172102
  • mobal
    hú! vazz it mindenkit bannolni kéne az EA val az élen! egyébként nemakarok beleszólni de itt szinte mindenk basecampelt valamikor... szóval öhöm. jah... ezt tudom. bár nem sokat bf ezek mostanság... ezé kell külföldin jáccani vagy kéne valami bannbot miattatok
  • Crem
    NEM ezen van szerintem a hangsúly, hogy a klánosoké a heli. Inkább azon, hogy két összeszokott pár jobban tud együtt dolgozni. Ha egy "idegen" űl a pilotafűlkébe, akkor én is kiszállok, Ha megkérnek akkor is.
    Viszont "név nélkül" két fajta embertipust ki nem állhatok a gunner ülésben:
    1, Embert TV-vel, tankot gunneral lövöm.
    2, Juhhééé... Nincs TV torony nincs cobra akkor megyek gunnernak,igaz 10x lelöttek,mert sz@r vagyok, de most már csak fraggelni kell... És pofátlanúl odaáll a padra, mikor ezidáig csak szoptunk a másik klánvezette helivel és szeretnénk végre kicsit MI "lazítani"....
  • ERykk
    Egy heli, ami kb 800 méterre van tőled és az irányomba jön(mellesleg arra van a leszállópáya is)akkor tuti nyomnám a printszkrint és már orsóznék is mert utdom hogy az a csúnya gonosz heli direkt belém akar jönni;)
  • David2006
    :D
    ugy volt hogy helivel belementem a SU-ba a roncsuk belement a kobrába,itt jött az össznépi robbanás majd végül Sztani belevágodott 1200-al(j10-el):D:D
    szoval a véletlenek:)
  • kBagyula #89610
    A'la Szalacsi:
    Ebbül az laccik, hogy le tk-ztal 2db csapattarsat, majd orvul lelotted az ellen SU30 tipusu elotted hallado repulojet. :DD
  • David2006
    jah,pont akartam mondani:D
  • David2006
    erre pont van egy jó képem(tök véletlen volt:D):

• neménvoltam
    jót tesz a fórumnak a flém, hamarabb eljutunk a 90k-hoz
  • ERykk
    Nem tkztunk heliert csak mekértük hogy szálljon ki...
  • kBagyula #89605
    "ebből mi láccik?:|"

Nem kell mentegetozni. Tudjuk. Vannak (direkt) veletlenek az eletben... foleg ha egy csapattars elmenye/statja forog koczkan. :)
  • David2006
    hogy véletlenül belementem, haggyad már
  • David2006
    nem ezt mondtam
  • kBagyula #89602
    no komment. sajat magatokat minosititek.
  • VeNYLaci
    Ilyet kijelenteni hogy "ha klánosok akarnak helizni akkor övék a heli" szerintem nem lehet, de biztos én vagyok túl liberális.

Ezek public szerverek. A szerverszabályzatot be kell tartani fair-playre törekedni, ezen kivül mindent szabad.
  • David2006
    1ébként szivesen helizek bárkivel ha egyedül vagyok...
  • Herold
    Azért meg tudom különböztetni a szaggatást a laggtól. A gép nem a legújabb, de 25-30 fps kijön belőle. Nem ettől laggolok.

