172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Az ilyen emberek tudod hogy járnak előbb-utóbb! ;)
Egyszer valaki majd nem fogja poénnak venni... -
Ghost69 #88125 nos asszem ez sem rossz:D nézzétek a minimapot is, nemcsak kollázs. -
Ghost69 #88124 -
Tul rég játszottam volna?? Tank potyog az égből! Nem dzsippnek kéne??
Vagy csak nem kellett volna annyit inni?
-
willis #88122 akikkel menet közben találkozom külföldi szervereken ahol többnyire nincsen admin, és rossz fiú az felkerül ide pl.
mivel nem tudom kikkelni ezért ide teszem azt hee -
willis #88121 talán egy lista lesz itt -
Mi a celja ennek? -
willis #88119 be van reggelve --> bf2cheaters.com -
Vegetto #88118 Ma helizek capa báttyával, mondja hogy egy kicsit elmegy. Később látom hogy mmozog az embere, kérdezem tőle hogy jössz helizni, és 2perc múlva bekiabálja az öccse hogy most nem helizeeeek. -
ez van.. -
Vegetto #88116 Ja, jó fej. Az öccsét nem bírom :P -
Vegetto #88115 Ez a beszélgetés nem értelmetlenebb mint a ti kisköcsög klubtok vagy mi :P -
Capa kántársam báttyával vagy jóba :) -
inkább ide és mindenki jobban jár... -
Vegetto #88112 ok, de ne a 3-4klántársaddal állj át, mert az köcsögség. 6al többen voltatok, nem kérdés melyik cspaat nyer... -
Vegetto #88111 Azt mondtad hogy nem tudok tv rakétázni. Elismerem hogy te jobban nyomod, de azt nem kéne mondani hogy azt se tudom mi az... Mikor van pilótám én is jobban nyomom... Jtszottam a capa klántársaddal, vele jól kijövök, azt is mondta hogy foglalt helyem van a helijében. -
és klántársaim tudják h szeretek szivatni egyes embereket, és ha felveszik azt különösen élvezem .. őőő Jancsika -
nem a győztes oldalra álltam, hanem ellened! -
zolchi prefix kivéve -
köszönöm, de schrank lelépett'szal most nincs kihívás!:DDD -
Annyira nem zavart, csak nem tudom nézni, hogy hol helyezkedik el az ellenség illetve te hol ülsz a stringerben!:D
Azért megint jó sztori volt, hogy a gsbf2 srác az anyahajót kempeli 3x szedem le a hajó körül és amikor visszaköszönök, akkor beírja, hogy szánalmas vagy!:DDDDDDDDDD -
De most be állítottam, persze a kövi újraindulásnál megint megy vissza minden alap helyzetbe. :D -
aki bomber lama az legyen egy kameraállásból is az 
-
Akkor Elnézést kérek!!!!!!!!!:D
-
Vegetto #88102 Az is érdekes hogy csak magyar szerveren vagyok ilyen... Külföldire meg nem akarok menni mert nagy a ping. -
Tudom én is adminolni de az a kurva server minden újraindulás után kiveszi a külső kamera nézetet a beállításokból.
Hiába van elmentve stb mindig felülírja a beállításokat szal' nem mi tehetünk róla. -
Vegetto #88100 "Egyre több gyerek lóg a hálón". Max a szúnyoghálón lógok ha nem nyílik. -
Az EA HU off. 1-est ki adminolja? Illetve ki volt az a nem normális aki elvette a kamera nézetet???:) Igazából arra lennék a legkíváncsibb, milyen kósza gondolat vezette ehez a tettéhez? :D -
cikk :)
egy biztos, ne a nyugdíjalapra támaszkodj, mer hogy nemezek fognak eltartani, az biztos :D -
Vegetto #88097 Lol, ne magadból indulj ki :D -
Érdekes mi miért nem lettünk ilyenek?
Nem csak neked szól mert daneeka is úgyanilyen csíra. -
Nnnnna ne mongya hogy csak a Zómótól lett ilyen :)
Ezt meg ne lássa a zertéelklub mert akkor benne leszünk a fókuszban :) -
Jobb lenne, ha ilyenkor inkább anyukád torkát vágnád el a konyhakéssel. Legalább hamar elzárnának, és nem kellene veled többet foglalkoznunk... -
Vegetto #88093 az a gond hogy a bf2től lettem ilyen... -
Vegetto #88092 Itt a végén már azt sem tudtam mit csinálok, mert hótt ideg voltam, vörös szemekkel :D aztán valahogy lett 3tkm és kidobtak. -
Vegetto #88091 Azért lettem mérges, mert felmegyek gsbf2re, dalian plant, felszallok helivel belemjön egy vadászgép, miközben le akart kempelni. Felszállok megint, akkor mbalint jön belem. harmadszorra szállok fel akkor meg kidob a szerver. visszajövök, akkor meg 2helikopter van rajtam, egyikbe danee másikba sisco vagy kicsoda. folyton lelőnek. gondoltam spawnolok az anyahajóra, ott is 2* elvittem a helit, aztán megjelent egy emberke, aki beült pilótának és 2* belezuhantunk a vízbe, aztán 2*letkztam mert ez is idegesített, és elkezdett nyavajogni hogy lelőttem a heliért. kör végén átálltam a rosszabbik csapatba, ott kilőttem sebit már csak úgy, mert elborított az ideg. következő kör elején beült mbalint a helibe, őt ki akartam lógatni, mert vezer vagy ki akart jönni, mert jobban rakétázott, és miközben lógattam ki, nem is sikerült :D, azt veszem észre hogy esünk le, hát daneeék lekempeltek :D -
Deqwator #88090 gondolj bele ha mindenki minden apróságra ugra mi lenne itt.
ne reagálj rá amiket irogat... -
etnies #88089 Köszi,majd megkeresem és aztán 
az nem baj hogy a botok hülyék lesznek,azok nélkül akarunk játszani. -
Vegetto #88088 Sajnos nem sikerült tönkretennem a játékát, mert átállt a nyerő oldalra... -
Vegetto #88087 Folyton azt láttam hogy jancsika így, meg jancsika úgy... mikor nem írtam neki semmit, akkoris jancsika így, meg jancsika úgy...