172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A delfin kérdéshez visszatérve, tényleg kicsit zavaró, de kit érdekel, ez van. Engem sokkal jobbal fusztrál h a saját csapattársaimnak sexuális örömet okoz ha warok előtt engem TK-zhatnak, vagy publicon az ellenfélhez állva engem lelőhetnek, ilyenkor valami angyali öröm telepszik rájuk. Miért van ez? Leaderek esetleg, tudjátok a választ, más csapatban is van ilyen? -
a joe egy maki.
-
Hy All!
A problémám a következő:felraktam a bf 2-t,működött is.Felraktam az 1.3-as patchet és nem jön be a játék hanem kidob az asztalra.Úgy raktam fel a patchet ahogya FAQ-ba írták!
Plííz segítsetek!! -
te dzsó,GTR-es klánunk is van?én nem tudtam... 
-
nah látom viszont, hogy finom kis flém volt, amíg nem voltam gépnél, kis adalék:
ez az ugrabugra engem speciel addig nemnagyon zavar, amíg nem az dönt 1-1ben, hogy ki lőtte be jobban az autohotkey-ét :)
lobos arcok meg simán lőhetőek voltak, abszolút nemcsak ez az ugrabugra döntött, egyszerűen sokkal több energiát ölnek a játékba most mint mi, minden tekintetben...ennyi :)
azmeg, hogy serginhoo béna volt, és inkább hisztizik a játékra koncentrálás helyett csak azért van, mert még nagyon kezdeti fázisban van a formálgatása, alakítgatása, de mivel fiatalka még majd szépen alakul :)
addig is flémkelltőnek legalább bevált :D -
j4n3k #90294 matt ez ismerős? "fasszopó, há bazze úgy lelőtt geci" -
j4n3k #90293 Nekem ugrálna így , rögtön elföldelném a határban ;) -
j4n3k #90292 itt van, gondoltam nem nevezem meg :)
-
hát,én ilyen kurva pofázós vagyok:)))
mellesleg ahhoz hadd szóljak hozzá,miért késelt le chrisliebing...(az ő nevét már megtanultam,most a tiéd jön
n00b:megyek nemsoká'
atwe:felvéve;) majd keress rdha szerveren;) -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, magyarország legszebb gyereke..
Fekete pákó : csúnya szó nélkül ha lehet DDDDD -
neviccelj már, 1.2-vel, vagy 1.3al kiszedték a superman bugot :)
falbabemenés maradt hanomaggal, de azis kevés helyen (berlinen ruszki főbéz mellett, illetve sivatagos mappokon a hangárakban), és egyáltalán nem lehet előnyt kovácsolni belőlük waron, meg publikon is macerás hálistennek, így a vérpistikék se alkalmazzák... -
jah, mert bug -
jah... Én is lángszoró unlockra várok!:P -
Szeginyem...
Az öreg rutinos

-
Azért az ugri-bugri ellen is van gyógyszer , most már 3-ból egyszer lekapom a bunny hoppert csak megfelelő fegyver kell hozzá.
-
TS Zolly #90284 BF42-ben még a mai napig is megvan az a bug, amit elöttem már leirtak ma. Omaha bicsen egy magá alá lött tankelhárítóval a tengerpartról fel lehetett jutni az utolsó zászlóig. Bug. Ugyan olyan bug, mint most ez a kerge kecske kor.De én már nem hiszel a dice-be, hogy valamikor is játszható bf2-öt csinyálnak ebből a valamiből. Sok mindent kijavítottak, de több hibát sikerült beletenniük. Ezt a sok hibát, meg az összes taknyos mindig is megtanulja, és használni is fogja. Ezért keresek mindog olyan szervert, ahol a tisztesség játék a lényeg, és nem az, sok hüjegyerek miatt a játékos állandóan a megszületési másodperc visszaszámlálót bámulja. -
Én csak azon csodálkozom, hogy miért kell már megint az ugrabugrálás miatt vitatkozni.Aki csinálja az 1.4-ig csinálni fogja, aki nem az nem.Engem speciál csak az idegesít, hogy bugnak nevezitek és lenézitek azt aki csinálja.Majd 1.4 után megmutathatja mindenki, hogy mit tud...
