172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem, benne mászik, a gaz között!
-
Te a seggét nézed?
-
n003 #84807 ezt énis akartam mondani ho nem a játékból van :(( de ennek ellenére a játék jó lesz majd ;))
Apcsi: énis remélem ;))) a sima ofp-ben volt ojjan ho testenlőtted az ai katonát és még futott néhány métert csak akkor csuklott össze, de ennyire nemvót szar minn bf2 ... sajna az ofp még inkább sinlire volt kihegyezve és a multija volt gyengusz :( -
:-C -
átlátszik a seggén a gaz!:P -
Ennel szarabbul Photoshoppolt kepet mar reg lattam... -
OFF
(innen 5 sornyi káromkodást és anyázást hagytam ki inkább a kedves jó játékgyártó cégek miatt)
ON
Ez az armored assault jól néz ki.Remélem nem lesz tiszta bug.
-
n003 #84802 JESSSZZ máj frend :)))
ősztől(?!) nemcsak a munkát hanem a bf2-t is temessük ;)))
amikor majd nem egy köbös kockából tápolod a tankod hanem külön AI-val legyártott ural kőő majd hozzá :))) + lőszereskocsi! -
ne izgulj, nekem is rendszeresen beszarnak a ventik, ne márt néha kitakarítani őket. 1 ilyen idős gépnél meg főleg ne csodálkozz. kicsit kitisztítod, rátolsz még 1 asztalit és kész is
-
Kis közvélemény kutatás...
Mennyire számít spawncamp-nek a hazasunnyogó sérült repülő lelövése? Mert most ezért bannoltak...:( -
OFP rulzzz ! na és az armedassault !
-
azt egyszer letöltöttem és elkezdtem a kiképzést, de itt meg is akadtam
-
nekem nincsenek problémáim nyáron sem, viszont lehet hogy ki kellene piszkálnod a döglött csótányokat a venti propellerei közül 
-
lol -
úgy meg lehet találni a problémámra a megoldást ha átteszem egy másik gépbe a vga-mat és ha azzal nem csinálja ezeket a huncutságokat akkor az alaplap lesz a ludas mivel már nem a megfelelő fordulatszámon pörög az alaplapi venti és meg is szokott szorulni amit úgy lehet észrevenni ahogyan az ábra is mutatja és kell vennem újat vagy marad a jóöreg WD-40 nem hiszem el hogy csak nekem vannak ilyen problémáim nyáron a géppel -
Nekem az Americas Army is bejön annyira mint a CS. Talán még jobb is. Meg ingyenes. Meg nemsokára lesz belőle 3.0 az új Unreal engine közreműködésével :D -
én azt nem szeretem az ilyen térképekben, mint pl. zatar, hogy gyalog rohadt sokat kell talpalni, és általában mire elérnék egy zászlót már messziről kiszúrnak és lelőnek. ha járműbe ülök, szinte biztos, hogy egy heli vagy egy repcsi lebombáz.
úgyhogy ha ilyen mapra keveredek véletlenül, akkor csak repülni szeretek. esetleg meghúzom magam az egyik zászlónál és védekezek, de az is csak akkor jó, ha azt támadják is. most hétvégén is karkandon bec4-ezem a kör elején suburbot (szinte mindig ez az első zászló, amit sunnyogva elfoglalnak az amik), elbújok és várok. és várok. és várok. az amcsi team a hotelig se jutott el. viszont én uzsonázhattam egy jót
-
én ugyan nem játszottam egyszer sem cs-t, egy rahedli videót viszont láttam róla, és még mosse értem, hogy mért szeretik az emberek annyira. lehet hogy ki kéne próbálnom? 
abban jobb csak a kvékes meg unrílos multis ugrálós-rohangálós-bónuszfelkapkodós agyatlanságoktól, hogy nem méteres kékgömböket lövellő fegyverekkel tolják, hanem elvileg valós a környezet. ez az egy szimpi csak benne
-
n003 #84792 D-Boy: miről beszélsz?? őszel jön a bf21xx mif..nak foglalkozzanak a bf2-vel??? 

