172102
  • Pharolas
    Pedig hányszor haltam én már bele a te általad eleresztett eltévedt TV rakikba sharkin.

Az a baj, hogy ezt nem lehet kategorizálni. Ugyanolyan szar, amikor az ellen kivárja, hogy felszáljál, és ugye te elidulsz a csatatér közepe felé, ő meg a map szélén elszámol magában 15-ig, majd seggbe durrant egy TV rakival (ez hatványozottan igaz, ha a belső rádión való könyörgéseim ellenére sem hajlandó a commander spottolni az ellen helit). És láss csodát, ilyetén formában is több tucatszor haltam már meg az eltévedt rakiaidtól.

Ennyi erővel ki kellene (lehetne) kötni, hogy csak akkor lehet TV rakétázni, hogyha a két heli üdvözlő körtánc után felvette egymással szemben a pozícióját. De hát ez BF, és egy-két pályán kívül túl kicsi a légtér, hogy bármi mást lehessen csinálni. Ezért nem kéne TV rakéta, vagy olyan kellene, mint ami az USI modban volt, hogy földi lockkal bír, és a levegőben alig lehet irányítani. Akkor lennének élvezetes heli csaták.

• David2006
    :D
  • Fsensei
    LoL
  • Crem
    GSBF2 szerver üzemeltetőjének!:D

Ha beírom a következő kérdést, hogy: Ez hányadik kör? Akkor miért dob ki a server?:D Gondolom a hányadik szó miatt, de azért ez kicsit LOL!:DDDDD
  • Fsensei
    Akkor felőlem kempelhet ha csak az az 1 zászló van, de amíg az összes többi megvan és senki nem támadja azt addig szerintem az egyik legundorítobb dolog amit csinálhatnak azzal a helivel...
  • koschwarz
    ááá, egyetértek cremmel, az usa oldal sem szokott jobb lenni, mint a mec, eltekintve persze attól, hogy a torony elfoglalható zászló. ez ilyen szempontból elég hülye térkép, mecnek van 3 elnemfoglalhatója, abból az egyik a helis, az usának meg az helipadja elfoglalható..., ha elveszett a torny, akkor tulképp a mec szokott általában nyerni. ezért védem mindig a tornyot.

ha usa vagyok, általában ki sem dugom az orrom a toronyból, nehogy szabad prédája legyek a mec heliseknek.

• Crem
    Én menet közben nem tudok sajnos!:((( Tegnap volt egy gyerek Mustáron akinek M24 volt a kezében (egy tizedes) A powernál lévő tartály tetejéről lőtt minket, ami még önmagában nem érdekes, de PKM sebességgel jöttek a lemezre a lövések!:P

szal' vagy 20 képet csináltam de semmi nincs meg!:((((((((
  • Beers
    Sajnos ez nálam is így van!
    Érthetetlen módon régen volt, aztán egy darabig nem, mostanában újra van (illetve nem 0k-s) screenshotom!
  • Fsensei
    Nekem csak arról nem sikerül képet csinálnom, amikor már vége van a körnek és tölti a következő pályát.Arról csak Fraps-el tudok.
  • Crem
    Lenne egy kérdésem!:P FAQ-t olvastam!!!!:D

Idáig jó volt nálam a screenshoot . Most valamiért megint kezd 0kb-os .png képeket készíteni. Igaz elég rég csináltam, most arra nem emléxem, hogy 1.3 elött volt vagy azóta. Van megoldás, vagy ez megint csak anomália?
  • neménvoltam
    és az álnevesekkel mi van?:P
  • Fsensei
  • Crem
    Nekem tiszta a kép!:)

Voltam a f@sz mindkét oldalán!:DDDD
  • Fsensei
    Hát én nem szoktam kempelni a MEC helit, se az amcsit, mert MEC oldalon inkább a jó kis AK-val nyomulok:D

Csak az a baj hogy az a MEC heli amúgy is egy buziság publicon.Mert waron legalább könnyű a dolgom mert a kommanderelvtárs jelöli, de publicon...Örülök ha én látom meg először, mert az esetek 75%-ban mire ráfordulnék szétszed azzal a hipercsicska gépágyúval:D

Aztán meg ha a kobra lenn van a földön akkor mennek ingyenfregelni a TV-hez, aminek semmi értelme sztem.Én csak azért írtam ide mert a publicnyomikat le lehet szedni srawwal, az nem gáz.De ha értelmesebb emberek csinálják akkor az már gáz, mert őket nehezebb leszedni.(gondolok itt a LoB-os kollégákra)Szóval örülnék neki ha legalább azok nem kempelnének le akiknek a neve elött valamilyen klánjelzés van...
  • Boxer HUN
    Ha ez a rendzavarás a mi szerverünkön zajlik, akkor kérek konkrét neveket!!!
  • Crem
    Repülve elég nehéz megszerezni!:PP Én anno próbáltam! Hátha késsel szállok be a repcsibe, akkor sikerűl!:D
  • Crem
    :DDD

