172102
  • kBagyula #87009
    150 pont kell hozzá, majd megvárod amíg frissíti a statszerver magát az +1 óra kb.
    Ha használsz prefixet akkor így kell beírnod a regisztrációkor a szövegboxba: prefix_nevedamitajátékbanhasználsz.
  • koschwarz
    egyébként sokáig nem tudtam mi az a m8, amit szoktak néha beirogatni, de már tudom
  • haxoror
    150 pontot kell gyűjtened (persze nem muszáj egyszerre), ha ez már megvan akkor játszanod kell valamelyik private szerveren és ugyanarról az IP címről ugyanazzal a nick névvel tudsz majd a bfstats oldalán regisztrálni, szal rögtön játék után próbáld esetleg várnod kell fél órát hogy a szerver frissüljön ahova az eredményeidet küldi amin játszottál.

Nincs külön topic a nem eredeti gémnek, minden itt megy ami a játékkal kapcsolatos (a tört szerver téma is).
  • koschwarz
    na pont ezen akar rolling on the floor laughing
  • atomboy
    A jelszavadat mar tudja.
  • kicsirobi
    Köszi,hogy megvédtél(én annak vettem).Mennyi pont kell a reghez?Ha segitesz?É amúgy van nem eredeti gémes topic is?
  • n003
    méé kérded? szerintem közepes a statom ..
  • haxoror
    És akkor mi van?
    Eredetivel is külön regelni kell a bfstatson.

Legközelebb inkább azt írd hogy "bocs de itt 99% official-rankeden nyomul" ami persze nem igaz de tökmind1
  • Polemius
    Benne van. Csak a sok nem képes odáig eljutni és rákattintani.
  • Kovács legény
    köcce majd este megnézem
  • Running
    Többet nem játszunk ezzel a csapattal és ilyen típusú infantry-t.
  • koschwarz
    fraps
  • Fsensei
    renderer.drawfps 1
  • mesor
    Szerintem csak problémákat szülnek az ilyen megbeszélt szabályok.
  • Fsensei
    Fakkba benne van:D
  • Fsensei
    Remélem rendesen elpicsáztátok őket:DDD
  • Kovács legény
    hugy lehet megnézni bf2-ben az fps-t? mert még sosemnem néztem
  • Running
    Hát öcsém ezt beszólásnak veszem és megvédem magam. Tudod aki lőni nem tud, rakjon kléjmórt.

Tegnap cb infantry-n ilyen flag by flag típusú meccs volt. Megbeszéljük hogy nincs c4 meg kléjmór, oké indul a buli. Mi az első? Egyik Hordás belefutott egy kléjmórba, mondjuk jó semmi gond, akkor ezekszerint lehet rakni. Egyből vettem a váltást, ők is belefutottak...erre restartoltak h nem tudjuk a szabályzatot. Persze már csak 1 zászlójuk volt.
    Aztán megbeszéltük h jó, csak c4 nincs, kléjmór lehet. Oké, kezdődik a meccs, marad utolsó zászlójuk, erre kezdődik az ugatás h kléjmor nincs és még egy ilyen kill után restart lesz. Én gyorsan visszaszámoltam, h igen 1-be az előbb robbantak bele, amiért cirkuszolni kezdtek, aztán hopp van még egy mögöttem a kerítésnél frankó helyen épp arra indultak. Gondoltam hátha megúszom és nem futnak bele, de már láttam h belefutottak a gyíkok a kis drágaszágomba. Persze egyből ment a restart. A 3. restart már nem tudom miért volt, de ekkor már túl sok kedvünk nem volt a csapathoz, főleg h a szájukat is kellett volna mosni párszor.
  • Fsensei
    Mert nincs elég pontod még, vagy nem azzal a neveddel akarsz regelni amivel játszol...Egyébként ezt a kérdést nem ide kéne feltenni, mert itt 99%-nak eredeti gaméja van...
  • Fsensei
    Azért infantryban az ellenfelek szerintem néha felteszik a kérdést, hogy ez a Running maki infantryzik vagy csak gyakorolja claymore telepítést
  • kicsirobi
    Hi All.Az miért lehet,hogy most játszottam az antikon,és nem tudom regelni magam a bfstatson?
  • koschwarz
    ahha!!!ebben lehet valami.

