172102
  • donatus13
    csak azért mert valahogy szémszédnak sikerült :D
  • HTS s3rg1nh00
    nem...talán faq...de akkor sem fog menni:)
  • donatus13
    hello

szerintetek ha megveszem a kiegészitöt menni fog a nem eredeti alappal a neten?
    már mint a kieg kösszi
  • JCSR Wolfguy
    Hmmm ez a Barni gyerek szerintem egy teljesen átlagos public gamer...legalábbis tegnap még az volt..
  • HTS s3rg1nh00
    ennyire csodálkozol,hogy egy srác aki lejátszott 300 órát,11-ről 13%-ra javítja a pontosságát?még a 13 is elég gyengusz...jó shrek köszönjük nem kérünk kommentet:D
    mellesleg aki szét akarja lőni a seggem,
    az most keressen valamelyik magyar szerveren:D
  • JCSR Wolfguy
    És itt van nekünk egy moderator aki mindebbe a világ kedvéért sem szólna bele :D
  • kBagyula #91513
    Köszönöm Joebácsi! Megtisztelve érzem magam. :)) ...meg úgy általában is, ha erre járok. :P
  • mesor
    Nem akarom védeni mert ha valami kiderül még én leszek a rossz. :)

De eddig alaptalan gyanúsítgatás folyik itt! ;)
  • mesor
    Akkor valószínüleg én is benyomtam a csítet április 15-től!

:)
  • Polemius
    Mindenesetre ugrásszerű fejlődést mutat a pontossága. Bizonyára nagy tehetség a srác. :)
  • Crem
    Úgy látszik megint van "valami" a levegőben, mert ma karkandon berongyolt a srác (usmc) a palánk jobb oldalán és g36c-vel lekaszált mindenkit ! Ami eddig nem is lenne hihetetlen, de én a tetőn voltam a másik három,meg 360°körben körülötte!:D ahova csak c c4-el lehet felmenni...

• HTS s3rg1nh00
    ez komoly,de mediccel én is mindig lábra lőttem,és beszarás,de folyton én éltem túl a dolgot:)))
    Zero:ne aggódj,engem is raktak már ki így,de az kicsit keményebb volt...5 ponttal vezettem a 2.előtt,és nem volt 10 ticket sem,majd "U have been kicked by server admin,Decision:hely kell adminnak"...semmi bocs,vagy valami...ezé nem is játszom mostmá'egyáltalán...
  • mesor
    "50olesem es 6halalom"

Remélem ezt látja majd Schrank!
  • Nagydög
    Tudom en. Bullet time-ban megvakarod a segged, megigazitod a szemuveged, es gondos celzassal nyakon lovod az aldozatot. A BF2 szoras es serules modeljevel!
  • FreDDy556
    tudod hova a leghatékonyabb a loves? labra. ha fekszel, akkor lojj a labara es meghal mikozben fekszik el :)
  • mNzJean
    Én mindig a májára célzok, mert az a többségnek jó nagy ,tuti találat.
  • FreDDy556
    mar nem egy szerverrol rugnak ki bunníhopping meg cheating miatt, de nem erdekel. attol meg jol tudok celozni hogy nem ugralok. cheating miatt azert rugnak ki mert neha van 50olesem es 6halalom, a tankos adminnak meg csak 40 oles 8halal. ezt nem tudja elviselni.
  • mNzJean
    THX ,hogy reagáltatok a kérésekre ,megyek is gamelni a gsbf2-re.
  • FreDDy556
    En nyakra, aztan fejre lovok arra eleg 2loves, csak ha 100meternel messzebb van akkor kell kb 10loves
  • Running
    Olyan jó ez a topic, öröm ide járni, mindig lehet nevetni. Van pár f***kalap akit mindenki szivat, mert olyan sötét h az borzalom, meow mindenkit elküld a picsába, hozzáteszem sokszor jogosan, majd jön az egymás gyilkolása hsz-ek, a csititók és a kontrázók, + a két oldali klántársak, néha én is becsatlakozom az idióta ötleteim reklámozásával ami rajtam kívül alig érdekel 2 embert...fórevőr bf2 topic...
  • Nagydög
    Azt, babam ugy hijjak, hogy cheat. Ha ugyesen losz az egy dolog, de az "1-2 lovesbol olok" a szamitogep segitsege nelkul valoszinutlen.
    Az ugralas es hasravetodes meg a breakeseknel szamit, itt csak idetlenkedes.
  • Pain4U
    Te kis bohó !
  • FreDDy556
    Meg amugysem jatszok magyar szerveren, szoval nem nagyon idegesitelek titeket :)
  • FreDDy556
    most erezzem magam rosszul? ugralas nelkul is megvan a halalom 3*osa oleskent, de ugralassal meg hatekonyabb vagyok.
  • Deqwator
    gratulálok
  • FreDDy556
    fogaddm ar el hogy vannak nalad jobb jatekosok :) en is 1-2lovesbol olok, es ugralok meg hasravetodok.
  • mohus
    én a sógorokhoz mentem késelkedni...

