172102
  • Barnee16
    feledékenység nem szokott ebbe lenni? mert amit 5percel ezelőtt csináltam elfelejtem...
  • Barnee16
    "betegnek nehézségei vannak a koncentrálással, és figyelme könnyen elterelődik. Ritkábban tanulási zavarok is jelentkezhetnek az olvasás, írás és számolás területén. Az indulatkezeléssel sok betegnek komoly nehézségei lehetnek, ez alkalmanként agresszív viselkedésben és nem helyénvaló szociális magatartásban jelentkezhet. Alvászavar is előfordulhat, leginkább gyakori felébredés, alvás alatti beszéd formájában.
    A magatartási problémáknak széles skáláját láthatjuk tehát"

Ez mind szokott lenni :O
  • Barnee16
    megtaláltam magyarba. ez az én problémám,mind igaz...
  • Barnee16
    magyarul nincs?
  • Polemius
    turet-szindróma
  • atomboy
    Erdekes diszkobaleset, sehol egy fa. :)
  • Zs0lt1
    Aztán nehogy diszkóbaleset legyen belőle!
  • Kovács legény
    őőőő akkor nagy ótót kő venni babuska:)
  • BEAST #86721
    TRS különítmény :O
  • uHs Gerzson
    mi? hogy? merre? meddig? mit? mennnyit? fulladásig?
  • TS Zolly
    babád ám neked a tudod ki! Azokat a hogyis hijják TRS különitményt, meg azt a pár CoR-ost is hozd magaddal. :D
  • Kovács legény
    hetente más a neved kis geci modon viselkedsz mindig igérgetsz hogy megjavulsz oszt nem és megint nevet váltasz és kis geci modon viselkedsz mindig igérgetsz hogy megjavulsz oszt nem és megint nevet váltasz és kis geci modon viselkedsz mindig igérgetsz hogy megjavulsz oszt nem és megint nevet váltasz és kis geci modon viselkedsz mindig igérgetsz hogy megjavulsz oszt nem és megint nevet váltasz és kis geci modon viselkedsz mindig igérgetsz hogy megjavulsz oszt nem és megint nevet váltasz és kis geci modon....
  • Kovács legény
    ahogy lesz kocsi már repülök is babám
  • Barnee16
    mi az a turet-szindróma? mik a tönetek?
  • n003
    mijjet NYULASAT??????
  • TS Zolly
    Kabe me té! Há nem te gyüsz ide????
  • BEAST #86713
    ez történik ha valaki túl fiatalon szabadul rá a számítógépre , vagy méginkább az internetre ...
  • Kovács legény
    engem nemkell keresned ,csak szólj megmondom a cimem,jóvagy nállam egy-két sörre:) csak azt nem tom hogy a kutyát addig megkössem-e:D
  • Kovács legény
    akkor tégy ugy és felejtsd el az SG-t ,töröld ki a kedvencek közül is söt az egész winfost töröld a gecába a gépet is dobd ki az ablakon, csak elösször csavarozd le a rácsot!
  • Polemius
    Egyébként egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy beteg vagy. Mármint pszichés problémáid vannak. Beszélj a szüleiddel, vagy az iskolaorvossal, és forduljatok szakemberhez. Már-már turet-szindrómára utaló viselkedést produkálsz.
    Most ezt tényleg jóindulatból mondom! És nem szégyen, ha pszichológushoz vagy pszichiáterhez jársz.
  • gamehunter0922
    Na megcsináltam de most ha mennék 1 szerverre akkor ezt irja ki:Could't execute program.Go to wiev->Options->Games to configure this game.
  • widrag
    de, nem is fogok.
  • Polemius
    Nem lenne egyszerűbb ha nem is írnál ide? Esetleg _te_magad_ beírhatnád ide a fórumba a címed. :) Talán eléggé visszatartana tőle, hogy így viselkedj.
  • Deqwator
  • Polemius
    De hát tudjuk a címét. Legalábbis 1 percnél tovább annak sem tart kideríteni aki még nem tudja.
  • widrag
    én tudom hogy milyen köcsögül viselkedek, meg beszélek, és minden nap elhatározom magamban hogy megváltozok, meg minden, de nem megy, ne reagáljatok arra amit írok plz, hagyjátok rám azt ennyi, nem kell velem foglalkozni. Talán majd pár év múlva sikerül.

kicsit csöpögős lett de ez az igazság
  • joebacsi
    ehh...magunknak is épp hasonlo rucit találtam ki :(
    mind1, majd ha túl nagy lenne a hasonlóság, majd perelj nyugodtan :D
  • Kandurex
    jaja, köszi! (már időszerű volt)
  • gamehunter0922
    Kösz
  • n003
    méé? :))) valami bajod van vele?? elő a farbával!! :DD te rotor ratyi
  • Zs0lt1
    lol :D
  • Danee
    neked se ártana :D
  • n003
    höh bundátváltottál?? ez amúgy jobb minn az előző ;))
  • ZOLCHI
    Nem is állítottam az ellenkezőjét.
    Ugyanis a FAQ-ból származik.
  • Yan
    BSZN SigS!
  • uHs Gerzson
    Inkább megyek BFV-zni ott legaláb az M16 vs Ak-47 az úr
  • alma2
    Elso ranezesre tok ugyanaz mint regen volt, na meg ami a FAQ-ban van.
    Javits ki ha nem !
  • ZOLCHI
    Mielőőt rákérdeznél! A neved és jelszavad a pontozott rész helyére írod.
  • ZOLCHI
    Mert ugye a FAQ-ban ezis benne van ám!!!
    Na figyu :
    Mint azt már sokan tapasztalhattuk az 1.03-as Battlefield 2 patch után ismét nem lehet szerverre csatlakozni a közkedvelt szerverböngésző programmal, az ASE-val. Örömhírt közlök veletek, ugyanis a TotalBF2.com fórumozói megoldották ezt a problémát. Íme a megoldás: -->

- Először is ha éppen fut az ASE, BE KELL zárni!
    - Az ASE mappájában lévő filters.txt fájlt meg kell nyitni
    - Meg kell keresni a következő sorokat:
    Battlefield 2
    ServerType: GS
    - Itt lesz egy ilyen sor:
    JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
    - Ezt a sort ki kell cserélni a következőre:
    JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username .... +playerPassword .... [ +password "{PASSWORD}"]
    A felhasználó neved ugyanaz, amilyen néven játszol és bejelentkezel az account szerverhez. Ezáltal a bejelentkező képernyőt is átugrod, egyből az EA üzenetét fogod látni, amit eddig külön be kellett zárni, de most bezárás nélkül pár másodpercen belül csatlakozni kezd a szerverhez.
  • Me0w
    xfire, vagy belso szerverkereso. Ase felejtos 1.3 ota.