172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én nem ideologiát gyártok hozzá, tény hogy annyira nem kedvelem a bf2-t mint a Vietnámot annó, de szerintem az hogy egy év után még mindig játszom vele megért 10000 Ft-ot. Szerintem te gyártasz rá ideológiát, hogy miért vagy faszagyerek ,hogy nem vetted meg eredetiben, ha annyira szar lenne ,mint mondod nem játszanál vele még havi 5-6 órát sem. -
Én elég rég óta játszom már különféle fps-ekkel ,de a sok bug ellenére is ez az egyetlen játék amiért képes vagyok nyáron este a 40 fokos szobában is tolni a gamet.Szoval igy szar meg ugy szar , lehet fikázni de akik rendszeressen játszanak bf2 -vel azért az összes hibája ellenére is szeretik.És észre kell venni a jó dolgokat is , mert azért abból is van . /Szerintem smile/ -
TS Zolly #86409 Vagy mert nehezebben mész fel hivatalosra nem? -
Polemius #86408 Nem játszik, hanem játszogat. Átlag kb havi 4-6 órát. Mert egymás után 3x dobja a desktopra, vagy hasonló miatt elmegy mindíg a kedve tőle.
Hidd el, ha rendbetették volna, már megvettem volna. Arról már nem tehetek, hogy aki szintén a bugokkal szenved, megpróbál ideológiát gyártani hozzá, miért is jobb neki. Mármint hogy volt olyan balek, hogy kiadott érte egy csomó pénzt. Pedig az általános vélekedés az, hogy ez a játék így ebben az állapotban nem éri meg az árát.
De megnyugtatok midnenikit, hogy amint kijön az Armed Assault (fogadok nem lesz iylen bughalmaz mint ez), valószínűleg dobom messzire ezt. Mert tartok tőle, akkor sem lesz épkézláb a game foltozás ide vagy oda. -
Polemius #86407 Képzeld, jártam. Csak leszoktam róla a már leírtak miatt. -
Én nem vagyok a warez ellen nagyon frankó dolog én is warezzal kezdem, de azért van amihez nekem sincs pofám ,mert szerintem ahhoz pofa kell, ha valaki már több mint fél éve játszik egy játékkal és arra hivatkozva nem veszi meg ,hogy ez meg az szar benne meg különben is hogy képzelik még pénzt is kérnének érte. Na ez hosszú lett, de igy marad. -
Nem tudom miert von le egy jatekos ertekebol az, hogy nem 'official' szerveren jatszik? Ugyanazt a jatekot jatsza, mint te vagy en. -
Nagyon szivesen játszanák is vele....
, de mikor jön fel official szerverre???
Amúgy nyugodtan dorombolj csak kiscica....
-
Nem gond, ugyse eszek kenyeret. :) -

-
konnyen megbelyegzik itt az embert, igy jartam :) bar a jelek szerint kisebb buntetes jar a "peknek", mint aki mar tenyleg fontolgatta, hogy megveszi a jatekot.
De megyek is, gyorsan kiveszem a kenyeret, csak pont 5 perccel a megfelelo sutesi ido elott, hogy nektek rossz legyen :)
-
n003 #86400 jahh piztos pofán dobták egyhetes kenyérrel :)) elárulhatom a többieknek hogy Alma te valójában pék vagy?? :DD -
alma es a kenyer esete 
-
Bar eleg hulyeseg amit irtam, de ugy teljes, ha kiegeszitjuk azzal, hogy mikozben sz*r a kenyer, ok is tudjak, sot szoltak is nekik, ugyanarra a rossz receptre, sutesi idore, csak mas izesitessel, gyartanak mar ket kulonbozo kulsejut is. na ez mar tenyleg durva a vasarlo totalas semmibe vevese.
