172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
na ez a nem semmi.
habár olyat biztos nem tud ez a motor, mint a bf2-é, hogy tankal belemész a stoptáblába és felrobbansz.
-
Hubazzeeeeeeeee -
Ezt source-al meglehet de bf2 enginnel mennyi ideig tartana? 
portal gun -
Nagydög #90255 Elkezdhetned kinoni ezeket az intenziv hangulat valtozasokat!
Idorol idore rad jon, aztan megsertodsz fure, fara, bokorra, gombara.
-
A Vény #2 szerverén HÉTFÕNKÉNT 20:15-kor kerül megrendezésre a Dogfight és Desert Storm ladder, mindenki jöhet aki tud, a körvégi k/d-kból pedig egy rangsort fogunk készíteni, ami a huncup oldalról lesz elérhetõ.
Mapok: Letöltés menüben. /Szerver: VENY #2 , IP:195.228.74.138
TS: 193.109.252.107:8775 //KÖZÖS - bárki használhatja! -// szobába leszünk
-
használjátok egészséggel,én meg visszamegyek oda ahonnan jöttem,és mindenki boldog.pedig ma vettem AF-t,de szarok rá,inkább tolok végig minden az elmúlt 3 évben megjelent autós gémet/szimulátort a vadiúj MOMO-val... 
ha legközelebb publicon láttok,be ne merjetek ülni a helibe/vadászba,mert azt próbálom tanulni a MOMO-val
korda msn-en megtalál,ha szüksége van rám,meg leszek TSen is,de bfet egy ideig nem,max.ha a köv peccsel ezt a fost kiveszik a játékból.valahogy úgy tapasztaltam,mostanában mindenkinek én vagyok itt a síróskurva,úgyhogy egy időre bájbáj(lásd Fuyi,meg a teljes lob,sőt még dzsótata is)
a soha viszont nem látásra! -
XIX.ker szakad mint állat ,orkán meg miegymás szarrá áztam és a hajam kurvára nem maradt egyben -
Nagydög #90251 Azert nekem tovabbra is az az erzesem, hogy egy ilyen dd mozdulat kozben kicsit kivulre kerulsz a valosagon. Legalabbis joval nehezebbnek tunik eltalalni ilyenkor valakit, mint azt a puszta mozdulatsor indokolna. -
Nalunk fel oraja zuhog folyamatosan. Bp, V. ker. -
Dörög a kis huncut! nemsokára esni fog...
-
Szó volt róla hogy tilossá teszik, de még senki nem lépett az adminok közül. Egy csomó tervük van, komoly átalakítások lesznek ahogy elcsepegtetett morzsákból hallottam. sztem igencsak bizonyítani akarnak az új peccsel, hátha megszűnik a lincshangulat.
Juteszembe egyre jobban tetszik ez a nemátspanolgatós rendszer, legalábbis meccsen sokkal jobb, kicsit szarul ítéltem meg elsőre. -
TS Zolly #90247 Nálunk meg egy halovány felleg sincs. Jeget leszámítva, irigyellek wazze! -
neménvoltam #90246 köszönöm -
Csak gratulalni tudok. -
neménvoltam #90244 nem értem ezt az ugribugris vitát... én is használom, a klántársaim egy része is, a public játékosok egy része is, és érdekes mégis le tudnak engem lőni, és én is őket. ha valakit nem lehet lelőni az biztos nem emiatt van...
-
Deqwator #90243 13.ker jégeső!!! -
TS Zolly #90242 Hun? -
1. Akkor surgosen keresnem kell... persze nem akarok aktivan jatszani. :)
2. Akkor ne legyen s3rg1nh0 a klanban. ;) -
TS Zolly #90240 Pedig volt valami, hogy tilos nem??? Vagy közben megváltoztatták? Mióta nem klánozok, nem olvasom a cb-t. -
ehh, nyertél, itt még tartja magát
-
TS Zolly #90238 Jürgennek szánok egy fajányos szkrint, mikor egy lobos az anyahajón lötte le a pont felszálló repülömet. Csak nem látom napok ota msnenen. -
nem csalás mint a spawnblock sem. legalábbis a hatályban lévő szabályzat szerint.
