172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Oh, nem, bannoltak. -
A 'veres gecibe' es a 'szexualjon' hogy jon ossze? :) Irtad volna, hogy bassza meg oket, akkor legalabb koherens a mondat :) -
GS.BF2 adminok, elmehettek a véres gecibe, hogy nem találtatok mást, akit ki lehetett volna rúgni "helyet csinálni"! Enyém lett volna az aranycsillag, hogy a plackorrú delfin szexuáljon titeket minden testnyílásotokba! -
Landor #91476 apa kocsit hajt
-
Es szerinted ez rajtad kivul ki a faszt erdekel? -
hááát most mondd meg... -
Szörnyű is az élet..... -
Tegnap játszottam pistol serveren de megdobáltak kézivel, akkor én eldoptam egy-et erre kick-eltek!!
visszaállok és látom megy a pistol csata de 2 perc után mintha bedöglött volna a vga-m!! a kép csikos lett meg ilyenek!! mint mikor elmegy az adás egy műholdas közvetítésnél!!
rese-et nyomtam de sehol nem találtam meg a servert!!
még a favorite-ből is eltűnt.
játszanék de nem találok szervert se bf2-ben, se sf-ben sehol!
mindegyik 20-as volt és voltak rajta 20-an!!
szval fullon volt!!
ekkor egy 150pinges sf-szerverre léptem be de kilépett!
visszaléptem
de lefagyott!! aztán találtam egy szervert bf2-őset ezért váltás, át a bf2-be de mikor betöltött kilépett!!!
ekkor csináltam egy local multi sf játékot 48-bot-al!!!
6 perc telt el és papám azt mondja!! gyere szükségem van a segítségedre!! kimegyek mit kell segítenem kérdem erre ő: háááát... nemm is tudom.... mért is hívtalak...? anyám megszólal 3 percel később: na gyere gyomlálni!!!
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 óra elteltével visszamegyek és kikapcsolom a gépet mert vacsi aztán meg ők nézik az e-mailokat!! (szüleim)
este bátyám talált egy 64/62-es sf-es servert 45-63 pingel!!!
neki persze jutott!!

-
Fejezd már be b+ mert kezdesz idegesíteni kurvára azzal, hogy chatként használod a fórumot.
Egy hsz is elég aki akar az megy, de már baszottul nem vagyunk kíváncsiak a nyavalygásodra!
-
donatus13 #91470 juhi jöttek csapatomba csomaon betelt na most már nagyon jó a játék a legjobb:DD -
áhh gudszpid gyökér, de az idősebb fajtából, ezmeg csak egy neveletlen kölök vérpistike... -
jó nekik, rossz nekünk... -
hát ha még sok vérpistikét csábítasz oda, lehet ottis megváltoznak :) -
donatus13 #91466 nekem annyira nem teszik red orch..... sztem battlefield 2 jobb -
neménvoltam #91465 európai infantry ranglétra -
én is gatulálok....
de azé kérdezek...ez a hivatalso EU bajnokság vagy világb. állása végeredménye?
bocs ha hülyeséget kérdeztem -
ahhh, visszavonom szerintem csak goodspeed szivatja a nepet :)
bocs igazad van azt irtam negy napig free, vagyis negy napig ingyen es bermentve jatszhatsz az eredeti jatekkal amit legalisan, letolthetsz a belinkelt oldal segitsegevel.sajna tobbet nem tudok en se, de a red forumban sokkal jartasabbak az emberek, tovabbi kerdeseket oda legyszi, kosz :)
-
Polemius #91462 Neee, könyörgöm, nehogy oda küldd. 

Még csak az kéne, hogy belevinnyogjanak a fülembe állandóan.
-
Na, hogy ezt elinteztem, valami kozos ajandekot kitalalhatnatok nekem :) -
donatus13 #91460 ja és ehez nem eredeti is jó? -
donatus13 #91459 kösszi -
tudok egy sokkal jobb jatekot, tegnap en is kirpobaltam, ott sokkal segitokeszebbek az emberek, meg 4 napig free, szerintem azzal usd el az idodet. amugy csak 20 dollar.
regisztralsz itt http://www.steampowered.com/ letoltod a red orchestrat ingyen, es jatszol kipusztulasig.Sok sikert !
Ha elakadsz a kerdeseket meg felteszed itt -->
red forum -
donatus13 #91457 hello
sikerült neten nyomni nem eredetivel csak idöutánkidob valmi szöveggel mait kevésbé vágok és nem tudja valaki a kiegészitöket megszerzem és felrakom akkor sem lehet ai kat rakni localba köszi
-
neménvoltam #91456 rég voltál kozmetikusnál?
-
olvass FAQ-ot!! -
hmm énmég hatezeré vettem, de asszem még aztis lealkudtam 5re :D
mostanában mintha sűrűsödne kissé a szemöldököm....ez mit jelenthet?
-
hbd! -
ne bénázzál már vele , itt van egy halom tört szerver www://bfstats.info -
Ma sem díjaztuk neked
-
az pont nem eredeti:P
érdekes,a 9600pro ahogy nézem css-hez még pont tökéletes 800x-ben AA+AF-el,meg HDR-el...ennyit a bf motor optimalizálásáról
vagyis én mindet bekapcsoltam,nemtom mennyi maradt,hisz a 6xxx-es NV sorozat sem tud AA-t meg HDR-t egyszerre:( -
ha elolvasod a FAQ-ot, utána már nem hiszem, hogy lenne kedved meghívni...
-
n003 #91448 lego starwars?! 

-
n003 #91447
vagy valami hasonló :))) -
szarért nem adok pénzt,de ez alól a bf2 kivétel
ja igen,jó reggelt:O -
lelked rajta, engem nem zavar
-
Minek kell minden szart megveni?
:) -
tudnád mennyit basztam el játékra a bf2-től kezdve,meg is ölnél