172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
az "ígyjárás"tipikus esete
-
De a TS megy azért? :P :) Gyere már fel pls! -
Hehe, meglehet
-
Most végiggondolva nem is gratulálok nektek, hisz tudják, hogy magyar vagyok. Gondolom miattatok rajtam álltak bosszút!:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Azért az megjegyzem, hogy a Leaderük( Huellia ) (egyben server tulajdonos is) jó fej!:D Multkor harc közben letette a helit és szólt,hogy: most kimegyünk cigizni!:DDDD majd harcoltunk tovább... -
Jah, ott csak egy ellenség van és őket sem az arcunkkal győzzük le.
Viszont néha nem árt feléleszteni a lángocskát, még ha csak egy nyamvadt kis privát fájt is az. :)
Bezzeg a régi szép időkben... ;) -
De bizony ott volt, ő volt az egyik helis. ha ez megnyugtat, akkor nem sokat volt a levegőben, hála a csapatnak, mert nekem most nem megy úgy ahogy kellene, a rohadt meleg miatt 

-
7thCR 2006-06-19 192 378 Kubra Dam/Daging Oilfield Battlefield 2/CON - 16
Külön Gratulálok!!!!! És köszönöm!!!! A haverja nem volt ott? Rammbfm1 Ő bannolt!:D Felsőbbrendű német klán... lesz....tnak!
-
olyasmi
-
Pharolas!
Ez melyik Clán volt nem =(BC)=Butcher??? -
Kosz :)
Eleg cinikus volt a csapat akivel legutobb jatszottunk, asszem BC v, BR volt a nevuk. Beszologattaknem alltak ra a map utani szervercserere stb. Mikor pofanvertuk oket akkor angolosan tavoztak
-
Soha ne hagyjátok magatokat. Itt az ip és a pass, ha nem jön kössz csá, no show. Adminnak elküldöd, kössz csá -
ménemlőttedle?
-
neménvoltam #85319 Üllő rulz -
Köszönjük.
Mondjuk eléggé arrogáns volt az ellenfél. Csak egy kis szösszenet a war alatti huzavonából:
Egyik mapnak vége, következik a daquing, be is töltik, mire mi...itt a serverünk IP-je, várunk ott szeretettel.
Butcher nevezetű agyrém: milyen hülye ötlet a meccs felénél servert váltani??
-De hát benne van a CB szabályzatba
- Nincs
- de benne van
- hol?
- pill, megnézem...11/3
- ez hosszú, és nem is írja
- nem lehetsz ennyire makifejű. Ott van, hogy a serverek megegyezés alapján. Úgy küldtük meg az elfogadást, hogy egy map itt, egy ott
- nem úgy küldtétek el, meg nincs is a szabályban
"ez kb 20 perc fejleménye...és már a tökünk tele volt velük"
- na jó, látom értelmetlen neked magyarázni, akkor nyomj egy restartot és mehet...
Így értető, hogy nagyon ízlett a győzelem a végén. Nem csoda, hogy nagyszájú apafink se puszi, se pá...a war után elhúzta a csíkot. -
Most hogy latta nem mosol szemet 2 hetig
-
joe14 #85316 Most ért bush gépe pestre. az előbb szált el fölöttünk a gépe. -
mi meg Téged. :)
mikor csinálod? ;) -
fláj másztört zaklassad :) -
neménvoltam #85313 nincs énnékem lokóm, maj eccer mekkérdem ki csinálja ezt nálunk, de a mostani teccik
-
A probléma megoldódott!:D
Megkértem a server egyik tulajdonosát, hogy ha meg lehet oldani akkor vegye le rólam a bannt!:D
A jó az volt, hogy a válasz ez volt kb.: kérlek nyugi!:) Még nagyon fiatalok a klántagok!:DDDDDDDDDDDDDDD -
Deqwator #85311 akkor rossz polcon nézted;) -
ja,van még egy-két neved,simán jöhet :)))
N00B:

Zsolt1:
-
Foglalkozzunk egy kicsit a játékkal is!
Grat a 7th csapatának a továbbjutásért 8vs8 OC-n!
Csak így tovább!
-
változatlan bazdmeg. -
1961 olvasatlan hsz után gondoltam benézek, de látom a helyzet változatzal, viszlát kb a következő 2000 hsz után. -
Mi a fasz van itt?
Csúnyán beszéltem jöhez a bünti! :)
Ha itt csúnya beszédért büntetnék az embert akkor nem sokan fórumozgatnának itt a bf totyikban. ;) -
David2006 #85305 ne parasztozz,egyébként qurvára be voltam kattanva,és elnézést is kértem "kis paraszt" -
n003 #85304 Dr.DoktorovicsSergg :))) -
joe14 #85303 te meg milyen alapon szólsz be egy modertornak kis paraszt? Csúnyán beszélt, jár a bünti, nekem is adhat, nem zavar. -
Passy #85302 Pesten vagyok, a környékbeli Auchan, Tesco, Media-ban nem lehet kapni. -
Boxer lassan kigyógyul belőle, már csak 3-4 órát kell lábadoznia asszem... :)
-
Nem tudom, mi van a lakohelyeden. -
Te Zero,a klántársaidon eluralkodott egy veszélyes kór,de nincs félnivalód,írtam fel nekik gyógyszert,ahányszor megláttak,bevették és semmi bajuk nem volt utána,csak pihentek 15mp-et
egyébként a betegség neve chronicus supportus,a gyógyírt pedig a köhögésre való gyógyszerhez hasonlónak nevezték el:AK-101
-
Passy #85298 Egyet mondj, hogy melyikben van, mert már jó párat megnéztem. -
ráadásul nem is a jó részét nézte...magyar szerverről is ezzel basznak ki,szintén ez van idaírva...engem most az előbb network data corruption errorral vágott ki GS.bf2-ről
-
Te sem látásra használod a szemed... Qrvára nem ez van odaírva. -
csak angolok léphetnek a serverre!!!!
Kaptam már vagy 100-szor!!! -
Tesco, Cora, MediaMartk, 576, stb. -
eljött a kanossza járás ideje:)