172102
  • Steve79
    már csak 348, izgi :D
  • schrank
    már milliószor le lett írva hogy ezek a dolgok nem bágok hanem fícsörök
  • Pombair
    David2006 tudsz adni egy msn címet?
  • Provi
    minnyá nézem a drivert is...
  • Provi
    ja
  • Pombair
    Azért nagy bug ez a bf2 :), ma kilőttem egy kobrát, ráesett a teli blaychawkra és a kobra pilótája kapott 6 teamkillt. Ki is dobták szerencsétlent.
  • Kovács legény
    1.3 peccs fentvan?
    próbáld ki azt a videodrivert is amit a játékhoz adtak
  • Provi
    és visszadob asztalra...
  • Provi
    Igen,nem.Fekete képernyő,de nem tft...
  • Pombair
    Na bocs lobosok, máskor nem ülök be a helitekbe:)
  • Kovács legény
    kabbé meg az összes villámvilmos ,mire betöltök márcsak egy zászlónk van általában és kempleik mint azállat
  • Kovács legény
    feket képernyő inditás után? TFT monitor?
  • Fsensei
    Én kifejezetten szeretem hogy én vagyok az első, mert így legalább jó lövészem lesz, vagy nem is lesz lövészem:DDDD
  • item
    A betöltéssel nekem sincsenek gondjaim! Villám vili, főleg a 2GB DDR 2 ramocsak bepörgeti gyorsan a témát!
  • Me0w
    Lassan csinalhatnank egy "Hogy tolts be gyorsan BF2-ben FAQ"-t mert az esetek 90%-aban meg senki nem tolt be mikor en mar ott allok 10 masodperce az alapon, varom hogy jojjon mar valaki :P
  • steweee
    na, lassan egy éve hogy nem játszottam vele. tapasztalataim a következők a tegnapi játék után. az 1.3-as peccs tényleg sokat javított a játékon az eredetihez képest, sztem a játék futtatása is gyorsult vmelyest. vki mondta hogy akadt nála, sztem vedd vissza az anizotropikot vagy antialiasingot 2x-re illetve médiumra, mert nekem gef 6600gt-vel minden mediumon azokat 4x ill. high -ra rakva produkálta az általad leírt szaggatást, ezeket visszavéve tökéletesen fut. és így is gyönyörű

a fegyverek sokat javultak, főleg a támogató machinegun lett jó, talán már túl jó is,a mesterlövészpuska is jobb, de még mindig gyenge sztem, bár abból csak az alapfegyverrel nyomom természetesen. az armored fury kiegészítő hatása hol jelentkezik, mert nincs külön ikonja vagy játékmódja mint a specforcesnak ?

az accomat megtaláltam, viszont nem értem hogy miért nincs meg a rangom amit korábban elértem vele. igaz csak a legkisebb vagy azutáni fokozat, de legalább assaultként már volt lehetőségem még egy fegyverből választani. ilyenkor törli a korábbi eredményeimet ha nem játszok sokáig?

ja és még vmi. hogyan lehet kitörölni a billentyűkiosztást, mert így igen nehézkes hogy csereberélgetni kell a konfigurálásnál. már nem emléxem rá
  • item
  • Crem
    kicsit off

Van egy egy Pinnacle 310i tv kártyám. Leszedtem a drivert, mert 1 perc mire be boot-olt és elég rendesen lelassított.A játékba is jóval lassabban értem be...
    Van valakinek tapasztalata hasonló media centeres programhoz?
    Rádió-tv-teletex, stb... Persze ami jó is!:)

Előre is kösz!:D
  • David2006
    már mondtam hogy nem erről van szó...
  • Crem
    hasonló!:DDD
  • vsly
    Nana!
    Azt mondtad az anyámra,hogy vadász???
  • Crem
    Ne foglalkozz vele ! Egy kicsit őket is meglehet érteni. Utobbi időben annyi valós csaló van, hogy előfordul az ilyesmi.

