172102
  • dronkZero
    Az a 640mb RAM, az meg mi?
    Egyébként a full lownál sokkal többre ne számíts...
  • Prince of Máté
    Lenne egy gépigény kérdésem mivel a táblázatban a Celeron Proci nincs ott:
    egy celeron 2ghz 640MB RAM ATi RADEON 9800-al milyen grafikát rakjak be?
  • Zs0lt1
    gg
  • David2006
    Ma este a VéNY-el jáccotunk 1 nagyon kis fasza gyakot:)

Clean Sweep
    USMC:275-311(VÉNY win)
    MEC:298-203 (LoB win)

Daqing
    PLA:258-230 (LoB win)
    USMC:237-261 (VÉNY win)

1068-1005 (Lob win)

GG kösz a játékot nagyon faszák voltatok:)
  • Zs0lt1
    jah, egyébként iptv jelenleg tesztelés alat van, de kurvára szar. mondjuk lol, h a matavos és t-online-os vezetők tesztelhetik, szal erről ennyit. egyébként fos mint állat, mert ha van hang akkor általában nincs kép, és ha van kép akkor nincs hang :DD
    asszem szeptembertől a 11. kerültben 500 lakásban fogják tesztelni.
  • Zs0lt1
    nna
    először is iptv:
    a matávnál meg még sehol azért 'nemtudnak' semmit, mert még kurvára nem publikus.
    úgy fog működni, h ha pl van egy 512-es neted, akkor feltolják neked 3 megásra, mert az iptv-nek 2.5 mbit kell.
    azért nem kell előre örülni, mert ha lesz egy home gateway nevű cuccos, ami tulképp egy router lesz és az iptv-nek fenntartott 2.5 mbitet nem tudod plusz sávszélként felhasználni, mert ez a home gateway meg fogja akadályozni.
    persze gondolom majd idővel lesznek okosságok, amik feltörik a home gateway-t a plusz sávszélért, de az még a jövő zenéje.
    másodszor is karbantartás:
    a matáv, mostanság gőzerővel tolja a karbantartásokat, vonal felújításokat, mert ugye nekik is fejleszteni kell ha nem akarnak lemaradni. szal a vége ennek a fejlestéseknek szvsz az adsl2 lesz ami még odébb van bőven, mert ha a vonalakat megoldják, h a kb 15-20 mbit-es sávszélekre is alkalmas legyen, még ott vannak a matávközpontban lévő dslam eszközök, ami még mindíg a gyengébbik láncszem a matávnál, mert kibaszott szar a dslam-ok 60-70 %-a, ráadásul ezek fognak a legtöbbe kerülni a matávnak.
    végül pedig:
    hálistennek rájöttek a főokosok, hogyha kiküldenek ilyen maileket, akkor nem telefonálnak be annyian mint állat, h nincs net, mikor a matav felujjit :D
    nna uff.
  • Herold
    Hát nem is az admin. Legalábbis az üzenet szerint a PB dobott ki egy mp-el később, amikor pl. egyszer commanderként az üres(!) alapbázist bombáztam próbaképpen, ahol ez egyébként tiltott volt.
  • Herold
    Hát nem is az admin. Legalábbis az üzenet szerint a PB dobott ki egy mp-el később, amikor pl. egyszer commanderként az üres(!) alapbázist bombáztam próbaképpen, ahol ez egyébként tiltott volt.
  • Herold
    Egyébként a láma és a tudatlan kezdő között van némi különbség. Másrészt meg senki ne hozzon a saját szerverén olyan szabályokat amiket nem képes betartatni. A PB-t lehet megfelelően konfigolni, voltam már ilyen szerveren (infantry only).
  • joebacsi
    sima rankeden tutinem...és amin belehet, ott se a pb vágja ki...szal nemnyert :)
  • HunnernesKonge
    Akkor rakd fel és játsz vele egyet rankedon, különben nem fogja hagyni hogy 2-t unlockolj.
    Ugyanis ha az Account tudja hogy van SFed akkor ranglépésnél kettőt oldhatsz fel

Szerk: Az Account tudja. <-
  • Herold
    Jóvanna, nemrég kezdtem, még csak kb. 500 pontom van.
  • Herold
    Special Force exp. pack? Megvan de nem raktam még fel.
  • Herold
    A DAO-t se tudom feloldani még.
  • Crem
    NE lámázd az Admint, ha a következő hozzászólásodban láma kérdést teszel fel!:DDDDD

Egyébként a második unlocknál... Ha a legvégén unlockolod akkor jó sok pont múlva!:PPP
  • HunnernesKonge
    Ha van SF-ed akkor bármelyik unlocknál, csak kell hozzá a Dao.
  • JCSR Apache
    Akárhánynál lehet, csak előtte kell hogy legyen DAO-d.Csak sorrendben lehet.
  • Crem
    OFF

Napokban kaptam egy ilyen levelet... Gondolom aki érintett azok is. Valaki nem benfentes a dologban, hogy végül is mi lesz itt? csak nem sávszél emelés az IPTv miatt?:) Érdekes a "matávnál" senki nem tud semmit...

