172102
  • DummyBoy
    Ja, de jó lesz az 95-nek is :)
    Ráadásul az L96A1 szvsz jobb :)

G36K-ról, PKM-ről meg nem is beszélve ... Vagy a DAO ... nem olyan rosszak azok ... én szeretem őket, de nem használom mert waron nem lehet őket használni ... F2000 helyett pedig akkor inkább G3 :) :) ... de például (Tudom hogy sokanszeretik, meg jól lehet lőni vele meg minden, de SZVSZ...) a rakásszar M16 helyett inkább unlockolttal megyek ...
  • Me0w
    Ne is mondd, megint elharapodzott a szerveren az idiota ugralas, ket jeles kepviselojevel talalkoztam tegnap (Cram0, es Csaba67). Sracok, ettol nem lesztek jobbak, hogy idiota modjara hason ugraltok jobbra balra.
  • DummyBoy
    Ez érdekes ... mindenki mondja hogy játszol egyet SF-el és meglesznek az SF-es unlockok ... ja Tudod őket unlockolni .. de nem lesznek meg ... max ha má minden más megvan ...
  • Danee
    de
    küldj privit
  • felpillanto
    svd az jo
  • Smuge
    A költői kérdés lemaradt : Nem tenné meg valaki azt a szivességet hogy játszik egy mentet a nevemmel SF-el?
  • Danee
    nekem emgvan az összes unlock, de nem használom egyiket se, még akkor se ha publicon legyaláznak egyes klántagok f2000-el, de tudom h waron mi nyerünk!
  • Smuge
    Értem a célzást, amugy nem gondolom magam lámának csak nagyot dob a játék feelingjén hogy nem csak az a pár cucc van ami alapban benne van, ezért kéne csak semmi másért. Én nem azért játszom hogy a legjobb legyek, hanem a hangulat miatt föleg Amugy köszi a választ, DaneE, Zolchi, schrank !
  • schrank
    aki unlock nélkül láma az unlock-kal is két kivétel van a kínai és az arab sniper puska egy rakás szar azok helyett kötelező egy M96
  • ZOLCHI
    SF nélkül nem tudsz mindent unlockolni. F2000 pl csak SF játék után oldható ki.
    Asszem.
  • Danee
    megkérsz valakit akinek emgvan, hoyg menjen fel játszani 1 kört a neveddel SF-be, és nini megkapod az összeset
  • Smuge
    Megtudná valaki mondani, van valami lehetöség az összes fegyver unlockra Special Forces megléte nélkül? Ugy tudom az unlockolja összeset , vagy valami trükkel elö lehet öket hozni, nem tudom sajnos... Köszi!
  • Danee
    huzzá má innen a gecibe Janek
  • Polemius
    Volt már. Azóta a mine2 is elkészült.
  • sector512
    Egy kis érdekesség Sztárok leszünk nemsokára lehet mi is :)
  • Mester01
  • rage
    bunny hopping
  • schrank
    ezért nem kéne ebbe a játékba bemérés meg infrafasság meg lézeres geci az volt a jó ami DC-ben célozzál aztán kész és a repülőnek se mutassa már hogy ki ellenség ki nem mert akkor mi értelme a kommandernek ennyi erővel minden légijárműbe van egy integrált jármű és harceszköz (TOW,AA,stb) UAV ez meg nem egy játékélményt emelő megoldás
  • HTS s3rg1nh00
    hát b+ minden 100 méteren ültetek PGZ-be/Stingerbe meg ami volt a pályán...az alap gond az volt,h.mindig csak azokat a zászlókat sikerült tartani,aminek közelében sem volt légvédelem....akármerre mentem azon a szar pályán,mindig bemérnek,átülök gunnernek,puff 2 raksi belém,ennyit a nem bemérésről(persze az infracsapdát azért kidobtam előtte...),na ezt hívják szar ügynek...
    mellesleg jó reggelt!
  • schrank
    ezekről a képtelen helyekre való beszálldogálásokról a messzeföldön hírhetten szar BFV motor jut az eszembe ahol ha az ember lezuhant egy mig-gel a dzungelbe félig tört össze a gép úgyhogy ki lehetett szálni és tovább folytatni gyalog vagy lehetett stoppolni
    bf2-ben is tankot sebzi a bozót meg a közúti tábla de a sok dzsojsztikos noob meg be tud repülni minden olyan helyre ahol meg kéne dögleniük (kubradam) bezzeg anno DC-ben aminek fel kellett robbannia az fel is robbant igaz ott csak olyanok vitték el a repülőt akik le is tudtak szállni mert itt a nagy pilóták 90%-a még landolni se tud és kérünk vállról indítható AA-t mint a DC-ben
  • n003
    a critical wounded azt nem számítja halálnak! ... csak max idegesítő azt a feliratot nézni addig :)))

