172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
És a mosógépnek legalább jó volt????
-
Azert a hatasa maig erzodik rajtad... b+ :DDD -
12ropi, 128k :) :) -
Amikor kicsi voltam én elektromos vezeték darabokat dugtam a konektorba és faszán összeérintettem őket. :)
Nagy villanás biztosíték lecsapódott én meg bambán néztem magam elé egy marék hamuval a kezemben illetve magam elött.
A biztosíték mentette meg az életemet, de olyan fényes villanást azóta se láttam. :D -
Nagydög #87761 En varom, hogy kicsit megbizhatobb legyen az USI. Ha kesz lesz, jo lesz. Felo, hogy a modok kinyirjak a hivatalos szervereket. Na jo, azert nagyon nem aggodok emiatt. -
-
Landor #87759 mennyibe kerül és milyen gyors? -
Deqwator #87758 mesornak is vannak ilyen történetei ,de akkor nem szaközépbe járt hanem általánosba -
Deqwator #87757 LOL -
Anno mikor szakközepes voltam (elektronikai műszerész ...) a lakás tetőterének beépítésénél megkaptam a konektorok beszerelésének nemes feladatát ...
Faterék lekapcsolták a villanyt és leültek sörözni ... meg megjött az asztalos ... én meg szerelgettem be a konnektorokat ... eccer csak hallom felbőg odalent egy eletromos fűrész ... na a következő amire emlékszem hogy az előtte a kezemben lévő kombináltfogó már a frissen meszelt szoba falából állt ki ...
Lementen, rákérdeztem hogy vatafak ... Az asztalos azért jött vissza mert elfelejtett valamit, de mivel nem volt jó a méret ezért le akart vágni egy pallót ... legnagyobb meglepetésére nem volt áram ... ezért bekapcsolta ...
-
Nálunk UPC 3 napon belül bekötött mindent!
:) -
ugyi mien jó a vidéki levegő?:)
amugy nekem is nagy meglepi volt amikor pénteken megrendeltem a netet és hétfőn bekötöttték -
off:
na skacok én sem vagyok már pesti....elköltöztem...ezért voltam sokáig néma
az azért meglepett hogy Sződligeten szélessávú internet van, kábeltévés megoldással...ráadásul 3 nap alatt bekötötték...szemben a pesti UPC-s két hetes reagálási idővel
no üdv
jó nyarat
on: -
Burn Baby Burn :DDD -
Deqwator #87751 ÁÁÁÁ az geci nagy volt :D::D:D:D:D -
jah, meg talán nem csinál sortörést, és nem nézne ki ilyen ormótlanul :) -
Belekötök ... FAQ-ot olvasd el mielőtt BÁRMIT IS kérdezel ...
Vérpistikének nem majomság az hogy hogyan kell sznájperrel zúmolni ... -
A régi lakásban egyszer faterral tisztítottuk ki a gázkonvektort és fater valamilyen indítatásból meggyújtotta a gázcsonk végét, hogy nem-e szívárog.
Úgy lángolt mint a százhalombattai olajfinomító kéménye. :D
Miután sikerült eloltani mondtam neki, hogy itt hagyjuk abba és holnap hívjuk a szerelőt! :) -
thx. pedig aszittem jár nekem egy - ha nem is purple - túlélő kitüntetés is :) -
:DDD -
uhh bazzeg az kemény lehetett!
-
Expert washmachine engineer :D -
mi ez? pink heart? ,) -
Ezek utan ezt megerdemled!
-
:P :DD
Na, alakul ez! :)) -
Tessék.
-
Ha a FAQnak már amúgy is egy teljes sor van szánva, akkor már igazán ki lehetne írni, hogy "Kurvagyakran ismételt faszláma kérdések", és akkor senki nem tévedne el. Meg így egy újonnan érkező már rögtön érezné, hogy mennyire szeretünk az ott leírtakra válaszolni... -
185....................................fórumozó
-
majd válaszolok rá 6 hónap múlva :) -
Landor #87736 ebből is látszik, hogy nem fórumozol eleget
-
feldobjam a "hogyan szereljünk áram alatt levő mosógépet, majd töltsük az éjszakát kardiológiai örzőben" témát? :) -
neménvoltam #87734 én most akadtam rá:|
legalább vkinek nosztalgia -
Landor #87733 2002 -
neménvoltam #87732 bocs az offért de ezt muszály beraknom:D
Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?
1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált
és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy "én is"
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelőtt?"
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről"
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet
-
Landor #87731 kb ennyire, egy post erejéig érdekelt a dolog 
de így nem vádolhat senki azzal hogy én nem szólaltam fel ellene. mosom kezeim :P -
mivel bb is rábólintott, így egyedülmaradva levagy szarva :)
(nem vádolhatsz azzal, hogy nemvagyok öszinte :D) -
Landor #87729 Old meg?
Szedd le. -
ja hüjeséget beszéltem. a 2142 a meghívásos, ez open... hiába no, megbszott az áram tegnap, lehet h ha a szívemnek nem is, de az agyamnak ártott :) -
dronkzérónak ment -
a játékosok tesztelik, észrevesznek még hibákat, a dájszos srácok pedig az égő jointot eldobva túlóráznak, hogy kijavíccsák a hibákat