Ja és Serghino bocs amiért beszóltam, csak egy kicsit már unalmas volt közösben azt olvasni, hogy hülye bunnyhoppolós, meg hogy most azért lőttél le mert épp wc-n voltam.Csak azért mondtam mert minden halálod után írtál egy 2soros történetet arról, hogy miért haltál meg. -
Platypus16 #90282 és miért nem látszik az hogy ki mondta?:) -
Nagydög #90281 Tenlyeg tulzasba visszuk kicsit, de azert erdemes lenne elgondolkodni mi lehet a problema forrasa, mert talan nem jar ide ennyi utalatos, LOB-irigysegben szenvedo nyomorek. -
j4n3k #90280
ezt a lobos kollegád mondta, meg azt hogy senkit sem érdekel a lobból amit az sg-n mondanak, akkor te miért foglalkozol vele. :) -
-
Platypus16 #90278 És mi van vele? Most már jó lenne leszállni erről az állandó lobos-fikázós témáról, mert ez már nem más mint pocskondiázás és más is csinál ilyet mégsem fikázzák... -
atwe #90277 Gratula amit ma is Lobos kolégák csináltak gs bf2 -tön
Karkadon semmi mást nem csináltak védekezö oldalon csak 15 percig usmc közelesö dobom feregelték a lámákat csak mindig avval hibáztak hogy megjelentek vagy ugy 3-4 lötem le az összes lobos a hegyröl :DDDDD
Gratula csak igy tovább :)
-
hm,kérhetnék nevet,aki delfinezett?mellesleg más a sima ugrás,a fedezék mögé visszabújás-kiugrás,meg a delfinezés...ugrás közben ha hasalsz,gyakorlatilag 0 az esélye h.találatot kapsz...ugrálásról meg annyit,én 2 esetben ugrok:a)ha megijedek,mer' a szpész a legnagyobb a billentyűzeten:D b)ha tárazok...de csak ugrok,attól a támadási felület ugyanakkora,a másik esetben meg gyakorlatilag 0ra csökken...na jó én leszarom,megyek inkább GTR2zni:P -
FerencFarkase #90274 protor az ilyen idétlen hangot nem lehet eltorzittani 
SEHOGY
-
Hy All!
A problémám a következő:felraktam a bf 2-t,működött is.Felraktam az 1.3-as patchet és nem jön be a játék hanem kidob az asztalra.Úgy raktam fel a patchet ahogya FAQ-ba írták!
-
Hy All!
-
FerencFarkase #90271 janek te meg nem adtad el bf2öt véletlen.Mintha láttalak volna cszni. Vagy unalmas dust homokja -
David2006 #90270 
-
nem azé'mert más a véleménye,csak erősen zavar,h.hatszázszor úgy lőnek le,h.a levegőben úszik felém a gyerek,émmeg hiába sorozom,mert nem tudom a röppályáját(lol,röppálya:D)
szólni kéne dzsónak,h.egy hétig minden este csak ezt az ugri-bugrit gyakoroljuk:))) -
FerencFarkase #90268 Hát a delfinghez már szolnom kell ,mivel meccs közben pattogtatok ti is ,de valahogy snippával igy is mindig meglett az a fránya fejes Masin.Pedig feküdtem!! Kis taknyos dologhoz meg ,az hol kezdődik mert én 24 vagyok. -
n003 #90267 nincs ez a Janek téma túldimenzionálva álá LoB??
Jencike te+ mi a f*xxnak mész oda hozzájuk??
:(( -
n003 #90266 hűűhaaa :D
Sergi: !!! nem kell megsértődni azért mert valakinek más a véleménye!!! :))) tanúlj meg egy mondatot: "hihi pont leszarom amit hadoválsz" vagy valami ijjesmi :))) -
Ja, miután feljöttél ts-re, huan névvel és vlmi hangtorzítoprogival megprobáltad elváltoztatni a hangod... Ezek után ne is várj mást... -
syscoHUN #90264 Itt meg 7agra sut a nap es mar olyan meleg van hogy hogutat kapok.
-
de f@x@! -
Hmmm nálunk ez már tendencia....kb 2-3 óra tájt szabálszerűen megjön a napi jégeső/eső majd egy óra kisüt a nap és ha mi sem történt volna :) Nagyon furcsa...:D -
j4n3k #90261 lob meg kinyalhatja, próbáltam velük haverkodni ,de megin kibasztak :) -
j4n3k #90260 játszo olyan szerveren, ahol szinte nincs klános, mert ott nem ugribugriznak :) -
nem hangulatváltozás,csak elegem van,h.itt bármit mondok,mindig én vagyok a szar...köszönöm,de azt hiszem,nem én nem játszom fer pléj módszerrel,és kész...majd visszajövök,ha már megszűnteti a dice ezt az ugra-bugrát