172102
  • Vegetto
    Nem megy még az akkúnt szerver?
  • uHs Gerzson
    Muti :)
  • Kovács legény
    nekem jobb hátterem van, DR.House -os:)
  • Nagydög
    Valamelyik magyar szerver nem all att Allied Intentre probakeppen? Jonak tunik. Bar a szallito helik, es a vadasz repulok gepagyuja kicsit halalsugar jellegure sikerult, de nekem tetszik. Battle Hawk rulez!
  • uHs Gerzson
    Gondoltam a BF42 és WWII rajongóknak kénne egy kis háttér frissités ;)
  • Dtomka
    tudjátok a cod 2ben mért nincs ilyen gond?az sem rossz játék csak sokkal uncsibbb,de ott mégsem találkoztam ilyen problémákkal..jó biztosan vannak ott csíterek..de a játék "katonai módban" maradt...!
  • Kovács legény
    de sééép
  • Me0w
    En is talalkozom veluk, meg is kaptam a banomat a gs.bf2-n miatta ;)
  • Dtomka
    Sziasztok!

Én a mai napig találkozok olyan lámákkal aki használja a "hasalok a levegőben" marhaságot!!!Engem n idegesit mert ez 1 katonai játék és nem 1 doom quake vagy unreal game!!!
    Delfinforgás...na az a legidegesitöbb mikor én elöbb lövöm az ellent (akár hason akár állva) és ö forog a levegőben közben hasalásra készűl de lőnni még nem lő és mégis én halok meg!!!

Amugy miért nem megy az account????Van erről vmi hír ?

bye all
  • mesor
    M249 SAW-nál lehasalásnál is kihajtja!
    :)
  • Me0w
    EN nem szoktam sirni ha lelonek, az idegesit csak hogy lelovok egy embert, ekkor a sarok mogul elkezd hasalva ugralni az ellenseg, majd a harmadik ilyen lama-komboval fejbelo. Nem azt akarom hogy fel ora legyen egy loves, de _baz_ ilyen ne legyen mar... az ilyen ugribugri lamak menjenek UTzni, de ez igy nem jatek.
  • uHs Gerzson

1600*1200
  • Nagydög
    1.3 a pillanatnyi. Van mar 1.4 beta, de azt csak a publick beta teszthez hasznaljak. Ha akarsz segiteni hibat keresni benne, akkor tedd fel, ha csak siman jatszani akarsz, akkor marad az 1.3.
  • koschwarz
    szerintem az ugrás közben nincs lövés nagyon jót tett a játéknak. az ilyen kvékes-rocket jumpos fasságokba talán elmegy, de ebben a játékban iszonyatosan hülyén néztek ki annak idején a dao-val a kézben ugráló idióták ahogy pattogtak.
    valahogy nem illyet az egészbe.

ugyanilyen hülyén néznek ki a hason pattogó játékosok is. ettől függetlenül nekem csak az nem tetszik, ami naponta megtörténik velem többször is, hogy az előttem max payne módjára előrevetődő ellen pillanatok alatt kinyír, én meg sorozhatom, hiába...mert ez még el is menne, ha a két ugyanolyan erősségű ellenfélből mégiscsak annak lenne nagyobb esélye győzni, aki már vagy 3 találatot bevitt az ellenfélbe, mielőtt az lehasal
  • DummyBoy
    Ezzel csak az a gáz, hogy futás közben is le van nyitva a bipod :)

#MAximSkul: Képzel el IRL mennyiszer fordulnak 360-at az emberkék? Arra van a csapat hogy 4-en 4 felé figyelnek mondjuk és haladnak együtt ...

Szóval egy ilyen játékba nem szabad sehogysem belevonni a valóságot ... senkinek sem tetszene, ha egy ilyen játék valósághű lenne ... de azért kompromisszumokat köthetnének ...
  • mohus
    aproposz....mi a legutolsó használatban lévő peccs verzijószáma?
  • Nagydög
    En azon szornyulkodom tovabbra is, hogy a "futas es ugras kozben nem lehet loni" szabaly vonatkozik a kesre is, es a C4 detonatorara is.
  • mohus
    háj...
    ebből is látszik ,hogy nem értesz a konzolokhoz...az ott a "Burnout:Revenge" játék:)
  • n003
    az mán megtette amikor elővette a géppityut ;)) ugyebár fegyóelővételianim vagy mia..csa :))
  • uHs Gerzson
    Én 1.4 bétaban azt vettem észre, hogy elégé le csökkent az hogy én fekszem és akit lövök utána lefekszik és megölne.
  • mesor
    Supportnál van tényleg csak késleltetés mert lefekvés után még kihajtja a támasztékot ami + idő ellenben egy medic csak lehasal és lő.
  • MaskimXul
    Képzelj el fps nézetből pár ilyen 360 fokban átforduló kameranézetet az oldalra gurulásnál... 10 perc karkand után tuti összehánynám a billentyűzetet
    Pont annyival kéne a lövést késleltetni, amennyi a gurulós anim hossza, meg esetleg a térdelésből ugrás magasságát lecsökkenteni az állásból ugrás magasságához képest.
  • Kovács legény
    nemtom cod ban nem ennyirre körülményes és mégsincsennek hasonpattogo emberek
    valszeg igazad van ezzel az idő dologgal, csak azt nem értem hogy bf42 ben valamit megtudtak csinálni akkor itt miafaszért nem?
  • DummyBoy
    Azzal semmi baj ha lefekszik az ember és csak egy idő után tud lőni ... én eddig úgy vettem észre hogy csak supportnál volt ilyen ... hasravágtam magam, meglátott az enemy, ő is hasravágta magát (utánnam persze ...) és mire lőni tudtam volna spawnképernyő ... (Mindez persze qrva gyorsan történt, soxor a szar reflexeim miatt ... de nem mindig ...)

