172102
  • koschwarz
    imádom amikor egy klánelőtagos emberke kerül a feketelistára

"csak ki akartam próbálni"
  • joebacsi
    hát nemtom, nekem ha 30 alatt van már, akkor zavar...sajna elég gyakran előfordul :(
  • joebacsi
    jah, ez a ketseg mesor :P
  • Running
    kecseg
  • koschwarz
    lehet, mindenesetre én szemmel láthatólag semmit nem érzékelek az egészből, úgyhogy vagy az én szemem lassú, vagy tényleg felesleges már ilyen 4,2 ms-es monitor.

ez ugyanolyan -amit egyébként szintén soha nem értettem- amikor valaki nyafog, hogy neki nem elég az 50 fps egy játékban. ehhez képest az emberi szem 24 képkocka/mp-et folyamatosnak érzékel, akkor mit akar még. ha a legdurvább sokszereplős effektes helyzetekben sem megy 24 alá, akkor szerintem semmi gáz nincs.
  • joebacsi
    Figyelem!

A coRDHA 1 emberkét keres a csapatba. Akit érdekel a dolog jelentkezzen nálam...
    feltételek:
    csak egy van, de az qvafontos:
    - "Gyuri" nicknév

:D
  • mesor
    Ez a laszlou[hun] szerintem nem múltheti termés.
    Vagy pedig kurva jól csinál valamit mert már nem először van ide bemásolva a neve.
    ;)
  • joebacsi
    azokhoz még talán jó, de nekem volt konzolos fps élményem, haverommal toltunk osztott képernyőn valami csilivili szart...hú, hát ott milyen szerencsétlenkedés volt :D
  • Running
    Figyelem!

A Horda 1 emberkét keres a csapatba. Akit érdekel a dolog az jelentkezzen nálam:
    [email protected] msn címen.

- 18+
    - eredeti játék
    - mikrofon
    - kezdő emberkék kíméljenek

A többit megbeszéljük msn-en.

Üdv
  • n003
    vagy 2 éve egy ismerősnél próbáltam egy konzolon egy rallye progit .. kezembenyomja a gombos-alap vezérlőt ... 2perc múlva elküldtem az annyába :((( full élvezhetetlen ... aki egy ijjen kontrollerrel szeret jáccani bármiféle 'szimulátort' az szerintem egy idióta :((
  • joebacsi
    jó dejó :)
    ha valaki konzolon képes multis fps-t játszani, annak csak gratulálni tudok :)
  • kBagyula #86959
    + nincs annyi bug benne, talán. :D
  • joebacsi
    az más, bf2 modern combatnak hívják, és egy okádék a pc-s verzsönhöz képest :)
  • Me0w
    A qrvara semm igaz vele azt jelenti, hogy megszokta mar a szemed, hogy 'huz' a monitor. Nem beetetes a 2 meg 4 ms azert, en a meloban egy samsung 930bf-et nezek, otthon meg crt-t es meg igy is latom a kulonbseget...
  • Gabor970
    Sziasztok!

Játszik valaki BF2-t on line valami konzolon? Létezik PS2-re és XBOX360-ra is.
  • n003
    jahh még annyit .. az összes ratyi-szuttyadék mapon lehet használni a kampót CSAK ezen nem!!!
  • n003
    ő már nem az első AvRs-es
  • n003
    tennap 10v10 specforce irongator map (tod aza ratyi usa map amikor az anyahajjóról kempelik a bepróbálkozó emberkéket) nahh a kör feléig vót vagy 0-10 kd-m mire sikerált befognunk egy pontot (asszem Atomboy volt a pontfoglaló :D) eztán szépen lassan lenyomtuk a nyomikat erre 4 beszált a helikbe és nem vótak hajjlandóak segíteni ráadásul a 2 külső zászlót sem tudta ez a két heli megvédeni ... szerinted mennyire vótam síkideg hogy 6v10 be nyomtuk ráadásul volt egy nemtúl ügyes squadléderünk :(( ami az utcsó 3-4 perecre asszem én vótam
  • kBagyula #86952
    A múlt heti PB termés:

"[AvRs]^[HUN]_WADARR" MULTIHACK #70292
    "=LPN= Insu[HUN]" PB HACK #130048
    "faragoe(HUN)" GAMEHACK #80164
    "laszlou[hun]" GAMEHACK #80164

Ezzel a legfelsővel korábban játszottam is valamelyik szerveren.

