172102
  • uHs Gerzson
    Cartillery
  • DummyBoy
    Asszem az utolsó mondatodban ott van a megoldás :) :)
  • Gundark1234
    Mert te jobban csinálnád mi te Teszterkirály?
  • schrank
    ezek nem teszterek voltak hanem faszterek
  • dronkZero
    Hehe, kirúgták a tesztereiket? Ideje volt... :P :D
  • dronkZero
    Jaja. Sőt, nagyobb országokban több a játékos. Tehát több a láma, még ha az arányok ugyanilyenek is, mint kis hazánkban. Csak míg itt egy-két szerveren gyűlik a mixelt társaság, addig ott simán megtelhet egy szerver _csak_ faszlámával. Nem egy ilyet láttam.
  • uHs Gerzson
    Következő patchről info:

Some groups have noticed the testing of a new map "Road to Jalalabad" being run on our test servers. This map will be included in our next patch release and is not part of a new booster pack. Some of the items on the change list for this next step are:

• Reversion: Allowing unlocks on unranked servers
    • Fix/Reversion: We fixed the issue preventing mod teams from running multiple game modes in one map list.
    • Tuning: We have lowered the number of players needed to start a ranked game.
    • Tuning: We have made some modifications to the vehicle drop feature introduced in 1.3. These changes should reduce the overall impact of "cartillery" on game play.
    • Crash Fix: We have located and fixed a crash connected to 1.3.

These are only a small portion of the fixes being worked on for our next step. We would also like to announce that we will be holding an Open Beta in early July for this next patch. We will have public servers hosted, Beta files available on mirror sites, and specific threads for feedback during this Beta period hosted on the EA forums.

As always keep your eyes on this space for all the latest Battlefield News.

-The DICE Battlefield Team
  • Danee
    azaz Meowot nem?
  • Horatio Bloom
    Rájöttem mi a baj az Armed Assault embermodelljeivel: úgy mozgnak és néznek ki, amint a puskájukra görnyednek, mint a pingvinek... Teljesen merev test, csak a lábak mozognak, ami nagy kár, mert egész kellemesnek tűnik a drága...

A BF2 szépségeiről meg annyit, hogy valamiért nagyon nem szereti a késelést a netkód... viszonylag gyakran alkalmaznám, mert sniperként a közelharcra ez a leghatékonyabb, de az esetek 80%-ban csak egy kis füstfelhő az eredmény még akkor is, ha az ellenfél hátán guggolok és már harmadszorra bököm tarkón. A többi játékosról nem is beszélve... Ma reggel egy egész kört végigrepültem lövészként a SZU-30-ban egy pilótával, aki mániákusan kerülte az ellenséget és csak a széleken osont, mint Csucsundra a pézsmapatkány a Dszungel Könyvéből, Wake-en pedig elegem is lett, amikor valami SuperNinjaSquirrel mindenáron fel akarta robbantani a repülőgépemet c4-el mert előbb értem oda, mint ő, és amikor elütöttem, akkor meg jött a punish, majd felszállás után belémjött egy másik csapattárs aki ugyanazt a gépet üldözte, amit én... Az ilyenekért utálok repülni, de néha ez az unalom elkeülésének egyetlen forrása...
  • joebacsi
  • mesor
    Hagyjuk már ezt a külföldi serverek istenítését. Ott se jobbak sőt még szerencsétlenebbek is. Akárhányszor külföldi servere megyek soha nem találkozozk a fórumokon leírt legendás csapatjátékkal meg fairplayel. Sőt a külföldi public playerek 90%-a még lőni sem tud.
  • DummyBoy
    Ja ... azzal a különbséggel, hogy ez nem FPS célkategória ...

Repülőszimulátorokhoz "majdnem" elengedhetetlen (Itt természetesen a KOMOLY játékosokra és játékkra gondolok ...)

Autószimekhez is rengetegen használják ... Ott sem a NFS kategóriára kell gondolni ...

A néhány fanatikus pedig nem is olyan néhány ... Arról nem is beszélve hogy amit láttál az a 4 Pro ... 1-től indult a dolog ... szóval nem új gadget, hanem kiforrott, profi kellék ... Csak az ára ...
  • joebacsi
    öö aha...
  • Crem
    Nem vesztettél semmit én 2 percen keresztűl olvastam a kurvaanyázást. Majd nagynehezen kikerültem az elém álló embert aki meg akart győzni, hogy ő a jobb. Mindezt folyamatos hajótámadás alatt...

