172102
  • JCSR Apache
    Hajrá!!!!
  • joebacsi
    nem, egyszerűen csak már elegem van mindenkiből, de főleg BELŐLED!
  • joebacsi
    önmagadnak mondasz ellent...tőled se vártunk mást...szánalom...
  • ERykk
  • atomboy
    Ugyse fogja elvinni. :)
  • vsly
    Ugye?A kis álszent...
  • vsly
    Jaja.Itt várja a csajszim egy falat bikiniben,hogy befejezzem végre a netezést
  • atomboy
    Latom, nyomulsz a 90K-ra. :)
  • joebacsi
    majd nyárvégére csaklesz valami, addig meg úccse játszani köll :)
  • joebacsi
    én értelmesen reagálok a mai hozzászólásokra...az egyedüli aki itt szpemmel az max tevagy...nem is vártam mást..
  • vsly
    Jahh,majd ha kijönnek,haggyámá....
  • joebacsi
    FAQ KÖTSÖG!
  • vsly
    És ne spammelj
  • joebacsi
    egyikse, mind2 feles pénzkidobás, max 1-2 hétig poén...
    a free modok sokkal többet nyújtanak majd ingyé..
  • vsly
    Söööt
  • joebacsi
    :DD
  • joebacsi
    :D
  • joebacsi
    szakállas :)
  • joebacsi
    (f@szom, legyünk már túl a dolgon, mennék már kifelé áztatni a pitsámat a medencébe :D)
  • joebacsi
    vagy talán még annál is rosszabb...
  • joebacsi
    ha nem a legrosszabb...
  • joebacsi
    bizony, a tk nagyon rossz dolog..
  • Pain4U
    És reagálva Firewall alias Face/OFF hozzászólására : nem a LOB-osok sem csinálnak azt amit akarnak. Azért amennyire Csabát ismerem sejtettem, hogy a történet úgy kerek, hogy valami előzménye is van. Amit Te se tagadtál. Szóval maradjunk annyiban, hogy mind a ketten túlvagytok rajta.
  • Pain4U
    Srácok senki ne forduljon ide olyan kéréssel, hogy ez meg az történt a GS.bf2-n bannoljuk ki x vagy y-t. Amikor tudunk ott vagyunk a szerveren (nem mindig a GS.bf2 nick alatt!). Elnézést azoktól akiket ma kickeltem, hogy be tudjak jutni a szerverre, örülök, hogy kétszer is teltházon kaptam a szervert. És kis megjegyzés : délelőtt elváltottam egy daqing-ot, mivel megint sikerült két olyan csapatot összeállítani, hogy az egyik körökön keresztül hentelte a másikat jelentős ellenállás nélkül. Az elváltás után betöltötte Karkandot, de aztán a szerver - köszönhetően az 1.3-as (eddigi legszarabb) patchnek elszállt mint a győzelmi zászló, szóval sorry, nem szándékos szivatás áldozatai voltak akik akkor játszottak. Egyébként úgy veszem észre, hogy a szerveren a morál azért javult valamicskét, legalábbis ma hárman gyűltünk össze a bombázónál, és megbeszéltük, hogy hogyan osztozzunk meg rajta - anyázás, TK nélkül.
  • FireWall
    Na szóval minap történt a gsbf2 szerverén alias:"lob"csaba67 4x azaz négyszer teamkillezett le 1 sz@ros vadászgépért.Csak azért hogy ő repülhessen. Ezek tényleg azt csinálnak amit akarnak? Sz@rhatnám van az egész lob klántól...
  • joebacsi
    nyissatok már egy telibekúrt bf2ovi topikot a gumiban bameg...
  • joebacsi
    punci
  • joebacsi
  • FireWall
    j4n3k itt vagy?
  • vsly
  • Polemius
    Lehet. Többen is panaszkodtak itt valóban. Én csak egyikükkel szoktam találkozni, de vele meg infantry szerveren, ahol értelemszerűen nem TK-zik senki repülőért, merthogy nincs.

