172102
  • dronkZero
    Akkor az qrvára _OPEN_ béta...
    Ezeknek még a kérdésük is hazugság...
  • dronkZero
    Mert gondolod, hogy a verziószámon kívül fog változni valami az 1.4beta és az 1.4official közt? EA/DICE-ot ismerve kétlem...
  • neménvoltam
    jaa azt hittem ezt is csak úgy kidobták:)
  • koschwarz
    én ugyan nem szarozok ezzel a bétával. egy béta programnak béta peccs, nem sok jót jelent.
  • joebacsi
    ja nincsen free szerveroldai stuff? akkó nem :D
  • koschwarz
    agy a fountain-nél, de most már tényleg abbahagyom
  • BurnBaby
    kicsit a valószínűsége
    a beta meghívásos lesz.
  • koschwarz
    vagy a marketé, mindegy.
  • uHs Gerzson
    1.4-ben nem ;)
  • koschwarz
    nagyon bírom, hogy a jalalabad pályán a square zászlója a szökőkút közepén van.
  • joebacsi
    ma letolunk egy infantryt a hordával, aztán valszeg miénket átcuppantjuk próbaképp...
  • DummyBoy
    Van egy olyan érzésem, hogy csak a support lő lefekvés után késleltetve ... :(
  • neménvoltam
    a magyar szerverek bármelyike át fog állni teszt jelleggel az 1.4 bétára?
  • HTS s3rg1nh00
    "ez egy új csomagszállító cég reklámja,azonnali 200%-os fizetésemelés esetén mire hazamegy,az egész hárem otthon várja."
  • DummyBoy
    Jaja ... hová lesz akkor az élvezet? :) :)

Ezt a delfinséget én is utálom ... meg a medipakkal ugráló mediket ... egyszer kipróbáltam, tuti van valami trükkje, de nekem még sosem sikerült 12-szer egymásután oda-vissza ugrálni mikor közben persze lőnek is ezerrel ... (Ha nem lőnek akkor se sikerül, de mindegy ...)

A kedvencem amikor ugriburi mediken tartom a RPK-t, folyamatosan világít a találatjelző, ugrik 10-et majd elhasal és 1 lövésből kiszed ... Még mindig a LAG-ra fogom, de már kezdenek rosszindulatú gondolataim támadni ...
  • koschwarz

szintén szólva szánalmasnak tartom, ha valaki csak így tud játszani, ezzel a szar ugrálással. én nem tudtam még máig sem megszokni, és még mindig érthetetlen számomra, amikor valaki földre dobja magát előttem, sorozom mint az állat, de ő 2 lövéssel elintéz. amikor valamelyik peccsben bevezették ezt az újfajta földrefekvést, amikor elvileg lassabban lehettet lőni, az semmit nem ért, minden ment ugyanúgy tovább. basszus, közelharcban ne dobja már mindenki magát a földre!

egyébként még manapság is vannak olyanok, akik elkezdenek ugrálni közelharcban, persze mire rájön, hogy így nem tud lőni, addig már csak a spanképrenyőt. nézheti.
  • BurnBaby
    próbáljátok ki a page down gombot. tom, akkor nem látszanak a lányok... nade az a cél, ugye ,)
  • mesor
    Most mit butítanak rajta?

Azért mert talán megszűnik ez a mocskos delfinezés amit megjegyzem elvileg már patchekkel ezelött megszüntettek. Kurvára utálom amikor valaki így kezd el ugrálni. Az ilyen ugrándozásra ott van a Quake vagy Unreal.
  • uHs Gerzson
    Játszanak USI-t van hogy egy teli szervert is találok, nem tudom mit néztek ti :) Amugy mennek itt az állitolagos ötlett lopások, PoE2-ben is volt ilyen ;)
  • k8bal
    hali egy gyors kérdés... Tesómmal szeretnénk LAN-ozni BF2-vel, és azt hogy lehet beállítani, hogy LAN-on is legyenek BOT-ok?
    Bocs ha már volt...
  • DummyBoy
    Én is fosok rendesen :) :)

De legalább nem Hasszelhoffos :)
  • Beers
    Én szoktam,de általában 5-6 ember van max a szervereken :( !
  • uHs Gerzson
    Na ma reggel teszteltem megint, de most a J-10-el. Én úgy vettem észre hogy a fordulási szög nagyobb lett, hasonló az F-35 fordulásához. Az F-35 rakétái is jobbak lettek de azért a J-10 rakétái még mindig olyanok mint 1.3-ban.