Ez jó... Csak az a baj, hogy amikor a harmadik tv rakéta csapódik be a MEC helipadra akkor senki nem szól egy szót sem. Mivel ez nem látványos... Viszont ha a MEC heli beáll spawncamp-re az mindenkit qrván zavar. Tudom, hogy ez most nem rád vonatkozik, de erről az egészről az jut eszembe, hogy: [i]A verekedés úgy kezdődött, hogy a sértett visszaütött...:PPP
  • Fsensei
    Itt szeretnék megkérni minden egyes magyar helist, aki olyan szépen kempeli a TV station tetején álló kobrát és az oda spawnoló embereket sharquin, hogy hagyjanak fel ezzel a nem kicsit bosszantó és értelmetlen tevékenységükkel.Mert nem hiszem hogy attól jobb helis lesz valaki hogy ezt megcsinálja.Sokkal több értelme lenne a levegőben harcolni mert úgy mind a két fél tanulhat a dologból és gyakorolhat.Ha meg ezt akarják csinálni akkor menjenek fel egy külföldi szerverre, de ne az én és másik öt ember játékát csesszék el az értelmetlen freghajszolásukkal, mert ezzel semmit nem bizonyítanak és csak azt, hogy már reggel kurva ideges leszek...
  • koschwarz
    én is örülnék a rég áhított basic knife-nak, de csak nem tudok 7x lekéselni senkit egy körben igaz nem is törekszem rá
  • Crem
    A korosztályt pontosan nem tudom behatárolni,de valószínű egy tizessel fiatalabbak mint mi.
    Viszont közösen örülnek ha egy forumozó kap valami medált... Szal' komolyan,tényleg jó gyerekek gyülekezete!:PPPP
  • Landor
    milyenek azok a fórumozók?
  • Crem
    off

Elöbb beleolvastam a PC DomE BF2 fórumába. Marha szerencsis kis társaság!:D

Ha most rosszat akarnék nekik akkor a FAQ-ban linkeltetném Runningal, hogy Egyedi problémákkal oda forduljanak:DDDDDDDDDD
  • Crem
    micsoda e-mail cím!:)

Egyébként mint Erdos írta: Belső kereső, bár ott a haverokat nem találod meg!:D
  • erdos
    Használd a belső keresőt, jójaz :-)
  • SuspensioN
    Aki tud segiteni irjon pls!!msn:[email protected],e-mail:[email protected] THX
  • SuspensioN
    Hy all.Az lenne a kérdésem hogy a bf2-t csak gamespy arcade-dal lehet játszani vagy van más progi is hozzá(pl.:All-seeing eye)..Mert nagyon szeretnék bf2-zni.HELP!!!!!!!!!!!
  • HTS s3rg1nh00
    a 9600pro-val egyelőre nekem is...vagy má nem is tudom
  • koschwarz
    ja, az kizárt dolog mert nem tudom

ezeket az effekteket nem ismerem, mert nálam minden low vagy off. ronda, de finom.
  • HTS s3rg1nh00
    az,h.mennyire elvesz egy ellen a sötét árnyékban...
    reeeegggeeeelllttt(ásít)
  • koschwarz
    ööö, mi ezekben a képekben a pláne?
  • Boxer HUN
    Két kép az ERŐ sötét oldaláról:

• 1Obi1
    Kösz a gyors választ!Bocs, kétszer böngésztem át a FAQ-ot, de csak most találtam rá a táblázatra.
  • Nagydög
    A cerka, es a fel giga RAM kicsit szuk, de azert elmegy. A grafikai beallitasokat amugy sem erdemes nagyon magasra allitani, mert elvesz koztuk az ellen.
  • koschwarz
    FAQ!!!!!

egyébként futni fog, kb. low-medium beállításokon, de megvenni érdemes, mert tört verzióval sokat lehet szenvedni, ráadásul hivatalos ranked szervereken nem is tudsz játszani.
  • 1Obi1
    Hello!
    Van egy ilyen gépem:
    Intel Celeron 2533 MHz
    512 MB RAM
    Geforce 6600 GT 128 MB(AGP)
    Asrock P4VM800 alaplap

Lenne egy olyan kérdésem, hogy ezen a konfigon hogyan fog menni a gamma?Milyen beállításon?Mert akkor nem veszem meg/töltöm le.
    A válaszért előre is THX!
  • n003
    belétek is :))

a KK nem lop ... mivel világuralomra tör ezért minden az övé!!!! :DD
  • Boxer HUN
    Reggelt mindenkinek!
  • ZOLCHI
    Jobb reggelt!
    Valaki megmondaná mit jelent a jobboldali szám,mikor kiíratom az fps-t?
  • Steve79
    Köszönjük szépen a tegnapi meccset a SOG csapatának.

Horda vs SoG Infantry 8vs8 HunLadder:
    Mashtuur City
    131 - 16 USA/Horda
    132 - 0 MEC/Horda

Karkand
    65 - 59 MEC/SoG
    108 - 0 MEC/Horda

430 - 81 a Hordának!

Gratula a SoG-nak, az eredménytõl függetlenül nagyon kemények voltak és nagyon jól lõttek, igazán élvezetes kis meccs volt. GO GO GO!!

• Kovács legény
    reggeltot