172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
azt a 80%-nyi nyegleót megeszi reggelire az a hazai 20%-nyi dinka banda 
amúgy én 1%-ot teszek ki a 20%-ból
-
TS Zolly #84530 DummyBoyal éretek egyet. Ha gémelni akarok, nem azt lesem, mikor esik ki valaki egy fullos Magyar szerverről. Ráadásul a tököm kivan néha a csak városi pályás szerverekkel. GSdc ilyen asszem. 7TH-ra nem megyek, mert az adminok jobban kempelnek ott mint az egyszerü halandó. Bár ez jellemző sajna minden Magyar szerverre. Szóval maradnak azok a szerverek, amiket elmentettem a favoritjaim közé. És ez mind külföldi. -
Egyébként a magyarok elég nagy része csak a pontokért játszik...Tegnap meg azért haragudtam meg a lobos kollégára, mert be akartam parkolni a hajókhoz az f35 b-vel, de nem sikerült mert amint 5 méter magasra emelkedtem meghaltam.Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy mitől:D -
Hát ma majdnem nagyot csalódtam a Bamboo C-ben mert amint felmentem a főbézen lekempeltek 3 szor, de amint helihez jutottam nem volt megállás:DDDD -
"...folyamatos csetelés ment a szaporodásról"
Ezen nagyot nevettem

-
Lehet, hogy idáig én mentem rossz magyar serverekre, de tegnap a Gsbf2 serverén kaptam 2 tk-t és egy tv-t az ellenség helijétől az anyahajón. Szal' úgy itéltem meg, hogy semmi nem változott! nem a győzelem a fontos még sok embernek, hanem a kill!
Mindezt úgy, hogy folyamatos csetelés ment a szaparodásról... -
Sajna az a gáz, hogy jó lenne magyaron jáccani, de nekem sosem jön össze ...
Hazaérek 19h-ra melóból, utánna zuhi, kaja, és 20h után egy kis BF (Elég rég nem jáccottam már, vissza kell rázódnom ...) ... Goto Favorites, Ott csak a HUN szerverek vannak + pár olyan amin tényleg jót játszottam ...
Reggel 5-kor kelek, szóval nem érek rá várni míg megtelik egy magyar szerver ...
És akkor jön amit írtam ... 2 szerver full, a többi üres vagy pár lézengő ...
Akkor inkább nézek valami külföldit ahovamég beférek, 1 órát bohóckodok és szunya ... -
Hát RB-vel az a baj, hogy akkor kezd el játszani, amikor én feksem, olyan hajnali 2 körül. Szal elég ritkán van, hogy van időm és energiám még felmenni oda 
Én támogatnám a WP mintára való serverbeállítást, de a klán nagy része túl kevésnek találja a játékosszámot a nagy pályához, szal a közeljövőben nem nagyon lesz ilyen
De attól még felnézhetnél néhanapján
-
Mindig nézem, mikor van fent RB és Tatoo. Mivel te is ismered őket tudod, hogy extrém játékidőt nyomnak!:)
Mellesleg a ti servereteket nem lehetne egyszer kipróbálni a Wolves mintájára? 24 fő nagymap 500 tiket? Szinte mindenkinek jut minden!:) Nem lenne olyan sablonos mint a többi!:P
[i]Félre ne értse egy 7th-s se, csak próbaképp gondoltam... -
Persze hogy általánosítás. Magyaron általában nehezebb, mint külföldön 8) Általánosítás, tehát kivételek persze vannak. Mondjuk elismerem, hogy magyar szerverek alatt nem elsősorban az ea hu official-ok ugrottak be nekem, mert azok vmi hihetetlenül gyűjtik a hülyéket, vagy kezdőket, vagy a kettőt egyben 8) de mondjuk gs-en és főleg 7th-n, ahova inkább a klánosok, meg az értelmesebbek jártak általánosságban, sztem kúrva jó kis menetek voltak, vagy talán vannak is, nem tom mert GPS óta nem igazán játszottam.
