172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #87687 nemvót meccs????
-
Nem is kicsit ...
Mindegy, volt király kacsavadászat, TK Party, meg egy kis gyak ... meg a végén szarrá aláztak a törpiek snipercsatában ... De az első heccsát az enyém volt :)
Elvoltunk ... :) Csak assajnálom, hogy lehet ma este nem érek rá :( -
n003 #87685 jóvan! :)) csak annyi flesh legyen hogyha rámutatunk valamejjik hölgyre akkor írja ki a telszámát :))) -
1 dolog hiányzik, bár most nálam nem elérhető a www.battlefield.hu link .
w3.force-x.hu is currently unavailable, due to maintenance reasons -
Jó reggelt!:D
Igazából poénnak szántam ezt a bannert, de látom egyenlőre teljesen felesleges bármilyen flash és grafikai csoda létrehozása!:D -
amúgy hallom tegnap megrettent az ellenfél :) -
neménvoltam #87681 grat a bannerhez! mennyire érdemes most átállni 1.4 bétára? elsősorban a magyar szerverek üzemeltetőit kérdem, hogy ők átállnak-e -
n003 #87680 gyóóó a bannyer!! éjjen Ránnin'!! :))) nasszerűen vágod a témát mi kell a népnek :DD ... mellékesen azokis éjjenek akik kitaláltálták-megyszavazták-megcsinálta-megmutattahogyankellberakni ;)))
DummyB: ték ít ízi! :)) higanyság legyen .. -
De van ;) -
Szépjóreggelt mindenkinek! 
Látom lett 1.4 Beta :)
Fogaggyunk nincs benne Inf mód :( -
NA te Faroklámpa, szerinted mi a faszért lettél kibaszva???
Valaki írja be hogy pisztoly-kés szerver? Mikor a Töltés közben végig ottvan???? SZÉP NAGY BETŰKKEL???
Ráadásul Zölddel írja a szerverinfó folyamatosan? Legalább nem írnál faszságokat!!!
BF lényege a taktika??? Menjek CS-zni? Abban mi a taktika hogy tankkal kempeled a pisztolyos gyalogokat???
Ráadásul infantryban több taktika kell mint a tankos/helis Conquesthez ... teeeee ... Ennyi erővel most mondjam azt hogy Takaroggy a picsába T72-zni ha tankozni akarzs? Hülye majom ...
Az a gáz hogy nagymellénnyel bejössz, mindenki mennyen a zannyába, közbe meg TE vagy a faszláma ... még olvasni se tudsz ... És még neked áll feljebb ...
Na ezért nem szeretek publikozni ... Taktika bazzeg ... asse tudod mit jelent ez a szó ... -
Jóreggelt! 
Télleg jó ez a banner. Grat! -
-
Meg mondtam Runinngnak hogy nyomjon anyahajót a levegőbe fejjel lefelé és a spawnoló repülők meg mint nehezítés folyton esnének lefelé mint az eső:DDD -
Két üveg vodka minimum:D -
ejjbameg essejózanul szerkesztetted :D
amúgy faja
-
Hát ez kibaszott nagy,mármint ez a szöveg,majdnem behaltam ezen:
"Már komolyan mondom annyira lebutítják ezt a játékot, hogy a végén az lessz, hogy ilyen sineken fog menni az ember, és majd kapcsolgatni kell a váltókat ha kanyarodni akarsz."

-
Sajnos korlátozottak hajóügyileg a lehetőségek. Szomorúan láttam h 2 hajó van össz vissz a játékba. Kishajó meg anyahajó és ennyi.:( -
Asszem elhamarkodtam azt az ÜGYES VAGY RUNINGOT...Már értem miért csak claymorékat telepít waron:DDDDDe amúgy van benne fantázia.Egy kicsit a Pörl Hárbor című filmre emlékeztet csak nincs benne Dzsos hárnet:D -
legalább osszuk szét őket!
-
Nos egy kis ízelítő a Wake Island 2007 1.5 Dogfight és Desert Mapból. A képek alacsony grafikán készültek, valamint az új tárgyak renderelése is hátra van. Ha minden jól megy holnapra el is készül és ki lehet majd próbálni.
A VÉNY #2 szerverén elvileg már mennek a versenymapok.
ip: 213.253.208.250:16567, pass: nincs
-
Á ez simán 14+...
ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING! -
Sztem suti! 

Csak ne szurja valamely SG szerkeszto szemet. :) -
szép volt
-
dicsérlek
-

-
marad, ha megdicsértek :) -
Maradjon ez a banner pls.
-
David2006 #87659 az a baj hogy nagyon szélesvásznú a bf2 felirat:)
de amúgy faxa -
Na már zsír a banner -
patttenttos a banner
-
Én már csak ilyen IE ratyi vagyok:D -
ehh tényleg, csak foxban néztem, de ie-ben ratyi...pill.. -
jah és a dzsó ügyes meg okos meg szép meg inteligens, és ezt szívből mondom, meg őszintén, és legfőképp a saját nevemben :D -
Csak az a kék vonal nem kéne -
jah, rohadt nagy mák, hogy crem lusta volt színkódot cserélni a psében a 2 kép között, így tökéletesen összepasszol a banner a warezos csíkkal :) -
Már komolyan mondom annyira lebutítják ezt a játékot, hogy a végén az lessz, hogy ilyen sineken fog menni az ember, és majd kapcsolgatni kell a váltókat ha kanyarodni akarsz.Egér nem is fog kelleni csak 5 gomb.4 az irányoknak egy meg a lövésnek, mert a célkeresztet is csak félpercenként lehet majd megmozdítani 1.5-ben...sőt az 1.6-ban már körökre osztott stratégia lesz a BF2... -
Ezt is majd kijátszák valahogy ;) -
ha ez a tiszatúrás csoportkép akkor melyik a szerdzsínnyó amelyiknek úgy van beállítva a lába hogy ne látszódjon a ...sza
-
Van benne valami, de így meg én nem fogok senkit lelőni...