172102
  • Kovács legény
    nah csöcs all jó8 reggel korán kelés
  • Kovács legény
    én nemértek hozzá de ha gondold megtanithatsz
  • Kovács legény
    nemtuc temég oroszulsem
  • Running
    EMBERKÉK, AKI ÉRT VALAMENNYIRE A BF2 EDITORHOZ ÉS A MAPKÉSZÍTÉSHEZ AZ KERESSEN MEG LEGYENSZÍVES. NAGYON FONTOS LENNE. KÖSZÖNÖM.
  • Csacsy
    Már törölték a hozzászólását.
  • joebacsi
    tyam ejovt boj?
  • Kovács legény
    meg hardwer bannt meg házozmegyünk és pofánrugjuk bannt
  • Kovács legény
    job tvoje maty?
  • Boxer HUN
    PERM BAN-t!!!
  • joebacsi
    kiskötsög e vaty?
  • Kovács legény
    Szarjatok má rejája!
    meccsen ugysem csinálja senki, publicon meg kapja a bant majd a sok "kisköcsög" oszt jóvan:D
  • Kovács legény
    elis kütem
  • joebacsi
    nono ésszel...lehet hogy ember nemvolt a legbölcsebb, de azért nemígy kéne lereagálni...főleg ha belegondolok, hogy személyesen pöttyet vicces lenne a szituáció...
  • mNzJean
    Kérhetném a nevem elé azt ,hogy GBC ? thx
  • Kovács legény
    nah mostmár tényleg elküldöm:D
  • vgez
    ha még érdekel valakit

http://www.bf2s.eu.tt/

Aki szeretne a stat oldalakra felkerülni csatolja a saját magáról készült függőleges formátumú fényképet, írja meg Bf2 nevét vagy PID számát, kérem küldje a [email protected] e-mail címre, előre is köszönöm.

BurnBaby
    ERykk03
    PT-6 NaytmaN
    [AvRs]^[HUN]_M0csoK
    LBandi
    [Dr.]Megas4
    SS_Dubi
    PT-6 TBW
    7th verzoo
    Kari
    HUNMarcus
    PT-6 Rodat
    frx|Zozo
    Snace
    koschwarzHUN
    zolesz(hun)
    Gab80_[Hun]
    Apache[HUN]
    ACE_hun
    Admiral_Chris
    [HUN]MRPN MagyaRocknakPárjaNincs
    ToM.TailoR[HUN]
    [HUN]Running[SG?]
    RoboGoD.hu
    -mNz-Jean
    Boxer[HUN]
    badsec
    sF*Slay3r
    [HUN]Fapuma
    tubifex
    HUN_ZOLI
    Sig (SauerSig)
    desertnoob
    Mr.M@ff1@
    Pendra
    PT-6 UK74
    |HUN|Akon
    <CoR>Zolly[HUN]
    ShamFight
    Sisco
    ToP* [HuN]1KhLeT
    ToP* [HUN]Brian_[-RL-]
    ZOLCHI
    [HUN]David2006
    Robur[HUN]
    scottish[WEL]
    Oliv456
    ITEM
    Drang
    ferencfarkas
    -=vgez=-

53 játékos már beküldte!
  • David2006
    hülyegyerek,IQ szint mennyi 1-2?
  • Robogo
    4 csillagom azért van,mert már több mint 4 éve regeltem az sg-re.;)
  • mNzJean
    vaze , itt is csak a lóvé ,és te mennyit perkáltál azért a 4 csillagért?
  • Robogo
    Másodikat valami ünnep miatt kaptad.Kell egy sms-t küldeni vagy emeltdíjas telefonszámot hívni és utána kb 5 hónapig lesz VIP-ed.
  • mNzJean
    pfuj karierista , én pénzért vettem az elsőt ,de a másodikat már kaptam ,akkor most mi van?
  • Robogo
    Nekem van csillagom.Bíbíbíííí.
  • mNzJean
    és nektek miért nem jár le?
  • Robogo
    Én is tudtam.De hülyeségnek tartom aki így játszik...
    Sok buzi csak így tud ölni...Utálom aki a bug-okat kihasználja!
  • uHs Gerzson
    Lejárt a VIP öcsi
  • mNzJean
    hoppá eltüntek a csillagjaim, miért ??
  • Csacsy
    Köszi a wart LOB, nagyon régen jáccottunk infantryt utoljára és nagyon hiányzott már a fílingje :)
  • mNzJean
    Én is leirhattam volna ,hogy kell bemenni a falba csak volt annyi eszem ,hogy nem osztom meg sok balfasszal aki ezek után be fog költözni a karkandon a falba.Sok eszed van gratulálok,még esetleg betehettél volna egy két linket ahonnan még csitet is lehet leszedni mellé.
  • Danee
    kösz a meccset, gratulálok a GBC-nek! Sajnálom hogy sztesett a csapat, és nem tudtuk megmutatni mit tudunk együtt. Egyszerűen nem sikerült semmi, szarul támadtunk, védekeztünk. Az utolsó kört meg teljesen elbaromkodtuk, akkor már mind1 volt :(
  • Robogo
    GBC vs LOB 10vs10 infranty
    Sarki:
    74-42
    116-0
    Karkand:
    57-0
    106-0
    ------------
    353-42 GBC win

