172102
  • mohus
    hát igen...lassan hasonlítasz a szépségkirálynőnkre:) nyelvészetileg

azé ma jó lelőttél a bokorban
  • mohus
    hi wolf....
    amit ma műveltél....

legközelebb viszem a kamerát és felveszem minden cselekedeted...:)
  • David2006
    ne basszá má:)
    miko megyünk tolni?:D
  • ERykk
    Én meg 1 napja nem aludtam mer van eredeti wowom
  • Me0w
    Visszavontam, ugyis csak sarga haromszog jarna erne, annyit kapnek mint egy rendes emberert ;)
  • HTS s3rg1nh00
    jó van,16 órája fennt vagyok,minden 2.betűm hibás,ne baxtass már:)))
    mellesleg MeOw hozta a formáját...és igaza van:))
    ja a fejem ne simogatsd,mert még félreértik itt egyesek
    (ugye shrek?:D)
    áááá MeOw postját törölték...pedig olyan faxán megmondta a tutit:D
    akkor VIP jog rulez:D
  • SigS
  • SigS
    two most common word is ->
    two most common words are

Inkabb angolkonyvet vegyel te is, ne bugglefieldet
  • HTS s3rg1nh00
    így van,pont az ellentéte az idézet(a lényeget tehát elbaxtam jól...):
    "The two most uncommon words in the hungarian language: please and thank you..."
  • HTS s3rg1nh00
    itt nem erről volt szó,hanem arról,h.egy ugyanolyan ember,mint akárki más idejön és kérdez valamit,ok...3000xre kérdezik,mit lehetne tenni,mit gondolsz miért vagyunk idegesek?mert józan paraszti ésszel elgondolva úgy hisszük,hogyha itt 50-100 ember ki tudott adni ennyi pénzt,akkor más is...
    vagy ha esetleg nem,akkor meg ott van minden FAQ-ba,nem véletlenül világít ott fönnt...erre bejön,kérdez(minden nap van belőlük vagy 3 legalább...),és még neki áll feljebb,hogy mi miért nem segítünk,bunkózik...tudod,ilyenkor azért az ember elgondolkozik egy kicsit...azon,miért forr fel az agyvize napi 3x ilyen bunkók miatt...
    mellesleg:nem anyu és apu intézi a dolgokat...az én pénzem van a gépben is,a játékot meg én vettem,ahogy minden másik játékomat(persze amit vettem...ritka nálam is...3-4 havonta talán 1et...),szóval ez most nem jött be...písz?sose volt más...
    egy másik fórumon az egyik ember aláírásában olvastam valamit,ami ha olyan lenne,nem lennénk velük ilyenek:(emlékezetből írom,tehát lehet,h.nem pontos:()
    "In the Hungarian language,the two most common word is:Please and Thank You."
  • Truck Driver001
    Beleszólnék ebbe az állandóan "vedd meg az eredit,mert miis megvettük" dologba.Tudod,csak felvilágosítás képpen nem kötekedés miatt,de nem hinném hogy mindenkinek telne több ezer HUF-ot kiadni egy darab cd-jért..Nem tudom,te már dolgozol?Vagy anyu és apu intézi a dolgokat?Lényegtelen.MONDOM,nem kötekedni akartam.