És úgy olvastam jáék közben hogy csak 2 dzsip dobható amig azokat nem lövik ki addig nem is lehet dobni.
  • item
    Mmmm jó reggelt az uraknak, látom a lányaink beköltöztek új helyükre!

• Horatio Bloom
    Ez a Jalalabad a képek alapján kísértetiesen emlékeztet a Basrah Streets nevű USI-pályára (És itt jön a szokásos kérdésem is: Miért nem USI-zik senki sem? ), ami nem feltétlenül baj, csak ezért mégicsak kínos ddolog egy mod-ot másolni a fejlesztőnek (khm-khm DC khm-khm )
  • HTS s3rg1nh00
    nézze főnök,mivel a játék szar,legalább ezt élvezzük az egészben:)
  • HTS s3rg1nh00
    én voltam a fényképész meg a...szerencsés ennyi nővel :P :))
  • HTS s3rg1nh00
    hát volt vagy jó 20-30 percig TK party,meg egy kis mustár 6 vs.6,ahol az AK-101es gyógyszer megint tette a hatásátnaggyából ennyi volt,utána mindenki lépett nőzni(aki nem,az most pótolhatja)
  • koschwarz
    az f35-ösök gyengeségét már télleg ideje volt kijavítani, mióta ilyen szarok be se ültem f35-be, hacsak nem azért hogy kiugorjak wake-en a kínai főbézen.

tehát egy kör alatt összesen 2 dzsippet lehet dobni?
  • Running
    Old meg.

Wake map lehet mégse lesz kész mára, max 1 beta-t töltök fel tesztelni. A hajam égnek állt hogy egész éjjel ment a gép és a kijelölt 90 objektumból 30-at renderelt le készre. Hozzáteszem van vagy 500 új objektum, nem tom mi lesz.
    Ja és az árnyékok kivetülése se sokkal rövidebb idő.
  • Landor
    ilyen bannerral mégis hogy a faszmba nézzem ezután a melóhelyemről a topikot
  • koschwarz

teccetős ez a road to jalalabad pálya, a sok repülős szarból annyi van mint a szemét, városiból meg az agyonjáccott és még mindig király karkand, sarki és mustár. pont egy ilyen városi map kellett még.

• n003
    wazze pedig mijjen szarul éreztem magam ho nemtok warra gyünni úláccik nem kellett aggódni mee megoldottátok
  • koschwarz
    ez a banner erősen diszkriminatív, férfisoviniszta, mélyen megalázza a nőket, ráadásul felháborítóan szexista.

MARADHAT!!!!
  • joebacsi
    vazze ezé kampányoltam neked, hogy elhalmozzanak dicséretekkel? :D
  • n003
    a félreértések véget:: TUDJUK ... ()
  • DummyBoy
    Asszem Ossi fogalmazta meg szépen ... Biztos nem volt Telihold :) :)

Nem volt ... gyak volt helyette :)
  • DummyBoy
    Hoppp ... még megse köszöntem :)

TNX! vagy ahogy manapság trendi: HTX :) :)
  • Looserke
    VÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    Az eddigi legjobb BANNER, amit valaha láttam!
  • Running
    A félreértés elkerülése végett:
    1. nem én találtam ki a bannert,
    2. nem én csináltam,
    3. nem én tettem ki,
    4. én csak pici segítséget nyújtottam az elhelyezésében.