172102
  • n003
    ahogy vótmá anti-jcsr, anti-bf2, anti-dice ...

amúgy bekaphassátok
  • Meksz
    de eredetiben van meg neki...
  • Platypus16
    Sztem itt sem eredeti a cd-kulcs...
  • Meksz
    Hy....

az egyik haweromat mindig kivágja a játék...

belép jáccik fél percet és kidobja a Punkbuster és ezt írja:

"RESTRICTION: Service Abnormality"

Please segítsetek me naon kétségbe van esve...előre is kössz
  • marcio mela
    Ahhoz olyannak kéne lennem mint te.
  • Platypus16
    Már épp azon gondolkodtam, hogy ezt a topicot át lehetne nevezni anti-LoB-topicnak:)
  • Matt890801
    Jó kép!!
  • HTS s3rg1nh00
    ha találsz olyan kábelt,amit mind2be be tudsz dugni,és van kép is,akkor igen.ha nem,akkor értelemszerűen.
  • Deqwator
    b+
  • marcio mela
    Ott nem tudtak válaszolni.Látom van aki itt se.
  • HTS s3rg1nh00
    hát ja...Matt,nézd meg légyszíves ezt az oldalt,csak nehog megfagyj ebben a kuuva melegben:www.bf2s.eu.tt ott is a "stat3"menüpontot kukkold;)
  • mesor
    AZT itt van Landor is!
  • mesor
    Zolly-s részén jót röhögtem! :DD
  • Deqwator
    megártott neket ez a nagy hőség???
  • David2006
  • HTS s3rg1nh00

lassan be kéne fejezni a LoB szidását...ugyanolyanok mint más,lehet velük/ellenük jókat játszani,és lehet nem(ez ált.akkor van,ha éppen az adott embernek nem jól megy,de ez velem is így van,ma is le kellett lépnem 5/19-nél,h.ne kapjak Purple Heart-öt:))))),ezt el kell fogadni.Egymás szapulását szintén be kéne fejezni,vagy majd egy modi lezárja jól a vitát,és ha nincs szerencsénk,a topicot is :( szóval kérek mindenkit,hogy ezt fejezze be most és azonnal és (remélem)örökké.Köszönöm.
  • Yan
    COR Zolly 30-35

hány éves kortól lehet mondani, hogy "takony"? ;)
  • OculusDei

pont errol beszeltek...
    pedig azt hittem csak elfogultak.
  • Piedon
    Na, megint kezdődik... Ha lehetne kérni csinálj külön topikot magadnak és ott folytasd. Köszönöm!
  • JuAn016
    jajj most ellepi a topikot az összes lobos, ha eddig nem jottetek most se gyertek
  • Rooster
    A sqadot nem zárjuk mert vannak normális játékosok (töbségben) és őket szivesen látom a sqadban
  • David2006
    van csak mindenki tudja:D
  • BEAST #90396
    TS-re password kell ... squadot le lehet zárni , az meg hogy a serveren van kit érdekel
  • Matt890801
    Szevasztok!Én vok a ~LoB~(OPC)Matt!Ez a pár sor má napok óta érett bennem csak a reggemre várni kellett!Láttam h a rendíthetetlen jancsika már megint probálja szennyezni a LoB klán nevét!Drága jó janek olyan frankon elötudja adni nektek h mi milyen gonoszak vagyunk vele!De az igazság az h tudja h nem szeretjük(Multban mondott dolgai miatt) mégis követ minket, ts serverunkre jön squadunkba jon!Álnéven!Látszik a korából adódó komolytalansága! A másik az, hogy mindenki azzal tölti drága jó idejét, hogy a lobot figyelje? Rengeteg külföldi és álneves magyar campel a gs-n és máshol is!Arra annyit mond a tisztes társaság hogy bu*i külföldi, v kezdő láma!De ha LoB-s...Pedig mindenki tudja azt hogy mi az a br/bc!Erre annyit tudok modnani az vesse rám az első követ aki soha nem campelt vagy rapelt életében!Ennyi!És szeretném megkérni a janek 14 éves önagyságát hogy haggya abba ezt a sherlock holmes játékát!Senki nem kiváncsi rá csak a vele egyidös fórumkirályok! Hozzád pedig CoR zolika annyit tudok fűzni , hogy tudtommal te sem vagy egy hűdeidösszöröspöcsukeménygyerek ugyhogy ha vki mondhatja 3 16 éves klántársunkra hogy takony az nem te vagy!Te midnig ezt csinálod! Az OPC-t is csak fikázni tudtad!Ennyit érsz!Pórbálj gs.bf2-n bizonyitani bár látom nem megy! Téged a janekkal ossze kéne zárni egy billentyuzetttel h eggyutt nyomogassátok a print screen-t!Ez már röhely!Neked és a tankos haverodnak pedig a bf2 tudásotokkal kéne bizonyitani de látom nem megy!
  • Deqwator
  • Crem
    Még egy marha nagy kérés az itt lévő kezdő játékosokhoz!!!! NE egy full teli Public serveren gyakorolják a le és felszállást illetve a botkormány kalibrálását, mert amúgy is őszülök, de ettől még a hajam is kihullik!!!! Köszönöm!!!