Nekem csak 8ms-es Viewsonic VX914 van, az is tutkó.

• kBagyula #86951
    Hajrá akkor!
  • n003
    maj a MaD-es gyakmeccsünk elején egyperces néma gyászt rendelünk el ;))) jó lesz??
  • koschwarz
    1. nekem 16 ms-es tft-m van, qrvára semmi gáz nincs vele. nfs undergruond-nál sem lehet semmilyen elmosódást, vagy késést észlelni. (magyarul jól megettétek a 4ms-os az igazi c. parasztvakítást)

2. az all seeing eye-os kérdések ugyanúgy addig lesznek, míg az olyanok, hogy hogy kell zoomolni sniperfegyverrel. nem tudom mit sznevednek vele, mikor e belső kereső is ugyanúgy használható.

3. wolfi egyedül szeret helizni, ez már többször kderült. az ő baja.
  • eX RambO
    Na srácok, ma este kérek minden 7th fun-t és nem fun-t is, hogy szurkoljanak nekünk mert az OC Conquest 8vs8 egyetlen megmaradt magyar csapata a döntőbe jutásért fog ringbe szállni, és ha bejutunk akkor bizony meg is fogjuk nyerni mert nehogy a végén bukjunk el.Tehát ma este mindenki mondjon pár imát a 7th-ért mert 7th the best!!! thx guys...
  • Morpeus
    Ezt néztem de nem értek angolul.
  • bakvarnyu
    A FAQ-ba nem lehet benyomni az Antik szerverek listáját?
    Akkor nem tennék fel naponta ketten a tört szerveres kérdést.
  • kBagyula #86945
    Itt nézz szét: link
  • Nagydög
    Mindig is perfekt voltam hexaban. Varj, mindjart leforditom.
  • Morpeus
    Heló! A PunkBuster kidob mindig a serverekről.Ezt a kódot írta:151f445f.
    Nem tudom mit jelent. VAlaki segít?
  • Nagydög
    Figyelj, Wolfi!

Miert akartad, hogy kiszalljak a helibol, mikor hozzad spawnoltam? Egyedul kivantal helizni, vagy mast akartal lovesznek? Utobbi rendben van, de az elobbit egyre jobban ruhellem. Volt mar akinek megigertem, hogy meg a kifuton szetlovom erte, ha egyedul bohockodik a kopterrel.
  • n003
    jahh a füled érjen a blokádig :)))
  • Running
    bódug szüjit
  • Running
    Tegnap jöttem haza joe. Makilányokkal meg nincs gond, láttam egy csomót, meg minden, de nem akartam elfenekelni most egyet se.
  • Kovács legény
    BSZNK!
  • BEAST #86937
    köszönöm mindenki :)
  • Yan
    Itt is találsz párat!
  • uHs Gerzson
    HBD Beast of wow!
  • K kutya
    bfstats.info itt találsz szerver IP-ket .Ezek mindegyikére fel tudsz menni törtel is!
  • TRac
    Ha leveszem a pipát a rankedről akkorse lép be,mer ugyanaz a szar jelszó felirat. Régen úgy BF2-ztem hogy All seeingbe kiírtam egy magyar szerver ip-jét,és arra csatlakoztam, és jó volt. Csak a all seeing eye-os szerverek asszem 1.1-esek,enyém meg 1.3 és nem jön össze. Olyan szerver kell nekem ahol mindig sokan vannak,magyar,és be lehet menni tört játékkal is. KöSSz
  • Crem
    Beast!
  • Crem
    :DD

Ő a Rammbfm1 aki kb. 1 hete lenullázott a EA szélsőséges játék miatt. Közel 200000 pontot vettek el tőle. Csinált másik accot, és semmi nem érdekli őt. legalábbis tegnap ezt mondta!:D

Mellesleg admin is;)