172102
  • joebacsi
    eztakartam hallani
  • DummyBoy
    Már 3-szor raktam újra :( :(

Lehet hogy az SF kever be, de az kell, mert haver most kapott rá a BF-re és terveztük az SF mókázást is. (Kövezzetek meg, én szeretem, könnygáz RÚÚÚÚÚÚÚÚL :) )

Szóval tanbának tisztelettel jelentem, én készülök, megy gyakorlok, csak a kurva szerverek ...

JA !!! Erről jut eszembe ... javítottak az AI-n az 1.3-ban ... már tudnak spawnkempelni a botok ... és előszeretettel használják is!!!!
  • kar
    furcsa hogy én a bf2-es társaságra nem találok ki jelzöket lehet az én hibám vagy talán sokat bfeztem életemben mindegy ez az én egyéni problémám de ez a megnyilvánulás akkor is no comment
  • joebacsi
    nah ez a bugos 1.3 átterjedt a vinnyózomra is, most nézem, hogy valami rejtélyes oknál fogva a rendszerórám átálítódött +1 órával...dehogy miaafaű*sztó...
  • koschwarz
    nebassz!

szerintem a karkandos épületek valami titikzatos űrteknológia miatt egyre cseppfolyósabbá válnak, ez majd lassan átterjed a többi mapra is, majd jön egy jégkorszak és 2142-ben kezdődik egy újabb háború
  • dicehater
    22-es csapdája újra: frissítettem a Audigy 2 openal drivert hogy szünjenek meg a ctd-k, meg is szűntek egyelőre. DE: ez nem a GYÁRI creative driver csomag része, csak az eax mókát frissíti de persze hivatalos ------------> azt írja ki rengeteg szervernél: this server allows you to join only with an undmodified content etc. Tehát mintha csalni vagy fene se tudja mit akarnék a hangokkal, ezáltal rakjam vissza a régit de akkor meg jön a rengeteg CTD! Dice rohadj el a pokolban ezzel az istenverte tapasszal, az érdekes még hogy főleg EF servernél produkálja azt, az meg ritkább mint ingyen pia az elvonóban... + akkor a hírdetés: harcolj a legjobb hw-el a fronton, használj Creative terméket - omfg
  • joebacsi
    a "WOW-láma" kifejezést nemkell szószerint venni, kicsit finomabb jelentésben ebben a topikban minden wowwal kapcsolatos = láma :)
    egyszerűen azt hivatott kifejezni, persze finoman, hogy minden wowolóval kapcsolatban enyhe szánalmat érzünk, mégha korábban esetleg tiszteltük is volna az egyént :)
    nemértettem sose, hogy normális embernek ha kell az mmorpg függés, akkor miért nem mondjuk a normálisabb wwiionline?
  • koschwarz
    ez igaz, én is egy csomószor sírok mostanában játék közben, főleg amikor kilép az asztalra, meg amikor probléma van a koneksönömmel, meg amikor átrepül a rakétám a tankon, meg amikor 20x kempel le az arab heli sarkin. én mondom nem tesz jót ez a játék az idegeimnek, áttérek a passziánszra
  • kar
    .... no comment
  • atwe
    Van egy rosz hirem karkandon bármelyik házba belehet menni :(
    Tankall
    Most látam rola videot
  • Me0w
    Szamitasz bebi, hidd el ,a szivemben orizlek evek ota :)***************
  • koschwarz
    ismerek egy wow-os csávót, van egy petra nevű uszkárjuk....
  • koschwarz
  • joebacsi
    én nemszámítok, de tom :D
  • Kissztani
    Na ennyit a magyar szerverekről elegem van az a magyar játékosokból. Mindenki csak sirni tud játszani már kevésbbé. JCSR-Fujiru Sensei te meg tényleg egy ... vagy. Ha elnézést kérek nem azt kell visszaírni hogy "nem elnézést kell kérni hanem takarodj a szerveről". Azért tudjad már kivel beszélsz. Jó mert lelőlek az anyahajó fölött 200 méteren te meg már egyből basecampra hivatkozol felszáltál nem???
    Anyahajó fölött lebegsz te bajod. Na mind1 egy kis jómodor nem árt neked sem mert azért te se vagy akkora játékos mint hiszed magad.
  • Me0w
    Megszolalt a wowlama, vagy a retardalt jobban illik rad? Hesspicsaba.
  • joebacsi
    tedd fel a teljes 1.3 full-t, nekem is most este rajzolnom kellett, közben gondoltam beteszek egykét kör béefet, hát nemkicsit lettem ideges, hogy az 5dikre se tudok bemenni...valamelyik szerver message-ében olvastam, hogy "pls download 1.3 full, its better...etc..." ...1 ora alatt lerántottam a full-t, rátelepítettem a bf2re, mostmegmár úgynézki pöpec :)
    (előtte incremental volt)
    meg a másik, amin kurvául csodálkoztam, hogy már durván egy hete, ha be tudok lépni egy ranked szerverre, és ott játszok, úgy 1-2 körön belül kiírja, hogy "connection failed", ami még nemis lenne furcsa, mert ok, most nálam van valami bibi...a furcsa az, hogy az egész szerver leáll, és kivág mindenkit...volt, hogy 4-ből 4 szerverrel sikerült ezt eljátszanom :)
    (visszaléptem, és üres volt a fél perce csordultig megtelt szerver)
    most így, hogy feltettem a full pöccsöt ezt még nemtapasztaltam...de mindenesetre rohadt érdekes :)
  • felpillanto
    ja kinagyitottam a képet
  • Mester01
    Amit Petrával csinált?
  • felpillanto
    én nem látok semmit csak egy comondor 64 szerü játékot
  • Me0w
    Haha, lehet :D Mondjuk szarok ra, mindenki aki szamit az tudja, hogy frx|meow neven futok, prefix nelkul, szoval... :)
  • Gundark1234
    Lol,a srác biztos szimultán ír 3-4 chat-be és eltévesztette az alt-tab-ot
    ekkora egy marhát
  • David2006
    lehet hogy jancsika:)
  • kar
    csak annyit hogy kicsit kevered a lámaságot meg a retardáltságot! a képen egy retardált látható nem egy láma sztm. de persze mindenkinek saját joga eldönteni mit lát
  • koschwarz
    hehe, megtaláltam
  • DummyBoy
    Húúúú, ezt most kaptam mélben :)