• Crem
    Minden marha f@sza a GSBF2-n , csak az lenne a QRVA nagy kérésem, hogy NE egymás után jöjjön az 5 gyalog map!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Landren
    esküszöm magamat néztem hülyének, hogy artiztam, mikor nem is emlékeztem rá, hogy nyomtam volna artit. ráadásul egy Knife and Pistol pályán, ahol nem szabadna, bannolva is lettem érte azonnal, és csak bámultam értetlenül. ezek szerint mégsem vagyok hülye...
  • OculusDei
    csak csatlakozni tudok Pain4Uhoz. a GS szerveren ha van fenn valaki kozulunk akkor rend van. nekem is kisimultak a rancaim amiota az uj rend lepett eletbe. a lagokhoz annyit tennek hozza, hogy semmit sem valtozott a szerver csak felkerult ra az 1.3as pecs. azota mindenki erzi a kulonbseget.
    lob: szerintem is abban rejlik inkabb az erejuk, hogy csapatban garazdalkodnak. ha valamelyikuk br/bc akkor kivagodnak ugyanugy mint mindenki mas a szerverunkrol. en ha jatszom, es ok is ott vannak tobbnyire zet latom. ha meg veluk jatszom akkor mindig egymast segitve nyomulunk. ezt hivjak csapatmunkanak. na jo van koztuk is olyan akinek a jatekstilusat en sem kedvelem, de ezzel o maga van a leginkabb tisztaban.
    javaslom ha a gs szerveren vagytok alakitsatok szakaszokat es hangoljatok ossze a mozgast. es maris nem lesz olyan idegesito a lob.
    nekunk be szokott jonni.
    haboruzzunk bekeben!
  • Crem
    :DDD

Csak "megkérheted" őket!:P
  • Herold
    Hogy működik ez a commander általi squad feloszlatás? Mert nekem még nem sikerült.
  • Herold
    Ilyen velem is előfordult már.
  • marcio mela
    Én?!
  • David2006
    EA/DICE FOREVER:)
    vagy csiter vagy:D
  • marcio mela
    Az előbb olyan arcátlan csalás volt.Commander voltam de mindent valaki más irányított és a tüzérséget is gyorsabban bevetette mint ahogy lehet.A járművekkel is szőnyegbombázott.

• Me0w
    A gumiszoba egy klikkel lejjebb van...
  • felpillanto
    Keszuljetek ketten vagyunk kifogunk zsigerelni mindenkit!(válaszom minden ? re majd rájössz pupák)u.i. egy páran kapják be
  • Platypus16
    Köcsögnek áll a világ...
  • BEAST #90380
    erre születni kell =P
  • Platypus16
    Akkor mehetsz te is KK-nak és akkor újra használhatod és kiélvezeheted a "pálinkás" után érzett felülmúlhatatlan, elképzelhetetlen extázist. És mi a KK tagság feltétele? Van vmiféle beavatás köcsögök?