Kossi: én pl szeretem zatart, nemtom mi a bajod a nagy nyílt mapokkal (csak tényleg elég jármű legyen hozzá!)... mondjuk én ezért szeretem jobban az ofp-cuccot mint ezta már-már cs-és egymásfaszábaéraseggünk freghajkurászós rohangálást -
lammaer #84791 Jaja... kinomban elmentem, vettem egy CS-t, mert már a hócipőm is tele van a hivatalos pályákkal meg az asztalra kivágós patchel. A CS még egyszer nem crashelt vagy szarakodott volna. Igaz, kicsit régi... meg jól osztják benne a fejeseket. Régen csapkodtam már az asztalt mérgemben :) -
Ez tényleg így van....ekkora lámákat nembaszott a föld még mint ea+dice. Wake is ki a szarnak kellett? Nemhogy valami jó városi mapot kreáltak volna inkább. -
engem má nem érdekel csak javíccsák ki ezt az asztalra kidobálósdit, mást nem is várok el már 
új map? jó lesz, biztos azon is apc, heli meg repülő fogja a népet hentelni, mert a dice-nál valószínűleg megnézték, hogy melyik típusú mapokon szeretnek az emberek jáccani (városi) és ezért csinálnak egy iszonyatosan nagy síkságos térképet, ahol a legközelebbi bázis is 5 percnyi rohangálásra van viszont a 64 játékosra lesz két buggy, egy apc, 1 tank, meg 3 repülő és 4 helikopter
-
ööööö ...
NÉHÁNY APRÓBB TOLDOZNIVALTÓÓÓÓT??????????????????????????
Ki kellene az a nagy rakás bugos fostengert mégegyszer adni ...
Mondjuk decemberben befejezzük az 1.4-es Open Bétát és utánna ... -
kérdezd meg a dancsikát és a pajtásait anno ők irogattak baszott nagy fideszes karakterekkel nicket chatet meg mindent
-
Bővebben? -
És be is szoktam írni, hogy a kör végeztével zárom a szervert. Persze tudom, hogy a harc hevében nem mindenki olvassa el. Egyik szerveren láttam, hogy jó nagy betükkel irtak ki üzenetet. Na azt hogy kell? -
n003 #84784 milenne ha nem foglalkoznál már végre a témával?? 
-
Nekem jó! :) -
mire jó a VIP jog?:D talán nézd meg FF-al,nekem azzal is jó... -
Ugy is szep sarga beka lathato. :) -
Meg szerencse, hogy nem annyi jon, mint CS:Sourcehez, ott minden heten jon ujabb bugokkal. :) -
így(everest kép):
inkább link :Ditt talán látjátok -
Neoncsoves #84778 Szerinted mindenki Janek? Lehet hogy te vagy az 

-
Újabb "pöcs" jön, juhéééééé, imádom a "ZEAT" meg "ADICE"-ot ... D -
a válasz elment PMben ;) -
Ez egy jó kérdés! :)
Szerintem erre nem gondoltak úgyhogy valószínű nem lehet majd! ;) -
These are only a small portion of the fixes being worked on for our next step. We would also like to announce that we will be holding an Open Beta in early July for this next patch. We will have public servers hosted, Beta files available on mirror sites, and specific threads for feedback during this Beta period hosted on the EA forums.
Kivancsi vagyok, vajon a beta patch mellett lehet-e 1.3-mal jatszani... -
Rájöttek hogy hülyeség pénzért adni a booster packeket mert nagyon kevesen veszik meg. :)
Szerintem inkább próbálják meg normálisan befoltozni a játékot elöször aztán csináljanak + hivatalos pályákat. -
itt vannak bővebb infók állítólag, kár hogy nekem le van tiltva a melóhelyen -