És ha a mondandódat veszem alapul és a magyarok 80%-a valóban külfödön játszik, akkor örülnék, ha mind a húúúdenagy 80%-nyi csapatjátékos visszajönne magyarra, mert tök fölösleges külföldön játszanotok, hisz ha ugy vesszük, hogy a rendszeresen magyaron játszó emberek, mind seggfejek, veletek már akkor is 80%-nyi full csapatjátkos játszhatna együtt ami 30 emberbol 24 ami bizonyára megfelelne nektek 8)
Félre ne érts abszolút nem ellened akarok szólni, csak engem kúrvára zavar, hogy mindenki megy el a picsába, ahelyett, hogy mi magyarok együtt játszanánk jókat 8/ -
Mikortájt szoktál mostanság feljárni a WP-re?? Jó lenne megint együtt csatázni, mint a régi szép időkben
-
az i3dnl-es szervereket mindenkinek ajánlom!! -
Láttalak, de mikor köszöntem kidobott az admin. Tette mindezt azért, mert nyugodtan akart repülni!:) Igaz elötte szólt, hogy menjek át!:PPP -
Ez általánosítás... Kb. olyan mintha azt mondanám, gyere fel a wilda serverére és csinálj 2kd-t... Ebben a hasonlatban akkor te a magyarra jársz freggelni?
Jók lennének a magyar serverek ha folyamatos adminolás lenne éa a klántagok nem külföldre járnának! De így? Öreg vagyok ahoz, hogy 14 éves taknyosok anyázzanak és cigányozzanak... -
Landor #84517 Akkor ilyeneket posztolj!
-
nem. debreceni -
Landor #84515 Nem, nem volt még.
Miért is lett volna egy lángos receptje itt?!?
Egyébként szentesi vagy? -
. -
Amúgy magyaron is elég gyakran össze tud gyűlni olyan társaság ahol még pisztollyal nyomulva is megvan a 2-es k/d-m... -
joe14 #84512 -
Rossing #84511 Ez van ezt kell szeretni
-
nem, billen hagyva a gázt is teljesen jó, legótekk atak 3 meg a legszutyadékabb joy, amivel valaha találkoztam... -
Rossing #84509 Érdemes-e a repülőnél ha joy-jal játszol a gyorsulást is "rátenni" a joynak gázkarjára (Logitech® Attack™ 3 szóval nem egy csúcsmodell)? Vagy igazán a bill en megoldva is lehet ugyanugy fordulni? -
nem tom volt e már -
A bamboo commandost azt én is szeretem :D Csak mostanában nem férek fel -
puszi -
na csao majd később benézek még -
valszeg van,nézd a serverneveket sniper után,hátha...bár én még nem találtam anno.. -
kérdezném nincs olyan szerver ahol csak mesterlövésszel lehet lenni ? pl mint a késes szeverek -
hali -
-
hát bisztos nemér a pb semmit sztem valakik gyanusan profik -
A punkbuster szól elvileg ha módosítás van a játékban és a logban is megmarad. Elvileg. -
Wake tényleg cumi ha nincsenek kiegyenlítve az erőviszonyok, pedig szerintem jót lehet ott játszani csak jussanak be az amcsik. Amugy csak negyed óra malmozás. -
bár olyan is volt már,hogy a gyereknek connection prob-ja volt azt folyamatosan ment előre annyira,hogy belebújt a falba és elsétált a zászlóig és befoglalta,mikor "ott se volt" :D:D -
meg az aimbotosokat és a hasonlo progit használokat tudják valahogy szürni? -
helyes -
ja abug usereket nagyon nézik,ezért dobnak ki minden gyanús egyént.. -
joe14 #84493 Múltkor valahogy beestem karkandon az egyik falba, és minden falba be tudtam sétálni utána, nagyon vicces volt, és kirúgtak pedig nem is lőttem le onnan senkit. -
főleg ha "nehézgyalogság" várja már azon veszejkedve ki lövi le a levegőben:D volt már ilyenben tapasztalatom,rossz volt nézni