172102
  • erdos
    Pálinkásat :-)
  • DummyBoy
    Ja ... jobbat :(

Reggelt mindenkinek!
  • Zs0lt1
    neked is hasonló jókat :-)
  • kBagyula #88641
    Verőcsillagfényes-bárányfelhős jóreggelt!
  • Deqwator
    [email protected]
  • Drang
    logopróba spam
  • Kovács legény
    gyönyörű:)
  • mohus
    csá
    ma rászantam magam a netre:) madzagok a helyénmadzagok a kamrában
  • Kovács legény
    nincsmit ,máskor is
    amugy megadhatnád az msned meg Mesor Te is ,hogy kövire könnyebb legyen.
  • ZOLCHI
    Köszi a linket!
    Most épp innentöltöm.Ha ez sem jó,jön a tiéd. Ha az sem akko azért sem szedem le! irgum-burgum!
  • Deqwator
    THX kk .találtak servert csak 200as pingem volt a ellenfélnek pedig 6os
    élmény volt
  • mNzJean
    az 1.4 es patch majd jó lessz neked ,csak akkor meg azért fogsz sirni mert fedezékből hasalva lőnek le 10x ,nyilt terepen meg esélyed sem lessz a túlélésre , majd visszasírjátok még a jó kis ugri-bugri időszakot.
  • kBagyula #88632
    Szedd le innen.
  • mohus
    legjobb dolog a világon a kölök:)

főleg ha elvan egyedül:))))
    képlink
  • mesor
    Köszi szépen már találtunk ellenfelet akinek van servere!

De köszi még1X!
  • n003
    szívesn bármikor ;))
  • Danee
    de nem tud lelőni :P
  • neménvoltam
    én voltam. ugrálni ugrálok de buzi az nem vagyok
  • Danee
    Köszi a gyakot coRDHA!
  • Peris
    köszi :D
  • dronkZero
    Adatforgalmi hiba. Próbáld meg később.
    Egyébként Klegény meg nem neked válaszolt... (Jobbra lent, válasz "xy" üzenetére)
  • Kovács legény
    KTC-nek irt Wolfi ,majd egyeztessetek
  • Peris
    nekem 8 csak valaki mondja meg hogy mit jelent
  • Kovács legény
    jcsr jó lesz?
  • Peris
    Remélem tud valaki segíteni nekem ez mit jelent:

Network data corruption error. Please try again.
  • Beers
    Szedd le máshonnan!
  • ZOLCHI
    Hello!
    Letöltöttem az aintent2winclient modot. Ám!!!
    A 673 Mb (amit a letöltési panel rendesen számolt) helyett csak 313Mb lett a letöltött fájl és indításkor hibát jelez.
    Volt már valakinek ilyen? Esetleg valaki tud megoldást?
    Kétszer is letöltöttem , de ugyanez.
  • Deqwator
    EMBEREK GYORSBA KÉNE 1 SZERVER AZ FRX-NEK!!!
  • Running
    A mai dog és desert elmaradt, várjuk szeretettel jövőhét hétfőn az emberkéket.
  • joebacsi
    hát tőled azé többet várunk...szánalom
  • Me0w
    Enmeg egy ugralos buzival talalkoztam u.a. szerveren, egyik jcsr volt. Latom a normalis jatek meg mindig nem divat...
  • kBagyula #88613
    Ilyennel már én is találkoztam. Szerintem valami country filter lehet, ami ezt írja ki.
  • Running
    Hát az, de ha felmegyek külföldi szerverre, akkor már megszoktam h legalább 2-ről kickelnek, mert vagy jól lövök, vagy az admint lőttem le..stb. Magyaron legalább nem rúgnak le, de ott meg sokszor van bolhacirkusz.
  • Deqwator
    ez akkor is gusztustalan dolog!
  • Running
    Nyugi én a múltkor épp mentem fel egy olyan szerverre ahol még sose voltam, 50%-nál jár a betöltés, erre kapom az üzit, hogy bannoltak a szerverről TK miatt. Na ezen majd beszartam úgy röhögtem.
  • mesor
    Na srácok ma kiderült hogy én egy köcsög spawnkemper vagyok (by anvil) mert karkandon jöttem kifelé market felöl a sikátorból train accident felé ő lespawnolt és elkezdett felém ugrálni. Én persze lelőttem, de nem spawn közben mert már kettőt ugrált felém. ;)

A srác valamiért nem tudta megemészteni, hogy ugrás közben nem tud a DAOval lőni ezért elkezdett köcsögözni.
    Aki ennyire nem tudja megemészteni hogyha lelővik az minek játszik?

De tudod mit anvil ha olvasod legközelebb hagyom, hogy lelőjjél hátha jobban alszol tőle este és nem kell napokig pszihódokihoz járnod.

Úgy látszik vannak még ilyen gyenge idegzetüek! De egy GSbf-estől többet vártam!
  • mesor
    Na srácok ma kiderült hogy én egy köcsög spawnkemper vagyok (by anvil) mert karkandon jöttem kifelé market felöl a sikátorból train accident felé ő lespawnolt és elkezdett felém ugrálni. Én persze lelőttem, de nem spawn közben mert már kettőt ugrált felém. ;)

A srác valamiért nem tudta megemészteni, hogy ugrás közben nem tud a DAOval lőni ezért elkezdett köcsögözni.
    Aki ennyire nem tudja megemészteni hogyha lelővik az minek játszik?

De tudod mit anvil ha olvasod legközelebb hagyom, hogy lelőjjél hátha jobban alszol tőle este és nem kell napokig pszihódokihoz járnod.

Úgy látszik vannak még ilyen gyenge idegzetüek! De egy GSbf-estől többet vártam!
  • David2006
    TS-re kő menni?
  • Running
    Figyelem!

Ma a Vény #2 szerverén 20:15-kor indul a Dogfight és Desert Storm ladder. Az egyéni versenyek eredményei már rögzítve lettek és ez a verseny a ladder alá fog kerülni. Vagyis hétfőnként lesz repcsi és heli, mindenki jöhet aki tud, a körvégi k/d-kból pedig egy rangsort fogunk készíteni, ami majd a huncup oldalról lesz elérhető.

Mapok:
    http://bf2huncup.clanwar.hu
    http://huncup.clanwar.hu /még készülget

Szerver adatok:
    név: veny #2
    ip: 195.228.74.138
    port: alap
  • koschwarz
    kipróbáltam ezt az america's army játékot. alapjában véve nem rossz, azalatt a pár játék alatt nem láttam több bugot, mint a bf2-ben, viszont egy kicsit lassú volt a játékmenet a bf2 után. főleg, hogy miután a kör elején kilőttek, várni kellett vagy 4-5 percet, hogy befejeződjön a kör, és ez rohadt unalmas volt. persze lehet hogy vannak más játékmódok is, bár nem vettem észre. szóval inkább uninstalltam. (belefeccöltem vagy 3 óra játékidőt)