GG!
  • Landren
    Ok értem. Szükségtelen tovább ragozni... Peace
  • HTS s3rg1nh00
    így lehet tökéletesen leírni röviden amire gondoltam:D
  • Kovács legény
    csak rosszul fogalmazott a kisköcsög, a bugkihasználós kisköcsögökre gondolt:D
  • koschwarz
    egyébként azzal a buggal mi is találkoztunk tegnap, valamilyen küldöldi szerveren, egy kecseg bevette magát oda és 32-2 aránnyal végzett, szidtuk mint a bokrot, és még neki állt feljebb, hogy ez csak egy bug...mellesleg a szerver egyik alapszabálya volt a no bugusing...mindezt az 1.3 után. ezért mondogatom mostanában, hogy teli van a tököm ezzel az rakás szarral, és állítólag több peccs már nem lesz. csak az olyanok miatt nem töröltem még, mint a tegnap esti war, meg utána amit steve-vel játszottunk egy szerveren sarkin.

HWbant az ilyennek, egyébként.
  • SigS
    Ez mar csak egy ilyen kemeny topik
  • Landren
    Tudom, hogy kicsoda és azt is, hogy miről van szó. Mint írtam olvasom a topict... És, bár egyetértek vele a hangnem mégiscsak bántó, ezért kértem, hogy ne általánosítson.
  • HTS s3rg1nh00
    várj,azt tegyük hozzá,h.sok magyar szerver adminjával beszélsz...igaz,értékelendő a kultúrált kérésed,ritka az ilyen
    szóval voltaképp egy csítről van szó,amit lehet olyan emberek fognak használni,akik csak olvasnak itt,és nem írnak (persze nem kizárt,h.az is használhatja,aki ír is ide...de az csak igen távoli szerveren meri :D).Te a különleges kivétel vagy,aki nem fogja kipróbálni élesben(ez a válaszon látszott...emberismeretből sosem volt 4esnél rosszabb jegyem :D)
    szóval az ő nevében is sry,ha nem használod,de 100-ből 99 ember fogja...
  • Landren
    nem így írta
    "Most a sok kis köcsög aki nem ír ide csak olvass mind ezt fogja csinálni"
  • SubZero911
    Ezúton is elnézést kérek mindenkitől, akinek az Armored Fury csalódást okozott, és valamilyen formában az én tesztelésemre hagyatkozott ! (Ha volt egyáltalán ilyen )

Szóval meg kell hogy állapítsam, hogy egy rakás ...... az egész, első sorban túl nagyok a pályák, másod sorban stb. stb.

Mentségemre szolgáljon, hogy csak kis MAP-okon tudtunk tesztelni (úgy jó volt) és csak BOT-ok ellen. Multiplayerben szerintem az AF nem nyújt eget rengető élményt szemben azzal, ahogy vártam), de (részemről) főleg a nagy pályaméretek miatt. Fele akkora pályákon 64-es limittel ezerszer jobb lett volna...

Szóval megkövetek mindenkit, aki az AF bukását és csúfos szereplését jósolta és én esetlegesen határozottabban ellentmondtam volna..

• atomboy
    Sztem azokra ertette, akik valoban ki fogjak hasznalni a bugot...
    Akinek nem inge...