172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
imádom amikor egy klánelőtagos emberke kerül a feketelistára 
"csak ki akartam próbálni"
-
hát nemtom, nekem ha 30 alatt van már, akkor zavar...sajna elég gyakran előfordul :( -
jah, ez a ketseg mesor :P -
kecseg
-
lehet, mindenesetre én szemmel láthatólag semmit nem érzékelek az egészből, úgyhogy vagy az én szemem lassú, vagy tényleg felesleges már ilyen 4,2 ms-es monitor.
ez ugyanolyan -amit egyébként szintén soha nem értettem- amikor valaki nyafog, hogy neki nem elég az 50 fps egy játékban. ehhez képest az emberi szem 24 képkocka/mp-et folyamatosnak érzékel, akkor mit akar még. ha a legdurvább sokszereplős effektes helyzetekben sem megy 24 alá, akkor szerintem semmi gáz nincs. -
Figyelem!
A coRDHA 1 emberkét keres a csapatba. Akit érdekel a dolog jelentkezzen nálam...
feltételek:
csak egy van, de az qvafontos:
- "Gyuri" nicknév
:D -
Ez a laszlou[hun] szerintem nem múltheti termés.
Vagy pedig kurva jól csinál valamit mert már nem először van ide bemásolva a neve.
;) -
azokhoz még talán jó, de nekem volt konzolos fps élményem, haverommal toltunk osztott képernyőn valami csilivili szart...hú, hát ott milyen szerencsétlenkedés volt :D -
Figyelem!
A Horda 1 emberkét keres a csapatba. Akit érdekel a dolog az jelentkezzen nálam:
[email protected] msn címen.
- 18+
- eredeti játék
- mikrofon
- kezdő emberkék kíméljenek
A többit megbeszéljük msn-en.
Üdv
-
n003 #86961 vagy 2 éve egy ismerősnél próbáltam egy konzolon egy rallye progit .. kezembenyomja a gombos-alap vezérlőt ... 2perc múlva elküldtem az annyába :((( full élvezhetetlen ... aki egy ijjen kontrollerrel szeret jáccani bármiféle 'szimulátort' az szerintem egy idióta :(( -
jó dejó :)
ha valaki konzolon képes multis fps-t játszani, annak csak gratulálni tudok :) -
+ nincs annyi bug benne, talán. :D -
az más, bf2 modern combatnak hívják, és egy okádék a pc-s verzsönhöz képest :) -
A qrvara semm igaz vele azt jelenti, hogy megszokta mar a szemed, hogy 'huz' a monitor. Nem beetetes a 2 meg 4 ms azert, en a meloban egy samsung 930bf-et nezek, otthon meg crt-t es meg igy is latom a kulonbseget... -
Gabor970 #86956 Sziasztok!
Játszik valaki BF2-t on line valami konzolon? Létezik PS2-re és XBOX360-ra is. -
n003 #86955 jahh még annyit .. az összes ratyi-szuttyadék mapon lehet használni a kampót CSAK ezen nem!!! 

-
n003 #86954 ő már nem az első AvRs-es 
-
n003 #86953 tennap 10v10 specforce irongator map (tod aza ratyi usa map amikor az anyahajjóról kempelik a bepróbálkozó emberkéket) nahh a kör feléig vót vagy 0-10 kd-m mire sikerált befognunk egy pontot (asszem Atomboy volt a pontfoglaló :D) eztán szépen lassan lenyomtuk a nyomikat erre 4
beszált a helikbe és nem vótak hajjlandóak segíteni ráadásul a 2 külső zászlót sem tudta ez a két heli megvédeni ... szerinted mennyire vótam síkideg hogy 6v10 be nyomtuk ráadásul volt egy nemtúl ügyes squadléderünk :(( ami az utcsó 3-4 perecre asszem én vótam
-
A múlt heti PB termés:
"[AvRs]^[HUN]_WADARR" MULTIHACK #70292
"=LPN= Insu[HUN]" PB HACK #130048
"faragoe(HUN)" GAMEHACK #80164
"laszlou[hun]" GAMEHACK #80164

Ezzel a legfelsővel korábban játszottam is valamelyik szerveren.
Nekem csak 8ms-es Viewsonic VX914 van, az is tutkó.
-
Hajrá akkor!
-
n003 #86950 maj a MaD-es gyakmeccsünk elején egyperces néma gyászt rendelünk el ;))) jó lesz?? -
1. nekem 16 ms-es tft-m van, qrvára semmi gáz nincs vele. nfs undergruond-nál sem lehet semmilyen elmosódást, vagy késést észlelni. (magyarul jól megettétek a 4ms-os az igazi c. parasztvakítást)
2. az all seeing eye-os kérdések ugyanúgy addig lesznek, míg az olyanok, hogy hogy kell zoomolni sniperfegyverrel. nem tudom mit sznevednek vele, mikor e belső kereső is ugyanúgy használható.
3. wolfi egyedül szeret helizni, ez már többször kderült. az ő baja.
-
Na srácok, ma este kérek minden 7th fun-t és nem fun-t is, hogy szurkoljanak nekünk mert az OC Conquest 8vs8 egyetlen megmaradt magyar csapata a döntőbe jutásért fog ringbe szállni, és ha bejutunk akkor bizony meg is fogjuk nyerni mert nehogy a végén bukjunk el.Tehát ma este mindenki mondjon pár imát a 7th-ért mert 7th the best!!! thx guys... -
Morpeus #86947 Ezt néztem de nem értek angolul. -
A FAQ-ba nem lehet benyomni az Antik szerverek listáját?
Akkor nem tennék fel naponta ketten a tört szerveres kérdést. -
Itt nézz szét: link -
Nagydög #86944 Mindig is perfekt voltam hexaban. Varj, mindjart leforditom. -
Morpeus #86943 Heló! A PunkBuster kidob mindig a serverekről.Ezt a kódot írta:151f445f.
Nem tudom mit jelent. VAlaki segít? -
Nagydög #86942 Figyelj, Wolfi!
Miert akartad, hogy kiszalljak a helibol, mikor hozzad spawnoltam? Egyedul kivantal helizni, vagy mast akartal lovesznek? Utobbi rendben van, de az elobbit egyre jobban ruhellem. Volt mar akinek megigertem, hogy meg a kifuton szetlovom erte, ha egyedul bohockodik a kopterrel. -
n003 #86941 jahh a füled érjen a blokádig :))) -
bódug szüjit -
Tegnap jöttem haza joe. Makilányokkal meg nincs gond, láttam egy csomót, meg minden, de nem akartam elfenekelni most egyet se.
-
BSZNK! -
köszönöm mindenki :) -
Itt is találsz párat! -
HBD Beast of wow!
-
K kutya #86934 bfstats.info itt találsz szerver IP-ket .Ezek mindegyikére fel tudsz menni törtel is! -
TRac #86933 Ha leveszem a pipát a rankedről akkorse lép be,mer ugyanaz a szar jelszó felirat. Régen úgy BF2-ztem hogy All seeingbe kiírtam egy magyar szerver ip-jét,és arra csatlakoztam, és jó volt. Csak a all seeing eye-os szerverek asszem 1.1-esek,enyém meg 1.3 és nem jön össze. Olyan szerver kell nekem ahol mindig sokan vannak,magyar,és be lehet menni tört játékkal is. KöSSz -
Beast!
-
:DD
Ő a Rammbfm1 aki kb. 1 hete lenullázott a EA szélsőséges játék miatt. Közel 200000 pontot vettek el tőle. Csinált másik accot, és semmi nem érdekli őt. legalábbis tegnap ezt mondta!:D
Mellesleg admin is;)
Beast!