Azaz érdekes külföldi servereken meg olyan szépen tudnak játszani...
  • item
    Má nincs meg neki multkor mondta hogy eladta az osztálytársának... Amúgy a tesco-s téma mégis biztonságosabb ...
  • item
    Ja majd meglesem, gányoltat nem akarunk...
  • Promi #84435
    Kerdezd meg Albertot megvan e meg neki.
  • Me0w
    A Tescoban nezd meg :) Az biztosabb mint valakitol akit meg az eletben nem lattal...
  • item
    Hi skacok van valkinek eladó BF2 je, mert a legjobb haveromnál most lett normális net és nagyon tetszik neki, de warezolni meg nem akar mert az csak gányolás...
  • Nagydög
    Erdekes, de igy kabe a Doom 2 idejen feltunt VR sisakok kategoriaja. Jopofa gadget, ami szepen hamvaba hal. Nehany fanatikus szedulessel egybekotott nyakszirt merevedest kap majd tole, aztan annyi.
  • DummyBoy
    Eccerűen ... Te állítod be, hogy a Te fejed elmozdulásához mekkora játékbeli elmozdulás tartozzon ...
  • joebacsi
    úgy, hogy gyorsabban fordul, mint a fejed, tehát pl 45fokkal kell elfordítani a fejedet a 90 fokhoz, meg elég érzékeny kis ketyere, tehát a kis fejmozgásokkal is lehet precízen mozgatni...
    itt van olyan rész, mikor ott ül előtte a csóka, ott láthatod, hogy működik...
  • joebacsi
    tuti átlehet lőni angolra is, keress ilyet, hogy "Sprechen" :)
  • Nagydög
    Jatszottam a GS-en. Connection problem, mondta o, majd 2500-as pinggel a szervernek nyoma veszett. Most ismet mukodik. Egymas utan ket CTD-t mutatott be, persze mindketszer elszoszolt a toltessel, meg az ellenorzessel 2-3 percet, es csak utanna vagott ki. Tudjatok, idonkent el bennem egy kis nosztalgia a kommunizmus irant. Az EA es Dice dolgozok, mar reg a Gulagon vendegszerepelnenek, mert ezt tuti szabotazsnak tekintenek.
  • willis
    hi
    tom nem ide tartozik, csak részben:
    hogy a csába kell a szaros routerem beállítani? tegnap meghoza a futár azt ez a szutyok meg német nyelvű! ki a szom tehet ilyet, hogy német nyelvűre csinálja. nah a lényeg gyors help kellene a DI-524-hez thx
  • Nagydög
    Es hogyan csinalja, a kilencven fokos elfordulast, mert akkor mar nem igen latom a monitort, akkor meg suthetem. Ha meg atskalazza az elfordulas szoget, akkor inkabb idegesiteni fog.
  • Cream78
    Vazz! #84124 hsz-ben Songhua map nevet írtam Zatar helyett! Sorry!
  • DummyBoy
    Valahol volt egy videó régen, hogy egy csávó kizárólag fejmozatással hogyan tud CS-zni ...

És abban Trackir + pár nem épp hagyományos irányítási eszköz volt keverve ... de elég komoly volt ... ha megtalálom, belinkelem!
  • DummyBoy
    De, de emellett tud még nagyobb szögben nézelődni + asszem picit érzkenyebb is lett ... A naturalpoint oldalon le van írva mivel tud többet ...
  • DummyBoy
    Ehhh ... a Trekir egy fejmozgás érzékelő, vísszintes és függőleges mozgást érzékel, lehet vele egeret helyettesíteni, repülőszimulátorokban kurva király tud lenni ... Ehhöz van egy 6DOF nevű kiegészítés ami után nem csak a fel-le-jobbra-balra FORDULÁST képes érzékelni, hanem előre-hátra-jobbra-balra DÖNTÉST-is ... ezáltal repszimben megnézhetsz olyan dolgokat amit mondjuk a karok kitakarnak ... A fejed mozgásával egyformán nézelődik a game-ben a muksó ... (Pl: Ha lenne BF2-ben kihajolás akkor meg tudnád azt csinálni hogy mici + gombok helyett csak a fejedet mozgatva nézelődsz, meg kukkolsz ki a sarok mögül ...)

Dióhéjban ennyi :)
  • joebacsi
    :D
    öö ez a trackIR4 az nem trackIR3+vektor bizbasz integrálva?
    meg a vista nemakarja ezt alapból támogatni? :D
    pl cad meg grafikai szoftvereknél ez eléggé hasznos lenne, hogy mondjuk egy panelt úgy érek el, hogy benézek a rajzlap mögé :)
    meg nekem se kéne flashez több monitort az asztalon tartani, mert ugyanazt megtudnám oldani 1-el is, mert úgyis csak az egyiket nézem mindig...
  • DummyBoy
    Ahh .. 40 ropiról hut eszembe (Lehet "vótmá" kategória ...)

Jövőre kezdik nyomni az ötvenezer forintos bankjegyeket...

Cicciolina és Rózsa Sándor lesz rajta, jelképezve, hogy kurva betyár világ jött el...
  • Kovács legény
    .
  • sector512
    Ebből egy szót se értettem :DD
  • DummyBoy
    OFFoljunk :)

Elméletileg IL-2, meg az FS kezeli a 6DOF-ot, Tracik3Pro hoz van ilyen 6DOF Vektor kiegészítés ami hasonló ... Lock On-ban a sima szétnézés és a Zoom funkciója műxik jelenleg, itt rakják majd bele a teljest ... mekény lesz (És sajna tuti csak a BS-ban műxik majd , repülőkben nem hiszem :( )
  • uHs Gerzson
    Na ez a játék mégjobban megfogta a tekintetem :)
  • n003
    azéé nem is kevés :(( de wattaféling :DD
  • DummyBoy
    A BS videó 6DOF támogatással? :) Szimpi lesz :)
  • joebacsi
    hát igen, ilyen "fejdöntéssel megnézem a konzol mögötti légypiszkot" nemcsinálok webkamerával, meg led-el :)
    az ilyen videók miatt nem is olyan sok az a 40 rongy :)
  • n003
    ez naondúrva :DD főleg lock on!!