172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Kérek minden emberkét h regeljen fel a huncup oldalra, ha klános akkor nevében jelezze valahogy! Ha betettem az embereket a megfelelő helyre, akkor a klánok és tagjanál meg töltögesse ki az adatait.
http://huncup.clanwar.hu -
többet kéne reggelente tornáznod...és akkor neked is menne -
höhö,ez a meccs kísértetiesen hasonlít anno a HTS-el egy JCSR elleni warra eredményben...az valahogy 538:135 lett tán,igaz mustár helyett karkand volt,de még az is stimmel,h.Gulfon az első kör marha szoros 
kicsit van memóriám?
-
Persze, FarCry-jal is "jóól" megmutatták... -
David2006 #90625 ezek után inkább a con32-nél maradunk:)
-
-
LoB vs. Horda HunCB Infantry meccs:
6vs6
Mashtuur City
161-0 /USA/Horda
181-0 /MEC/Horda
Gulf Of Oman
103-96 /MEC/Horda
98-42 /USA/Horda
Összesítve 543-138 a Horda javára!
Köszönjük a meccset a LoB-nak!
Persze szerintünk az Infantry azt jelenti, hogy tankot nem lehet használni, de akadnak a LoB csapatában akik ezt nem tudják! De hát ez van. -
Deqwator #90622 ja
-
Ez nem ide tartozik de az én m16-osom a játékban szar!! Minden 2-3 lovés után beragad, ha akattintok sokszor akkor újra lő de eléggé idegesít.
Valaki segítene????
(najó nem kell komolyanvenni...
DE mégis
)
Mellesleg célom nemvolt, de legalább 1 hozzászólással közelebb vagyunk a 100000-hez.
-
Na jó fasz kivan ezzel a kurva ugrálokhasalokezértfaszagyerekvagyokkal.
Ma gyaktunk egy külföldi klánnal sehol nem voltak, de csak ugrálás-hasalással közlekedtek és lehetetlen volt lelőni őket. Gyalogolni és futni nem is láttam őket.
Azért kurva jó, hogy ott tartunk hogy egy war-t jelenleg nem az dönt el, hogy milyen jó a taktika vagy milyen skillesek a játékosok hanem az, hogy ki tud jobban ugrálni-hasalni.
GUSZTUSTALAN!
-
Ilyen ez a Rock&Roll 
[img]http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/musik Smilies/18.gif[/img]
-
"akarsz róla beszélni ..."
-
Axl Rose #90617 Mié' van az hogy nyomom egy szerveren, nyerünk mint állat, már csak egy zászló van amit el kellene foglalni. Kb. 3 perc és bevesszük azt is, és hawaii van.
Erre lelő valaki, átrak a másik csapatba, azok persze rögtön beveszik az utsó zászlót és jó nagy cumika...
Először még nem érdekelt, de ma már másodszor fordult elő... -
ÚÚÚÚ majdnem lefordultam a székről... 

Ez F.L.É.M a javából!
Látom kaptál egy büntipontot, mi történt ? Elgurult a gyógyszeres üveg ??
-
Menotti #90615 Sziasztok.
Egy olyan szerveren játszottam ahol rengeteg helikopter volt...
Ujra raktam a gépet és azóta nem találom.
Valaki segíthetne.....
Előre is köszönöm..... -
Kellett nektek flém....megidéztétek Schrank-ot...most kellett ez nekünk? :D:D -
nesze flém 
-
Most jön a titkos fegyver --> UP 
-
David2006 #90611 55hsz egy nap alatt, elég gáz 
nincs flém:) -
Topic = 
:P -
Megint kiestünk a top10-ből ez hihetelen! :D
Ennyire féltek hogy 100k-nál új topicot kell nyitni?
-
mit tudtok felakadni ilyen reszleteken, meg sosem ultetek autoba, ami a busz mogott haladt ?, netan mas varosokban, nem 30 eves buszok jarnak :)
Uresbe lepadlozza a sofor, siman viheted mosoba a kocsit, mert korom fekete lesz az autod es kornyeke...
de ha kamu a story tok mindegy, mindenkinek kell egy robinhood buszsofor hos az eleteben :)
OFF: hardwireden uj crysys kepek /far cry csapat/ tele jarmuvel, tank helikpopter stb,
lehet. hogy gondolnak egy nagyot a fiuk, aztan megmutatjak, hogy kell jo multiplayer jatekot csinalni hasonlo temaban, en bizok benne...
-
Landor #90607 szerencsére ilyen fjúcsör nincs benne
-
Hogy lehet szöveges üzeneteket bebindelni? (A teamchatba szeretném.) -
Tudom tudom, majd igyekszem törzsfőnök!
-
n003 #90604 nemtom :)) ez a hivatkozás címe: http://www.bf2huncup.cjb.hu/kotsog.jpg a lakáscímét majd Janke lesszíves beírni :DDD
mé megakarod látogatni??

-
ki ez a láma vazzeee
-
Vagy regi, vastag fusttel poforkelo busz volt. Lattam mar nemegyszer olyan buszt, aminek a fustje nagyobb volt a busznal... :) -
n003 #90601 mintasasé?? wazze most róla beszélsz?? 

-
Olyan jó lenne item, ha meccsekre és publicra is olyan sűrűn járnál a csapattal, mint ide lámulni.
-
Ja márcsak 9403 hozzászólás és itt a 100k 

Kedves JCSR-es kolléga, a Hordás manusok mind sasszeműek
, főleg a főmaki ő egy vúúdúúú varázsló, ezért minden tagot ellát információval az "enemy" vel kapcsolatban!
-
Lehet rövid busz volt és nem csuklós.Annak hátul van.
De inkább eleve bal oldalon állt a bömös. -
na pörgessünk egy kicsit...
A hordások kommandere rossz idő esetén is lát fenntről, csíííter!!!
-
Üdv.. hova lecsúsztunk bakker. Nézem, nézem,(most már gúvadnak a szemeim) mondom biztos rosszul látok, de mégiscsak a második oldalon voltunk. 
Go topic go...
-
n003 #90595 7tyúk van a képen 
de azéé
-
Landor #90594 a Wishmasteres videón felbuzdulva:
-
n003 #90593 naja de azért nem várhattyúk el hogy egy fps-ben lockon szintű legyen a repülés :))) főleg hogy a gyalogkakukk része is ojjan a bf2-nek hogy mortálkombatos meg ut-s múlt kell a tuti játékhoz
amúgy ofp-ben a mi17-el repültem egy picit vasárnap és full sebességnél megnyomtam az autohovert és kb 1 kilóméter alatt leis lassult lebegésig :)) -
hát azért talán egy hangyaf@asznyival reálisabb mint a bfekben :)
kicsit nagyobb kihívás mondjuk háztetőkre leszállni vele... -
-
nah egykis tejjel leöntve ettől jónagyokat lehet fosni :D