172102
  • dronkZero
    Nem baszogatásképp, meg fasza, hogy dolgozol, meg minden, de ha kétnaponta pakolod fel a "majdnem végleges" verzióidat ugyanarról a mapról, sztem az emberek nagy része szarni fog rá egy idő után... (Engem nem érint a helizés, alapból szarok rá)

Szal tényleg, egy kicsit átgondoltabban csináld...
  • Running
    Na srácok!

Kb-ra elkészült az első majdnem végleges Dogfight és Desert Storm map, a Kubra Dam 1.3.
    Este a Horda szerveren kb 10 után menni fog a map.

LETÖLTÉS ITT
  • atomboy
    Jo ez a metaface. Ajanloban volt egy iraki ongyilkos merenylet felvetele.
  • n003
    egy új játék az e3-ról!
  • Piedon
    Megnéztem azt az oldalt, akkor ezek szerint nem lehet "infantry only" szerver sem "knife/pistol only" szerver?
  • n003
    video1
    video2
  • Zs0lt1
    LOL, hova tűnt démonhill? :D
  • ERykk
  • oniel
    http://video.google.com/videoplay?docid=5733044300866646599&q=type%3Agpick

na ezt nézzétek meg!!!beszartok a röhögéstöl!
  • SigS
    bye
  • Horatio Bloom
    A falbabemászósok és egyebek ellen talán hatásos lehet a BFROE-nél feljelenteni őket... nem tudom, milyen hatásfokkal üzemelnek, de elvileg ők a félhivatalos testület az ilyesmi bug-kihasználások és egyéb visszaélések ellen, és nagyobb a hatáskörük, mint a sima adminoknak, mert ők közvetlenül az EA-val kooperálnak.
  • j4n3k
    Hi.
  • neménvoltam
    vmi joystick guru tudna segíteni? van egy trust gm-2500-as joyom, kb 1,5 hónapos, csak vhogy mostanában nem nagyon működik, pl: egy repcsi felhúzása van amikor egyáltalán nem megy, aztán egy idő után már teljesen irányíthatatlan. ez kalibrálási probléma vagy inkább kontakthibás?
  • neménvoltam
    neem, ott van az aláírásomban:)
  • Platypus16
    Miért veszélyes war előtt chilis babot enni?
  • Polemius
    Magyar a Dragon szervere, bár az nem ranked. De azon estefelé előfordul némi élet.
    Azon kívül vannak a FAQ-ban írt private ranked szerverek, azok közt viszont most nincs magyar. De sok magyar szokott lenni rajtuk.
  • SigS
    Csak ki ne egesse a lezer az asztalt
  • HTS s3rg1nh00
    barni19000-nak thx a gémet,egy külföldi 64es only wake-en jártunk,egyszer elvittem az F35B-t,lezuhantam(),utána elvettük az addig szintén 1x lezuhant párostól a kobrát,a körben nem is volt több halálunk...k/d-t nem írok,arcolni lehet még máskor is,a lényeg,h.kibaszott nagy élvezet volt,és végre gyilkolásra van állítva a G5ös egerem
  • JCSR Wolfguy
    Figyu, a szerverkeresőben, a filtereknél ne jelöld be a rankedot és akkor amiket találsz azoknak a nagy része tört. Magyarokat nem nagyon tudok, de ha hallgatsz rám akkor megveszed a játékot és akkor oda mész ahova karsz.
  • Evogordon
    Hy valaki tudna leírni 1-2 magyar tört szervert?
    A faq-ban leírt szerverekhez nem tudok kapcsolódni csak azért.
  • Crem
    Én be tudtam menni,de minek...

De kurván utálom ezeket a tini adminokat, akik mostanság admin jogot kapnak...
    Nyom egy Pause-t mert pisilnia kell. Utánna 3x összetalálkjozok vele 3x meghal, bannol a következő szöveggel: Cheating and statpadding...
  • BlackJackHUN
    Na!Most már újra be tudtam jelentkezni. :D
  • BlackJackHUN
    Az amerikai oldalak sem jönnek be.Lehet ,hogy a kapcsolattal van valami?
  • Robogo
    Hát ez a logo nagyon nagy!Tetszik.
    BF2-őbe ezzel az accounttal nyomod: Nemenvoltam?
  • Crem
    Remélem csak "takarítást" végeznek!:D
  • K kutya
    Na azé csak beengedett!
  • 79Alba
    MI A MANÓ
  • neménvoltam
    nemtom, de azt tom, hogy akik korábban bejelentkeztek azok még mindig játszanak, ergo csak az account szerverrel lehet a gáz
  • TS Zolly
    Konnyektálni akartam a GSdc szerverre, persze hogy kidobott asztalra, azóta nem is tudtam felmenni én sem.
  • 79Alba
    látom mindenkinek ezt a szart írja ki
  • 79Alba
    Sziasztok. Van egy kis problémám. 20 percel ezelőtt még játsztottam és leléptem utánna megint próbálok felmenni és ezt írja ki "the server has closed the connection"
  • K kutya
    Vzze nekem se megy!! Mi van elfüstölt az EA szrver?
  • neménvoltam
    detto :(((
  • Crem

Már azt hittem csak én szopok, de látom akkor ez nem egyedi eset...:)
  • Sheltem
    Ti tudtok most konnektálni Account szerverre? Nekem nem megy.
  • TS Zolly
    Ja, tényleg. Bár ez a falon át mászkálás több pályán is volt. Finalba nem emlékszek ilyenre. El a lámán a déli pontot főbézről scudal belehetett lőni. Ha egy gyalogos kb a zászló és a bunker között tartozkodott, akkor még egy csik sem ment le az életéből ha a scud becsapódott, de körülötte minden jármű felrobbant. És azon a ponton a ládák közé is belehetett bujni.

Ott pont egy játékos van, csak sajna nem látszik a neve. Egy Magyar volt az illető.

Juj! Most jut eszembe! Al nass mappon finalba volt ház alatti bug. Dc fórumból vissza is lehet keresni aki akarja, véletlenül még a final elején belecsúsztam, és pár embert kiszedtem onnan, mire rájöttem, hol is vagyok. És a dc fórumba elnézést is kértem az illetőktől a bug nem szándékos kihasználásáért.
  • Zs0lt1
    Wake-n a középső zászlónál a házakba simán falonát lehetett mászkálni :D
  • Beers
    Például azért,mert 0,7-ben elég volt 2 stinger is,finalban pedig 3 kellett!
  • TS Zolly
    Na miért?
  • Yan
    nagyon sokan nem is szerettek a finallal jáccani
    miért is?