100 fps-t akarok!!!!!!!!!!!
  • Crem

LoL ez a kép! Be is lehetne rakni logonak!:DDDDD
  • dronkZero
    Egy darabig én is ebben a hitben éltem, de aztán egy filmes/tévés arc leosztott, hogy a tévében azért elég a 25fps, mert ott egy kép tartalmaz információkat az előző és következő képről. (Ilyen elmosódott izék a mozgó dolgoknál) Szal nem túlzás a stabil 100-ra törekedni...
  • Running
    Conquestnél lehet. Múltkor SOG meccsen majdnem elkiabáltam magam, h ba***meg lelőttek tankkal, közbe rájöttem h nem infantryzunk. Majd utána rögtön 2x leartyztak, majd lelöttek helivel. Egyből elment a kedvem az egész conquest-es szartól.
  • Barnee16
    n00b mi az accountod neve?
  • Crem
    Valami hír az 1.4 javításról? EA oldalon semmi, de itt van 1-2 ember akinek kiválló kapcsolata van és jóval elöbb megtud mindent!:D Szal' ha van valami infotok jöhet!!!!
  • koschwarz
    nyilván az ilyen mérvű ingadozást én is észreveszem, ha 100-ról leeseik 25-re, azt biztos hogy hirtelen diavetítésnek érzi az ember. végülis mind1, mindenkinek ízlése szerint.

egyébként amikor hazavittem a 16ms-os tft-t, megnéztem a régi crt monitorommal egy-két játékot még utoljára, majd kicseréltem a tft-re (kicsit féltem azért, hogy jót vettem-e), és őszintén szólva ilyen szempontból semmilyen különbséget nem láttam. más szempontból meg a tft 1000x jobb volt. monnyuk amikor a 16ms-sat vettem, akkor még a 8-asok voltak éppen az újdonságok, jó drágán, tehát akkor még nem volt ez ennyire felkapva.
  • atomboy
    Fegyverropogason kivul mas semmit. :)
  • uHs Gerzson
    nekem pont 1714-s van, egyre több a hasonlóság
  • joebacsi
    nem...vaksi azért nemvagy sztem :)
  • joebacsi
    nemvagyok benne biztos, hogy a horda visszalépést jelentene :)
  • Me0w
    Ez megint hulyeseg, az emberi szem siman kulonbseget tud tenni 25, 50 es 100 fps kozott. Az mas kerdes, hogy 25 fps-tol latod folyamatosnak a jatekot, de ha a jatekban az fps egyes helyeken leesik 100-rol 25-re akkor azt elegge eszreveszed. Azert akarok en is folyamatos 90-et (war configgal meg is van bf2-ben) mert utalom ha ugral az fps.
  • Kovács legény
    30fps az tök elég minek több?

nekem amugy acer al1715 (8ms) tft-m van és fasza ,én nemveszek észre különbséget
    persze én is vaksi faszláma vagyok
  • n003
    amúgy+
    majj este belinkelek egy képet mennyire béna vótam tennap
    szép lassan nemütöm meg a minimális tudásszintet a Kordafanokhoz oszt mehetek a Hordába
  • koschwarz
    mint mindig...

(magaslabdalecsapása)
  • n003
    hallottál egyébként?? mert eleinte fojjamatosan pofáztam csak lehet feleslegesen?!
  • atomboy
    Ja, en foglaltam el az adotornyot. Aztan ha sikerul, elso dolgom Spec OP-kent felrobbantani a radart es uav-t, ha sikerul, akkor onnan nyerunk (azaz nyerni kellett volna). Idegesit, hogy harc kozben nem jut eszembe az angol szavak, es igy nem tudok magyarazni a tarsaknak...
  • Gabor970
    van FPS-hez való kontorller és egér hozzá, természetesen nem az alappal kell játszani! Szal a modern combat más mint a PC-s BF2 ?? Ezt nem tudtam :-((
  • koschwarz
    20 fps-sel jáccogatok néha a ghost recon advanced warfighterrel, és nem mondom hogy nem lehetne több, de elmegy. úgy láccik én igénytelen vok