172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Akkor az qrvára _OPEN_ béta...
Ezeknek még a kérdésük is hazugság... -
Mert gondolod, hogy a verziószámon kívül fog változni valami az 1.4beta és az 1.4official közt? EA/DICE-ot ismerve kétlem... -
neménvoltam #87724 jaa azt hittem ezt is csak úgy kidobták:) -
én ugyan nem szarozok ezzel a bétával. egy béta programnak béta peccs, nem sok jót jelent.
-
ja nincsen free szerveroldai stuff? akkó nem :D -
agy a fountain-nél, de most már tényleg abbahagyom 
-
kicsit a valószínűsége
a beta meghívásos lesz. -
vagy a marketé, mindegy. -
1.4-ben nem ;) -
nagyon bírom, hogy a jalalabad pályán a square zászlója a szökőkút közepén van. -
ma letolunk egy infantryt a hordával, aztán valszeg miénket átcuppantjuk próbaképp... -
Van egy olyan érzésem, hogy csak a support lő lefekvés után késleltetve ... :( -
neménvoltam #87715 a magyar szerverek bármelyike át fog állni teszt jelleggel az 1.4 bétára? -
"ez egy új csomagszállító cég reklámja,azonnali 200%-os fizetésemelés esetén mire hazamegy,az egész hárem otthon várja."
-
Jaja ... hová lesz akkor az élvezet? :) :)
Ezt a delfinséget én is utálom ... meg a medipakkal ugráló mediket ... egyszer kipróbáltam, tuti van valami trükkje, de nekem még sosem sikerült 12-szer egymásután oda-vissza ugrálni mikor közben persze lőnek is ezerrel ... (Ha nem lőnek akkor se sikerül, de mindegy ...)
A kedvencem amikor ugriburi mediken tartom a RPK-t, folyamatosan világít a találatjelző, ugrik 10-et majd elhasal és 1 lövésből kiszed ... Még mindig a LAG-ra fogom, de már kezdenek rosszindulatú gondolataim támadni ... -

szintén szólva szánalmasnak tartom, ha valaki csak így tud játszani, ezzel a szar ugrálással. én nem tudtam még máig sem megszokni, és még mindig érthetetlen számomra, amikor valaki földre dobja magát előttem, sorozom mint az állat, de ő 2 lövéssel elintéz. amikor valamelyik peccsben bevezették ezt az újfajta földrefekvést, amikor elvileg lassabban lehettet lőni, az semmit nem ért, minden ment ugyanúgy tovább. basszus, közelharcban ne dobja már mindenki magát a földre!
egyébként még manapság is vannak olyanok, akik elkezdenek ugrálni közelharcban, persze mire rájön, hogy így nem tud lőni, addig már csak a spanképrenyőt. nézheti. -
próbáljátok ki a page down gombot. tom, akkor nem látszanak a lányok... nade az a cél, ugye ,) -
Most mit butítanak rajta?
Azért mert talán megszűnik ez a mocskos delfinezés amit megjegyzem elvileg már patchekkel ezelött megszüntettek. Kurvára utálom amikor valaki így kezd el ugrálni. Az ilyen ugrándozásra ott van a Quake vagy Unreal. -
Játszanak USI-t van hogy egy teli szervert is találok, nem tudom mit néztek ti :) Amugy mennek itt az állitolagos ötlett lopások, PoE2-ben is volt ilyen ;) -
hali egy gyors kérdés... Tesómmal szeretnénk LAN-ozni BF2-vel, és azt hogy lehet beállítani, hogy LAN-on is legyenek BOT-ok?
Bocs ha már volt... -
Én is fosok rendesen :) :)
De legalább nem Hasszelhoffos :) -
Én szoktam,de általában 5-6 ember van max a szervereken :( ! -
Na ma reggel teszteltem megint, de most a J-10-el. Én úgy vettem észre hogy a fordulási szög nagyobb lett, hasonló az F-35 fordulásához. Az F-35 rakétái is jobbak lettek de azért a J-10 rakétái még mindig olyanok mint 1.3-ban.
És úgy olvastam jáék közben hogy csak 2 dzsip dobható amig azokat nem lövik ki addig nem is lehet dobni. -
Mmmm jó reggelt az uraknak, látom a lányaink beköltöztek új helyükre! 
-
Horatio Bloom #87703 Ez a Jalalabad a képek alapján kísértetiesen emlékeztet a Basrah Streets nevű USI-pályára (És itt jön a szokásos kérdésem is: Miért nem USI-zik senki sem?
), ami nem feltétlenül baj, csak ezért mégicsak kínos ddolog egy mod-ot másolni a fejlesztőnek (khm-khm DC khm-khm )
-
nézze főnök,mivel a játék szar,legalább ezt élvezzük az egészben:) -
én voltam a fényképész meg a...szerencsés ennyi nővel :P :)) -
hát volt vagy jó 20-30 percig TK party,meg egy kis mustár 6 vs.6,ahol az AK-101es gyógyszer megint tette a hatását
naggyából ennyi volt,utána mindenki lépett nőzni(aki nem,az most pótolhatja
)
-
az f35-ösök gyengeségét már télleg ideje volt kijavítani, mióta ilyen szarok be se ültem f35-be, hacsak nem azért hogy kiugorjak wake-en a kínai főbézen.
tehát egy kör alatt összesen 2 dzsippet lehet dobni? -
Old meg.
Wake map lehet mégse lesz kész mára, max 1 beta-t töltök fel tesztelni. A hajam égnek állt hogy egész éjjel ment a gép és a kijelölt 90 objektumból 30-at renderelt le készre. Hozzáteszem van vagy 500 új objektum, nem tom mi lesz.

Ja és az árnyékok kivetülése se sokkal rövidebb idő. -
Landor #87697 ilyen bannerral mégis hogy a faszmba nézzem ezután a melóhelyemről a topikot
-

teccetős ez a road to jalalabad pálya, a sok repülős szarból annyi van mint a szemét, városiból meg az agyonjáccott és még mindig király karkand, sarki és mustár. pont egy ilyen városi map kellett még.
-
n003 #87695 wazze pedig mijjen szarul éreztem magam ho nemtok warra gyünni
úláccik nem kellett aggódni mee megoldottátok 
-
ez a banner erősen diszkriminatív, férfisoviniszta, mélyen megalázza a nőket, ráadásul felháborítóan szexista.
MARADHAT!!!!
-
vazze ezé kampányoltam neked, hogy elhalmozzanak dicséretekkel? :D -
n003 #87692 a félreértések véget:: TUDJUK 

... (
)
-
Asszem Ossi fogalmazta meg szépen ... Biztos nem volt Telihold :) :)
Nem volt ... gyak volt helyette :) -
Hoppp ... még megse köszöntem :)
TNX! vagy ahogy manapság trendi: HTX :) :) -
VÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Az eddigi legjobb BANNER, amit valaha láttam!
-
A félreértés elkerülése végett:
1. nem én találtam ki a bannert,
2. nem én csináltam,
3. nem én tettem ki,
4. én csak pici segítséget nyújtottam az elhelyezésében.