172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #84411 aha és ha elfordítod a fejed ki fogja fordítani vele együtt a monitort??
-
Hmmm ... én valszeg ráveszem ír haverokat, hogy vegyé meg nekem, küldjék haza és mondjanak rá valami piti összeget ...
Érdekes lett volna elmagyarázni otthon, hogy azért kell a 40 ropis nem működő webkamera mert a 3k-s működő nem követte olyan jól a fejem mozgását ...
Az X52 sem volt eccerű ... (Hátmég az új egér + pad kombó ... pfhhh ) :) -
na milyen az uj rucim? :D -
hát nálam lehet inkább egy trackIR lesz 40 rongyért, mint egy x52 :)
bár odébb van ez még :) -
Hmmm ... csak nem ilyen ... ez tetszik, nem is hülyeség (Avagy mi hiányzott eddig az FPS-ekből :) :) ) ...
Lehet megint vennem kell webcamot? (qrva Trackir 4Pro lehetne "picit" olcsóbb ...) -
FPS-ben Trackir támogatás????
Na megnézem a videót ... mert elméletileg mindben van :) :) -
"akkorát élveztem a petrába az elöbb bazzeg mikor jöttök át egy kis grupirA, bocsi ezt nem ide "

-
hát én nagyon nemtudok róla, de nemhiszem...érdeklődj a topikjában, hátha valaki okosabb :) -
Polemius #84403 Mármint nem video, hanem kipróbálható. -
Polemius #84402 Nincs valami publikus (vagy legalábbis hozzáférhető
) változata?
-
no comment... -
ArmA 
új videó, a trackIR támogatás demonstrálására
csak legyen jó multi... -
Ugyis azt mondja majd hogy a kutyaja reggelte a nevet, meg o jatszik a szerveren is vele :)) -
ha már a saját neveivel nem képes érvényesülni megpróbálja máséval O_o -
Polemius #84397 Kérdezni csak lehet, nem?
-
Szerintem bannoljuk az összes magyar serverről!
:P -
Szemelyesen? Kiskoru retardaltakat nem molesztalok :)) -
Polemius #84394 Miért nem kérdezed meg személyesen tőle? Vagy a szüleitől, hogy miért nem nevelik meg a csemetéjüket? -
Nem ertem en ezt a faszkalap Janekot, mit akar evvel elerni? Felmegy a szerverekre az en nevemmel, meg sg-n regel meow nevet... lehet szerelmes belem bassz? :D -
Igaz. Legjobb a Night Flight palya, nightvisionnal nagy elmeny volt jatszani. :) -
oksa -
azaz 84385 :) -
Kosz, irtam neki. -
#84387 -
Nem velemenyezlek azok utan ami az alairasodban van, csak jot rohogtem hogy en vagyok az agyhalott :D -
Polemius #84386 Rájöttem! Az EA azért teszi egyre bugosabbá (még 1-2 patch és 10-ből 8-szor kékhalál induláskor, egyébként meg 5 perc után CTD) a Bf2-t, hogy majd el tudja adni a lépegetős Bf-et! Az 1942-vel már nem igen játszik senki, ez meg használhatatlan lesz. Arra számítanak, mindenki majd megveszi az újat. Ha van egy kis eszük, akkor a régi accountot is át lehetne vinni (mármint a rangokat, unlockolható fegyverek számával).
Bár én inkább a Quakre szavaznék, meg az Armed Assaultra. Addig van ideje összekapni magát az EA-nak míg ezek ki nem jönnek. -
MeOw , Janek nyulja a nevedet:
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079872190]#48683[/URL] -
Még mindig tart a front?
-
Vazz, én SF-ben nem is láttam még talán koptert :) :)
Mellesleg a sok konzervdobozt keményen lehet benne szopatni ... kifejezettem ezért szerettem bele :) -
nemtom, sztem meg határozottan üres lenne a fórum a megmondóember nélkül :) -
kar #84381 gondolom rengeteg ember szereti öt én is közé tartozom egy ilyen hozzászólás után megvilágosodik elöttem hol kezdödik a szellemileg csökkent és agyhalott emberek csoporja és öket nem lehet nem szeretni hiszen nem tehetnek róla! -
nemtom, nekem épp mostanában volt az első sfes élményem...nah ott pont hülyére kempelt a helikopter :) -
meow ilyen, valójában ő így fejezi ki a szeretetét :) -
Sorry, nem vitát akartam ... -
Tudom, hogy van külön totyikja, annyira nem érdekel, azért nem jáccok gyakran SF-et mert szerver alig, amik vannak olyanok mint a hazai Rankedek ... vagy üres, vagy full (Vagy 2500-as pingje van :) )
SZVSZ fílinges nagyon a tetőkön való kommandózás, asszi dobja a csákját, Specops nyilazik, support lövi a könnygázt, medikcsávó meg felpattintja a megfáradtakat ... nem pedig hülyére kempel a helikopter :) -
kar #84376 "vagy a retardalt jobban illik rad? Hesspicsaba" ez a része zavar picit lámázni az lámázik aki akar nem zavar nagyon de igy megnyilvánulni azért kicsit szánalom sztm. -
nem vele van a baj, hanem csak te nem érted a sok nyelvújjító elemet a hozzászólásban:
"tankall": minden tankkal
"látam": magyar presen perfekt, vagyis ezzel hangsúlyozza, hogy épp most hagyta abba a cselekvést
"rosz": rosszacska, nemannyira rossz kifejezve röviden, tömören, vagyis annyira nem is bánja, hogy be lehet menni a fal mögé, inkább mint érdekesség akarta betenni...
"hirem; videot": rövid hír, rövid videó, nyelvi elemekkel kifejezve...
"rola": najó ezt tényleg elírta :D -
Hopp ... átugrottam a hozzászólásod véletlen :)
Értsd jól :) Itt a wow-láma egy szlogen :) Ne vedd magadra ...
A srácra nem azt mondanám, hogy láma ... :) -
valami jécséeres ratyiság is akar valami sfes mókát, meg nálunk is akarnak olyanat játszani az antiszociálisabbak, szal majd okosítsátok össze valahogy a hátam mögött, merén abszolút nemvagyok oda érte :) -
Inkabb egy helyesirasi lexikont nezegetnel, azert 2 sort nem tudsz leirni...