Fuji: nesze neked parkolóház :))) a mi28 már félig a levegőben van

• TS Zolly
    Ja hát ebbe Odinnak adok igazat. Kellene már egy olyan modósítás, ha én ugy akarom, a medic ne tudjon feléleszteni. No persze elöbb a játék alapvető hibáit rakják tisztába.
  • DummyBoy
    Na váááá, nem akarok melléálli, de qrva Autobalance csinál érdekes dolgokat ...

Sharkin MEC csapatban kezdtem, egész jól nyomtuk a pálya vége előtt pár perccel már csak 1 pontja volt USA-nak, és asse a TV torony... ment a nagy büdös támadás az utsó pont ellen erre a qrva Autobalance 10 másodperccel a vége előtt átqúrt USA oldalra ... élmény volt ... És nem is eccer előfordult az ilyesmi ... Bár általában vesztes oldalra tesz ...

Olyan is volt hogy Only Karkand szerveren mindig 1 perccel a pálya vége előtt baszott át a másik oldalra :( :(

Valamint a TactiClan mellett van egy új klán amit megalapítok ... IHM - I HATE MEDICS ... Tegnap szerintem már a sznájpergyerek is a hülye mediken röhögött ... nekem ugyan nem volt olyan vicces ... Jóképességű medic barátom fél perc alatt 6 halált összehozott nekem ... én meg üvöltöttem a cseten hogy "Sznájperek!!! Lécci először mindig a mediket lőjjétek ..." ...

Kb 15 méterre feküdt az árnyékban a sniper, ez a majom meg nem vette észre és mindig felélesztett ... 6-szor egymás után :(
  • Platypus16
    Te meg szerdán nem egyedül heliztél a waron és állandóan a patchre panaszkodtál, amiért PGZ-vel kilőttelek?
  • dronkZero
    És az szerinted mentség, hogy béna vagy? :P :]
  • joe14

:)
  • Fsensei
    A képet nem sikerült kisebbre tenni...
  • kBagyula #84583
    aha, ja... ótobalansz. pff
    Ölég gyakran megkérhetnek...
  • joe14
    Kicsit nagy a kép.
  • item
    Én is ott vagyok , amúgy
  • item
    Hogy érted hogy használja ? van wifi megosztás is ?? ha igen akkor meg be kell állítani a WPA, vagy WEP titkosítást és akkor senki nem tud rácsatlakozni a netetekre!
  • Fsensei

itt a nagyobb kép a nagyobb élményhez :D
  • Fsensei

sikerült berepülnöm az anyahajóba J-10-zel ma este a gs.bf2-n :DDDDD
  • item
    EA/DICE ---> <--- BF2 játékosok...
  • Swy
    ruter?
    Valaki folyton használja a mienket és nem tudom hogyan oldjuk meg pénz nélkül!
    Kissé idegelő mikor 300 lessz a ping-em!
  • Swy
    nézd meg ba cs-t!
    A réginek nics is grafikája!
    Ott csak pixelvadászat volt!
    Itt csak néha!
    És mi lenne a dice-os fiúk nélkül akik úgy csinálnak mintha nem akarnák, hogy játszunk!!!
    Ez a battlefield 2!
  • Fsensei
    Engem csak az autobalance rakosgat át, mert azért hogy nyerjek hidd el nem állok át egyik oldalról a másikra.A másik indok amiért át szoktam állni az azért van mert ts-en megkérnek rá.
  • HTS s3rg1nh00
    az AB mindig működik...volt,h.egy faszányos TWös csapatból vágott át a másik oldalra 30 tickettel a vége előtt,ahol szinte csak lámák voltak...2x annyi pontom volt,mint az utánam következőnek az oldalon,a másikon meg csak ép befértem az első 3ba...ilyenkor tudok örülni annak a szarnak...
  • HTS s3rg1nh00
    akkor ott a wow
  • dronkZero
    Ne aggódj, nem maradtál le semmiről. Mindenkit kivágott, csak minket nem az asztalra(legalábbis engem).