172102
  • n003
    nemvót meccs????
  • DummyBoy
    Nem is kicsit ...

Mindegy, volt király kacsavadászat, TK Party, meg egy kis gyak ... meg a végén szarrá aláztak a törpiek snipercsatában ... De az első heccsát az enyém volt :)

Elvoltunk ... :) Csak assajnálom, hogy lehet ma este nem érek rá :(
  • n003
    jóvan! :)) csak annyi flesh legyen hogyha rámutatunk valamejjik hölgyre akkor írja ki a telszámát :)))
  • Crem
    1 dolog hiányzik, bár most nálam nem elérhető a www.battlefield.hu link .

w3.force-x.hu is currently unavailable, due to maintenance reasons
  • Crem
    Jó reggelt!:D

Igazából poénnak szántam ezt a bannert, de látom egyenlőre teljesen felesleges bármilyen flash és grafikai csoda létrehozása!:D
  • joebacsi

amúgy hallom tegnap megrettent az ellenfél :)
  • neménvoltam
    grat a bannerhez! mennyire érdemes most átállni 1.4 bétára? elsősorban a magyar szerverek üzemeltetőit kérdem, hogy ők átállnak-e
  • n003
    gyóóó a bannyer!! éjjen Ránnin'!! :))) nasszerűen vágod a témát mi kell a népnek :DD ... mellékesen azokis éjjenek akik kitaláltálták-megyszavazták-megcsinálta-megmutattahogyankellberakni ;)))

DummyB: ték ít ízi! :)) higanyság legyen ..
  • uHs Gerzson
    De van ;)
  • DummyBoy
    Szépjóreggelt mindenkinek!

Látom lett 1.4 Beta :)

Fogaggyunk nincs benne Inf mód :(
  • DummyBoy
    NA te Faroklámpa, szerinted mi a faszért lettél kibaszva???

Valaki írja be hogy pisztoly-kés szerver? Mikor a Töltés közben végig ottvan???? SZÉP NAGY BETŰKKEL???
    Ráadásul Zölddel írja a szerverinfó folyamatosan? Legalább nem írnál faszságokat!!!

BF lényege a taktika??? Menjek CS-zni? Abban mi a taktika hogy tankkal kempeled a pisztolyos gyalogokat???

Ráadásul infantryban több taktika kell mint a tankos/helis Conquesthez ... teeeee ... Ennyi erővel most mondjam azt hogy Takaroggy a picsába T72-zni ha tankozni akarzs? Hülye majom ...

Az a gáz hogy nagymellénnyel bejössz, mindenki mennyen a zannyába, közbe meg TE vagy a faszláma ... még olvasni se tudsz ... És még neked áll feljebb ...

Na ezért nem szeretek publikozni ... Taktika bazzeg ... asse tudod mit jelent ez a szó ...
  • kBagyula #87676
    Jóreggelt!

Télleg jó ez a banner. Grat!
  • Robogo
  • Fsensei
    Meg mondtam Runinngnak hogy nyomjon anyahajót a levegőbe fejjel lefelé és a spawnoló repülők meg mint nehezítés folyton esnének lefelé mint az eső:DDD
  • Fsensei
    Két üveg vodka minimum:D
  • joebacsi
    ejjbameg essejózanul szerkesztetted :D
    amúgy faja
  • Robogo
    Hát ez kibaszott nagy,mármint ez a szöveg,majdnem behaltam ezen:

"Már komolyan mondom annyira lebutítják ezt a játékot, hogy a végén az lessz, hogy ilyen sineken fog menni az ember, és majd kapcsolgatni kell a váltókat ha kanyarodni akarsz."

• Running
    Sajnos korlátozottak hajóügyileg a lehetőségek. Szomorúan láttam h 2 hajó van össz vissz a játékba. Kishajó meg anyahajó és ennyi.:(
  • Fsensei
    Asszem elhamarkodtam azt az ÜGYES VAGY RUNINGOT...Már értem miért csak claymorékat telepít waron:DDDDDe amúgy van benne fantázia.Egy kicsit a Pörl Hárbor című filmre emlékeztet csak nincs benne Dzsos hárnet:D
  • Yan
    legalább osszuk szét őket!
  • Running
    Nos egy kis ízelítő a Wake Island 2007 1.5 Dogfight és Desert Mapból. A képek alacsony grafikán készültek, valamint az új tárgyak renderelése is hátra van. Ha minden jól megy holnapra el is készül és ki lehet majd próbálni.
    A VÉNY #2 szerverén elvileg már mennek a versenymapok.
    ip: 213.253.208.250:16567, pass: nincs

• Fsensei
    Á ez simán 14+...

ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!
  • atomboy
    Sztem suti!
    Csak ne szurja valamely SG szerkeszto szemet. :)
  • joebacsi
    szép volt
  • Kovács legény
    dicsérlek
  • uHs Gerzson
  • Running
    marad, ha megdicsértek :)
  • JCSR Apache
    Maradjon ez a banner pls.
  • David2006
    az a baj hogy nagyon szélesvásznú a bf2 felirat:)
    de amúgy faxa
  • Fsensei
    Na már zsír a banner
  • Kovács legény
    patttenttos a banner
  • Fsensei
    Én már csak ilyen IE ratyi vagyok:D
  • Running
    ehh tényleg, csak foxban néztem, de ie-ben ratyi...pill..
  • Running
    jah és a dzsó ügyes meg okos meg szép meg inteligens, és ezt szívből mondom, meg őszintén, és legfőképp a saját nevemben :D
  • Fsensei
    Csak az a kék vonal nem kéne
  • Running
    jah, rohadt nagy mák, hogy crem lusta volt színkódot cserélni a psében a 2 kép között, így tökéletesen összepasszol a banner a warezos csíkkal :)
  • Fsensei
    Már komolyan mondom annyira lebutítják ezt a játékot, hogy a végén az lessz, hogy ilyen sineken fog menni az ember, és majd kapcsolgatni kell a váltókat ha kanyarodni akarsz.Egér nem is fog kelleni csak 5 gomb.4 az irányoknak egy meg a lövésnek, mert a célkeresztet is csak félpercenként lehet majd megmozdítani 1.5-ben...sőt az 1.6-ban már körökre osztott stratégia lesz a BF2...
  • uHs Gerzson
    Ezt is majd kijátszák valahogy ;)
  • schrank
    ha ez a tiszatúrás csoportkép akkor melyik a szerdzsínnyó amelyiknek úgy van beállítva a lába hogy ne látszódjon a ...sza
  • Fsensei
    Van benne valami, de így meg én nem fogok senkit lelőni...