172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Csak pont rossz helyen, mert mint a FC és Doom, ez is főképpen technológiai demó lesz ... hogy ilyet is lehet csinálni ...
Meg nem mindig azzal van a gáz amit mond hanem ahogyan ... -
neménvoltam #83689 Fahrenheit sztem a tavalyi év legjobb játéka volt... -
abban igaza van Schranknak, hogy a szépségükkel akarják eladni a játékokat, amúgy meg egykaptafára készült bughalmazok tömkelege a játékok többsége. a fejlődés természetesen kell, de egy átlag magyar ilyen minőségben úgysem fog tudni játszani 5 éven belül, utána meg lesz megint jobb. én is jobban értékelem az eredeti ötleteket, játékokat mint a grafikát. Mafia, Fahrenheit legjobb játékok és nem hiányoltam az über grafikát ;-) -
Ja HBD Drang :) -
Beleolvasgattam a Crysis topikba (Én spec várom azt a cuccost, kiváncsi vagyok mit hoznak össze a srácok ...)
No comment ... a legjobban a "Net nélkül olyan a PC mint autó út nélkül" cucc üt ...
Gondolom nem vezetsz autót ... Ekkora baromságot életemben nem hallottam még ... Jó dolog az internet, használom éjjel nappal, mikor nincs akkor előveszem az offline cuccokat amik évek óta várnak ...
Aki C16-al, Spektrummal vagy/és 386 SX-el és társaival kezdte, annak nem olyan nagy durranás az offline dolog ... Valszeg régebbóta vagyok netközelben mint Szekrény "barátunk" , de elviselem nélküle (Bár nehezen, sajnos megszoktam már nagyon ...) ... sőt valszeg online is régebb óta vagyok ... sőt online játékokat is régebb óta játszom ...
Öreg ... Geostacionáris ívből szarok rá hogy nyomod a BF2-t, de elgondolkodhatnál néha rajta milyen baromságokat írogatsz ...
Egy "hardverbuzi" ... -
n003 #83685
Drang :DD -
Nagydög #83684 Egyetertek. Schrankovics jol nyomja, es squad nelkul is kepes segiteni a csapatat. Ettol meg betolhatna az arcat egy squadba, mert ugy meg hatekonyabb, de ez van. A forditott megoldas jobban idegesit. Csinal az urge egy egyszemelyes squadot, lezarja, aztan becsuccsen a helibe. A multkor valakinek megigertem, hogyha igy viszi el a helit, magam lovom keresztul, mielott meg kier a fobazisrol. -
HBD!
-
HBD Drang! 
-
3 napja tudunk róla ;) -
TS Zolly #83680 Schrank mindig is magányos farkas volt, még a dc-ben sem volt valami hüdenagy csapat játékos, legalábbis ugy ahogy itt többen elképzelik a csapat munkát. Ö is mindent megtesz a gyözelemért, csak a saját modján.
Amugy a ranked szerver szvsz a stat buziságra van fenttartva, nem pont ahoz, hogy klánemberek felmenjenek gyakorolni. Arra ott a saját nem ranked szerver. Hangsujozom! Nem pont arra! De elismerem, lehet ott is gyakorolni, de csak a célzást. Sokkal más dolog ha más klán ellen kell harcolni, mert ott a szakaszba, csak klántagok vannak, ellenbe ha nem zárjátok le a szakaszt publikon, bárki beléphet, és ha cseszik a parancsra, meglehet baszni a csapatmunkát. Számtalanszor volt már, ugy nyertünk publik kört, hogy nem volt parancsnokunk, de az enemynek meg ja. Hidd el, Dronk, szívesebben játszanék a szekrényel, mint jópár klán előjelzéses embörre.
