon). Egy GameHunter nevű sz@rláma honfitársunk is előszeretettel műveli ezt a demószervereken.
A másik meg ami baromi érdekes, hogy szintén Omanon valamilyen vízi jármű fedélzeti géppuskájával a ködhatáron túlról lövik a hajó légvédelmi állását. Én benne ülök, de nem látom, akkor ő hogy látja az ágyút? -
Köszi..de megoldottam
Reinstall game 1.0 ban :D -
konkrétan a sötét képernyőre nem tok megoldást, de az 1.3-as után teljesen általános, hogy kidob a játék, nem is ritkán. -
szóval, lehiggadtam, még egyszer bocs (most már tudom is ki volt az, mégnagyobb szégyent hoztam a fejemre
).
közben játszottunk a CB infantry ladderen (16) a 7cie nevezetű fanszia csapat ellen, 7 vs 7-ben.
karkand volt a választott mapjuk
7cie-Horda
0-161
0-202
a miénk oman
7cie-Horda
0-183
0-187
összesen 733-0 a Horda javára. gratula mind2 csapatnak!
(főleg nekünk
)
-
Tudom hogy láma leszek a kérdésemmel " a bizonyos fekete képernyős " hisztériám van.
Végignéztem a FAQ ot.. kerestem a fórumban,
Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.
A BF2-ben így jó a refresh rate, de a 3rd party program hiányában az összes többi program a desktop frekvenciáján, vagy 60Hz-en fut csak.
Másold a következő szöveget notapadba, és mentsd el akármi.reg néven:
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000
Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól működik.
Nem használok semmi egyéb segédprogit...végigjátszadoztam az összes Freqivel, tetem defaultra, 60 hz re szal minden, és kidob szatlra a game 1.3 patch után
Valaki esetleg egy lebaszáson kivüli segitő válaszra méltatna?
Előre is köszi -
David2006 #83262 azért tk-ztad le mert bekkantantál,hogy 3szor elvittem előled a j10-et:) -
Ezek tényleg kóros elváltozások. Pihizd ki magad. :) -
igaz te nem vagy Janek? :DD (senkiben nem bizó, rettegő smiley) -
ezúton szeretnék bocsánatot kérni a quantum nevű játékostól, akárki is legyen az, hogy idióta hisztériás fasz módjára letk-ztam azért a kurva repcsiért az előbb a gsbf2-őn. kicsit eldurrant az agyam, nem is igazán miatta, de egyébként nincs mentségem, de nem szoktam iylesmit csinálni. -
SirArcheer #83258 Ti most melyik szervereken szoktatok játszani??
Horda-én szoktam de most le van zárva /gondolom war lesz/.
-
le kell zárni
-
Á 1 hétnél tovább úgysem bírja! Visszajön valami új nick-el... De úgyis felismeri mindenki....
-
fel se merek menni publicra, mert egyböl betámolyog a szakaszomba a 834893. Janek klón -
Még ne igyunk elöre a medve börére
de a vodkás üveg aljáig már lehet :D
-
úgysem igaz :S -
Leveskocka, Theodoric és jómagam :) de ez a legtöbb mit adhatok :) -
Leveskocka, Theodoric és jómagam :) de ez a legtöbb mit adhatok :) -
Én hallottam egy olyan rémtörténetet hogy majd visszatér, és most külföldi szervereken játszik...