na jo befejeztem, a kenyer temat, inkabb klimakkal kellett volna korbe irni, hogy huvosebbnek veljem az eredmenyt :)
Noob, eskuszom soha nem foglak megakadalyozni, hogy megvegyed azt, amit ugy velsz meg kell venni, mert nelkule hianyerzeted lenne, ezt megigerhetem :)
-
n003 #86397 értem én az álláspontod :))
de ha valaki legalább fél éve jáccik a gammával és lehet még jáccik pár hónapig akkor igazán áldozhatna a hobbijára annyit hogy megveszi :)) hameg szar akkor ne jáccon meg ne jöjjön hogy hogy kell törttel ezt meg azt csinálni mikor itt majjd mindenkinek eredetije van!? :)) -
David2006 #86396 jaja megy megint -
neménvoltam #86395 már műxik -
David2006 #86394 inkább add oda az egyik clanleader msn-jét.. -
persze, de ha vennel egy kilo kenyeret, mondjuk atlagos arert.Melle szaraz, nyers, ehetetlen lenne, es meg szeretnek, ha jopofat vagnal hozza, akkor te nap mint nap letolnad az arcodon, ha mar fizettel erte, nem vesszen karba cimszo alatt.Aztan szova teszed joindulattal, hagyjak mar ot perccel tovabb sulni ehetobb lenne, akkor kirohognek, hogy akkor orankent 1/12 kenyerrel kevesebbet tudnanak sutni, a profit a lenyeg,nem az ehetoseg, eleg balek van a kornykeen ki megveszi, sot konkurencia sincs.Te meg le vagy szarva, sot ezt ala is irja neked a sutode osszes dolgozoja, akkor csak megrendit a hitedben, hogy vasarolj toluk barmit is, vagy igy sem ? Aztan nem csak azt kivanod egjen le a sutode, hanem az osszes felmenojenek, utodjanak is csak azt a kenyeret kelljen ennie amit ok sutnek.
remelem eleg vilagnyelven fejeztem ki magam :)
-
Neoncsoves #86392 Euro Force nincs fent az oldalon ahonnan szoktam letölteni :s -
Neoncsoves #86391 Valaki?
-
neménvoltam #86390 :( -
David2006 #86389 behalt az ÓbudaNet
-
n003 #86388 Zsolti írta: "elvágtak egy optikai kábelt és országszinten nincs net" mármint inviteles területen! másmoss ha rdha inviteles akkor b***6tyúk :(( -
Neoncsoves #86387 Szevasztok! Joe aszonta megy az Armored Fury törttel minden serveren :-o Az EF nem megy? -
Figyelem!
A Dogfight és Desert Storm Kupa csapatverseny takarékra kerül a nyárra való tekintettel.
Az egyéni versenyek akkor folytatódnak, ha sikerül szervert találni a mapok alá, ugyanis a Horda szerveren valszeg nem futhatnak tovább. Ha találtam, akkor ki lesz hírezve h mikor folytatódnak a kupák.
A 1.4 verziójú mapok nem mennek linux szerver alól a nagybetűs könyvtárnevek miatt, ezért a térképeket javításra kerülnek. A javított térképek szintén a huncup oldalról lesznek majd elérhetőek.
Köszönöm a türelmet. -
David2006 #86385 behalt az egész -
neménvoltam #86384 szintén -
Nálam is ez van -
Csak nekem nem működik az rdha ts vagy mást sem enged fel?
-
David2006 #86381 _SOA_ kerestetik -
n003 #86380 de azéé joggal lehet elítélni azt aki lopott cuccot szerványol magának mint azt aki megveszi ... ijjen világban élünk mindennek meg kell fizetni az árát :)) te sem örülnél ha az elvégzett munkád után nem fizetnének meg!? ha jól gondolom ;)
és ezért volt itt a nagywarez ellenesség és nem szeméjj szerint Polémiust akarták keresztrefeszíni -
Na eddig ilyen bugot sem tapasztaltam. Bemegyek a szerverre először csak az tünt fel hogy nem tudok feküdni. Aztán gyanus lett hogy akárkire lövök az nem sebződik, a gránátok leestek a semmibe, aztán még gyanusabb lett hogy engem meg le tudnak lőni. Amugy az egész us oldal ilyen gondokkal küzdött de érdekes móon a mec oldalon mindenki tudott lőni. Jah miután kifáradtam nem töltődött ujra a szufla. Szóval mókás volt, de hogy ez mitől volt az ?. -
az egyik lelemenyesebbb mint a masik, olcsobban megkapja ua-t a szorakozast :)
pl megvettem anno a hl2-t, hogy milyen jo lesz a multija, mosdokagylokat dobalni a masikhoz stb, de igy eleg rossz beruhazas volt, az eljatszott kb 2 oraert :)
-
n003 #86377 nem a biteket kérdeztem :)) ... ha van egy termék amiért valaki fizet valaki meg nem a között mi a különbég!? -
ja.. a szerver oldal az mas teszta, de az engem nem erint :) -
Nekem is. -
Bar most ennel a jateknal kivetelesen nem vagyok kepben, a private szerverek, milyen verzioval futnak stb.de ugy altalaban foleg, hogy mini-imaggel tolod, biztos lehetsz benne, bitrol bitre megegyszik a ketto, a tobbi meg csak parasztvakitas :)
-
nekem eredeti legalábbis azt hiszi:) -
Szerintem Polemius oltasat surgosen fejezzetek be, o azok koze az emberek koze tartozik, akinek orulni lehet ha belepnek a squadodba, mert ertelmesen jatszik.