172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hmm jól néz ki(: 20 perc mulva lenn is van. -
Sorry a nagy képekért srácok!! -
Itt is esik
-
Landor #88364 -
Most éppen valami francia vagy milyen szerveren vagyok.. csináltam képeket majd berakom, Daliant plant sunset vagy mi DD -
Landor #88362 
ja és ilyen nyári zápor van itt nállunk budán.. az milyendurva már
-
David2006 #88361 hülye:) -
Landor #88360 te most komolyan botok ellen vágysz játszani interneten keresztül?
-
Srácok, van már valami magyar szerver ahol kipróbálható ez az AI mod ?? -
-
alap :) -
ugyan minek, egyszerűbb hülyének nézni az embert :) -
Aham, vissza is kéne néha olvasnom... :) -
740n 8ms-es, azzal meg tökéletes játszani, ezért vártam, amíg beírja a típust :) -
Vagy vett egy 30ms-os TFT-t oszt jónapot. :) -
próbáld ki hogy amikor a passziánszban megnyerted a játékot és a lapok össze-vissza ugrálnak akkor is csinálja - e nekem ez mindíg bejött 
-
hát akkor nem hiszem, hogy ez lenne a gond
próbálok egeret, monitort, meg valami másik gamét szerezni próba képpen, aztán majd kiderül lesz-e változás
köszönöm a segítségeteket! -
A lag azt jelenti, hogy a szerver es a geped kozotti kapcsolatban - a nagy ping idok miatt - kesleltetes tapasztalhato. -
Üdvözlet az uraknak!
-
ehhez tuti, hogy kurvául semmi köze a monitornak :)
egered vacakol... -
egérre én is gondoltam, de még nem volt mire kicserélnem, csak tényleg azt nem értem, hogy miért a monitorcser után jelentkezett.
a lag az pontosan mi? -
Kétlem hogy a monitorban van a hiba...de teszteld le más game-val is. -
nem tudom, de 90 körüli pingen játszva is csinálja, előtte meg 150 körül sem sőt jóval magasabbon sem jelentkezett ilyen probléma. Meg aztán ez nem úgy néz ki, hogy fordulok valamerre és aztán kicsit továbbdobja a képet , hanem ha neki úgy tetszik, akkor fölfele vagy éppen lefele. Meg nem belassulásról vagy akadásról van szó.
volt már a monitor driver cser, de nem segített...
ez egy samsung 740N monitor -
A csipás fegyveren meg van 2x-es zoom,a support molotovkoktélos gránátja is újdonság erejével hat :) -
Ha elugrik a kép, akkor inkább lagra vagy egér problémára gondolnék. A monitornak biztos nincs köze hozzá. -
váááá, most írhatom újra a regényt :( -
Esetleg a neteddel nem lehet gond? -
Probald ki monitor-driver cserevel. Regebbit/ujabbat tegyel fel -
bocs, havoltmár -
és még egy Running nak és schrank nak
Battlefield Double Dash
-
Landor #88337 votmá -
Battlefield vs Nintendo
-
Minek errol kepet rakni? Ezt jatszani kell!!!!!
Csak lestem, hogy a BH -n van fegyverzet.:) Ahogy ezt a modot megcsinaltak, szerintem alapbol kellett volna az egesszet ijenre programozni.
Vege a repulogepbajnokoknak, a helin is van 2 legelharitos raketa.
-
Vegetto #88334 Képeket nem tenne be valaki? :) -
Szerintem is! -
Ez a Allied Intent mod nagyon allat, alig birom abbahagyni (1 ellore). -
Dexantreal #88331 oké...akko nemtom:S -
Vegetto #88330 Az L96A1hez kell játszanom sfel hogy megkapjam? -
Nem! -
Szasztok!
A gondom a következő: vettem egy analóg TFT monitort (mert erre volt pénzem) viszont olyan probléma jelentkezett a BF2 alatt, hogy bizonyos pontoknál egyszerűen eldobja a képet egy másik iránybe, kicsit idegesítő mikor lőnék és egyszer csak másfele nézek, majd lelőnek. Monitorcsere előtt tökéletesen ment. Újrahúztam az egész gépet, windows-tól kezdve, feltettem a legfrissebb drivereket de maradt a probléma. Felbontásállítás nem befolyásolja a jelenséget, úgyanúgy megmarad Low-ban is. Más játékon nem próbáltam még, de a 3d mark05 tökéletesen lefut.
Ha esetleg lenne valakinek ötlete azt szívesen venném.
Üdv.