172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
én is szedtelek ki vonikból sniperrel mikor a géppityu mögé átültél 
n00b:hát,nem ártana aludnod 1-2 órát...napot...hetet :D -
...elég nehéz, főleg ha a háztetőn csücsül. Ma nem volt jó napja ott néhány embernek, három vodnikból szereltem ki az ellent a téren mielőtt elütöttelek volna. -
n003 #84887 vagy csak álmodtam??! :(
a múltkor arról álmodtam hogy a teven amin azon a héten dolgoztam mit rontottam el :(( reggel megnéztem és tényleg szar volt!! .. hmm asszem pihiznem kéne egy csöppet!!? -
szerintem csak egy...snipert nem nehéz elütni na...monnyuk igennagyon csodálkoztam,mikor 6an futottak nekem háttal,és mindenkit megsebeztem,erre a végén bezsebeltem 1 kill damage assistot
azért mostmár el lehet mondani,h.jó vagyok sniperrel
-
n003 #84885 háát én nemkaptam .. vagy csíteltem mán megen? :))) -
Azé' volt ott két driver kill is, nem? 
Az egyik te voltál Szerzsinyó. Mellesleg úgy meglepődtem, hogy ott vagy, hogy egyből el kellett, hogy üsselek.
-
Odavan írva a logómba ;) -
4/24-nél tutira megkaptad...
5/20nál is azonnal hozzádvágja,ahogy spawnolsz(na vajon honnan tudom?
)
-
n003 #84881 még nekemse sikerült :(( egyszer volt egy nagyonszar napom (400tiketes warlordon) akkor volt 4-24kd abból monnyuk 6tk volt és 6 arty de még akkor is valahogy a kör végén csináltam 10 killt és már nemvolt meg az 1:4 arány
nemtom ki hogyan jáccik páblikon de én ?!sajnos?! úgy vagyok vele hogy mindig elragad a történések heve és a kör végére már megen azt konstatálom hogy ma sem lesz meg az x vagy y plecsni mert minden voltam addig csak azzal kaszttal nem ami kellett volna :)) -
SUKRAN RogerNyul,most is tolja tán,de többet látja a spawnképernyőt mint él a mesterlövészpuskámtól
szegeny csávó az előbb...spawn,fut előre,bumm a fejbe,szétnézek mégjobban,leszedem a norvég kommanderkötsögöt(jutalmam 3 db artillery a nyakamba egymás után...),Aladar1 spawn,bumm a fejbe :))))
-
felrakod az alap szűz játékot,majd 1.3 full,vmi 470 mega és meg van oldva
-
hehe, te meg ki vagy? :D
mi a nicked játékban? -
Nem, Te tv rakétákkal álmodsz. :)) -
Passy #84876 You got it! :) thx
-
előbb a patchet, utánna az incrementalt -
nem! Az incremental-t akkor rakod fel, ha már elötte volt pecselve. -
Passy #84873 Hali!
Patchekböl az incremental-okat is felkell rakni? Ha igen, elöbb a rendes patch-et és aztán az incremental-t v. fordítva? -
Polemius #84872 Nem tudom mit értesz baserape alatt. De ha nem tetszik a basecamp, meg a dtk és hasonlók, akkor a Private Rankedek-re menj. Azokon script (meg adminok) gondoskodik a rendfentartásról. Persze ezekhez nem kell eredeti játék. (Természetesen nem kizáró ok.)
-
Running, kiszedhetsz az egész kupáról, mert közbejött valami fontosabb, és két hétig csak nagyon ritkán leszek gépközelben... -
c betű nyomkodásával -
Nekem sincs:P -
Hogyan tudom nézni az élőket? Lelövés után visszaszámoláskor spawnig
-
Nekem nincs :) -
mindenkinek van purple heartja. én szedek itt egyedül béres cseppet? -
Te Running,Joe nem nevezett be véletlenül?határozottan úgy emléxem,megtette :D
(asszem Desert Storm-ra
)
-
Figyelem!
A DESERT STROM ÉS DOGFIGHT KUPA A MAI NAPPAL KEZDETÉT VETTE. A www.szurkulet.hu, www.bf2huncup.fw.hu oldalon minden info megtalálható. A csapatokat besoroltuk, a meccseket július 19-ig be kell fejezni.
Mapok a letöltés menüben.
Szabályok a szabályoknál.
Besorolások és Mapválasztások, szerintem egyértelmű. A választott mapokat kérem jelezni nálam a hét folyamán, illetve minél előbb, hogy fel tudjam vinni az oldalra.
Az egyéni versenyek is beindulnak. Valszeg jövőhét hétfő lesz az első forduló a Horda szerveren, bővebb infó hamarosan.
Desert Storm felelősei: Wolfguy és KTC
Dogfight felelősei: Gerzson és VÉny-Laci
Mindenes: Running -
ja,csak a CS-ben "kicsit" kisebb a látószög,ahova lőni kell...valaki vagy háturól jön,vagy elölről,a bfben meg bárhonnan...sokkal jobban kell tudni az egeret kezelni,ha életben akarsz maradni,mert nem elég fejre célozni,még lehet az ember alattad,fölötted,még a falban is
-
várjá, valaki eccer itt megmonta, hogy a cs-sek 1000-rel osztogattyák a heccsátokat, úgyhogy vigyázz! 
-
Mi haverokkal LAN-no nyomtuk ... Csodálkozott mindig, hogy hogy a picsába lövünk olyan jól, ha sosem játszunk vele ... most 1 hete BF2-zik ...
Rájött ... itt sokkal jobban kell figyelni hova lő az ember :)
Szóval BF2-es lámpaságommal is elég a tudásom, hogy a haveri kör CS-es bigádjával egálban legyek :) :) -
Klegény bemondta ma estére a frankót, húzás mindenkinek aludni mostmár.
-
mindigis tudtam én hogy szar a CS ,pedig nemjáccottam még vele egy mp-t se -
tökéletesen kifejezte a véleményemet 