Legalább a szemedbe mondják!:D

Én TS-n már az összes itt fórumozó családtagját megemlítettem és összefüggésbe hoztam a legősibb mesterséggel!:DDDDDDDDD

[apro]nem félreérteni;)
  • vsly
    Jahh!Ha az a procid,ami az aláírásodban van,akkor örülhetsz,ha a Word fut akadásmentesen...

• vsly
    Pont annak van köze a géphez...
    De mindegy,ha ilyen okos vagy,akkor máskor ne kérdezz,hisz Te úgyis jobban tudod...
  • Pombair
    ilyen csírákat? múltkor aláztam a csabagyereket, és csíterezett.
  • Pombair
    a magyar 2es szervferen 5magyar volt, a többi 27 külföldi, és helizek az egyikkel. helikopter helyett a kis kocsira fordul rá, és mire rákanyarodik az ellen helire már azok kitvztek minket.
  • vsly
    "talán nem kéne odamenni ha látod hogy 2 klános helizik és odapofátlankodsz..."

Innen látszik,hogy milyen szánalmas vagy!
    Talán felsöbbrendü vagy,mert klánozol????

idióta...
  • Me0w
    Multkor egy sracot leosztottam verbalisan, mivel az ellenseget geppuskazta tv raksi helyett, aztan kiderult, hogy nemreg kezdte a jatekot, megkertem, hogy inkabb vezessen, mert en mar lattam tv raketat elotte is :) Onnantol jol ment a dolog, szoval lehet kezdokkel is jol jatszani, de vannak helyzetek mikor nagyon idegesitoek sajnos.
  • Crem
    OK!
    Legközelebb ha látsz szólj! David2006 jó srác!:D Értékeli, ha küzdenie kell, olyankor mindig kezd irogatni nekem, hogy elterelje a figyelmem!:DDDDDDD
  • Crem
    Nyugi!:D

Legközelebb ha egy serverre kerültök állj át a másik oldalra, és alázd őket!:D
  • Pombair
    én jól tv raksiztam. egyedül is aprítok ha nem teamkilleznek le.
  • Crem
    :D

Még az sem zavar, ha nem tudja lelőni TV-vel a másik helit. De legalább akarja!
    Viszont amikor fellszállás után gyakorlatilag már kilötte az összes lőszert a tengerbe, majd kezdi apránként sorozni a másik helit. (persze sokat nem tud lőni, mert már "forró" a cső) Persze ha lelőnek akkor beírja, hogy noob pilot!:D

Szal' tegnap is volt egy hasonló srác. Hubertus[hun] néven aki ugyan nem helivel, de kezdtett kihozni a sordomból azzal, hogy Karkandon lement tankal-APC-vel az első zászlóhoz kiszállt és felfutott foglalni... Hihetetlen, hogy mindig az ilyenek érnek oda elöbb mindenhez!:DDD
    Mellesleg az melette szóljon, hogy amikor szóltam neki, hogy ezt fejezze be kiszállt!:DDD
  • ERykk
    Bye.
  • Pombair
    én nem hazudozok, ti hazudoztok, emrt többen vagytok. nembaj, majd egyszer megkapjátok. bye
  • atomboy
    Nekem meg az, ha a pilotam egy nyomorult gyalogost keres az erdoben/hazak kozott, mikozben szolok neki, hogy balra vagy jobbra van ellenseges kopter, es minket lo... Oldalra meg nem tudok tvzni.
  • Pombair
    nem tkztatok? betegyem arról is ak épet?
  • Fsensei
    nekem is nagy kedvencem az aki csak a gépfegyvert ismeri.Csak azt nem értem hogy minek jön helizni utána ha lelövik...
  • David2006
    :D
  • Platypus16
    Nem gyerekek ezt a műbalhét azért csináltuk, hogy beszálljunk mi is a 90k-ért vívott versenyben és Pombairt felbéreltük, hogy hazudozzon össze-vissza:D
  • kBagyula #89615
    mondtam en, hogy jo biro lennek... :D