Bár lehet nem így van, de először főleg az erős support miatt ment a hiszti (Amit mai napig nem értek, mert legyen már ennyi előnyöm, ha eccer állva és guggolva nem érdemes 2m-nél távolabbra lőni ...)
  • DummyBoy
    Valszeg azért mert (Bár én nem nagyon játszok másik játékokkal ...) általában időbe telik lefeküdni ... BF2-ben viszont nem, de a lámákok az animációt megcsináltál hozzá ...

Ezért is idegesítő ... mert amikor én meglátom hogy elvetődik, akkor ő már fekszik és lő ... Úgy lenne jó (SZVSZ) hogy pl: te is látnád FPS ahogy lefekszel és csak utánna tudnál lőni ... utánna viszont nem lehetne felállni csak felguggolni és onnan felállni ... mondjuk ... persze mindez idő, és nincs közben lövöldözés ...
  • MaskimXul
    Nem a bunny a rutin, én arra gondoltam, hogy ha pl 20-30 m re van tőlem az ellen, akkor igenis hasravetem magam, amint meglátom, és úgy tüzelek. Én szeretek úgy játszani, hogy a realitás szabályaihoz tartom magam, nem fogok állva lőni, hülye aki így csinálja. Csak azt mondom, hogy kicsit drasztikusan próbálják megoldani a problémákat, elegánsabban is lehetne. És igen, tudom hogy ez eadice quality, de ha már nem megy az akkúnt, legalább itt téphetem a számat :D
  • Vegetto
  • Kovács legény
    eddig is csak álló/térdelő helyzetből lehetett ugrani
    fekvésgugolásjumpkombo
    szerintem nevetséges az egész ,nemértem hogy nemlehet kiküszöbölni másképp ezt, érdekes a többi játékban nincsennek ien gondok és mégsem kell 10percet várni arra hogy lőhess ,meg ugy alapból bármikor lehet lőni...
    azt érik el ezzel hogy végképp semmi esélye nemlesz pl egy AT-nek a páncélosokkal szemben:(
  • DummyBoy
    Ez a szomorú amit írsz ... bunnihopp meg delfingás ... ez lenne a rutin? Érdekes, én egyiket sem használom ... igaz, nincs is űberpro rangom, meg KDR-em, de szarok is rá ...

Aki ugrálni akar az mennyen Tombréderezni ...

A felállással kapcsolatban ... senki sem fog felugrani ... még a medic sem ... nemhogy egy support vagy egy AT ... full felszerelésben viszont UGRANI sem nagyon ... nemhogy bunnihoppolni ...
  • uHs Gerzson
    Mindent ki lehet játszani, ne gondold hogy az 1.4 után eltünnek a dolfing diving LÁMÁK!
  • Vegetto
    hát ha még nem tud, majd tudni fog amikor kijön a patch, utána pár nap múlva már úgy is jól fog játszani,
  • uHs Gerzson
    "aki meg nem tud ugrálás meg hasalás nélkül játszani, az megszopta"

• Vegetto
    semmi :)
  • Kovács legény
    miért szegény mi?
  • DummyBoy
    Ja ... nincs annál dühítőbb mikor a delfinglámába belelősz egy fél térat monyguk a PKM-ből erre valami szutyok amerikai pukkogtatóval kiszed ...

Supportal kénytelen hasalni az ember, mert hiába van a prone, állva és guggolva hamarabb lelövöm a Discovery-t véletlenül mint a 10 méterrel előttem sazadgáló pógárt :(
    Okos bis BF2s-en van erről egy kis leírás, de sajna annak már fele sem igaz :(
  • MaskimXul
    Igen, tudom hogy a patch a bunyhopping meg delfinakármi megoldása hivatott lenni, de úgy érzem hogy ezzel sok játékos éves rutinjait nyírják ki, ami azért nem a legjobb dolog. Szerintem ezt úgy kellett volna megoldani, hogy csak álló/térdelő helyzetből lehessen ugrani, és mivel az ugrás közbeni lövés már 1.3 óta nincs, így eltűnt volna a bunyhop is. Plusz le lehetne lassítani a felállás idejét, hiszen ha belegondoltok, pl egy support az mgvel meg egy rahedli ammóval nem egy másodperc mire hasalásból felpattan :)
  • neménvoltam
    értettem főnök
    én is kaptam ám tőled egy nyakast:D
  • koschwarz
    nekem is kimaradt valamilyen rang, márnemtommi, de mivel még mindig nincs meg a basic késes badge-em se, ezért egy csomó minden más sincs még meg
  • koschwarz
    egyébként nem vesztesz semmit, úgysem jegyzik sehol, hogy korábban milyen rangot kaptál meg, meg úgyis a legmagasabb a nyerő
  • mesor
    Bizony ki!

Ha nincsenek meg bizonyos alap badgeek akkor kapsz 20000pontnál Master sergeant rangot. Ez után 50000-nél kapod a Master Gunnery Sergeant vagy a badgektől függően ismét a Sergeant Major-t.

Ha 20000 pont elött megvoltak a szükséges alap badgeek akkor kapod a First Sergeant-t rangot de nálad ez most ki fog maradni.