-
punci -

-
na de táényleg mi a véleményetek erről a progiról? -

-
Azért szeretik, mert anno ez volt az első igazán multis, "realisztikus" FPS. Aztán rengetegen meg is maradtak ott. Ha van valami, ami még a BéeFnél is bugosabb, az a CSé(Alap, nem Source, arról nem tudok nyilatkozni). Egyetlen csóka írogatta a modot saját szórakoztatására. (Addig még oké is volt). Aztán olyan fényesre sz*pták a faszát, hogy elkezdett szarni a világra, meg ő is elhitte magáról, hogy tud programozni. Sajnos, ez nem így van, és ez erősen meg is látszik a dolgon. Pár példa:
4 túsz egymás mögött, legdurvább sniperrel fejbelövöd őket, akkor a 2. és a 4. hal csak meg.
Az 5(?) sniperpuskából csak egyetlen olyan, hogy az első lövés a célkereszt közepébe megy. A többi már az első lövésnél szór, és azokat soha senki nem használja neten.
beta7.0-ban megjelentek a vezethető járművek. Irtózatosan bénán néztek ki, bénán mozogtak, a gránát átrobbant rajtuk, sebezte a benne ülőket. Rídmíben írta a csóka, hogy egy hétvége alatt dobta össze, majd köv. peccsre csiszol rajta. Azóta is csiszolja.
A fegyverek bal kézre lettek lemodellezve, ha átteszed jobbkezesre, akkor a fegyverek rossz oldalára kerül a hüvelykivető nyílás, meg az egyéb kezelőszerkezetek.
beta3.1ben még a hangtompítós fegyvereknek nem látszott a torkolattüzük. 6.5-re ezt "kijavították". Onnantól az égvilágon semmi értelme nem volt a hangtompítónak.
1.0 magasságára kivették az offisöl mappackból az összes taktikusabb pályát, a bennmaradtak nagyrésze 2-3 útvonalból állt, a játékmenet deathmatchre degradálódott.
Én nem tudom, hogy hogy lehet még mindig ennyire népszerű, komolyan mondom, a BF2 ahhoz képest tökéletes(ezért nem is sírok a bugok miatt, 3 év CSé megedzett). Igaz, hogy vagy 3-4 éve nem láttam, amikor ez az egész sztím dolog bejött, akkor mondtam azt, hogy ennyi sz*pást nekem nem ér meg egy ekkora kalap kaki(az elején még a steam is "kissé" használhatatlan volt). -
Mindenki vigyázzon magára nehogy ide kerüljön! 

-
Na ez mekkora LOL :
Elton John, Robbie Williams és Kylie Minogue jönnek ki egy fergeteges koncertrő. Jó részegek, s ahogy dülöngélnek a kertek alatt Kylienak beszorul a feje egy helyen a kerítésbe. Robbie azonnal kihasználja az alkalmat, felhajtja Kylie szoknyáját és rendesen odadörrent neki hátulról.
- Most Te következel! - szól oda Eltonnak.
Elton sírva fakad.
- Mi van Elton? - kérdezi Robbie.
- Nem fér be a fejem a kerítésbe!!!

-
Official szervereken mennyire engedélyezett/megtűrt a baseraping? Kissé már unom a demó pályát, és meg akarom venni a játékot, de ha offon is az megy mint a demoban Omanon, akkor inkább kihagyom. Egy-két demoszerveren bünti jár érte, azt tudom.