Peace.
  • HTS s3rg1nh00
    fakk...mvk bérletem vanigaz azzal se érek el a román határig,mondjuk ennyire remegő kézzel nem is szándékozom:)meglátszik,h.2 hétig nem bfeztem X( ma is jó szar voltam(további kommentjeidet mellőzd shrek)
  • schrank
    aztán mit érsz vele ha megkeresteted a BKV bérleteddel nem tud leutazni a román határhoz
  • HTS s3rg1nh00
    akkor én mehetnék ingyenfregnek
  • HTS s3rg1nh00
    még ő a rossz,amiért segíteni próbált,miközben mi megvettük itt a játékot,te meg basztál?jó lenne,ha egy kicsit magadba szállnál b+,mert megkerestetjük a címedet Janekkal,aztán csoportos házhoz vonulás lesz,és hidd el neked jobban fog fájni,mint egy köszönöm
  • JCSR Wolfguy
    Csak a jobbakat teszik ki a lámákat meg fragelik bár azt nemtom mennyien voltatok a szerveren...
  • crazyclone
    nah esztnemtuttam ééésss énsemlehetek oan kockafejuu okostojáás mint te okoskám
  • HTS s3rg1nh00
    de ha nincs aki őket lefragelje,akkor nekik sincs kit
    vagy akkor hajtóvadászat megy az ellen a 2 ember ellen?
  • JCSR Wolfguy
    Hmm szerintem nem a kört akarták megnyerni hanem el akarták kerülni hogy lefrageld őket :( mert ugye a public játékosok küzül csak 1 embert érdekel hogy ki fog nyerni...A commandert
  • HTS s3rg1nh00
    okosabb vagy mint hinnéd,ifjú padawan,de sokat kell még tanulnod,hogy ismerd az erőt és annak hatalmát
  • schrank
    én azt vettem kia aszavaiból hogy az ő csapatában csak ő maradt meg a komcsi
  • HTS s3rg1nh00
    az a lényeg,h."kicsit"korruptak az adminok,és kickelik a jobb pléyert...ezzel akarnak kört nyerni,érted már,lüke aladár?
  • schrank
    szerintem ezt a hsz-t nem csak én nem értem
  • Crem
    Ma a többen bementünk kicsit játszani a PIR klán serverére. Mivel jó szokása a az embereknek, hogy mindig az erősebb oldalra állnak, ezért szerencsésen egy oldalra kerültünk. Vagyis a kezdő játékosok táborát erősítettük!:)

Mikor 2 perc után beszoptak mindent, választottak egy igen kifinomult taktikát, hogy mégis ők nyerjenek!:DDDD
    A kommandert +magam még láttam....:DDD

Szánalamas azért 1-2 gyökér...
  • David2006
    LoL b+:)
  • HTS s3rg1nh00
    jar-jar binks,hogy pontosak legyünk:D
  • Swy
    jar-jar!!! :)
  • Me0w
    Faszkalap baratom, azert futtatod a bf2cdkeycheck-et, hogy a normal kotojelek nelkul beirt cdkeybol 1.3 kompatibilis kodot csinaljon. Magyaran az a jo, hogyha nem a cd kulcsot latod ott. De ilyen agyi kapacitasokkal inkabb tologasd a my computer ikonjat a desktopon.
  • Promi #91617
    "azo meg nincsa senki"

Neharagudj de majd lefordultam a szekrol.:)
    Errol a csillagok haborujabol a hosszufulu maki jut eszembe (nemtom mar hogy hivjak).
  • Swy
    ja kijön vagy két server azo meg nincsa senki!!

az egyik a pes kisztoly a másik nemtoom
    v.melyik ea hu ranked!!! Szval pl a lob-osok meg a jcsr-esek hol játszanak?
  • atomboy
    Komalom a turelmedet. :)
  • ERykk
    EA HU ...
  • crazyclone
    hmmm minnyaa eeldobom az agyam hiaba meek ráá a cdkeycsekkre nemlessz semmmi egy tizedmasodpercet jelez homokorat és kéésssz tudom nemkééne semmit csinajjon de ha kiléépek regeditbool és uujra be akkooo ujra aszta kétkiloométeres koodot iirja ergc-be persze eloote megvááltoztattam a szoveget uugyahogy az levan iirva de semmi mit lehet tenni azonkiivul hogy megvegyem az eredetit??? pliiz help!!!
  • Swy
    hol játszanak most a magyarok?? melyik szerveren??
    segítsetek!!
    nem találtam sehol senkit!!!
  • Promi #91611
  • Nagydög
    A ranked szerverek mind eredetiek. A nem rankedek vagy igen, vagy nem. Kifejezetten tort jatekhoz van egy Private ranked rendszer. Ennek nezz utanna!
    Az ASE-t felejtsd el, az 1.3-as patch ota nem kompatibilis a BF2-vel. A belso kereso turhetoen hasznalhato.
  • SigS
    Lesznek meg nagyobb furcsasagok is ha elkezdesz jatszani
  • Smithwarden
    hm ertem...

Akkor ezek szerint a szerverek amiket peldaul itt megtalaltam mind eredetis szerverek?: (hogy tudok amugy kulonbseget tenni koztuk?)

BF 2 Online Szerverek (web - game-monitor)

ASE-ban csak 2 magyar szervert mutat most nem 10+ -t, es hiaba irom be ezeket a weben talalt ip-ket a kedvencekbe, nem jelzi ki ezeket.

Kicsit olyan furcsa ez az egesz...
  • Me0w
    :)))))
  • Nagydög
    Gondoltam, en is kerdezek valami abszolut ide nem tartozo marhasagot.