A WOW-láma :)

Találjátok meg a poént :)
  • koschwarz
    sajnos igen, jelentősen csökkent a hasznos játékidő. tegnap is 1 perc üldözés után kilövöm a rakétáimat egy f35-re, 100%-an biztos a találat, ebben a pillanatban kidobott a kecseg a desktopra. nem anyáztam egy cseppet se
  • koschwarz
    F éreg
    A rrogáns
    SZ emétláda

• koschwarz
    ez meow valami bosszúálló altergeója lehet. csak az a fasz hogy került oda
  • Pharolas
    Jó úton jársz
  • felpillanto
    a cénégyet hogy kell messzire eldobni?
  • koschwarz
    eccer valami kisköcsög be is szólt neked a bf2.hu hogy olyan neved van mint egy parasztnak

• Danee
    ja, ez volt a neve prefixxel:
    FASZ Meow,hu
  • Kovács legény
    én meg simán a paraszt cimre pályázok:D
  • felpillanto
    én vagyok az akis gyalogparaszt akit nagyok emlegetnek DE a helyzet változni fog én laszek aRETTEGETT NAGYGYALOGPARASZT admirális:)
  • felpillanto
    a csalások megtudása után rájöttem hogy nem is játszok én olyan bénán igaz 1gyet ölök 3szor halok arányon még lehetne javitani de ugy érzem menni fog:)
  • felpillanto
    én is sokat szivok mostanság mire bejutok betölti 10perc legaláb utánna meg levág az asztalra meg ilyenek
  • Me0w
    Nemar :( Nem akarok klont magamnak... anyuuu a klonok budosek :(
  • DummyBoy
    Én ezt akkor megmondtam, mikor meghirdették a szifibéefet ...

Mellesleg kapják be ... elmúlt pár hétben (Talán hónap ...) nem volt időm játszani, és rettentő módon kiestem a gyakorlatból (Hehe Waron -8 ponttal végeztem ... nem szabad a supportot beültetni apc-be ... kurva nyóckerekű az istennek nem akart hasravágódni lövés előtt ... hiába a megszokás ...)

Gondoltam kicsit felfrissítjük a tudást, gyakorolgassunk ... egy kis single (3 perc 40 sec ... meguntam ...) mehet a net ... 1 óra szerverbaszakodás után végre join ... Majd spawn helyett egy kiskutya meg pár ikon ... CTD ... szevasz ... 2 óra alatt 4 szervert jártam meg, mikor végre bejutottam egyre ..
    Na ott szarrá kempeltek :(

Átlagosan napi 3 óra szabadidőmből (Ami talán van ...) effektíve 40 percet töltök szerveren (A többi join, load, fagyás, CTD ...) ebből kb 25-30 pers spawntime ...

Arról nem is beszélve hogy dühömben elővett PKM-el lövöm a fejem felett (háztetőről félig kilógva...) kempelő specopsot, fél tár bele megy EGYESÉVEL!!!! majd lenéz és alámbasz egy gránátot ... spawntime ...

Karkandon Hotel körül 4 Specops és 3 AT ... erre az APC és a Tank minden gond nélkül bejön és szerzik a potyafregeket ... AT,SO elől kommandózik, medik szerencsétlen meg kínnyába lövi a tankot ... Szép ...

Szóval szeretem ezt a játékot ... csak ha így folytatódik akkor C.Tou és D.Kylmamma lesz majd a 2 favourite victim-em :(

Kösz ... bocs, de ez kellett :(
  • felpillanto
    már böjutattam csak lefogyott