172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-

-
Platypus16 #86489 Ezek betegek:)
http://video.google.com/videoplay?docid=3294763838830308858
http://video.google.com/videoplay?docid=-6469082875844345567 -
Sziesztázunk. :P -
Hát nemtudom...
Itt a fórumon ki lett tárgyalva, hogy mekkora gyökérség ezt a bugot kihasználni. A 7th-n már volt egy permban ilyenért, mert ha az illető inteligenciaszintje nem éri el azt a minimumot, hogy legalább a hazai servereken ne használja, akkor a többi (esetleg ezáltal jópár percnyi kellemetlenséget szerzett) játékos szabadon feltételezheti, hogy a hozzáállása a későbbiekben sem változik meg.
Én üdvözlöm az FRX-es adminok döntését. -
nem vok admin ... de kötekedésért jó sok :P -
Landor #86485 most keltem
-
Deqwator #86484 mi ez a punnyadás?
-
Nagydög #86483 Az ertekrendeddel semmi baj. Ebbol a szempontbol. 
Talan a BC-ert kiosztott 1 honap volt tulzas. Elsore eleg lett volna rovidebb is, masodikra meg ugyis veglegest osztanek. Persze en mindig szolnek, mielott kibannolom, mert van hogy az emberrel elszalad a lo. A bug hasznalatert teljesen rendben van az egy honap, mert amugy tud o normalisan is jatszani. Annyi, hogy a kovetkezo hasonlo megmozdulas, vegleges bant erne nalam.
-
és dtkért hány hónap jár? -
Azért a bc és a hotel alatti bugból való lődözés közt van némi különbség. Vagy az én értékrendem a nem jó? -
Ez lenne az a kérdéses vidió amitől úgy felháborodott a világ? link (116MB *.wmv) -
sztem 1 hónapos bannból tanul, mikor GSbf2-n bc-zett akkor is egy hónapot kapott, és azóta nem is láttam bc-zni :) -

Gratulálok ,csak igy tovább!!!!
és ne vegyétek le róluk idén -
Nagydög #86477 Legalabb az megnyugtato, hogy nem csak a mi mediank, es politikusaink idiotak. A felvetelen lehet latni nehany illetot, aki egy lapattal sokkal nagyobb hasznara lehetne a tarsadalomnak, mint jelenlegi irodai munkakoreben. -
ez nagyon konkrét :) -
neménvoltam #86475 hi! -
-
-

