172102
  • atomboy
    A kinai nagyfal alapbol bugos, sose vetted eszre?
  • koschwarz
  • felpillanto
    de akkor david kopperfieldet is kikéne bannolni a földröl öis kihasználta ezt hibát
  • ERykk
    ÉN külföldi szervereken, szinte mindig találkozok vele.Nem értem ebben mi a jó nekik, az összes ilyen buzit global ban-olni kéne a fenébe
  • felpillanto
    hát az fene essen bele a csitre már értem hogy lehet valakinek nagyrészt karkandon 400000 pontja 5.5 spm je beszarás én megyek is egy kinai szerverre és bámászok a falba énis hogy megnézzem hányan vannak ott Ha egy osztag parancsnok megy be akkor oda születnek a társai???
  • koschwarz
    vazz, amikor bosszúból wake-en oldalcsere után elkezdte a kínai oldal az anyahajót kempelni (a tömött bh-val még elemelkedni se tudtam) akkor leléptem. állítólag előtte meg a mi parancsnokunk artizta a zanyahajót. ezt is csak a csetből olvastam, mert én meg repültem. minek tönkretenni a játékot ilyen fasságokkal?
  • koschwarz
    szerintem se gáz hogy berakta, csak kár hogy én már nem tudtam megnézni, mert pár napja mi is emiatt szívtunk egy német szerveren. ráadásul én annyira láma vagyok, hogy amikor steve magyarázta, hogy valaki ott van a falban, nézzem a ledobott ammopakkokat, hány méterre mutatja (és így ugya a falban kell lennie a csókának) még akkor se vágtam hogy mi van.

egyébként az a véleményem, hogy a magyar nem használja magyar szerveren és a külföldiek sem használják hazai szerveren. a sok kis buzi keres valami ismeretlen külföldi szervert és oda megy tönkrebaszni más játékát.
  • Me0w
    Jah, hianyzol Sergi, es ...

(BZZZ! A foldonkivuliek atvettek felettem az iranyitast. Stop. Kerlek, segitsetek. Stop. Azaz inkabb, bazmeg, segitsetek! Stop.)
  • Nagydög
    En orulok, hogy Sergi berakta ezt a videot. Csak igy lehet bejutni a falba? Mert elofordulhat, hogy admin hianyaban kenytelen leszek utanna menni az urgenek, es keresztul loni. A multkor epp a GS-en jartun igy valami koenig nevu suttyokkal, es eppen nem volt fent admin.
  • Danee
    Serginhho, ne kapd fel enynire a vizet :)
    Igaza van JCSR.es kollégának, aki me gakarja csinálni ugyis megteszi
  • Pharolas
    Én megoldottam a kiszedését a falból BAN
  • ZOLCHI
    adinoknak = adminoknak :))

