172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem baszogatásképp, meg fasza, hogy dolgozol, meg minden, de ha kétnaponta pakolod fel a "majdnem végleges" verzióidat ugyanarról a mapról, sztem az emberek nagy része szarni fog rá egy idő után... (Engem nem érint a helizés, alapból szarok rá)
Szal tényleg, egy kicsit átgondoltabban csináld... -
Na srácok!
Kb-ra elkészült az első majdnem végleges Dogfight és Desert Storm map, a Kubra Dam 1.3.
Este a Horda szerveren kb 10 után menni fog a map.
LETÖLTÉS ITT -
Jo ez a metaface. Ajanloban volt egy iraki ongyilkos merenylet felvetele. -
n003 #83647 egy új játék az e3-ról! -
Megnéztem azt az oldalt, akkor ezek szerint nem lehet "infantry only" szerver sem "knife/pistol only" szerver? -
n003 #83645 video1
video2 -
LOL, hova tűnt démonhill? :D -

-
http://video.google.com/videoplay?docid=5733044300866646599&q=type%3Agpick
na ezt nézzétek meg!!!beszartok a röhögéstöl! -
bye -
Horatio Bloom #83640 A falbabemászósok és egyebek ellen talán hatásos lehet a BFROE-nél feljelenteni őket... nem tudom, milyen hatásfokkal üzemelnek, de elvileg ők a félhivatalos testület az ilyesmi bug-kihasználások és egyéb visszaélések ellen, és nagyobb a hatáskörük, mint a sima adminoknak, mert ők közvetlenül az EA-val kooperálnak. -
j4n3k #83639 Hi. -
neménvoltam #83638 vmi joystick guru tudna segíteni? van egy trust gm-2500-as joyom, kb 1,5 hónapos, csak vhogy mostanában nem nagyon működik, pl: egy repcsi felhúzása van amikor egyáltalán nem megy, aztán egy idő után már teljesen irányíthatatlan. ez kalibrálási probléma vagy inkább kontakthibás? -
neménvoltam #83637 neem, ott van az aláírásomban:) -
Platypus16 #83636 Miért veszélyes war előtt chilis babot enni?
-
Polemius #83635 Magyar a Dragon szervere, bár az nem ranked. De azon estefelé előfordul némi élet.
Azon kívül vannak a FAQ-ban írt private ranked szerverek, azok közt viszont most nincs magyar. De sok magyar szokott lenni rajtuk. -
Csak ki ne egesse a lezer az asztalt
-
barni19000-nak thx a gémet,egy külföldi 64es only wake-en jártunk,egyszer elvittem az F35B-t,lezuhantam(
),utána elvettük az addig szintén 1x lezuhant párostól a kobrát,a körben nem is volt több halálunk...k/d-t nem írok,arcolni lehet még máskor is,a lényeg,h.kibaszott nagy élvezet volt,és végre gyilkolásra van állítva a G5ös egerem
-
Figyu, a szerverkeresőben, a filtereknél ne jelöld be a rankedot és akkor amiket találsz azoknak a nagy része tört. Magyarokat nem nagyon tudok, de ha hallgatsz rám akkor megveszed a játékot és akkor oda mész ahova karsz. -
Hy valaki tudna leírni 1-2 magyar tört szervert?
A faq-ban leírt szerverekhez nem tudok kapcsolódni csak azért. -
Én be tudtam menni,de minek...
De kurván utálom ezeket a tini adminokat, akik mostanság admin jogot kapnak...
Nyom egy Pause-t mert pisilnia kell. Utánna 3x összetalálkjozok vele 3x meghal, bannol a következő szöveggel: Cheating and statpadding... -
Na!Most már újra be tudtam jelentkezni. :D
-
Az amerikai oldalak sem jönnek be.Lehet ,hogy a kapcsolattal van valami? 
-
Hát ez a logo nagyon nagy!Tetszik. 
BF2-őbe ezzel az accounttal nyomod: Nemenvoltam? -
Remélem csak "takarítást" végeznek!:D -
K kutya #83625 Na azé csak beengedett! -
MI A MANÓ
-
neménvoltam #83623 nemtom, de azt tom, hogy akik korábban bejelentkeztek azok még mindig játszanak, ergo csak az account szerverrel lehet a gáz -
TS Zolly #83622 Konnyektálni akartam a GSdc szerverre, persze hogy kidobott asztalra, azóta nem is tudtam felmenni én sem. -
látom mindenkinek ezt a szart írja ki
-
Sziasztok. Van egy kis problémám. 20 percel ezelőtt még játsztottam és leléptem utánna megint próbálok felmenni és ezt írja ki "the server has closed the connection" -
K kutya #83619 Vzze nekem se megy!! Mi van elfüstölt az EA szrver? -
neménvoltam #83618 detto :((( -
Már azt hittem csak én szopok, de látom akkor ez nem egyedi eset...:) -
Ti tudtok most konnektálni Account szerverre? Nekem nem megy. -
TS Zolly #83615 Ja, tényleg. Bár ez a falon át mászkálás több pályán is volt. Finalba nem emlékszek ilyenre. El a lámán a déli pontot főbézről scudal belehetett lőni. Ha egy gyalogos kb a zászló és a bunker között tartozkodott, akkor még egy csik sem ment le az életéből ha a scud becsapódott, de körülötte minden jármű felrobbant. És azon a ponton a ládák közé is belehetett bujni.
Ott pont egy játékos van, csak sajna nem látszik a neve. Egy Magyar volt az illető.
Juj! Most jut eszembe! Al nass mappon finalba volt ház alatti bug. Dc fórumból vissza is lehet keresni aki akarja, véletlenül még a final elején belecsúsztam, és pár embert kiszedtem onnan, mire rájöttem, hol is vagyok. És a dc fórumba elnézést is kértem az illetőktől a bug nem szándékos kihasználásáért. -
Wake-n a középső zászlónál a házakba simán falonát lehetett mászkálni :D -
Például azért,mert 0,7-ben elég volt 2 stinger is,finalban pedig 3 kellett! -
TS Zolly #83612 Na miért?
-
nagyon sokan nem is szerettek a finallal jáccani 
miért is?