172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Vegetto #88166 Nem magamnak csináltam, hanem meownak :) neki a pina a hobbija ahogy olvastam :P -
az alapgondolat dicséretes. 
gyűjtsétek össze az eddigi pb logokat is. -
neked csak érkezési tapasztalatod volt,
nem is olyan régen. -
willis #88163 a lényeg az, hogy valaki megcsinálhatná rá a honlapot azt karban is tarthatná meg ilyesmi!
-
mert ugye énszerintem a spawnblock is buf, de mindjárt jönnek a JCSR-es és a 7th-s kollegák és leugatnak, hogy az nem bug, hanem ficsör.
Ezzel egyébként csak azt érjük el, hogy végre valamiben ők is egyetértenek :DDD -
kérdés csak az ugye, hogy mit nevezünk bugnak :-) -
willis #88160 csalás: jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt mint a bug kihasználása is -
willis #88159 derült már ki utólag is valakiről, hogy csiter, azt akkor ő is felkerülhet ide
-
willis #88158 honnét tudod, hogy süt a nap? vazze szerinted? pl ha a bugokat is kihasználja az már csalásnak is számít -
THX 

-
te figyelj, erre én csak ezt tudom mondani:
-
Vagy azt akar magának?
-
Szeretnél az lenni? -
Vegetto #88153 -
Vegetto #88152 Jó reggelt :) reggel 4től szórólapoztam mostanáig :O -
-
Mindenki volt kezdő, nem is ezzel van baj,denem egyszerübb ha megnézed szépen a controls-nál mi van beállítva és akkor nem kérdezel hülyeségeket.
Jah és hub@zmeg :). -
Q- Commo Rose
A tobbire meg rajossz magadtol is, mert en igy fejbol nem vagom mi a default beallitas...
Jó röggelt!
-
Dexantreal #88148 bocs, a team chatet amúgy úgy értem, hogy embereknek parancs szavakat adni, pl Roger that satöbbi....joebacsi tudom mit fogsz mondani..."hub@zmeg" és nagy szemeket meresztesz, de te nem érdekelsz:P 
-
Dexantreal #88147 most mit izélsz így?nézd...régen amikor megjelent, feltettem a géjmet, játszottam talán 5-t,6-t vele, leszedtem hely hiány miatt és vmi rendszer szarság miatt nem tudtam feltenni idáig....kemény1év legalább....azért ezt vedd figyelembe, meg azt is, hogy most csak átfutottam a géjmet, gyors talpaló, vágod? szal szépen csendben lehet maradni ott az alvégen, szekálást mellőzni, te is voltál kezdő:P...pancser....és még egyéb szitok rád, csak nem írom..de utálom az ilyeneket, akik minden kezdőbe bele kötnek..
-
hub@zmeg...
-
Dexantreal #88145 lol...nyomultam most singlebe botokkal, nyertem,de fullra elfelejtettem mindent...vki pls mondja meg, hogy melyik gomb a team chat singlebe...gondolom ugyanaz mutliba is,de totál elfelejtettem mindent..másfél év kihagyás...és controll között se találtam:S....mármint asszemn,hogy másfél évet hagytam ki,de nemtom -
Dexantreal #88144
...ezer hála...ma majd lekapom
-
Dexantreal #88143 ok, meglesz és thanks
-
De csak a kedvedért: TS -
google ... hasznos barát ám :) -
Dexantreal #88140 na majd a TS-t is lekéne töltenem valahonnan..nemrég lett újra telepítve a gépem,vinyó megsült és több kis hiba történt...szal most full üres...vmi linket tudsz a TS-hez?:S -
Boxi..mássz fel TSre -
Dexantreal #88138 nem bánom meg
...és yo reggelt neked is :P, de én hamarosan húzok aludni...te éjjeli bagoly vagy, vagy mi a szösz?
-
Huh... Már ma van?? Akkor JÓ REGGELT A TISZTELT FÓÓÓÓÓRUM LAKÓTÁRSAKNAK!!!! (sosemenyémazutolsószóezértazelsőrepályázok)!!! yeah!!
-
CSAK NEHOGY MEGBÁND!!!
-
Dexantreal #88135 nahh, most telepítem végre a Battlefield 2-t, majd késöbb a kiegészítőket is felpakolom és akkor végre tolhatom veletek a géjmet 

-
Deqwator #88134
-
oké vazzeg, deakkor elvárom, hogy pozitívan diszkrimináljatok legalább :D -
"rossz fiu" ?? Ez mit takar?
Meg honnan tudod hogy valaki csitel? (ertelemszeruen nem a videokban latott csitekre gondolok...) -
Deqwator #88131 majd Joebácsi lesz
-
Csak az a kerdes ki a nigga' srac 
-
-
Egyébként ahogy olvasom a visszajelzések fórumát az EA felé az 1.4 bétáról, háááát az asztalra kidobálást még mindig nem sikerült megoldaniuk.

-
Nem kéne osztani az észt!
Azt a témát legalább élvezte mindenki, de ezt a ti kis kakasviadalotokat kurvára nem.
Vegyétek fel egymást msnre azt ott ölhetitek egymást.