"Tisztelt Ügyfelünk!

Annak érdekében, hogy ADSL-szolgáltatást használó ügyfeleink, így az Ön igényei minél magasabb színvonalon kerüljenek kiszolgálásra, és Ön az ADSL szolgáltatást a lehető legjobb minőségben tudja élvezni, a Magyar Telekom szolgáltatási területén az ADSL-hálózat korszerűsítésére kerül sor, mely a T-Online Magyarország nyújtotta ADSL-szolgáltatást is érinti.

Ezen okból a Magyar Telekom 2006. június 28. és július 31. között műszaki munkálatokat végez országos ADSL-hálózatán, ami miatt egyszeri alkalommal 60 és 240 perc közötti időtartamban nem lesz elérhető az ADSL-szolgáltatás azokon a területeken, ahol a munkálatok éppen folynak. A munkálatok pontos ütemezéséről bővebben itt olvashat! Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük!

Amennyiben a szolgáltatással kapcsolatban kérdése van, kérjük, hívja az 1234-es ügyfélszolgálati telefonszámunkat - mely vezetékes telefonról helyi tarifával, mobiltelefonról a szolgáltatónál érvényes díjszabásban szereplő kékszámtarifáért hívható -, illetve információt kaphat az [email protected] e-mail címen is.

Megértését és türelmét köszönjük!"

• Herold
    A P90-et hány pontnál lehet feloldani?
  • Herold
    Láma az admin. Be lehet állítani a PB-t, hogy automatikusan kickeljen ha pl. járművet használsz.
  • neménvoltam
    hát ez így nem állapot...
    gyanús, hogy csak egy újabb flémmel fog majd nőni a topik népszerűsége:S
  • JCSR Apache
    LOL nekem tetszett
  • Crem
    JCSR & tékrusholók!

Huzzatok bele, mert 1 év után mindjárt kiesünk a top 10-ből!:)))
  • Crem
    HBD !:)
  • JCSR Wolfguy
    BSZN mindkettőtökbe!
  • Hatt
    Boldog Szülinapot Zero és köszi mindenkinek
  • Beers
    Sorry!
    Látszik mennyit nyomom itthon!
  • HunnernesKonge
    Mondjuk ez is tény, de ha lehetne az ellenfélre is vote-ot indítani, akkor kicsit kellemesebb lenne a helyzet.(Tudom, vannak akik kikapcsolják a vote-ok megjelenítését, de ők vannak kevesebben) Na mindegy...
    Vagy mindig álljak át ha ki akarom vote-olni?
  • joebacsi
    felejtsd el azt a szervert...az ilyen kes-pisztoly szervereket csak folyamatos admin jelenléttel lehet kordában (nem, nem coRDHA-ban :D) tartani...ez pedig itt nem áll fenn :)
  • HunnernesKonge
    devan
  • Me0w
    Van.
  • Beers
    Melyik csodás szerver volt?
    Tudtommal nincs ilyen magyar szerver!
  • HunnernesKonge
    Üdv!

Kérdezni szeretném a Pes Kisztoly szerver egyik adminjától hogy komolyan gondolták -e azt hogy csak a saját csapattársaim ellen lehet Kickvote-ot indítani.
    Csak azért kérdezem,mert kb 10perccel ezelőtt voltam fenn,és a mi csapatunk késpisztolyt játszott, a másik csapatból meg 3-4 ember Tankkal,APCvel irtotta a népet. Az admin szerint mennyi az esély arra hogy a csapattársa (akit ugye nem zavar mert nem őt lövi halálra) ki fogja vote-olni?
    Erre szeretnék választ kapni.
  • TerranceG
    lol
  • Kovács legény
    hinnnye de csinos
  • Robogo
    Azt a kurva LOL!
  • Beers
    Ránézésre van vagy 5-ös accuracy-ja :D !
  • SigS
    1.4 uj karakter es unlock csuzli
  • atomboy
    Errol a topicrol kaptam egy popupot, az alabbi szoveggel:
    "Az Ön böngészője nem megfelelően kezeli a stylusleírásokat! Hogy olyan formában tekinthesse meg oldalainkat amilyennek terveztük, kérjük használja az Internet Explorer 4.01 illetve e feletti változatait, mivel ezek helyesen kezelik a szabványos CSS-eket."
    Melyik mokamestere?
  • Kovács legény
    ehhh
    nekem kb 400hsz tünt el