172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #86331 inkább neked
wowos ratyi 

-
Nem minden játékod eredeti? Eretnek:) -

-
neménvoltam #86328 gumiszoba topic by joe14 -
n003 #86327 de aki azért mán lassan fél-egy éve jáccik vele az nem venne zsákbamacskát :)))
...amúgy megvettem a hl2 episode 1-t és nekem kúúrvára csalódás volt és nagyon felháborodtam azon hogy 5ropiért merték adni :((( ha vesszük az alap hl2 játékidejét 100%nak akkor a kieg kb 10-15%!!!!!! -
Nagydög #86326 Nem vagyok jaratos az ugyben de...
1. Ellenorizd, hogy a downloadernel ugyanazt a nicket adtad-e meg, mint amivel jatszani akarsz.
2. Az EF telepitese utan ujra fel kell tenni az 1.3-as patchet. -
n003 #86325 miaz?? nekem még nincs meg a 3 hónapom úgyhogy nemláthatom :( -
Nagydög #86324 Ja. De a 700 Ft-os zsakbamacska kevesebb kockazatot jelent, mint a 10000-es. -
Istenem ... hova fajult ez a vilag
-
Azt írja ki hogy ready to play , mind a kettőre ,a EF AF re is
Valakinek valami ötlet, mert a SF az rendesen megy, de ez a kettő nagyon nem akar
ui: mind a 4. eredeti -
neménvoltam #86321 ehh... a topiknyitó... -
Nem tudom mit kell fikázni azokat akiknek nem eredeti a játék. Elhiszem, hogy unalmas folyton válaszolni a „miért nem megy a játék, miért kér kulcsot, vannak e tört szerverek?” kérdésekre, de ha segíteni nem akartok, akkor max lapozzátok át. Tegye fel a kezét az akinek az összes játéka eredetiben van meg……na ugye. És szerintem nektek is jól jön,/jött némi segítség más játékokkal kapcsolatban ,szal nem kell egyből baszogatni a warezosokat, lehet hogy másban majd ő fog segíteni neked…
-
n003 #86319
ha moziba mész akkor ott is először megnézed a filmet és ha teccik akkor fizecc??
nemhinném
-
joe14 #86318 akinek kell az af küldöm a linket. -
joe14 #86317 lehet tört armored furyval nrankeden gamelni! feltettem, krekkeltem és beengedett mindenhova, még cdkulcs se kell a telepítéshez... -
hagyd már , ez a te csajozós verdád
-
Landor #86315 az
-
Mi bajod van ezzel a géppel? Totál vad!
-
Polemius #86313 De most őszintén! Nem várnád el, hogy a pénzedért az ilyen kaliberű bugoktól mentes legyen? Ha nem is sikerül gyárilag, de legalább a javítások ne tetézzék. :)
Még valami próbálkozás is volt, hogy addig ne vegyen senki kiegészítőt (az sf-ről volt szó azt hiszem), míg nem készít az EA rendes foltot. Meg volt valami online petíció is. -
Landor #86312 NY, mint Nyirparasznya? 
-
miért milyen most a helyzet
inkább basszon ki az asztalra 2 naponta egyszer mint hogy mégegyszer használhatatlan AA-k legyenek
-
joe14 #86310 nálunk is, most csavarodott ki egy fa az utcán... -
nálunk most itt NY-on akkora vihar van hogy amikor hozzátok is elér az ország elmaradott kistérségeibe be fogtok szarni az biztos
-
Polemius #86308 Egyáltalán honnan veszed, hogy nem vettem meg? :)
Egyébként valóban nem vettem meg. A kedvedért el is mondom miért. Egyetlen oka volt: még midíg nem voltak képesek rendesen befoltozni. Eleinte voltam vele, 1-2 patch alatt megcsinálják rendesen és meglepem vele magam karácsonyra. De amilyen állapotban akkor volt, úgy voltam vele várok még. Nos, mindenki tudja milyen most a helyzet.
(Megjegyzem, kb 5-6 hétig nemrég is volt (lett volna, mert nem sokszor éltem a lehetőséggel) alkalmam (kölcsönkapott) eredetivel játszani. A konklóziómat most kihagyom, lentebb olvasható.) -
EA downloaderen mit latsz? Install now vagy play now nincs az EF vagy AF-nel? -
joe14 #86306 erről van szó, bye -
nem kell engedélyt kérni, de te miért játszol egy olyan játékkal, amire sajnálod kiadni azt a kurva 10000ft-ot?