Én mindig csinyálok egy szakaszt, bárhová is megyek fel, vagy bejönnek oda, vagy nem, akkor viszont végig egyzsemélyes szakaszként müködök. Néha még a parancsnok utasításait is hanyagolom, mert nincs értelme. Ha meg meghívást kapok egybe, akkor belépek oda. Szóva elég sokat harcolok egyedül, mint Schrank. Csak szakaszba. -
Némi érdekesség: lehetséges, hogy egy újabb patch van készülőben (adja az ég, csak ne legyen olyan sikeres mint az 1.3 eheh) de talán nem is ez a fontos a képek tanulsága szerint, hanem hogy feltűnik egy "Road to Jalalabad" pálya neve a mapok között + rebesgetnek valamiféle "infantry_only" server beállításról is. Kamu vagy nem kamu, persze hivatalos válasz nincs még, hogy mi ez az egész, képek addig is erre: info -
az a baj ,hogy sokan nem értik Schrank humorát és iróniáját...
szerintem teljesen rendben van a tag. -
Grat GBC! -
Na jó én is kicsit túlreagáltam a dolgot
, csak azért szóltam közbe mert tudom ,hogy Shrank nem a faszláma kategóriába tartozik mint ahogy azt beállítottátok ,játszottam vele-ellene már töbször is és gondoltam ezt azért meg kell említenem ,mindenféle veszekedés nélkül.
-
GBC vs {P} 16vs16 32 conquest
daqing oilfields:
233-128
229-93
strike at karkand:
238-114
280-0
-------------------
979-335 GBC win
Képek:
P vs GBC1
P vs GBC2
P vs GBC3
P vs GBC4
GG!

U.I.:
Nagyon jó volt 16vs16-ba nyomni.;)Az utolsó körbe már sniperrel nyomtam és mindenki más is hülyülésre vette,de mégis így lepörgettük őket 280-0-ra és így is lett 24 killem.:D -
Nem durva, csak őszinte. Nem lehordás, csak közöltem a véleményem. És Isten őrizz, hogy bárkinek megszabjam, hogy mit csináljon. (Én sem hagyom másnak.) -
Kedves Schrank!
Úgy érzem több ezer bf2 játékos érzéseit osztod te is mégpedig a következő bagázsét: "Szarunk a csapatra, gyúrunk a statra!"
"azért mert a játékban nyújtott frenetikus teljesítményem felér egy egész klánéval" - hát ez nem semmi - azért mert ha jól megy a hent a Vodnikból egy eldugott sarokról, vagy te vagy az armour báró még könnyen lehet, hogy leosztanának (és a statjaid is kicsit eltorzulnának) ha merészelnél kiszállni belölük. Esetleg nem szoktál /persze teljesen véletlenül/ egyszerre commanderkedni és páncélossal campelni?
"de mivel a bf-ben nem muszály langyi bangyi szkvadokba állni hanem elég a minimapról leolvasott információkat birtokolva a csapat előrehaladását támogatnom a legjobb tudásom szerint"
Langyi squad? De azért gondolom jól esik ha nem kell a main basere születi hanem a leader mögé és ezáltal nem kell magad átküzdeni a pályán? Biztos rossz érzés ha egy squados medic feléleszt mert éppen nem egy apc-ban görnyedtél és megbotlottál néhány 7.62 lövedékben félúton. Vagy ha az at-s haver kilövi mellőled a tankot mert te pkm-et szorongatsz a kezedben akkor azt megbűnteted?
Gyakran commanderkedem és a hozzád hasonlók hűderambókönigcsászárleszekakkorsem állokbesehová emberkék miatt szopnak a csapatok (+ a megalomán repülősők miatt de ezt majd máskor). Örömkönnyek ponyognak a szememből amikor látom hogy a 32 fős csapatból általában 20 (!) semmilyen squadba nem áll bele. Nem nagyon lehet igy a csapatjátékot erőltetni de lehet néhánynak felesleges magyarázunk. Nevetséges látni, hogy az ellenfél táborában gyakran 3-4 4 fős squad mire képes mert TÉNYLEG segítik egymást. Utána persze meg jön a kiszavazás, hogy szar a commander mert nem bírta megvédeni a TV stationt 5-6 rohamozó/újraspawnoló egység ellen.
Pár német/angol szervernél van olyan opció, hogy 3x figyelmeztet, hogy még szólóban rohangálsz aztán kick a fenébe. Legalább állj be valahová, hallgasd mi történik a pályán ha már - kolléga nagyon eltalálta - inkább előnyben részesíted a tizenegyes rúgásokat, mint a csapatjátékot. -
Azért nem kéne ilyen durván lehordani Shrank maistert , ha neki ugy tetszik akkor had játszon egyedül , senkinek semmi köze hozzá, amúgy meg nagyon jól tolja és örülhetnétek ha a ti csapatotokat erősítené.
