172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ja és HBD SIG -
akkor megvagyok nyugodva, kicsit gáz volt hogy épp henteltem és ők is engem és egyszercsak mijapicsa!!!! nagy csattanás és nemlátok semmit, mondom magamban ennyire nemlehet realisztikus 800*600ban:D -
Razor=Razer látszik hogy most keltem... -
A Razor egerek szimmetrikusak szóval ha balkezes vagy akkor neked a Razor tökéletes választás lehet.Ja és megnéztem a Joystickomat azt is át lehet alakítani balkezessé, ha még érdekel a balkezes joystick. -
boltot nemtok de kétkezes egeret igen
A4 tech wop-35
jobb-bal click ,2görgő és 1-1gomb mind2 oldalán .Nekem ez volt két évig
amugy jobban jársz ha átszoksz jobb kézre ,nekem is átkellett sokmindenben:( -
Nyugi KLeglény megnyertük a meccset:D.Az elején nekem mákom volt és egyedül befogtam a ródot csak utána nem maradt ott senki(4 v 6 -ban játszottunk a vihar miatt, mert wolfi is leesett...)és buktuk, de elég sokáig tartott nekik míg lebírtak pörgetni minket.Szóval úgy lett az utolsó kör 139-0 nekik.Az elején a körnek úgy volt hogy Odni feljön de amikor már biztos volt hogy nem veszíthetünk akkor már nem akart feljönni:D -
Nem tudja valaki, hogy van-e olyan bolt ahol adnak jobbfajta balkezes egereket, pl ilyen g5 féléket?Olyan kéne aminek az oladalán is van két gomb. -
HBD Sig!!! -
BSZN SIG!!!4 -
n003 #86561 Heppi bórdéjj Sig!! :)) -
váázzzzzz 
-
julius eleje:D -
de valami infó lehetne a pontos dátumról...
-
még nincs julius -
van valami új hír az 1.4-es patchról??? Állítólag július elején kellene megjelennie nem? -
reggelt
rohadt hihar miatt elszállt az áram az esti meccsünk közepén
-
n003 #86554 gyógyreggelt :))
gyerekek !!! minek veszekedni .. ha verekedni is lehet ;)) -
KötöSZköggyek :) Nemmén a komolyabb egérpadok felén :)
Ellenben ebben a kategóriában már olyan mindegy ... amelyik a legkényelmesebb ...
És Jóéjt mindenkinek :) -
Megajóreggelt! -
LOGITEC G5 a jo egér! -
Hmmm ... azon idézőjelek és a tripodos "béka" kapcsolatából arra merek következtetni hogy a JÁTÉK szó valós jelentésétől igen keményel elrugaszkodva közelítetted-e meg a problémámat? -e :) -
Ja bakker ... nem mindenki kocaegerész :)
Napi 12 órában tologatom melóban a patkányt, utánna otthon még 4-et ... hozzászoktam már ... csak nem mindegy hogy egy 96g-os kütyüt rángatsz komolyan egész éjjel vagy egy fél kilóst :) :)
A jobb egértől igenis lehet jobban játszani, de ettől függetlenül a gyakorlást és a rutint nem tuggya helyettesíteni ... ennyi ... Ráadásul attól még senki nem lesz jobb mert egeret cserél ... de ha megtanulja használni az látszódhat ...
Bármelyik Pr0 ellen kimernék állni BF-ezni úgy hogy kezébe adok egy gagyi egeret :) :) (Igaz hogy egy minimum 10 éves golyós szutykot kapna ami kontakthibás
) ... Utánna meg hisztizhetne hogy az egér nem számít ...
-
Landor #86548 jaja! vigyázzál magadra Dummyboy! Még a végét trippodromot kapsz!
-
na ne nagyképűsködjél hogy 8-10 óra "játék" után szoktad csak érezni a csuklódat te kis popeye 
-
Landor #86546 na te beszélsz?
néézél csak a comm. topikba!
-
látom szerelmi háromszög van kialakulóban :) -
-
egér azért számít...inkább pl a tizen-huszonezer forintos billentyűzet a parasztvakítás élén az ilyen felmatricázott vackokkal :) -
widrag #86542 nekem ez az egerem, és nem fáj a csuklóm :)
-
Landor #86541 Nah BEAST, DummyBoy, ne veszekedjetek, hiszen ti bárátok vagytok!!!
-
Nekem anno (Most is megvan, de nem használom ...) MX700-asom volt, azzal játszottam, azért vettem Razer-t mert 8 óra játék után fájt a csuklóm ...
Azóta beleszoktam a jóba és már a 700-ast csak végszükség esetén használom ...
Melóba meg valahogy elviselem ... MX310 + asztal ... mintha smirglin egereznék az otthonihoz képest ...
Mellesleg a DPI nem minden ... nekem a teflontalpak, az on-the-fly sensi és a programozható gombok jönnek be nagyon (2000DPI-nél majd megőrültem BF2-ben ... le kellett venni a sensi-t a picsába hogy tudjak játszani ...) ráadásul egy jó padon úgy csúszik mint Forró kés a meleg vajban a híg fos tengerén :)
Szeressem :) -
Geostacionárius ívből szarok a Pr0-ságra ... azzal a heti 2 óra játékommal akár még Aimbot és Wallhackal sem lennék Pr0 ... Ráadásul a pontjaimat is leszarom ... KDR-estől SPM-estől mindenestől ...
Viszont a kényelemre adok ... ez az egy engedélyezett hobbim van, nem iszom (sokat ...) nem járok diccsóba, kibirok egy ilyen kiadást egyszer és ha van értelme akkor miért ne?
Ki kell próbálni és rájön az ember ... Tényleg Trabant Ferrari különbség ...
Ráadásul nem kötelező ... biztos van olyan ember aki nem érzi a különbséget ... De az nem is vesz ilyet ... -
A Razer-ben az "On the Fly sensi" a nagyon jó. Nekem csak DBplasma van ugyan, de 1 éves létére nagyon tuti még mindig. Egyébként csak kiskezűeknek ajánlom, mert nem túl nagy jószág. -
Ez az egér téma megszokás kérdése.
Én pl most az istenért sem cserélném le a 800dpi-s egeremet mert ezt szoktam meg és ez a jó nekem.
LAN-on kipróbáltam sector razorját hát azt se tudtam merre vagyok a kezem minden rezdülését érezte és forogtam össze-vissza mint a hülye gyerek. De mondjuk ha egy hónapig csak razorral játszanék biztos megszoknám én is. :) -
Ezt múltkor elegánsan megoldottuk Zolchi-val: Nekiálltunk a járművekből hentelő jószágokat C4-ezni ki-ki a saját oldalán. :) Megjegyzem gyorsan abba is hagyták. -
várj kitalálom ... drága egérrel te leszel az überpr0 ...tényleg. -
Bahhh ... ezt már sokszor hallottuk, meg hogy a textil egérpad jobb mint a drágák, meg hog a sima faasztal is jobb ... igaz ...
Ha a 2000 forintos egér olyan jó miért nem használják professzionális célokra azokat?
Mellesleg pár dologban én is így gondolkodom ... minek egyeseknek Ferrari ... a Trabanttal is lehet közlekedni!!! -
Landor #86533 szar is vagy -
widrag #86532 minek nektek ilyen egér? :) nekem a 2000Ftos is elég :) -
Azt hiszem, igazuk van... Elobb warlordon MEC SFkent teleraktam az atvket c4-el, majd mentem a tanknak... 10-12 tank ment levegobe... :)