172102
  • kBagyula #90095
    lőjj le még 1 ellenséges embert a következő alkalommal.

Ja igen, majd elfelejtettem: JóóóóReggelt! :))
  • schrank
    mit aggódsz x100 ennyi pontunk van de mivel hogy hétvége van több a játékos lasabb a rendszer
  • Herold
    A Sergeant ranghoz mi kell még a pontokon kívül? Valami plecsni is? Mert tele van a fehér csík, de nem vált át sergeantra. 2600 pontom van.
  • Szeesz
    Bocs, hogy más témá hozok fel, de segítségre/ötletekre lenne szükségem.
    Megvettem a BF2-őt és hozzá a SpecForc-ot. A BF2 fel is megy a gépre, el is indul, de hiábí indítom el az 1.3-as Patcht hozzá, nem akar semmit sem csinálni. Egyszer indítom el a patcht és Ctrl+Alt+Del megnyomása után azt látom, hogy 2 példányban fut a háttérben, bár látszólag nem csinál semmit, csak az erőforrásokat foglalja le, és hiába várok percekig, semmi sem történik...
    Ezért hagytam a patch telepítését és helyette a Spec Forc-ot akartam felrakni. A gond az, hogy az meg az 1.1-es patch akarná felrakni, ami szintén nem akar sikerülni. Ha sokáig várok, lefagy a gép és indíthatom újra... Persze a Patch feltelepítése nélkül a Spec Forc telepítése sem fejeződik be, így azt "mondja" a rendszer, hogy nincs telepítve [pedig a telepítő csíkja végigment...].

A kérdésem: Tud valaki mondani valamit a patcheléssel kapcsolatban??? Miért nem akar a patch felmenni? Mit kell leállítani futtatás előtt, vagy mit kell elindítani? [Hiába kapcsolom ki a vírusíírtót és a tűzfalat, hátha az lenne a baja, semmi sem történik]
  • Cobra.
    Meg helilopás, meg helivel lőtték a zászlóknál spawnolókat, meg többen bent voltak az elfoglalhatatlan bázison (itt pl Landor nem volt, de Crem0 igen), stb. Nem tudom miért olyan ritka a magyar szervereken, hogy nem 1xx-0 a vége a körnek. Lehet én vagyok a hülye, de én akkor élvezem a játékot, ha azon izgulok a végén, hogy kinek fogy el előbb a ticketje és lesz pl 5-0 a vége.
  • Platypus16
    Én speciel nem láttam BC-t, csak tanklopást, de az nem BC
  • Cobra.
    Landor meg néhány társa most megmutatta publicon hogy kell BC-zni a jóval gyengébb másik oldalt...
    Hogy miért nincs sose admin azon a szerveren, ahol épp van élet.
  • atomboy
    Azokra emlekszem en is... folyton ranktamadtak sharqin, amikor felszalltunk MI28al...
  • schrank
    nnna akkor mindjárt felmegyek azt helyreteszem a dolgokat
  • Landor
    a noob lengyeleknek.. prgk42 vagy milyen klánnak..
    botrányosak voltak
  • ERykk
    Elég noob játkék van most a GSen:-(
    Landor kinek ment az a beszólás?
  • atwe
    MR.
  • Running
    Ja, fenyegettelek h delfinezzél ... maki.
  • atwe
    Köszi fiuk(cordha) ezt hirtelen gyors 3vs4 gyakot néha 2vs4
    Sokkal élvezetesebb volt mint publikon ultra unlok fegyverektöl halni

Serginhoo azt a Assault fegyvert még tanulgassad mert nem nagyon sikerült kilöni veled mindket max mikor running élesztet .D

Ja és még anyit ha dolfin vagy hasonlot elkövetem azért tetem mert running kényszeritet rá :D
  • joebacsi
    köszi a rögtönzött puffogtatást a 2 hordás makinak!
    jónyóc!
  • Crem
    nem tudom!:(
  • Kovács legény
    ez de lol!
    ebbe mit lehet élvezni? nincsennek házak ,meg kék piros sárga minden ember vagy mien... hol az értelem ebben???
  • schrank
    "miháááály gyere egyééél van szalonnnnnna na meg kenyééér..."
  • Crem
    Ez meg a másik dolog... Basszus ha itt át lehet lőni a textúrákon, akkor az nagyon jópofa. Ha ez igaz, azt hiszem én is pihentetem a játékot a következő PB frissítésig!:((((

• Crem
    Hogy utálom azokat a fiatalkorú gyagyás adminokat,akiknek apuci szponzorálja a jogot, hogy ha 2x lelövik kib@sz a szerverről! Persze nem Sharqi-n történt, hanem omanon...

Lol az is milyen indokkal...

• Running
    atwe szakadt a röhögéstől, nem fogom elfelejteni mikor ts-en benyögte: "mit csináltál megint te maki?" pedig csak banántot kerestem...
  • HTS s3rg1nh00
    ez biztos fájt...
  • item
    Na igen, bámulatos produkció volt
  • Running
    ja 14:00-kor restartol a huncup oldal alatti szerver, nem kell megijedni, pár perc oszt megy megint.
  • schrank
    fél éve még nem volt 1.22 pach amiben ki lehetett kapcsolni a fájörfrendlit
  • Running
    Tegnap csináltam egy vicces képet arról hogyan sikerült távolt ugranom sarkin az építkezés ttejéről.
    a maki ugrott egyet
  • item
    Hóhó fél év nagy idő, azóta a kis huncut playerek elszaporodtak, mint a kínaiak!

Most elég nagy "divat" lett a csíterélet!
  • marcio mela
    Fél éve még nem találkoztam ilyen csalással ranked szerveren.Az utobbi néhány hétben meg többel is.
  • Landor
  • schrank
    nnnnna kibújt a szög a zsákból hisztis C4 TKer
  • TS Zolly
    C4
  • Polemius
    Ha a kollegák sebzése ki volt kapcsolva, akkor feljuthatott.
  • Pyotr
  • Mester01
    Még egy válasz
  • schrank
    még egy kérdetző
  • marcio mela
    Ez a Strike At Karkand pálya.Az meg a Hotel tetején egy ember a szálkereszttől balra le.Él.Hogyan került oda?

[IMG][/IMG]
  • Beers
    Mikor én írtam, még a nyálad csorgott a párnára :D!
  • TS Zolly
    Már vótam itten reggöl. DConba irtam is.
  • Piedon
    Én már sajnos korábban fent voltam, a dög meleg miatt (én annyira nem számítok lakónak)...
    Napon: 44,4C Szobában:33,3C
  • HTS s3rg1nh00
    jó reggelt a lakóknak(én kelek elsőnek?:))