172102
  • Crem
    Morgen!:)

Egy kis érdekesség illetve TANULSÁG:

Pár napja említettem itt, hogy az egyik serverről bannoltak, mert többször lelőttem az egyik admint repülővel. Amúgy is szeretem a repcsi-repcsi harcot, de mikor KubraDam-on semmi mást nem csinál, csak spawnoló repcsiket lövi akkor különösen elborúl az agyam!:)
    Akkor ugyan hirtelen nagyon pipa lettem és fel akartam jelenteni az egész világot, de aztán sz@rtam rá... Ráadásúl egy másik adminnal való "beszélgetés" után törölték is!
    Viszont más nem ezt tette, hanem a sok basecamp, rossz adminolás, szélsőséges játékstílús miatt egyenesen felnyomta az EA-nál a srácot.

Csatolt mellé egy csomó képet...gamingsource

Gondolom nem csak ez az egy miatt, ugyanis az EA forumán illetve más nagyobb közösségi fórumokon is jelezték a gyerek parsztságát!:)
    Mindenestre A fentebb linkelt stat-on látszik a srác állapota!:) Nem sokat kb. 200.000 pontot bukott!:D
  • DummyBoy
    Csodálkozott, mikor kiröhögtem ... azért akar magyar szerveren jácani, mert ott legalább ugyanazon a nyelven beszélnek és tud tímwörkölni :)

Hááát ... izé :)

Apropó dzsó ... rucink lesz akkor? Vagy meló ezerrel? Vagy csak jó a zidő :)
  • joebacsi
    jobban jártok ha kerestek egy jókis német szervert...ott legtöbbnél nincs ip baszakodás, és a brutálisan szar magyar külföldi gerincvonal se keseríti meg a kollégád életét :)
  • joebacsi
    hmm, ez a zöldszar is sg szubkúltúra része, csakúgy, mint a választási plakátphotoshoppolások...néha azért érdekes belegondolni, hogy hova fejlődhet egy egyszerű cgi vendégkönyv :)
  • DummyBoy
    Üdv Mindenkinek!

Melyik magyar Ranked enged be külföldi IP-vel?

Tudnátok segíteni? Egyik munkatársammal jáccanánk, de ő szlovákiai és emiatt kidbta már pár Ranked ...

Nem tudjátok melyek mennek simán?
  • kBagyula #85688
    Meg még azt is nézze meg, hogy a játékbeli név és az EA-nál a regisztrációkor megadott név egyezik-e. Ha nem esetleg, akkor olyankor szokta aztat írni, hogy vedd/vegye meg...
  • JCSR Apache
    na neeee
    má megnit zöldszar!
  • Boxer HUN
    Na akkor még egyszer leírom:

1.) BF2 alapgame felrakódik.
    2.) Patch 1.3 -ra!!!!! (Azért kell most, mert az alap (v1.0) gamára nem települ a booster)!
    3.) Euro Force és Armored Fury felpakolása
    4.) 1.3 -as patch újra rakása, mert ez a javítás már érinti az Euro Force -ot.
  • atomboy
    Alapjatek is? EF is megvan?
    Ha igen, rakd ujra a patchet arra, ami most van. Nekem igy oldodott meg.
  • Zs0lt1
    ez olyan lehetett, mikor én lanoztam bf vietnamot a haverokkal, jött hastings, aztán mondtam a többieknek, hogy foglalják be a bázisokat addig én ott tartom őket a saját bázisukon :DDD
    kb 15 perc után mindenki megunta :DD
  • seherezádé
    Több problémám is van. Megvettem a furyt dobozba ahogy kell le is töltöttem, de a pálya betöltése előtt kiírja, hogy vegyem meg.Singleben sem enged játszani, pedig minden eredeti. A másik probléma: naponta 5 ször szakad meg a kapcsolat az 1.3 patch óta.Ráadásul egyetlenegy euroforce pályára sem tudok felmenni. ha tudtok segíteni ,megkszönném.
  • joebacsi
    huhh grat laciéknak...
    így kell csinálni ahogy ők...inni egy kurvanagyot lanozás helyett, osztán egyenesen menetelni felfelé a cb-n
  • joebacsi
    nemtom, mi táborokban iszogattunk, meg kergettük a jányokat ahogy emlékszem...tényleg ennyire elkorcsosul már az új generácijó...csé..bahh
  • JCSR Wolfguy
    Csak azt tudnám miért küldte el 2x.....Mi pedig a 7.-ek vagyunk jelenleg.
  • JCSR Wolfguy
    Csak tudnám mért küldte el 2x? :D
  • JCSR Wolfguy
    A Vérszomjas Nyulak a TOP 5-ben a CB 32-es ladderen!!! Gratula nekik!!
  • JCSR Wolfguy
    A Vérszomjas Nyulak a TOP 5-ben a CB 32-es ladderen!!! Gratula nekik!!
  • seherezádé
    Sziasztok!
  • HTS s3rg1nh00
    ehh én csztem egy hétig 1.6-tal,mert táborban voltunk és nem volt más...
    ugye 2 csapat volt,18an,2 vs.16,egy profi csávó meg haverom voltak ketten...haver lelőtt 2t,a másik meg 14et,de így,h.ájnídbekkáp,és tratratra,lelőtt zsinórba 4et,5ötkicsit tudott a manus
    hopp,szóval 18an voltak :))))
  • Swy
    ami a bf2-ben a b!
  • Swy
    megyek az APC fele rohanok, már majdnem elérem mikor mégese!! Lelőnek!!
    Beírom neki what are doing XY..??
    Erre az admin kickel!!
    Visszalépek , de betöltés után kilép!!!
    Belépek nagy nehezen a serverre úgy 20 percel később, de nincs hely és nem lépek be!
    Addig joinolok míg belép és tölti!!
    Szuper gondoltam és az a hab a tortán, hogy amcsi lehetek!! Belépek de a base camperek leszednek!!
    A főbázisra spawn-olok de ott egy ellenséges apc!!
    pont úgy spwnoltam, hogy elütött!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
    Ez volt a strike at karkandon!!!
  • atomboy
    Alapesetben y, sztem az a srac valtoztatott k-ra. :)
  • Running
    NA MOST MÁR MEGY A HORDA SZERVER RENDESEN.
  • neménvoltam
    ehh...
  • Fsensei
    ArrA gondoltam hogy BF-ben a J-t kell lenyomni hogy tudjál írni közösbe és gondolom a cs-ben a K-t kell nyomni hozzá.Mert mondat elején sokszor nyomta.Szóval azt akartam kérdezni hogy a K-mi a CS-ben?
  • Rusid
    Te meg dogozzá bazz há a vevő meg várjon má na.
  • David2006
    maki,te maki
  • BlackJackHUN
    Mi a pass?A megadott IP-vel nem enged be.
  • joebacsi
    blekk, egyszerű, nemjelent meg az ellenfél, noshow, oszt kész :)
    szépvolt, büszke rád a csapatod
  • Mester01
    nekem egyik server sem megy.. :DDD
  • David2006
    gyere horda ts-re és tudod akkor követni az eseményket:P
  • BlackJackHUN
    Na a horda szervere ledobott mindenkit connection problemmel aztán pedig csücsül pirosan a fűben és nem elérhető.
  • joebacsi
    ne káromkoggyá, hogy a macskarúgjameg!
  • joebacsi
    mér kell ordítani?
  • joebacsi
    ehh...a statb*zi
  • joebacsi
    még sört nemkaptak tőle :(
  • Running
    DALIAN ÉS KUBRA KELL MA CSAK!!
  • HTS s3rg1nh00
    ma már péntek van?