-
Ja tök igazad van. Sajnos kiderült h ami map nálam működött másnál sajnos nem, ráadásul egyéb gond is volt a mapokkal ezért volt ez a nagy kavarás.
Nekem mind1 ki szarik rá ki nem, a kupán ezek a mapok lesznek, aki jön az gyakorol, aki nem az meg majd néz tátott szájjal.
Egyébként a Kubra Dam 1.3-at megnéztük és mindenkinek működött, szóval aki tudja cibálja mert ezen már nem fogunk véltoztatni.
Letöltés innen
a mapot a Levels/kubradam2 könyvtárba kell elhelyezni
Ha próbáljuk a horda szerveren akkor ki fogom hírezni a fórumra. -
Az a nagy büdös igazság, hogy legfeljebb a legfaszlámábbakat érdekli a publicos teljesítményed. Ez még mindig egy csapatjáték, pont, mint a foci. És te állsz, és rugdosod a tizenegyeseket. Az a szomorú, hogy még egy év sem volt elég, hogy erre rájöjj.
Egyébként tök édi, ahogy osztod az észt, mikor még soha nem láttál olyat, hogy az egész csapat egy közös célért küzd. Izomból gyúrsz a statodra, mikor közülünk(SG fórum) sokan csak azért járunk rankedre, hogy gyakoroljunk, meg mert nincs épp war.
Ha nem veszed észre magad, az a te problémád, de szerintem már ennek a fórumak a nagy része csak röhög rajtad.
Személy szerint semmi problémám nincs veled, peace.
Uff, szólottam. -
Landor #83669 akasztják a hóhért! 
tedd csak szépen vissza azt a kötelet a nyagadra!
-
Mester01 #83668
Grat EA HU 2. Serveren volt.... -
n003 #83667 ...hátha már nemtucc spawnolni akkor a sl-re sem foxx :DD -
n003 #83666 azért kell squadba állni hogy a kommander instrukciókat adhasson, mert őneki nagyobb rálátása van a dolgokra mint egy mezai ágyútölteléknek ... amíg a célkereszted és a minimapod nézegeted addig átcímkézhetnek néhány zászlót úgy hogy fogalmad senincsen róla :DD -
És ha nem tudsz sehowa spawnolni, akkor azé jól jön a squad leader mi ?? -
és ha legjobb tudásod szerint esetleg szükséged van légi támogatásra(ha olyan a map),lőszerre vagy életre,akkor mit csinálsz?elmész azt veszel nagykerben?
azt bizony a játékban nem lehet,bár sokan nem így tudván ezt berohangálnak egyes zászlókhoz/alá/fölé minden support nélkül
le is lövik őket gyorsan...
-
-
Azért jobb ha a seggedben lohol egy medik nem? Ööö nem úgy értettem.
-
nnnna a három áruló
-
azért mert a játékban nyújtott frenetikus teljesítményem felér egy egész klánéval még nem kell nagyképűsíteni a személyemet 

arról nem is beszélve hogy egy játék akkor csapatjáték ha kötelező csapatot alkotva versengeni (lásd meow kedvence-> fifa2006) de mivel a bf-ben nem muszály langyi bangyi szkvadokba állni hanem elég a minimapról leolvasott információkat birtokolva a csapat előrehaladását támogatnom a legjobb tudásom szerint
-
mostésazonnal
-
Mester01 #83658 Igen igen pls pls! :DDDDDD -
pwnz :DDD -
Te Szekrény! Nagyon nagy az arcod abban a topicban, megmondjam nekik, hogy egy alapvetően klánosdira épülő játékot tolsz "egyedül"? -
IQ: 60
Fokozat : kemény
Megölt démonok száma : 0
Megismert szörnyek száma: 454

-
itt lehet leoltani a krájsziszos faszlámákat 
ez a láma kekeckedik velem on-line téren érdemes végigolvasni az összes tulajdonságát
-
dobj egy linket
plíz
-
LOL :DDD
én eddig végigröhögtem azt a topikot :D
nagyon élvezetes, ajánlom mindenkinek ;DD -
nem nagyon álltok ki mellettem a crysys topicban basszátok meg