172102
  • n003
    aha és ha elfordítod a fejed ki fogja fordítani vele együtt a monitort??
  • DummyBoy
    Hmmm ... én valszeg ráveszem ír haverokat, hogy vegyé meg nekem, küldjék haza és mondjanak rá valami piti összeget ...

Érdekes lett volna elmagyarázni otthon, hogy azért kell a 40 ropis nem működő webkamera mert a 3k-s működő nem követte olyan jól a fejem mozgását ...

Az X52 sem volt eccerű ... (Hátmég az új egér + pad kombó ... pfhhh ) :)
  • Danee
    na milyen az uj rucim? :D
  • joebacsi
    hát nálam lehet inkább egy trackIR lesz 40 rongyért, mint egy x52 :)
    bár odébb van ez még :)
  • DummyBoy
    Hmmm ... csak nem ilyen ... ez tetszik, nem is hülyeség (Avagy mi hiányzott eddig az FPS-ekből :) :) ) ...

Lehet megint vennem kell webcamot? (qrva Trackir 4Pro lehetne "picit" olcsóbb ...)
  • DummyBoy
    FPS-ben Trackir támogatás????

Na megnézem a videót ... mert elméletileg mindben van :) :)
  • item
    "akkorát élveztem a petrába az elöbb bazzeg mikor jöttök át egy kis grupirA, bocsi ezt nem ide "

• joebacsi
    hát én nagyon nemtudok róla, de nemhiszem...érdeklődj a topikjában, hátha valaki okosabb :)
  • Polemius
    Mármint nem video, hanem kipróbálható.
  • Polemius
    Nincs valami publikus (vagy legalábbis hozzáférhető ) változata?
  • Fsensei
    no comment...
  • joebacsi
    ArmA
    új videó, a trackIR támogatás demonstrálására

csak legyen jó multi...
  • Me0w
    Ugyis azt mondja majd hogy a kutyaja reggelte a nevet, meg o jatszik a szerveren is vele :))
  • BEAST #84398
    ha már a saját neveivel nem képes érvényesülni megpróbálja máséval O_o
  • Polemius
    Kérdezni csak lehet, nem?
  • mesor
    Szerintem bannoljuk az összes magyar serverről!
    :P
  • Me0w
    Szemelyesen? Kiskoru retardaltakat nem molesztalok :))
  • Polemius
    Miért nem kérdezed meg személyesen tőle? Vagy a szüleitől, hogy miért nem nevelik meg a csemetéjüket?
  • Me0w
    Nem ertem en ezt a faszkalap Janekot, mit akar evvel elerni? Felmegy a szerverekre az en nevemmel, meg sg-n regel meow nevet... lehet szerelmes belem bassz? :D
  • atomboy
    Igaz. Legjobb a Night Flight palya, nightvisionnal nagy elmeny volt jatszani. :)
  • Danee
    oksa
  • Danee
    azaz 84385 :)
  • Me0w
    Kosz, irtam neki.
  • Danee
  • Me0w
    Nem velemenyezlek azok utan ami az alairasodban van, csak jot rohogtem hogy en vagyok az agyhalott :D
  • Polemius
    Rájöttem! Az EA azért teszi egyre bugosabbá (még 1-2 patch és 10-ből 8-szor kékhalál induláskor, egyébként meg 5 perc után CTD) a Bf2-t, hogy majd el tudja adni a lépegetős Bf-et! Az 1942-vel már nem igen játszik senki, ez meg használhatatlan lesz. Arra számítanak, mindenki majd megveszi az újat. Ha van egy kis eszük, akkor a régi accountot is át lehetne vinni (mármint a rangokat, unlockolható fegyverek számával).

Bár én inkább a Quakre szavaznék, meg az Armed Assaultra. Addig van ideje összekapni magát az EA-nak míg ezek ki nem jönnek.
  • Danee
    MeOw , Janek nyulja a nevedet:

[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079872190]#48683[/URL]
  • mesor
    Még mindig tart a front?
  • DummyBoy
    Vazz, én SF-ben nem is láttam még talán koptert :) :)

Mellesleg a sok konzervdobozt keményen lehet benne szopatni ... kifejezettem ezért szerettem bele :)
  • joebacsi
    nemtom, sztem meg határozottan üres lenne a fórum a megmondóember nélkül :)
  • kar
    gondolom rengeteg ember szereti öt én is közé tartozom egy ilyen hozzászólás után megvilágosodik elöttem hol kezdödik a szellemileg csökkent és agyhalott emberek csoporja és öket nem lehet nem szeretni hiszen nem tehetnek róla!
  • joebacsi
    nemtom, nekem épp mostanában volt az első sfes élményem...nah ott pont hülyére kempelt a helikopter :)
  • joebacsi
    meow ilyen, valójában ő így fejezi ki a szeretetét :)
  • DummyBoy
    Sorry, nem vitát akartam ...
  • DummyBoy
    Tudom, hogy van külön totyikja, annyira nem érdekel, azért nem jáccok gyakran SF-et mert szerver alig, amik vannak olyanok mint a hazai Rankedek ... vagy üres, vagy full (Vagy 2500-as pingje van :) )

SZVSZ fílinges nagyon a tetőkön való kommandózás, asszi dobja a csákját, Specops nyilazik, support lövi a könnygázt, medikcsávó meg felpattintja a megfáradtakat ... nem pedig hülyére kempel a helikopter :)
  • kar
    "vagy a retardalt jobban illik rad? Hesspicsaba" ez a része zavar picit lámázni az lámázik aki akar nem zavar nagyon de igy megnyilvánulni azért kicsit szánalom sztm.
  • joebacsi
    nem vele van a baj, hanem csak te nem érted a sok nyelvújjító elemet a hozzászólásban:
    "tankall": minden tankkal
    "látam": magyar presen perfekt, vagyis ezzel hangsúlyozza, hogy épp most hagyta abba a cselekvést
    "rosz": rosszacska, nemannyira rossz kifejezve röviden, tömören, vagyis annyira nem is bánja, hogy be lehet menni a fal mögé, inkább mint érdekesség akarta betenni...
    "hirem; videot": rövid hír, rövid videó, nyelvi elemekkel kifejezve...
    "rola": najó ezt tényleg elírta :D
  • DummyBoy
    Hopp ... átugrottam a hozzászólásod véletlen :)

Értsd jól :) Itt a wow-láma egy szlogen :) Ne vedd magadra ...

A srácra nem azt mondanám, hogy láma ... :)
  • joebacsi
    valami jécséeres ratyiság is akar valami sfes mókát, meg nálunk is akarnak olyanat játszani az antiszociálisabbak, szal majd okosítsátok össze valahogy a hátam mögött, merén abszolút nemvagyok oda érte :)
  • Me0w
    Inkabb egy helyesirasi lexikont nezegetnel, azert 2 sort nem tudsz leirni...