Egyébként mustárcitinn is láttam már hasonlót.
  • ZOLCHI

Szerintem épp ellenkezőleg! Ha az magyar gyökérszopogató használja e bugot,az nem meri magyaron. Az adinoknak épp a külföldi f@szlámákkal fog több dolguk akadni.
    Serg. valóban nem gondolta át a dolgot,de akit izgatott e bug az már titko megtalálta máshol is.
  • Hajdinak
    ja, az spec engem kifejezetten fel tud zaklatni mikor sniperrel elbújok és az ellenséges commander rám dobja a jeepet
  • atomboy
    Hat faxa. Azzal, hogy lehetoseget adtak, hogy verdat kerhessuk, par uj bugot hozott magaval.
  • Hajdinak
    gondolom(remélem) nem magyar szerver volt. A külföldiek soxor elég "furán" jáccanak...
  • atomboy
    Ja, lattam, hogy fustolve menekultetek a TV torony fele.
  • joebacsi
    az a legszarabb, hogy csak vodnikkal lehet bemászni, humveeval nem, így ha pl csak az baromja marad egyedül életben, nincs rá semmi mód, hogy ki legyen szedve onnan, meg kell várni, míg lepörög a ticket, vagy lejár az idő, így gyakorlatilag az összes ember játékát elbassza...(sajna sikerült úgy két napja vagy 2 szerveren is megtapasztalnom ezt :/)
  • Hajdinak
    Szerintem se soka fogják kipróbálni... Énis megnéztem, sőt egy csomó hasonló csítes viedót láttam már és egyete se próbáltam még ki(lehet én vok a hülye)
  • joebacsi
    jah ezért is jó eza béef közösség, serginhoo még fiatalka, és nemtud pár helyzetet helyesen lereagálni, de majd megtanulja...kicsit rásegítünk, formázgatjuk, aztán kész is, mert benne legalább látszik a szikra, ami ilyen torz vérjancsikákból pl hiányzik :)
  • Pharolas
    Örülj neki, hogy nem találkoztál még
    Én már bannoltam is magyart, mert ezt a bugot használta. Engem kb 9x nyírt ki..és mivel akkor még nem is tudtam a bug létezéséről, csak anyáztam TSen. Rákértem az UAV-ot, és azt jelezte, hogy a ház másik felén van...ha hátra mentem, akkor azt jelezte, hogy a másik oldalon van. Ott bukott le, hogy a hátam mögött fal volt, mégis az előttem lévő falon csattantak a lövedékek.
  • joebacsi
    hmm azzal az f18al tuti nemígy jött ki ott a csőnek a végén, ott megvan vágva :)
  • joebacsi
    jah sharqin mindig ügyesen küldted a nyakunkra az arty-t két heliszerencsétlenkedés között :D
  • joebacsi
    hát ha innen a fórumból látja valaki, az valszeg ha van olyan gyökér, hogy kipróbálja, akkor magyar szerveren fogja, amiken azért szerencsére elég naprakész admin felügyelet van, ha esetleg mégse egy admin előtt művelné, akkor ide kerül egy shot és már repül is...énis ezért hanyagolgatom mostanában a külföldi szervereket, mert ott nemigazán tesznek ezellen semmit, pedig csak az adminok tudnak ez ellen fellépni, szóval sztem olymind1, hogy van e itt róla kép, vagy nincs...aki olvassa a fórumot rendszeresen, az tudja, hogy ez gyökérség, és itt is elveti mindenki, aki meg itt látja először, és használni is fogja, az elég gyökér anélkül is...
  • atomboy
    Jah, en is elveztem. Kiveve a wake islandot amcsi oldalon.
  • joebacsi
    hmm jókis gyilkolászások voltak géesbéefkettőn ;)
  • item
    Na igen, bár az arty megsimogatta a buksijukat..
  • mesor
    Ilyenkor általában egymást sem lehet lelőni. :)
    Server restart megoldja.
  • mesor
    Sajnos volt már olyan magyar aki ezt kihasználta.
    Sig pártján állok nem kellet volna ide belinkelni mert sokan azt hiszik hogy "aránylag szűk körben vagyunk ", de ez nem igaz. Aránylag szűk kör aki ír ebben a topicban, de nagyon sokan olvassák és sok köztük a (most próbálom pontosan :) statbuzi vérpistike hülyegyerek.

" 2perc megtalálni a neten" ez igaz de aki ezt a fórumot látogatja minden nap az tudhatná hogy a sok droid még a googlet sem tudja használni nem hogy még rákeresni egy ilyen videóra.

Sergi mi van veled bazd+ megfertőzött Janek azt mostmár te is naponta fogsz visszavonulni, visszatérni? Ezt a sértődékenységet felejtsd el vagy szólok Joebácsiéknak hogy térítsenek vissza a helyes útra. :)
    Nem is értelek megviseltek a vizsgák azt most jön ki a fáradt gőz vagy mi van?
  • item
    Na ez a nem semmi, kicsit ideges lehetett a gyerek!

