172102
  • Running
    Kérek minden emberkét h regeljen fel a huncup oldalra, ha klános akkor nevében jelezze valahogy! Ha betettem az embereket a megfelelő helyre, akkor a klánok és tagjanál meg töltögesse ki az adatait.
    http://huncup.clanwar.hu
  • mohus
    többet kéne reggelente tornáznod...és akkor neked is menne
  • HTS s3rg1nh00
    höhö,ez a meccs kísértetiesen hasonlít anno a HTS-el egy JCSR elleni warra eredményben...az valahogy 538:135 lett tán,igaz mustár helyett karkand volt,de még az is stimmel,h.Gulfon az első kör marha szoros
    kicsit van memóriám?
  • dronkZero
    Persze, FarCry-jal is "jóól" megmutatták...
  • David2006
    ezek után inkább a con32-nél maradunk:)
  • BEAST #90624
  • badsec
    LoB vs. Horda HunCB Infantry meccs:
    6vs6

Mashtuur City
    161-0 /USA/Horda
    181-0 /MEC/Horda

Gulf Of Oman
    103-96 /MEC/Horda
    98-42 /USA/Horda

Összesítve 543-138 a Horda javára!

Köszönjük a meccset a LoB-nak!

Persze szerintünk az Infantry azt jelenti, hogy tankot nem lehet használni, de akadnak a LoB csapatában akik ezt nem tudják! De hát ez van.
  • Deqwator
    ja
  • JCSR Apache
    Ez nem ide tartozik de az én m16-osom a játékban szar!! Minden 2-3 lovés után beragad, ha akattintok sokszor akkor újra lő de eléggé idegesít.
    Valaki segítene????

(najó nem kell komolyanvenni...

DE mégis)

Mellesleg célom nemvolt, de legalább 1 hozzászólással közelebb vagyunk a 100000-hez.
  • mesor
    Na jó fasz kivan ezzel a kurva ugrálokhasalokezértfaszagyerekvagyokkal.
    Ma gyaktunk egy külföldi klánnal sehol nem voltak, de csak ugrálás-hasalással közlekedtek és lehetetlen volt lelőni őket. Gyalogolni és futni nem is láttam őket.

Azért kurva jó, hogy ott tartunk hogy egy war-t jelenleg nem az dönt el, hogy milyen jó a taktika vagy milyen skillesek a játékosok hanem az, hogy ki tud jobban ugrálni-hasalni.
    GUSZTUSTALAN!
  • SigS
    Ilyen ez a Rock&Roll

[img]http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/musik Smilies/18.gif[/img]
  • schrank
    "akarsz róla beszélni ..."
  • Axl Rose
    Mié' van az hogy nyomom egy szerveren, nyerünk mint állat, már csak egy zászló van amit el kellene foglalni. Kb. 3 perc és bevesszük azt is, és hawaii van.

Erre lelő valaki, átrak a másik csapatba, azok persze rögtön beveszik az utsó zászlót és jó nagy cumika...

Először még nem érdekelt, de ma már másodszor fordult elő...
  • item
    ÚÚÚÚ majdnem lefordultam a székről...

Ez F.L.É.M a javából!

Látom kaptál egy büntipontot, mi történt ? Elgurult a gyógyszeres üveg ??
  • Menotti
    Sziasztok.

Egy olyan szerveren játszottam ahol rengeteg helikopter volt...
    Ujra raktam a gépet és azóta nem találom.
    Valaki segíthetne.....
    Előre is köszönöm.....
  • JCSR Wolfguy
    Kellett nektek flém....megidéztétek Schrank-ot...most kellett ez nekünk? :D:D
  • schrank
    nesze flém
  • item
    Most jön a titkos fegyver --> UP

• David2006
    55hsz egy nap alatt, elég gáz
    nincs flém:)
  • mesor
    Topic =

:P
  • mesor
    Megint kiestünk a top10-ből ez hihetelen! :D

Ennyire féltek hogy 100k-nál új topicot kell nyitni?
  • alma2
    mit tudtok felakadni ilyen reszleteken, meg sosem ultetek autoba, ami a busz mogott haladt ?, netan mas varosokban, nem 30 eves buszok jarnak :)
    Uresbe lepadlozza a sofor, siman viheted mosoba a kocsit, mert korom fekete lesz az autod es kornyeke...
    de ha kamu a story tok mindegy, mindenkinek kell egy robinhood buszsofor hos az eleteben :)
    OFF: hardwireden uj crysys kepek /far cry csapat/ tele jarmuvel, tank helikpopter stb,
    lehet. hogy gondolnak egy nagyot a fiuk, aztan megmutatjak, hogy kell jo multiplayer jatekot csinalni hasonlo temaban, en bizok benne...

• Landor
    szerencsére ilyen fjúcsör nincs benne
  • Herold
    Hogy lehet szöveges üzeneteket bebindelni? (A teamchatba szeretném.)
  • item
    Tudom tudom, majd igyekszem törzsfőnök!
  • n003
    nemtom :)) ez a hivatkozás címe: http://www.bf2huncup.cjb.hu/kotsog.jpg a lakáscímét majd Janke lesszíves beírni :DDD
    mé megakarod látogatni??
  • Running
    ki ez a láma vazzeee
  • atomboy
    Vagy regi, vastag fusttel poforkelo busz volt. Lattam mar nemegyszer olyan buszt, aminek a fustje nagyobb volt a busznal... :)
  • n003
    mintasasé?? wazze most róla beszélsz??
  • Running
    Olyan jó lenne item, ha meccsekre és publicra is olyan sűrűn járnál a csapattal, mint ide lámulni.
  • item
    Ja márcsak 9403 hozzászólás és itt a 100k

Kedves JCSR-es kolléga, a Hordás manusok mind sasszeműek , főleg a főmaki ő egy vúúdúúú varázsló, ezért minden tagot ellát információval az "enemy" vel kapcsolatban!
  • TerranceG
    Lehet rövid busz volt és nem csuklós.Annak hátul van.
    De inkább eleve bal oldalon állt a bömös.
  • erdos
    na pörgessünk egy kicsit...
    A hordások kommandere rossz idő esetén is lát fenntről, csíííter!!!
  • item
    Üdv.. hova lecsúsztunk bakker. Nézem, nézem,(most már gúvadnak a szemeim) mondom biztos rosszul látok, de mégiscsak a második oldalon voltunk.

Go topic go...
  • n003
    7tyúk van a képen

de azéé
  • Landor
    a Wishmasteres videón felbuzdulva:

• n003
    naja de azért nem várhattyúk el hogy egy fps-ben lockon szintű legyen a repülés :))) főleg hogy a gyalogkakukk része is ojjan a bf2-nek hogy mortálkombatos meg ut-s múlt kell a tuti játékhoz

amúgy ofp-ben a mi17-el repültem egy picit vasárnap és full sebességnél megnyomtam az autohovert és kb 1 kilóméter alatt leis lassult lebegésig :))
  • joebacsi
    hát azért talán egy hangyaf@asznyival reálisabb mint a bfekben :)
    kicsit nagyobb kihívás mondjuk háztetőkre leszállni vele...
  • 3TOMI3
  • joebacsi
    nah egykis tejjel leöntve ettől jónagyokat lehet fosni :D