172102
  • Vegetto
    Nem magamnak csináltam, hanem meownak :) neki a pina a hobbija ahogy olvastam :P
  • Yan
    az alapgondolat dicséretes.
    gyűjtsétek össze az eddigi pb logokat is.
  • Yan
    neked csak érkezési tapasztalatod volt,
    nem is olyan régen.
  • willis
    a lényeg az, hogy valaki megcsinálhatná rá a honlapot azt karban is tarthatná meg ilyesmi!
  • Zs0lt1
    mert ugye énszerintem a spawnblock is buf, de mindjárt jönnek a JCSR-es és a 7th-s kollegák és leugatnak, hogy az nem bug, hanem ficsör.
    Ezzel egyébként csak azt érjük el, hogy végre valamiben ők is egyetértenek :DDD
  • Zs0lt1
    kérdés csak az ugye, hogy mit nevezünk bugnak :-)
  • willis
    csalás: jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt mint a bug kihasználása is
  • willis
    derült már ki utólag is valakiről, hogy csiter, azt akkor ő is felkerülhet ide
  • willis
    honnét tudod, hogy süt a nap? vazze szerinted? pl ha a bugokat is kihasználja az már csalásnak is számít
  • ZOLCHI
    THX
  • Zs0lt1
    te figyelj, erre én csak ezt tudom mondani:
  • uHs Gerzson
    Vagy azt akar magának?
  • Beers
    Szeretnél az lenni?
  • Vegetto
  • Vegetto
    Jó reggelt :) reggel 4től szórólapoztam mostanáig :O
  • BEAST #88151
  • Rusid
    Mindenki volt kezdő, nem is ezzel van baj,denem egyszerübb ha megnézed szépen a controls-nál mi van beállítva és akkor nem kérdezel hülyeségeket.
    Jah és hub@zmeg :).
  • SigS
    Q- Commo Rose
    A tobbire meg rajossz magadtol is, mert en igy fejbol nem vagom mi a default beallitas...
    Jó röggelt!
  • Dexantreal
    bocs, a team chatet amúgy úgy értem, hogy embereknek parancs szavakat adni, pl Roger that satöbbi....joebacsi tudom mit fogsz mondani..."hub@zmeg" és nagy szemeket meresztesz, de te nem érdekelsz:P
  • Dexantreal
    most mit izélsz így?nézd...régen amikor megjelent, feltettem a géjmet, játszottam talán 5-t,6-t vele, leszedtem hely hiány miatt és vmi rendszer szarság miatt nem tudtam feltenni idáig....kemény1év legalább....azért ezt vedd figyelembe, meg azt is, hogy most csak átfutottam a géjmet, gyors talpaló, vágod? szal szépen csendben lehet maradni ott az alvégen, szekálást mellőzni, te is voltál kezdő:P...pancser....és még egyéb szitok rád, csak nem írom..de utálom az ilyeneket, akik minden kezdőbe bele kötnek..
  • joebacsi
    hub@zmeg...
  • Dexantreal
    lol...nyomultam most singlebe botokkal, nyertem,de fullra elfelejtettem mindent...vki pls mondja meg, hogy melyik gomb a team chat singlebe...gondolom ugyanaz mutliba is,de totál elfelejtettem mindent..másfél év kihagyás...és controll között se találtam:S....mármint asszemn,hogy másfél évet hagytam ki,de nemtom
  • Dexantreal
    ...ezer hála...ma majd lekapom
  • Dexantreal
    ok, meglesz és thanks
  • Pharolas
    De csak a kedvedért: TS
  • Pharolas
    google ... hasznos barát ám :)
  • Dexantreal
    na majd a TS-t is lekéne töltenem valahonnan..nemrég lett újra telepítve a gépem,vinyó megsült és több kis hiba történt...szal most full üres...vmi linket tudsz a TS-hez?:S
  • Pharolas
    Boxi..mássz fel TSre
  • Dexantreal
    nem bánom meg...és yo reggelt neked is :P, de én hamarosan húzok aludni...te éjjeli bagoly vagy, vagy mi a szösz?
  • Boxer HUN
    Huh... Már ma van?? Akkor JÓ REGGELT A TISZTELT FÓÓÓÓÓRUM LAKÓTÁRSAKNAK!!!! (sosemenyémazutolsószóezértazelsőrepályázok)!!! yeah!!
  • Boxer HUN
    CSAK NEHOGY MEGBÁND!!!
  • Dexantreal
    nahh, most telepítem végre a Battlefield 2-t, majd késöbb a kiegészítőket is felpakolom és akkor végre tolhatom veletek a géjmet
  • Deqwator
  • joebacsi
    oké vazzeg, deakkor elvárom, hogy pozitívan diszkrimináljatok legalább :D
  • SigS
    "rossz fiu" ?? Ez mit takar?
    Meg honnan tudod hogy valaki csitel? (ertelemszeruen nem a videokban latott csitekre gondolok...)
  • Deqwator
    majd Joebácsi lesz
  • SigS
    Csak az a kerdes ki a nigga' srac
  • SigS
  • mesor
    Egyébként ahogy olvasom a visszajelzések fórumát az EA felé az 1.4 bétáról, háááát az asztalra kidobálást még mindig nem sikerült megoldaniuk.
  • mesor
    Nem kéne osztani az észt!

Azt a témát legalább élvezte mindenki, de ezt a ti kis kakasviadalotokat kurvára nem.

Vegyétek fel egymást msnre azt ott ölhetitek egymást.