172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Morgen!:)
Egy kis érdekesség illetve TANULSÁG:
Pár napja említettem itt, hogy az egyik serverről bannoltak, mert többször lelőttem az egyik admint repülővel. Amúgy is szeretem a repcsi-repcsi harcot, de mikor KubraDam-on semmi mást nem csinál, csak spawnoló repcsiket lövi akkor különösen elborúl az agyam!:)
Akkor ugyan hirtelen nagyon pipa lettem és fel akartam jelenteni az egész világot, de aztán sz@rtam rá... Ráadásúl egy másik adminnal való "beszélgetés" után törölték is!
Viszont más nem ezt tette, hanem a sok basecamp, rossz adminolás, szélsőséges játékstílús miatt egyenesen felnyomta az EA-nál a srácot.
Csatolt mellé egy csomó képet...gamingsource
Gondolom nem csak ez az egy miatt, ugyanis az EA forumán illetve más nagyobb közösségi fórumokon is jelezték a gyerek parsztságát!:)
Mindenestre A fentebb linkelt stat-on látszik a srác állapota!:) Nem sokat kb. 200.000 pontot bukott!:D -
Csodálkozott, mikor kiröhögtem ... azért akar magyar szerveren jácani, mert ott legalább ugyanazon a nyelven beszélnek és tud tímwörkölni :)
Hááát ... izé :)
Apropó dzsó ... rucink lesz akkor? Vagy meló ezerrel? Vagy csak jó a zidő :) -
jobban jártok ha kerestek egy jókis német szervert...ott legtöbbnél nincs ip baszakodás, és a brutálisan szar magyar külföldi gerincvonal se keseríti meg a kollégád életét :) -
hmm, ez a zöldszar is sg szubkúltúra része, csakúgy, mint a választási plakátphotoshoppolások...néha azért érdekes belegondolni, hogy hova fejlődhet egy egyszerű cgi vendégkönyv :) -
Üdv Mindenkinek!
Melyik magyar Ranked enged be külföldi IP-vel?
Tudnátok segíteni? Egyik munkatársammal jáccanánk, de ő szlovákiai és emiatt kidbta már pár Ranked ...
Nem tudjátok melyek mennek simán? -
Meg még azt is nézze meg, hogy a játékbeli név és az EA-nál a regisztrációkor megadott név egyezik-e. Ha nem esetleg, akkor olyankor szokta aztat írni, hogy vedd/vegye meg... -
na neeee
má megnit zöldszar!
-
Na akkor még egyszer leírom:
1.) BF2 alapgame felrakódik.
2.) Patch 1.3 -ra!!!!! (Azért kell most, mert az alap (v1.0) gamára nem települ a booster)!
3.) Euro Force és Armored Fury felpakolása
4.) 1.3 -as patch újra rakása, mert ez a javítás már érinti az Euro Force -ot.
-
Alapjatek is? EF is megvan?
Ha igen, rakd ujra a patchet arra, ami most van. Nekem igy oldodott meg. -
ez olyan lehetett, mikor én lanoztam bf vietnamot a haverokkal, jött hastings, aztán mondtam a többieknek, hogy foglalják be a bázisokat addig én ott tartom őket a saját bázisukon :DDD
kb 15 perc után mindenki megunta :DD -
seherezádé #85683 Több problémám is van. Megvettem a furyt dobozba ahogy kell le is töltöttem, de a pálya betöltése előtt kiírja, hogy vegyem meg.Singleben sem enged játszani, pedig minden eredeti. A másik probléma: naponta 5 ször szakad meg a kapcsolat az 1.3 patch óta.Ráadásul egyetlenegy euroforce pályára sem tudok felmenni. ha tudtok segíteni ,megkszönném. -
huhh grat laciéknak...
így kell csinálni ahogy ők...inni egy kurvanagyot lanozás helyett, osztán egyenesen menetelni felfelé a cb-n
-
nemtom, mi táborokban iszogattunk, meg kergettük a jányokat ahogy emlékszem...tényleg ennyire elkorcsosul már az új generácijó...csé..bahh
-
Csak azt tudnám miért küldte el 2x.....Mi pedig a 7.-ek vagyunk jelenleg. -
Csak tudnám mért küldte el 2x? :D -
A Vérszomjas Nyulak a TOP 5-ben a CB 32-es ladderen!!! Gratula nekik!! -
A Vérszomjas Nyulak a TOP 5-ben a CB 32-es ladderen!!! Gratula nekik!! -
seherezádé #85677 Sziasztok! -
ehh én csztem egy hétig 1.6-tal,mert táborban voltunk és nem volt más... 
ugye 2 csapat volt,18an,2 vs.16,egy profi csávó meg haverom voltak ketten...haver lelőtt 2t,a másik meg 14et,de így,h.ájnídbekkáp,és tratratra,lelőtt zsinórba 4et,5öt
kicsit tudott a manus
hopp,szóval 18an voltak :)))) -
ami a bf2-ben a b! -
megyek az APC fele rohanok, már majdnem elérem mikor mégese!! Lelőnek!!
Beírom neki what are doing XY..??
Erre az admin kickel!!
Visszalépek , de betöltés után kilép!!!
Belépek nagy nehezen a serverre úgy 20 percel később, de nincs hely és nem lépek be!
Addig joinolok míg belép és tölti!!
Szuper gondoltam és az a hab a tortán, hogy amcsi lehetek!! Belépek de a base camperek leszednek!!
A főbázisra spawn-olok de ott egy ellenséges apc!!
pont úgy spwnoltam, hogy elütött!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Ez volt a strike at karkandon!!!

-
Alapesetben y, sztem az a srac valtoztatott k-ra. :) -
NA MOST MÁR MEGY A HORDA SZERVER RENDESEN. -
neménvoltam #85671 ehh... -
ArrA gondoltam hogy BF-ben a J-t kell lenyomni hogy tudjál írni közösbe és gondolom a cs-ben a K-t kell nyomni hozzá.Mert mondat elején sokszor nyomta.Szóval azt akartam kérdezni hogy a K-mi a CS-ben? -
Te meg dogozzá bazz há a vevő meg várjon má na. -
David2006 #85668 maki,te maki -
Mi a pass?A megadott IP-vel nem enged be.

-
blekk, egyszerű, nemjelent meg az ellenfél, noshow, oszt kész :)
szépvolt, büszke rád a csapatod
-
Mester01 #85665 nekem egyik server sem megy.. :DDD -
David2006 #85664 gyere horda ts-re és tudod akkor követni az eseményket:P -
Na a horda szervere ledobott mindenkit connection problemmel aztán pedig csücsül pirosan a fűben és nem elérhető. 

-
ne káromkoggyá, hogy a macskarúgjameg!
-
mér kell ordítani? -
ehh...a statb*zi
-
még sört nemkaptak tőle :( -
DALIAN ÉS KUBRA KELL MA CSAK!!
-
ma már péntek van? 
jujjjj,az gáz,még csak 2 mapot szedtem le,de lehet azokat is letöröltem
-