Igenis ebben a topikban nemszivesen látott emberek a warezosok. -
Polemius #86304 Ez tudtommal a Battlefield 2 topik. A community egy ajtóval odébb van.
Vagy ara gondolsz, hogy nem a base- és spawn-campelő/ -rapelő/dtk-zó/fennhéjázó/játék közben anyázó emberek közé tartozom? Ez esetben valóban igazad van. Bár bízom benne, hogy nem midnenki ilyen sem itt a topikban, sem a többi játékos közt.
Boxernex még egy apró megjegyzés: fogalmi zavarban szenvedsz. A private ranked!=warez. De ha úgy gondolod, akkor indíts nyugodtan egy "csak EA szerver" vagy "csak ranked BF2"-t. Sőt, esetleg egy "taszítsunk és banoljunk ki midnenkit aki egyszer is játszott nem ranked szerveren!" címmel.
Ja, és el kell kesertselek: akkor fogok ide írni, amikor csak úgy tarjta kedvem. -
Szerintem csak arra célzott, hogy ez nem az a közösség ahova tartozol... -
Polemius #86302 MÉGIS KI VAGY TE, HOGY MEGSZABOD KI ÉS MIRŐL ÍRHAT ITT?
TŐLED KELL ENGEDÉLYT KÉRNI? -
Szoval akkor még egyszer .
Eredeti játék + Sf kiegészitő.
Megvettem a booster csomagokat , mind a kettőt és valamiért nem találom a játékban , ha singleplayert inditok akkor kiírja hogy vegem meg , pedig a EA donwloader leszedte, valami regisztrációrol mesélnek a tájékoztatóban ,amit nem találtam , segitene valaki . ja a verzió szám is 1.28.valami ?
-
hetekbe -
David2006 #86299 Lol:)sorry -
Télleg az agyonkarcolt dvd-t ki lehet cserélni? -
. -
ha pesti az illető akkor is hetegbe tellik mire kicserélik mert az EAhun-nak nincs itthon DVDje ,külföldről rendelik meg (tapasztalat,eltört a DVDm:) -
Na és még szeretném megköszönni a LoB-osoknak hogy élvezetessé tették az én és a kisebbik öcsém maesti játékát:DDD -
"Akinek nem inge..."
Persze de te a kijelentéseddel az egész FRX-et lehúztad akárkire gondolsz is úgyhogy magamra veszem én is. Mert azzal hogy egy embert kritizálsz egy klánon belül azzal az egész klánt kritizálod.
Zollyval meg egyetértek. A warezosok között biztos hogy sokkal több csíter van mint azok között akiknek eredetijük van szal' ezt nem kéne példának felhozni.
+ ha a warez kulcsot bannolja az ea akkor a warezos éli tovább nyugodtan az életét mert generál egy új serialt magának, de mi van ha pl valaki megveszi a boltban a játékot és pont a bannolt seriallal? (sajnos találkoztam már ilyennel)
Egy csomó kellemetlenséget okoz ezzel a warezos, telefonálás hegyek, ide-oda rohangálás a forgalmazóhoz mire kicserélik. (arról nem is beszélve ha vidéki az illető) -
NA DE MOST MÁR ELÉG LEGYEN!!!
HA ENNYIRE AKAROD TERJESZTENI AZ IGÉT, INDÍTSÁL EGY ÚJ TOPICOT BF2WAREZ NÉVEN ÉS HAGYD KI MÉG A VÉLEMÉNYEDBŐL IS A LEGÁLIS SCEN-T. SZEMÉLY SZERINT EGYÁLLTALÁN NEM VAGYOK KÍVÁNCSI ARRA, HOGY ILYEN MEG OLYAN TÖRT SZERVEREN MILYEN ŰBERFASZAGYEREKEK NYOMJÁK ŰBERFASZAFAIRPLAY MÓDJÁRA. MENJ SZÉPEN VISSZA A PRIV. RANKEDOKRA, ÉS DICSÉRD NEKIK IS FÉNYESRE... CSAK MINKET HANYAGOLJ AZ ILYEN HOZZÁSZÓLÁSAIDDAL!!! HANGSÚLYOZOM!!! EZ NEM AZ A TOPIC SZERINTEM, AHOVÁ TE TARTOZOL!!! -
joe14 #86292 hát a legprobb embert nem bannolják :P