Na mindegy.
-
Bf2 community topickban már 1 hete belinkeltem ;) -
BF2: Sandbox BF.hu -
loál
Hát ezek sík hülyék, a bf2 nem is szimulátor.A terroristák akkor operation flashpointot játszanának mert az szimulátor és nem arcade...
Nem így mondták de a lényeg:
NEM!!!Olyan játékot nem lehet készíteni amiben amcsi katonákat lehet ak-val lelőni.Jah és a special forces az egy terroristakiképző program, ez egyértelmű.
A terroristák csinálták hogy kiképzést tartsanak és embereket gyűjtsenek. 
Najó mára az amcsikból ennyi elég.
-
Tudod Joe én jobb szeretem a polcomon látni a játékokat (Persze amik muétisak) és nem én vettem meg hanem anyám a bizonyítvány miatt tehát semmit sem vesztettem :D
De ha elkezdeném letölteni akkor az tartana 2 óráig max. én meg nemtok mit csinálni mert mindenhol nagy lesz a pingem,ráadásul a peccshez hzzátéve,az 1.2-es peccseknél üres szerveren mindenhol 30 ping körül voltam (Igaz az nem volt ranked) és még az Euro Force se ment,felraktam az 1.22 to 1.3 peccset az Euro Force egyből behalt,és a pingem is megnőtt...
Ki érti ezt?
Szentem a tesztreket brutálisan lekéne gyilkolni
-
Nagydög #86467 En meg mindig azt mondom, nem kell ilyen "csak a labam kozott hatrafele nyilazva er" szerverekre jarni. Sima szervereken is van epp eleg marha.
Sok sikert a jogsihoz, Item! -
Én annak örülnék hogy az ilyen aki DIREKT kihasználha az ilyesmit az kapon HW/GUID/ujjlenyomat/retinaszkenn BAN-t mindenhonnan ...
Megérte a + 20 pont ... haverom most kezdett el BF2-zni egyre jobban tetszik neki, erre most meséli, hogy fekszik Karkandon a hotelnél és 3-szor is lekéselték a falon keresztül ... Na ja mondom ... BUG, szóllj egy adminnak ... erre "Ááááá, nem akarok ilyen köcsög lenni ..." Mondtam neki, hogy nyugodtan szóllhat, nem ő lesz a köcskög ... Bár ez nem Magyar szerveren történt ... -
GSJinn #86465 Megérdemelte valoban, és remélem tanult belöle...! 
Én már nem tudtam figyelmeztetni sajna, hogy függesze fel ezen tevékenységét, mert mire észre vettem ki is lett dobva... Ezért külön dicséret az adminnak, mert gyorsan cselekedett.
Innen is látszik, hogy az adminok azért figyelnek és nem ugy van, mint ahogyan gyakran megjegyzik, hogy nincs adminolás a szervereken.
Amugy ez örök ban, vagy pár napos, hetes, honapos lejáratu? Csak az adott szerverröl banolják az elkövetöket, vagy más szervekeröl is? -
ja jó mert már megijedtem hogy a kicsi JOE nyitotta a rózsaszínű pólós buzik topikot is
-
Fizetesemelesert? -
Ott 1 link, de ott meg a fiatalsaggal vannak "gondok" nem a meloval.
-
ki kérdezte múltkor hogy milyen érzés a szopás , mert én ma megtapasztaltam melóba
-
üdv a csapatban!!!
pistolos szerveren nem tartották be a szabályokat és granade, claymore, minden erre beírtam,hogy a kúrva anyátok szabálytalan pláyerek és még azt is láttam fenn kiírva, hogy swy kick from the server!!
Aztán a másik meg akkor mikor mentem az apc-ért szintén a karkandon és lelőttek!!! mert másnak kellett az apc!! son of bitch!! mondtam and what are yo doing és kick!!!!! Ennnnnnnyiiiiii!!! mondaná az offőm!! -
Helyes, csak keményen ;)! -
Hmmm ... Üdv Mindenkinek!
Életemben először kibaszott a PB csúnya beszédért ... Only Pistol szerveren ...
Először is grat az Adminoknak! Ennyi türelmet ... pffhhh én nem bírnám ... a Rakás elmeroggyant barom ... ÁÁÁÁ ... MEC-ként Karkandon engedjük nekik a Hotelt, csata a Square és a Hotel között ... erre jön a csorda (Tank + APC ...) elfoglalják a Square-t és kempelik ... 4-5 respawn után meguntam, Sniper, SVD, be, Claymore és foglalok vissza (Utólag mégeccer sorry, szabálytalan volt tudom ...) ... erre a kemper majom elkezd hisztini hogy kilőttem SVD-vel ... Na ezután asszem a "FASZ" szó volt amiért repültem ... de valszeg nem ez az egyetlen ilyen szó volt a mondatban :) :)
És mod Update!!!! Allied Intent 0.2 várható július 6 körül!!!!! -
Gratuláljunk PT-6|DDany-nak aki bebizonyította, hogy nagyszerűen tudja használni a hotel bugot karkandon.
Próbálkozását bannal jutalmaztuk!
-
hova tudok betenni ingyen egy videót??? -
joe14 #86455 de hülye vagy... itt ugatom 1napja hogy nem kell megvennni, letöltöd az armored fury-t és megy rankeds zerveren, ha eredeti a bf2-d. -
na dzsalok filmet nézni.Addig sem idegesítem magam,de holnap érkezik az Armored Fury :P
Remélem azzal nem lesz ez
Na bye.
-
Hát én behalok.Az 1.3-as peccset akárhogyan rakom fel az Euro Force eddig egy szerverre nem képes fel menni.FUCKING EA!!!! 

-
Szasztok !
Kénytelen voltam a nyári szabadságolások miatt kihagyni két hetet, teljesen alulinformált vagyok és baromi lusta is. Van valami érdekes újdonság Bf2-vel kapcsolatban ? Gondolok itt 1.8994+5645 PATCH-re pl., de inkább valami jó kis MOD-ra, vagy újításra. -
Öcsém,remélem igyekeznek az 1.4-es peccsel,de mivel az EA ennyire komplikált szentem valami v1.3.1 beta lesz