172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
HBD BEAST!!! -
Landor #86929 BaSZNáD BEAST!
-
Jóvanna! Bocs már B+ -
Érdekes dolgot láttam ma, ilyet az elmúlt 6 hónapban nem pipáltam: a Bamboo Commandos szerveren egy fickó (nevezetesen: Cpt.Ramm) 1 kör alatt: 233 !!!! pontot gyűjtött miközben írtott a helivel. A gunner aki mellette volt kb 130-at DE a következő miatt érdekes: nyílt csaló volt valószínűleg mert ha ilyen profin nyomta volna (ami majdnem elképzelhetetlen, + nem nagyon láttam hogy rakétát tankolt volna). A fickó statja: stat 3 napja vette a gammát? Új profil? Összesen 1800 pont? Csak? Hogy tolja akkor így? Mindenesetre szerintem az Msx mókát csodálhatták meg az ottlévők a legvadabb megynyilvánulásában, vajon az EA tenni fog/tud egyáltalán valamit tenni az ilyenek ellen? -
grat...de én asszittem mereszted a pitsádat valahol vízparton, annyira csöndbe voltál mostanában a totyikban :)
(meg persze először aztolvastam, hogy megvertetek egy makilányt...és valahogy tök természetesnek tűnt...:D) -
Ja, a csapat neve GVi... Mindenki kerülje őket, mert rémesek! 
-
Megvertünk egy makiklánt infantry ladderen, így a 12. helyre fogunk feljönni, ha minden zsír. Szerdán meg szurkoljatok mert kő kemény ellenfelünk lesz (Antik) és meg kéne verni őket. -
képt vagy nem történt meg!!!44! =D -
1. a folyón nem kell evezni mert a sodrás viszi a hajót
2. "jól bírom a piát"
23-an megittatok egy üveg jégert ami amúgy is egy langyi-bangyi ital szájvíznek jó öblögetni
-
hát,mivel 6 nap alatt 160km-t nyomtunk le,és mindig 7kor kellett kelni,ehhez még vedd hozzá,hogy nem haladt volna a hajó másnaposan...vagy az hajtott volna,hogy maesteisbebaszunk?:D
mellesleg meg tokaj necces hely,mert kibaszott drága...egy üveg jéger a legolcsóbb helyen 9E lett volna,úgyhogy gyorsan elment a kedvünk,pláne hogy mivel OF szintén berúgott(lol),a csajokra is nekünk kellett vigyázni,hogy ne üssék el őket vmi főúton,mert részegen kiálltak pasival csókolózni az útra...
mellesleg én amúgyis jól bírom a piát,a jéger ellenére megtaláltam a sátramat a full sötétbe,és el tudtam mondani a szmártkártyaszámom(mindössze 17 jegyű :D)...csajról van kép csak nem nálam...ha már nálam lesz,AKKORSE

-
Ha te vizitúrán csak az utolsó este basztál be, akkor elég szarul nyomod... -
Egy kis háborús feeling.. 

Csata előtti eligazítás. Kérdés:
- Őrmester úr, mit csináljunk, ha
aknára léptünk?
- Tegyék azt, ami ilyenkor szokás.
Felrepülnek úgy 60 m magasságba, majd
nagy területen szétszóródnak!
-
Visszaolvastam...
Kosz mindenkinek
-
Barnee16 #86917 GRAT!
Lobnak is grat! -
Koszonom, hosszu hetvegen voltam a haverokkal, unnepelgettunk szul/nevnapot
-
Mennyire basztál be? Hánytál? Vittek hideg vizes zuhany alá józanodni? Részegségtől menni sem tudtál esetleg?
Bnődről van már kép mert még mindig nem hiszunk neked!

;)
Amúgy üdv itthon újra!
-
Polemius #86914 F.A.Q. -
Grat skacok! -
Köszi a kiigazítást :D -
Grat mindkét csapatnak
-
LoB vs. DC-FR conquest 32, 12v12 clanbase ladder
Cleansweep
351-0 LoB USA (LoB win)
323-145 LoB MEC (LoB win)
Karkand
265-143 LoB MEC (LoB win)
255-0 LoB USA (LoB win)
1194-288 LoB WIN!!! -
R -
DSS CodC vs JCSR
Mash:
USA: 106-23 JCSR
MEC: 117-0 JCSR
Penin:
MEC: 154-0 JCSR
USA: 119-56 JCSR
Jó ellenfél, kissé akadékoskodók de nagyon jó kis csapat. Gogogo JCS -
Mashtur city 169.254.224.153
-
Rossing #86906 Újra kell pecselned. Eddig a magyar szerverek "csak" kifagytak 1-2 óránként,de most már egyfolytában lagolnak is
. Az ember "elcsesz" 3-4 órát (na jó többet
) bf2-vel. És a 3-4 órábal a tiszta játék csak egy tört része annak.
-
a játék szerver keresőjébe be írod hogy antik a ranked fasság ne legyen kipipálva a lul és láss csodát
-
TRac #86904 Akkor hol tudok keresni olyan szervert ami megy nem eredeti játékkal is? -
hát ha az ólszingájon keresztül akarsz csatlakozni akkor még aug. 20-án is a gép előtt fogsz ülni B+
és azzal se menőzzetek hogy tft
-
jó estét,megint itt meresztem a seggem,végigolvastam vagy 1000 hsz-t,de nem úsztatok meg 
és nem sikerült belefulladnom a tiszába,akármennyire szerettétek volna,viszont a bebaxás uccsó nap este megvolt
most jut eszembe:így utólag is höbödö Sig
-
Gabor970 #86901 Sziasztok!
Egy kérdés: Vannak olyan szerverek, amik nem engedik a Special Forces kiegészítő használatát? Mióta felraktam, több belépéskor az alábbi szöveg jelenik meg: "This server pnly allows players with unmodified content to join. Revert your version of Battlefield 2 to the current official version ti join."
Pl a mai egyetlen "népszrű" EA HU szerveren is ez fogad. -
Nemtom, par oraja voltam n00b-al egy kulfoldi SF-s szerveren. Jo kis jatek volt, kiegyenlitett csapatelosztassal. -
Nah! Több emberkétől hallottam, hogy nem segítenek nekik ebben a topicban...
Pedig mi segítünk! Ma én is segítettem egy srácnak msn-en életre kelteni a bf2-t. Mutassuk meg hogy itt fasza gyerekek vannak! Segítsünk a kezdőknek! Aki meg már nem bírja a sok hülye kérdést meg érthetetlenkedést az vegyen be egy nyugtatót! Ha az sem segít igyon is rá
! Na F1 ma szar volt...
Jó éjt! -
megy most játék vhol? -
Landor #86897 Ez meg egy fórum, amit több száz ember olvas. Kiegészítettem a TFTsekre vontatkozóan.
Érted? -
TRac #86896 All Seeing Eye-ban keresem. Ott tényleg 1.03 van ott:)
A tört szervereket csak all seeing jeleníti meg,nekem meg az kell mert nem eredeti a bf-em. -
Szerintem csak elírta. 1.3-as akar az lenni.
(gondolomén!) -
Csak nem 1.03-ast. :) -
Mondja , hogy müxik már,csak nem talál servert.
Érted? -
Landor #86892 ...kivéve akkor ha TFTje van
-
A játék serverkeresőbe beirod : hu
Találsz egy csomót
Barnee köcce a logot! Eltettem.