De janek történeteit és a szavahihetőségét ismerve, akár egyészen máshogy is történhetett, nem? :) Vagyis ha nem volt sem tanú, sem screenshot, se semmi, akkor patt. (Mondjuk egyik szereplő sem kezdő, miért nincs screenshot pl?)
  • atomboy
    Miert, te voltal Vegas? :)
  • alma2
    teged, mar megbelyegeztek, de ha megszamolod hanyszor mondtad, nem irsz ide, a jatekot meg letorlod, sot magyar szerverre soha tobbet nem mesz, akkor megertheted a reakciokat.
    Sot szerintem az osszes letezo es elkovetkezo bf reszben ez lesz veled a helyzet, ha tiszta lappal akarsz indulni, meg kell kedvelned mas stilusu jatekokat is, ezt a romlott bandat meg messzirol elkerulni :)
  • HTS s3rg1nh00
    A papnak van egy papagája. Egyszer elmegy hozzá egy nemzetiségi, és kérdezi:
    - Papuram! Elvihetem a papgáját sétálni?
    - Igen csak ne mondjon neki csúnya szavakat!
    Jó viszi-viszi, mikor a hídon egy ember beszól a nemzetiséginak!
    - Te rohadt...
    Mire a nemzetiségi:
    - Ne dumáljá baz' meg!
    Másnap 2 nemzetiségi megy a paphoz, ugyanazért mint az első.
    Viszik a papagájt, mikor a hídon egy ember elkezdi kővel dobálni a nemzetiségieket! Az egyik nemzetiségi visszaszól!
    - Ne dobálj a k'rva anyád!
    Harmadnap 3 nemzetiségi megy, megkapják a papagájt!
    A hídnál járnak, mikor meglátnak egy koldust a tehenével! nemzetiségi:
    - Nem megy a tehén?
    - Háát nem!
    - És miért nem?
    - Mer alszik!
    3. nemzetiségi:
    - Húzd meg a csecsit maj' felébred!
    Negyednap eskűvő van a templomba, a pap viszi a papagájt is. Már majdnem végeztek, mikor a papagáj közbeszól:
    - Ne dumálj baz' meg!
    A pap hozzávágja a misekönyvet. Papagáj:
    - Ne dobálj a k'rva anyád!
    A menyasszony elájul, a papagáj a vőlegénynek:
    - Húzd meg a csecsit maj' felébred!!!
  • vsly
    Mert tettél már érte eleget,hogy így "szeressenek",nem gondolod?
  • marcio mela
    Ez is valami ilyesmiről szól?
  • j4n3k
    Bemegyek a gsbf2 szerverre, lespawnolok a reptérre, és pont vár a repülőre... odamegyek, elkezd kiabálni hogy takarodj innen, ez az én repülőm, és menjek a kurva anyámba, nem csodálja hogy mindenki útál...(ez kör végén történt), jött a köv kör, én szállo kbe a repcsibe, az egész lob csapat a repülőm előtt, mikor elállnak elindulok, és a matt behozza elém a z-10et...
  • uwu
    A LoB-osok azért néha megengedenek maguknak ezt-azt ami görénységnek minősül, mindezt magyar szerveren.
    Tisztelet a kivételnek.
  • mobal
    Globalizáció

Kérdés: Mi a globalizáció?

Válasz: Diana hercegnő halála

Kérdés: Mire alapozza a feltevését?

Válasz: Egy angol hercegnő, egyiptomi barátjával karambolozott egy francia alagútban, egy német autóval utazva, amelyben holland motor ketyegett, amit egy belga sofőr vezetett, aki skót whiskey-t piált, és egy japán motoron utazó olasz paparazzi követett, majd amerikai doktor akarta megmenteni brazil gyógyszerekkel.

És mindezt elküldték Neked, egy magyarnak, aki kínai ruhákban ülve taiwani monitort bambulsz...
  • Polemius
    Majd gondolod pont a te szavadra fognak bárkit is bárhonnan banolni.