172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nehogymár vazzeg azt hidd, hogy a ferde szemű kisköcsögöknek van esélyük a brazilok ellen, akármennyire is szarul játszanak ;-) -
Deqwator #85533 rohadjanak el
-
1:1 :PPPPPP -
n003 #85531 áá sajna kiegyenlítettek :( -
n003 #85530 jeeessszzz :))))))
ezt meg a sok rotor-ratyinak :)) mi 28 -
Deqwator #85529 szopásra álnak a brazilok :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D -
n003 #85528 te is :))) itt van a hozzávaló :
egy forgócsöves :))
ezt meg méér erőltette a pilóta? -
Verzoo #85527 Köszönjük a tudományos előadást de inkább lazíts egy kicsit 

-
n003 #85526 akkor elég annyi hogy a farok beleért a vízbe
.. márpedig az eredmény ezt mutatja!
-
Nem kell közvetlenül a transzmissziós tengelynek sérülnie elég ha attól az ütéstől a tengely által sérül a főreduktorban ( ez adja át a hajtóművek nyomatékát a forgószárnynak és a faroklégcsavarnak, ez a főelem tele van fogaskerekes áttételekkel) a fogaskerekes átétel.Ill. van még két ok: 1. A helikopterek érzékenyek még a fel és leszállás ( helyben ) közbeni erős széllökésekre a farok irányából , mivel az hatástalanítani tudja a faroklégcsavar ellentartó hatását. 2. A faroklégcsavar állásszögét a lábkormánnyal ( pedálok) lehet szabályozni, egy drótkötélből és láncból (értsd: hasonló kinézetú mint a kerékpárnál) álló kapcsolattal. Ha a valamilyen oknál fogva ez sérül ( megszakad) , az is okozhatja.Elég bonyolúlt szerkezet egy helikopter ,főleg az újabbak ( bár az elv úaz marad) és ezért hosszú lenne végig leírni. -
BJUTIFUL :)
Miért is ez a naptáram? :) :) -
n003 #85523 és egyet a kedvenceim közül :))
-
n003 #85522 orosz katonképzés.. specnaz
hehe :))
-
n003 #85521 de akkor valamihez oda kell ütni a farkát .. akkor elgörbülhet a kardán ami a farokrotorhoz megy hátra !! de valami vizféleségbe csobban és abból kijőve kezdett forogni -
Otes #85520 Hali All!
Gratulálok azoknak a nagyon okos gs.bf2-esnek aki kibannolt a serverükről mert állítólag bombáztam az anyahajót!!!
Hát 1 nem tudok bombázni ezért ez ki van zárva
Hát 2 csak a lágvedelmit lőttem ki a hajó végében! már bocs hogy megvédem magam!
Hát 3 csak utánna bannolt ki miután kilőttem a repülőét!
Hát megvan a vélemény a díszes társulatról, igaz lehet hogy csak ez az 1 ember csinálta! Ajánlom a szemüveget bíró jobbanmondva admin!
Már bocs de nekem nincs szükségem ilyenekre!
Elnézést a többi gs.bf2 estől akire ez nem vonatkozik :$
Hi -
danielfox #85519 nem dobom ki mert itt esik az eső 
-
dobd ki a gépet az ablakon,hátha menni fog... -
Szerintem a faroklégcsavarral lehetett valami gond mivel az tart ellent a forgószárny( értsd: rotor) reaktív nyomatékának.
Ha az az illető aki kiugrott a gépből egyedül volt már a fedélzeten,akkor túl élte, mert a felvétel végén éppen mászik ki valaki az utastérből.Ha nem, akkor pedig szerintem a helvez volt, ugyan is ezekben a jószágokban 4 pontos biztonsági öv van ami megtartja bármilyen helyzetben és vész esetén egy mozdulattal oldható.És mielőtt megkérdeznézek , ez a szakmám.
szerelő vagyok.
-
danielfox #85516 nekem a BATTLEFIELD 2 nem indul el 

-
n003 #85515 ennek még Shrekk is örülni fog ... vagy nem de akkor ööö izé :)) -
n003 #85514 valszeg :))
ez nem bf de dúrva .. ijjen a balf***t -
Biztos az a csóka is élvezte, akiből halkaját aprított a rotor... -
n003 #85512 na ez dúrva de vajjon mitől?? -
Ja. 19 óra körül 5 * dobott le a gs server.
Ebből egyszer mapot is váltott.
Jöhetne már az uj folt. -
Hat nemtom, melyik jobb, ha BC-znek, vagy ha kimegy vindozba... -
Ha már a viccek is előkerültek, akkor itt van még egy:
Angol szoveg kovetkezik :)
- Name?
- Abu Dalah Sarafi.
- Sex?
- Four times a week.
- No, no, no..... male or female?
- Male, female...... sometimes camel.......
-

-
a funwar asztalra dibálás miatt elmarad a jegyek visszaválthatóak a pénztáraknál vagy felhasználhatóak a következő patch kiadása után
-
Ma este egy kis fun war lessz GBC vs Horda ,infantry Karkand II meg Yellow dragon már előre látom micsoda ketázások lesznek ismeretlen mapokon 
de legalább egy kis változatosság. Remélem ma az ismeretlen mapok ellenére is vissza tudunk vágni a Hordás skacoknak amiért a Huncupon kikapttunk tőlük.
-
nem,szerintem Te nézel,és nem farkas,hanem MAJOMszemet
-
Hányszor száll el naponta a GS HU server? Gondolom nem az üzemeltetők hibája de elég gyakran van ilyesmi, és meglepően akkor amikor urambocsá 30-an lennénk rajta... -
a képen az látható ahogyan farkasszemet nézel gundarkkal
-
mivan,megkérted anyucit fényképezzen le reggel a tükör előtt? 

-
-
n003 #85500 na ittvan akkor egy nem b2 de ... :))

-
Latom, parakat megartott a meleg. :) -
Richard90 #85498 igazavan...
nyissatok egy külön topikot és oda linkeljétek vbe a videokat
ez a BATTLEFIELD 2 TOPIC -
n003 #85497 lol :)) -
Gundark1234 #85496 Neszójjábe 
Inkább keress valami jó videót és szúrd be a linkjét.
Vagy inkább ne. -
mi ez az egész hetes videóbuziskodás