Egyébként meg mivel magyarázod a játékosszámtól függő laggolást? Ennek semmi köze a géphez.
  • David2006
    de ha megkértük?
    én mindig kiszállok ha két másik klános helizik...
  • Me0w
    Hagyd, 16 ev alatt a bandaszellem a meno ;))
  • David2006
    jaja
  • VeNYLaci
    Ezt komolyan mondtad??? Azért ez már a pofátlanság netovábbja...
  • Beers
    Itt látszik a szerverek közötti különbség!
    A múlthéten Murryvel heliztem, és mire odaértem a helihez addigra beült egy klános emberke gunner-nek!Szóltunk neki, hogy szálljon ki!
    Észrevette az egyforma klánjelzést és természetesnek vette, hogy átadja a helyét, mellesleg nem küldött elsenkit az anyjába!
    Fordított esetben szintén kiszoktam szállni!
    Az esetek 90%-ban megköszönik!
    Csak nálunk nem divat az ilyen viselkedés!
  • David2006
    ööööö....
    azért megyek arra mert arra van a reptér?:D
  • David2006
    ebből mi láccik?:|
  • Provi
    Vki ezt magyarázza el pls"Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot."Előre is kössz
  • Pombair
    Me0w játszottam a szervereteken, és mikor repülőztem 2szer beugrott elém egy külföldi, és punisholt, és egy másik meg kilógatott a pályáról, amibe ő is belehalt. nekik mi jár?
  • Pombair
    itt a térképen látszik ahogy pont felém tart...
  • Pombair
    nem csak a klánosoknak lehet. és én még nem fejeztem be.
  • Pombair
    ja és van egy olyan képem is ahol közeledik felém, betegyem?
  • David2006
    talán nem kéne odamenni ha látod hogy 2 klános helizik és odapofátlankodsz...
    de én ezt befejeztem részemről
  • Pombair
    persze véletlen, azért kiabálta be hogy sebiii, mert jól esett neki. Tudod kit nézzetek hülyének szarozsok.
  • Pombair
    itt van ahogy sebi belemjött. és ha nem hinné el valaki hogy ő jött belém, látszik is, hogy előbb mi haltunk meg, és utána van a no more, és ugye ha te mész bele valakibe akkor előbb no more aztán tk.
  • David2006
    1 véletlen mentem beléd
    2 egedtem hogy elvigyed a repcsit és zuzzad vele a hajót
    3 senki nem tk-zott le
  • Pombair
    elmondom az egészet. sharqi peninsulán kezdődött, kör eleje, fut mindenki a helikopterhez, matt én én szálltam be. Kb 2 perc után szólt hogy száljak már ki, mert övé a helikopter, és más jönne helyettem. jó hagytam neki, jött a dalian plant, 2. kör, látom hogy meghaltak, odaspawnolok a helipadhoz, és mikor álltunk, ilyet szól hogy takarodj már innen mi megyünk. nem mentem, és beszáltam. én elvittem egyedül, a matt gyerek meg rohadj meg, miénk a heli, szájjá ki belőle... kurvaanyád stb., és megszólal hogy sebiiiii, és látom jön felém... és bumm...
    és még azt írta hogy nekem teamkill mikor repcsivel belemjött.
  • Pombair
    mert ugye kínai főbézen történt.
  • Pombair
    mi köze van az amcsi anyahajónak ahhoz hogy a heliért tkztok?
  • Pombair
    főbázison mikor szallunk fel helikopterezni matt tarsa folyton lekempelt...
  • erdos
    19. század vége, vadnyugai szalon. Fiatal cowboy kérdezgeti a "nagyöreget":
    - Mit csináljak, hogy én legyek a Vadnyugat leggyorsabb lövésze?
    - Hát fijam, tán bontsd meg felül a varrást a pisztolytáskán egy kicsit, lazább lesz benne a pisztoly, gyorsabban elő tudod rántani..
    A gyerek megbuherálja, majd csípőből ellövi a zongorista kalapját.
    - Na, mosmár én vagyok a leggyorsabb?
    - Hát nemegészem. Le kéne reszelni egy kicsit a kakas felhúzófelületéből, mert akkor előrántásnál nem akadna a ruhádba...
    A gyerek nekiáll reszelgetni, majd villámgyorsan előrántva ellövi a zongorista nyakkendőjét.
    - Na, most én vagyok a leggyorsabb?
    - Nem feltétlenül...
    - Akkor mit csináljak még?!
    - Ott a konyha mellett egy nagy bödön medvezsír, alaposan tunkold bele a pisztolyodat.
    - És akkor én leszek a leggyorsabb?
    - Frászt. Csak amikor Wyatt Earp befejezni a zongorázást akkor nem fog annyira fájni, mikor feldugja a seggedbe a pisztolyod...
  • Platypus16
    Ne akard már a Lobosokat bannoltatni azért, mert szted mindegyik ezt csinálja... Egyébként egy szót se szólnék a helyedben, ha BR-ünk főbázison repülővel... ennyit erről
  • item
    - Elnézést, megmondaná, melyik a túloldal?
    - Az ott szemben.
    - Hát most már tényleg meghülyülök! Onnan meg ideküldtek!

• ERykk
    JA, tényleg ezt csinálták, miután 16*-ra bombáztad le az USA repteret, és akko elkeztél keményíteni hogy izé meg izé a szomszédod és akko te maj' jól ban-oltatsz minket ha ugatunk.
    Lehet hogy köcsögök voltunk veled ezután, de mi nem kempeltük az anyahajót és fordsitott esetben a kínai repteret sem...