BF2 FLAG BUG
  • syscoHUN
    A tankos resz a vegen tuti.
  • neménvoltam
    Ha már bugok...

bár ez annyira nem veszélyes
  • item
    "Én még nem találkoztam olyan magyarral, aki ezt magyar szerveren megcsinálta volna, csak külfldivel" Na ez itt a lényeg az egészben, hogy a magyar játékosok többsége nem gerinctelen féreg, a külföldi elkényeztetett kis -kkel ellentétben! Aki itt fórumozik és oszlopos tagja ennek a kis közösségnek az szerintem nem vetemedne ilyen dologra!
  • Fsensei
    Teljesen feleslegesen szólt be Sig és ez tény.Mert mindenki tudja ,hogy bann jár érte a magyar szervereken, és aki itt akar játszani az úgyse fogja kipróbálni....

"Szarom le a probaidodet meg hogy mit csinalsz, te most itt reklamozol egy "
    ezért illene bocsánatot kérni...
  • item
    Egyrészről megértem az idegességed, és én is nagyon örjöngenék ha ellenem követnék el. Másrészről meg tényleg meg lehet találni aki nagyon keresi,az igaz hogy nem jó megkönyíteni a "láma, " emberek dolgát, akik csak arra várnak hogy ezeket a K... bugokat kihasznáják, de ez csak idő kérdése ha linkelve van ha nem! PEACE!!!!
  • kBagyula #84018
    Először kicsit szkeptikus voltam amikor először hallottam erről a dologról, de így meggyőződve más a véleményem. Szerintem jó dolog ha feltárják az ilyen bugokat és minnél szélesebb kör ismeri meg. Mi itt aránylag szűk körben vagyunk ebben a topikban, következetesen akinek kicsit is érdeke a játék tisztasága nem árt ha képben van a dolgokkal kapcsolatban.
    nyilván azért nagy lóbetűkkel odaírtam volna mellé, hogy a vak is láthassa, hogy aki ezt kipróbálja/alkalmazza publik szerveren annak milyen következményei vannak... végül is vagytok itt elegen szerver adminok, ha valaki ilyennel találkozik szól itt, vagy egyéb úton és megteszitek a szükséges lépéseket.
    Ugye jól gondolom? Ez tényleg megér némi fáradtságot a részetekről.
  • Fsensei
    Én még nem találkoztam olyan magyarral, aki ezt magyar szerveren megcsinálta volna, csak külfldivel, és az télleg idegesítő volt.De nem hiszem, hogy te annyival jobb lennél, hogy így beszóljál neki mert nem csinált semmit csak leírt egy hülyeséget, amit bármikor bárki kideríthet...
  • item
    Mész ám, tudod hova, ne csináld már, majd a törzsfönök, Running gazda kitörli az elhamarkodott posztodat.. emiatt nem kell elmenni! Ahogy noob kolléga is mondta feküdj le és aludd ki ezt a kelekótya viselkedést! Jó éjt Szerzsi!!
  • SigS
    Azert mertem lebaszni mert "how to"-t csinal egy olyan bughoz ami ellen nincs ellenszer, nem tudsz mit tenni ellene, ezert en egyenertekunek tartom egy csittel!

Legkozelebb valamelyik nagyeszu linkeljen be par csalast BF2-hoz, mert ugye azt is "meg lehet talani 2 perc alatt"...
    De ha lehet ellened hasznaljak ki ezeket a bugokat Fuji, es ne ellenem...

Jocczakat!
  • kBagyula #84014
    Ugyan ne hülyülj már! Megnéztem én is azt a vidiót, tanulságnak nem rossz. Aki alkalmazni meri a hazai szervereken azok úgyis fellesznek jelentve az adminnál. Én tuti felnyomom a nyomikat ha ott bujkálnak.
    Sajna öltek már meg meg hasonló eset miatt, de legalább láttam, hogy mit látnak akik oda bemennek.

szerk: az EA-nak meg írni, estleg ezt a vidijót elküldeni nekik.