172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nah csöcs all jó8 reggel korán kelés
-
én nemértek hozzá de ha gondold megtanithatsz -
nemtuc temég oroszulsem
-
EMBERKÉK, AKI ÉRT VALAMENNYIRE A BF2 EDITORHOZ ÉS A MAPKÉSZÍTÉSHEZ AZ KERESSEN MEG LEGYENSZÍVES. NAGYON FONTOS LENNE. KÖSZÖNÖM. -
Már törölték a hozzászólását. -
tyam ejovt boj? -
meg hardwer bannt meg házozmegyünk és pofánrugjuk bannt -
job tvoje maty? -
PERM BAN-t!!!
-
kiskötsög e vaty? -
Szarjatok má rejája!
meccsen ugysem csinálja senki, publicon meg kapja a bant majd a sok "kisköcsög" oszt jóvan:D -
elis kütem -
nono ésszel...lehet hogy ember nemvolt a legbölcsebb, de azért nemígy kéne lereagálni...főleg ha belegondolok, hogy személyesen pöttyet vicces lenne a szituáció... -
Kérhetném a nevem elé azt ,hogy GBC ? thx
-
nah mostmár tényleg elküldöm:D -
ha még érdekel valakit
http://www.bf2s.eu.tt/
Aki szeretne a stat oldalakra felkerülni csatolja a saját magáról készült függőleges formátumú fényképet, írja meg Bf2 nevét vagy PID számát, kérem küldje a [email protected] e-mail címre, előre is köszönöm.
BurnBaby
ERykk03
PT-6 NaytmaN
[AvRs]^[HUN]_M0csoK
LBandi
[Dr.]Megas4
SS_Dubi
PT-6 TBW
7th verzoo
Kari
HUNMarcus
PT-6 Rodat
frx|Zozo
Snace
koschwarzHUN
zolesz(hun)
Gab80_[Hun]
Apache[HUN]
ACE_hun
Admiral_Chris
[HUN]MRPN MagyaRocknakPárjaNincs
ToM.TailoR[HUN]
[HUN]Running[SG?]
RoboGoD.hu
-mNz-Jean
Boxer[HUN]
badsec
sF*Slay3r
[HUN]Fapuma
tubifex
HUN_ZOLI
Sig (SauerSig)
desertnoob
Mr.M@ff1@
Pendra
PT-6 UK74
|HUN|Akon
<CoR>Zolly[HUN]
ShamFight
Sisco
ToP* [HuN]1KhLeT
ToP* [HUN]Brian_[-RL-]
ZOLCHI
[HUN]David2006
Robur[HUN]
scottish[WEL]
Oliv456
ITEM
Drang
ferencfarkas
-=vgez=-
53 játékos már beküldte!
-
David2006 #83434 hülyegyerek,IQ szint mennyi 1-2? -
4 csillagom azért van,mert már több mint 4 éve regeltem az sg-re.;)
-
vaze , itt is csak a lóvé ,és te mennyit perkáltál azért a 4 csillagért?
-
Másodikat valami ünnep miatt kaptad.Kell egy sms-t küldeni vagy emeltdíjas telefonszámot hívni és utána kb 5 hónapig lesz VIP-ed. -
pfuj karierista , én pénzért vettem az elsőt ,de a másodikat már kaptam ,akkor most mi van? -
Nekem van csillagom.Bíbíbíííí. 
-
és nektek miért nem jár le? -
Én is tudtam.De hülyeségnek tartom aki így játszik... 
Sok buzi csak így tud ölni...Utálom aki a bug-okat kihasználja! -
Lejárt a VIP öcsi
-
hoppá eltüntek a csillagjaim, miért ?? -
Köszi a wart LOB, nagyon régen jáccottunk infantryt utoljára és nagyon hiányzott már a fílingje :) -
Én is leirhattam volna ,hogy kell bemenni a falba csak volt annyi eszem ,hogy nem osztom meg sok balfasszal aki ezek után be fog költözni a karkandon a falba.Sok eszed van gratulálok,még esetleg betehettél volna egy két linket ahonnan még csitet is lehet leszedni mellé. 
-
kösz a meccset, gratulálok a GBC-nek! Sajnálom hogy sztesett a csapat, és nem tudtuk megmutatni mit tudunk együtt. Egyszerűen nem sikerült semmi, szarul támadtunk, védekeztünk. Az utolsó kört meg teljesen elbaromkodtuk, akkor már mind1 volt :( -
GBC vs LOB 10vs10 infranty
Sarki:
74-42
116-0
Karkand:
57-0
106-0
------------
353-42 GBC win
GG!
-
Ok értem. Szükségtelen tovább ragozni... Peace -
így lehet tökéletesen leírni röviden amire gondoltam:D -
csak rosszul fogalmazott a kisköcsög, a bugkihasználós kisköcsögökre gondolt:D -
egyébként azzal a buggal mi is találkoztunk tegnap, valamilyen küldöldi szerveren, egy kecseg bevette magát oda és 32-2 aránnyal végzett, szidtuk mint a bokrot, és még neki állt feljebb, hogy ez csak egy bug...mellesleg a szerver egyik alapszabálya volt a no bugusing...mindezt az 1.3 után. ezért mondogatom mostanában, hogy teli van a tököm ezzel az rakás szarral, és állítólag több peccs már nem lesz. csak az olyanok miatt nem töröltem még, mint a tegnap esti war, meg utána amit steve-vel játszottunk egy szerveren sarkin.
HWbant az ilyennek, egyébként. -
Ez mar csak egy ilyen kemeny topik
-
Tudom, hogy kicsoda és azt is, hogy miről van szó. Mint írtam olvasom a topict... És, bár egyetértek vele a hangnem mégiscsak bántó, ezért kértem, hogy ne általánosítson. -
várj,azt tegyük hozzá,h.sok magyar szerver adminjával beszélsz...igaz,értékelendő a kultúrált kérésed,ritka az ilyen 
szóval voltaképp egy csítről van szó,amit lehet olyan emberek fognak használni,akik csak olvasnak itt,és nem írnak (persze nem kizárt,h.az is használhatja,aki ír is ide...de az csak igen távoli szerveren meri :D).Te a különleges kivétel vagy,aki nem fogja kipróbálni élesben(ez a válaszon látszott...emberismeretből sosem volt 4esnél rosszabb jegyem :D)
szóval az ő nevében is sry,ha nem használod,de 100-ből 99 ember fogja...
-
nem így írta
"Most a sok kis köcsög aki nem ír ide csak olvass mind ezt fogja csinálni" -
Ezúton is elnézést kérek mindenkitől, akinek az Armored Fury csalódást okozott, és valamilyen formában az én tesztelésemre hagyatkozott ! (Ha volt egyáltalán ilyen
)
Szóval meg kell hogy állapítsam, hogy egy rakás ...... az egész, első sorban túl nagyok a pályák, másod sorban stb. stb.
Mentségemre szolgáljon, hogy csak kis MAP-okon tudtunk tesztelni (úgy jó volt) és csak BOT-ok ellen. Multiplayerben szerintem az AF nem nyújt eget rengető élményt szemben azzal, ahogy vártam), de (részemről) főleg a nagy pályaméretek miatt. Fele akkora pályákon 64-es limittel ezerszer jobb lett volna...
Szóval megkövetek mindenkit, aki az AF bukását és csúfos szereplését jósolta és én esetlegesen határozottabban ellentmondtam volna..
-
Sztem azokra ertette, akik valoban ki fogjak hasznalni a bugot...
Akinek nem inge...