Gods and mittudomén a szerver neve....és absz betartják a szabályokat..sőt van olyan kör is hogy CSAK kés....na az mekkora poén:)
  • mohus
    kösz
  • dronkZero
    Hagyd is nyugodtan, ha ekkora paraszt vagy, úgysincs kedvem többet egy virtuális levegőt szívni veled.
  • dronkZero
    Már éppen kezdtem magam meggondolni, hogy biztosan én néztem félre valamit, de tudod mit? Most ismét tiszta szívből kívánom neked, amit leírtam.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy miért épp a legtöbb pontszámmal rendelkező játékost kellett kirakni(aki nem mellesleg én voltam), és miért akkor, mikor már csak ~30 ticket van a pályából? Ráadásul bannal, indoklás nélkül? Ha hely kellet nektek, akkor mi a pék büdös farkának vannak a reserved slotjaitok?

Egész eddig nem volt bajom veletek, de ez a szitu a lenagyobb parasztság, ami admintól kitelhet.
  • Nagydög
    Nem tudom. Lehet, hogy csak erzekenyebb vagyok, de kurvara untam, hogy csak akkor tudtam megolni, ha nem nezett felem. Kulonben egy vetodes, egy gurulas, es pukk...

Mindenesetre en elkuldenem hozza szekrenyovics kollegankat accuracy noveles tanfolyamra.
  • mesor
    Ez érdekes mit művelt?
  • mesor
    Szerintem ő egy elég normális srác.
    Legalábbis amikor játszottam vele akkor az volt és semmi furcsát nem észleltem nála. Ha velem volt ha ellenem.
  • Nagydög
    Asszem en is bemutatok egy onbant. Az elobb szuk egy ora jatek alatt annyi fura tortenes esett, hogy gyanakvova valtam. Meg ugy latszik a szerverek is elfogynak, ahova erdemes jarni. Talan az 1.4 utan majd. Vagy majd a modok...
  • Pain4U
    Így belegondolva az előző hozzászólásod után tekintheted nyugodtan permanensnek.
  • Nagydög
    Erre a barni gyerekre figyeljetek oda kicsit. A mai napon egyszer sem vesztegetett ram egy rovid sorozatnal tobbet. Az mar aprosag, hogy csak guruloatfordulassal kozlekedik. A laba ala lottem srawval, de eppen hasra vetette magat, ugyhogy pont rafekudt a robbanasra. Aztan a szokasos ket golyos kivegzes.
  • Pain4U
    Én tettelek ki. Őszintén szólva nem volt túl nehéz a választás.
  • dronkZero
    Ez két mondat ám! Közte egy hajszálnyit már elkezdtem lenyugodni. :) Most már Buddha is megirigyelhetne.

Közben rájöttem, hogy lehet, hogy a "mennyi b*zi sznajper" megjegyzésem miatt kaptam autobannt, de figyelmeztetést pl nem láttam, és kb 2 percre rá tettek ki...
  • neménvoltam
    akkor meg azért mi? :D
  • mesor
    Kit küldtél el a kurva anyjába? :D