172102
  • n003
    inkább neked wowos ratyi

• Hatt
    Nem minden játékod eredeti? Eretnek:)
  • 3TOMI3
  • neménvoltam
    gumiszoba topic by joe14
  • n003
    de aki azért mán lassan fél-egy éve jáccik vele az nem venne zsákbamacskát :)))

...amúgy megvettem a hl2 episode 1-t és nekem kúúrvára csalódás volt és nagyon felháborodtam azon hogy 5ropiért merték adni :((( ha vesszük az alap hl2 játékidejét 100%nak akkor a kieg kb 10-15%!!!!!!
  • Nagydög
    Nem vagyok jaratos az ugyben de...

1. Ellenorizd, hogy a downloadernel ugyanazt a nicket adtad-e meg, mint amivel jatszani akarsz.

2. Az EF telepitese utan ujra fel kell tenni az 1.3-as patchet.
  • n003
    miaz?? nekem még nincs meg a 3 hónapom úgyhogy nemláthatom :(
  • Nagydög
    Ja. De a 700 Ft-os zsakbamacska kevesebb kockazatot jelent, mint a 10000-es.
  • Promi #86323
    Istenem ... hova fajult ez a vilag
  • HAF Rigel
    Azt írja ki hogy ready to play , mind a kettőre ,a EF AF re is
    Valakinek valami ötlet, mert a SF az rendesen megy, de ez a kettő nagyon nem akar

ui: mind a 4. eredeti
  • neménvoltam
    ehh... a topiknyitó...
  • Mersant
    Nem tudom mit kell fikázni azokat akiknek nem eredeti a játék. Elhiszem, hogy unalmas folyton válaszolni a „miért nem megy a játék, miért kér kulcsot, vannak e tört szerverek?” kérdésekre, de ha segíteni nem akartok, akkor max lapozzátok át. Tegye fel a kezét az akinek az összes játéka eredetiben van meg……na ugye. És szerintem nektek is jól jön,/jött némi segítség más játékokkal kapcsolatban ,szal nem kell egyből baszogatni a warezosokat, lehet hogy másban majd ő fog segíteni neked…
  • n003
    ha moziba mész akkor ott is először megnézed a filmet és ha teccik akkor fizecc?? nemhinném
  • joe14
    akinek kell az af küldöm a linket.
  • joe14
    lehet tört armored furyval nrankeden gamelni! feltettem, krekkeltem és beengedett mindenhova, még cdkulcs se kell a telepítéshez...
  • mNzJean
    hagyd már , ez a te csajozós verdád
  • Landor
    az
  • Kandurex
    Mi bajod van ezzel a géppel? Totál vad!
  • Polemius
    De most őszintén! Nem várnád el, hogy a pénzedért az ilyen kaliberű bugoktól mentes legyen? Ha nem is sikerül gyárilag, de legalább a javítások ne tetézzék. :)

Még valami próbálkozás is volt, hogy addig ne vegyen senki kiegészítőt (az sf-ről volt szó azt hiszem), míg nem készít az EA rendes foltot. Meg volt valami online petíció is.
  • Landor
    NY, mint Nyirparasznya?

• schrank
    miért milyen most a helyzet inkább basszon ki az asztalra 2 naponta egyszer mint hogy mégegyszer használhatatlan AA-k legyenek
  • joe14
    nálunk is, most csavarodott ki egy fa az utcán...
  • schrank
    nálunk most itt NY-on akkora vihar van hogy amikor hozzátok is elér az ország elmaradott kistérségeibe be fogtok szarni az biztos
  • Polemius
    Egyáltalán honnan veszed, hogy nem vettem meg? :)
    Egyébként valóban nem vettem meg. A kedvedért el is mondom miért. Egyetlen oka volt: még midíg nem voltak képesek rendesen befoltozni. Eleinte voltam vele, 1-2 patch alatt megcsinálják rendesen és meglepem vele magam karácsonyra. De amilyen állapotban akkor volt, úgy voltam vele várok még. Nos, mindenki tudja milyen most a helyzet.