-
Deqwator #90236 ESIK BAZZ:D:D::D:D::D -
itt is lóg a lába, pont úgy mint az enyém :D -
TS Zolly #90234 Szánlak, amiért ezt leirtad. Én ugy itélem meg, ez a játék hibájának szándékos kihasználása, közismert nevén, bug. Bugot kihasználni éppen ugyan olyan aljasság, mint a csit. Ezért is van sok külföldi szerveren ennek az ugri bugrizásnak a teljes tiltása. Ha meglátja egy admin, ki is teszi a buguser szűrét a szerverről. Nem tudom, utánna kellene olvasnom, hogy a cb-n van e róla szó. Mintha valami rémlene, de nem biztos, hogy ott olvastam, csalásnak számít, mint a megszületési pontok lefogása. -
Nálunk mindjárt szakad az eső!
-
nem.. csak 35°van ! Mindenki áztatja a tö*ét a vízben!:) -
ittvagyunk, semmi pánik :-)
-
Ennyi volt hanyatlik a topik!
-
Hi Noob kolléga!
Thx ...
-
Na szevasztok! 
Látom itt sok minden nem változott, nem baj! :P
Viszont az zavar hogy mindjárt kiesünk a top10-ből ezt nem szabad hagyni!
Gratula kosinak és jó egészséget mindenkinek a családban így utólag!
-
n003 #90227 szesz Ájjtem :)) szép amőbád van :DD
Yan: mindent szabad ami nem tilos ;) sajnos a háború nem a fairplay-ről szól .. jó tudom ezegy játék, de hogyan tiltanád és ellenőriznéd hogy valaki delfinezik vagy sem? minden waron menjen a battlerecorder?? amúgyis algos az 1.3 még azzal is terhelhetjük a szervert?! ez egy sajnálatos dolog ami benne van a gémben, lehet szeretni nem szeretni nemtudunk ellene mit tenni :((( -
Nagydög #90226 Jatszottam mar veluk is, ellenuk is. Igazabol lehet hogy csak eloitelet, es sokkal jobban megmarad minden hulyeseg, piszoksag, miegymas, amit elkovetnek, a normalis jatekok
meg elsikkadnak.
-
Sziasztok... -
hát nemtom, jó szarul ment valamelyik nap meg a csapat se volt valami fényes, ők meg összedolgoztak szal pár perc alatt az alapon voltunk, de nem volt se kemp se semmi, akkor lőttek le ha becsüccsentem a légvédelembe, hameg mellétrafáltak és úgy haltam meg egyből bocsánatot kértek.
-
Nagydög #90223 Nekem is vannak rossz tapasztalataim a LOB-os sracokkal. A legdurvabb Daging-on volt, mikor Danee a kinai fobase kijaratanal parkolt tankkal(mellette supply, nehogy valami baj legyen), kicsit hatrebbrol a Cobra lodozott befele(a fedelzeten szinten a LOB vendegszerepelt), a bazison meg valami kulhoni eszleny garazdalkodott. Persze Daneenknak sikerult lecsusznia az utrol, mikor odagordultem a kinai tankkal, es csak a helijuk huzta ki a coreszbol. -
Bunyhop szerintem értelmetlen, hiszen már nem lehet ugrás közben lőni, nagyon mókás tud lenni, amikor ugrál elöttem a nyuszi csávó, én meg minden felugrásánál rakok bele egykét ólmot. Úgy látszik nem jönnek rá, hogy hasalva kisebb a célfelület mint ugrálva, és egy kicsit is jó játékosnak semmi gondot nem fog okozni egy mozgó célpont.
Delfing meg 1.4 el ki lesz csinálva, bár én egy kicsit félek attól a késleltetett lövéstől, nagyon sokat fog számítani a draw distance, meg antialiasing, szal akinek über gépe van, az meszebbről látni fog, mint te őt, hamarabb fog lehasalni, stb..
Ha meg optimista vagyok, akkor elterjed a térdelve lövöldözés, fedezékekből, talán egy kicsit jobban ki fog jönni a játék taktikai része. -
David2006 #90220 "war közben ráadásul"
hallod mindenki ugy jáccik ahogy tud,aki bunnyhopp-ol csinálja,aki delfinezik csainálja de war közben nem az a lényeg hogy kit hogy lösz le hanem hogy nyerj
(a kis taknyosat meg mond csabának meg cápának ok?,biztos lenne hozzád 1 pár szavuk) -
Bf2.com-on azt írta valaki, hogy a hónap végén... De ez nem hivatalos!!! -
első kérdés: nem
második: néha
nemsokára esni fog...