(Megjegyzem, kb 5-6 hétig nemrég is volt (lett volna, mert nem sokszor éltem a lehetőséggel) alkalmam (kölcsönkapott) eredetivel játszani. A konklóziómat most kihagyom, lentebb olvasható.)
  • atomboy
    EA downloaderen mit latsz? Install now vagy play now nincs az EF vagy AF-nel?
  • joe14
    erről van szó, bye
  • Zs0lt1
    nem kell engedélyt kérni, de te miért játszol egy olyan játékkal, amire sajnálod kiadni azt a kurva 10000ft-ot?
    Igenis ebben a topikban nemszivesen látott emberek a warezosok.
  • Polemius
    Ez tudtommal a Battlefield 2 topik. A community egy ajtóval odébb van.
    Vagy ara gondolsz, hogy nem a base- és spawn-campelő/ -rapelő/dtk-zó/fennhéjázó/játék közben anyázó emberek közé tartozom? Ez esetben valóban igazad van. Bár bízom benne, hogy nem midnenki ilyen sem itt a topikban, sem a többi játékos közt.

Boxernex még egy apró megjegyzés: fogalmi zavarban szenvedsz. A private ranked!=warez. De ha úgy gondolod, akkor indíts nyugodtan egy "csak EA szerver" vagy "csak ranked BF2"-t. Sőt, esetleg egy "taszítsunk és banoljunk ki midnenkit aki egyszer is játszott nem ranked szerveren!" címmel.
    Ja, és el kell kesertselek: akkor fogok ide írni, amikor csak úgy tarjta kedvem.
  • Fsensei
    Szerintem csak arra célzott, hogy ez nem az a közösség ahova tartozol...
  • Polemius
    MÉGIS KI VAGY TE, HOGY MEGSZABOD KI ÉS MIRŐL ÍRHAT ITT?
    TŐLED KELL ENGEDÉLYT KÉRNI?
  • HAF Rigel
    Szoval akkor még egyszer .

Eredeti játék + Sf kiegészitő.
    Megvettem a booster csomagokat , mind a kettőt és valamiért nem találom a játékban , ha singleplayert inditok akkor kiírja hogy vegem meg , pedig a EA donwloader leszedte, valami regisztrációrol mesélnek a tájékoztatóban ,amit nem találtam , segitene valaki . ja a verzió szám is 1.28.valami ?

• Kovács legény
    hetekbe
  • David2006
    Lol:)sorry
  • Fsensei
    Télleg az agyonkarcolt dvd-t ki lehet cserélni?
  • Kovács legény
    .
  • Kovács legény
    ha pesti az illető akkor is hetegbe tellik mire kicserélik mert az EAhun-nak nincs itthon DVDje ,külföldről rendelik meg (tapasztalat,eltört a DVDm:)
  • Fsensei
    Na és még szeretném megköszönni a LoB-osoknak hogy élvezetessé tették az én és a kisebbik öcsém maesti játékát:DDD
  • mesor
    "Akinek nem inge..."
    Persze de te a kijelentéseddel az egész FRX-et lehúztad akárkire gondolsz is úgyhogy magamra veszem én is. Mert azzal hogy egy embert kritizálsz egy klánon belül azzal az egész klánt kritizálod.

Zollyval meg egyetértek. A warezosok között biztos hogy sokkal több csíter van mint azok között akiknek eredetijük van szal' ezt nem kéne példának felhozni.
    + ha a warez kulcsot bannolja az ea akkor a warezos éli tovább nyugodtan az életét mert generál egy új serialt magának, de mi van ha pl valaki megveszi a boltban a játékot és pont a bannolt seriallal? (sajnos találkoztam már ilyennel)
    Egy csomó kellemetlenséget okoz ezzel a warezos, telefonálás hegyek, ide-oda rohangálás a forgalmazóhoz mire kicserélik. (arról nem is beszélve ha vidéki az illető)
  • Boxer HUN
    NA DE MOST MÁR ELÉG LEGYEN!!!

HA ENNYIRE AKAROD TERJESZTENI AZ IGÉT, INDÍTSÁL EGY ÚJ TOPICOT BF2WAREZ NÉVEN ÉS HAGYD KI MÉG A VÉLEMÉNYEDBŐL IS A LEGÁLIS SCEN-T. SZEMÉLY SZERINT EGYÁLLTALÁN NEM VAGYOK KÍVÁNCSI ARRA, HOGY ILYEN MEG OLYAN TÖRT SZERVEREN MILYEN ŰBERFASZAGYEREKEK NYOMJÁK ŰBERFASZAFAIRPLAY MÓDJÁRA. MENJ SZÉPEN VISSZA A PRIV. RANKEDOKRA, ÉS DICSÉRD NEKIK IS FÉNYESRE... CSAK MINKET HANYAGOLJ AZ ILYEN HOZZÁSZÓLÁSAIDDAL!!! HANGSÚLYOZOM!!! EZ NEM AZ A TOPIC SZERINTEM, AHOVÁ TE TARTOZOL!!!
  • joe14
    hát a legprobb embert nem bannolják :P