172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hát igen...lassan hasonlítasz a szépségkirálynőnkre:) nyelvészetileg
azé ma jó lelőttél a bokorban -
hi wolf....
amit ma műveltél....
legközelebb viszem a kamerát és felveszem minden cselekedeted...:) -
David2006 #91644 ne basszá má:)
miko megyünk tolni?:D -
Én meg 1 napja nem aludtam mer van eredeti wowom
-
Visszavontam, ugyis csak sarga haromszog jarna erne, annyit kapnek mint egy rendes emberert ;) -
jó van,16 órája fennt vagyok,minden 2.betűm hibás,ne baxtass már:)))
mellesleg MeOw hozta a formáját...és igaza van:))
ja a fejem ne simogatsd,mert még félreértik itt egyesek
(ugye shrek?:D)
áááá MeOw postját törölték...pedig olyan faxán megmondta a tutit:D
akkor VIP jog rulez:D -
-
two most common word is ->
two most common words are
Inkabb angolkonyvet vegyel te is, ne bugglefieldet
-
így van,pont az ellentéte az idézet(a lényeget tehát elbaxtam jól...):
"The two most uncommon words in the hungarian language: please and thank you..." -
itt nem erről volt szó,hanem arról,h.egy ugyanolyan ember,mint akárki más idejön és kérdez valamit,ok...3000xre kérdezik,mit lehetne tenni,mit gondolsz miért vagyunk idegesek?mert józan paraszti ésszel elgondolva úgy hisszük,hogyha itt 50-100 ember ki tudott adni ennyi pénzt,akkor más is...
vagy ha esetleg nem,akkor meg ott van minden FAQ-ba,nem véletlenül világít ott fönnt...erre bejön,kérdez(minden nap van belőlük vagy 3 legalább...),és még neki áll feljebb,hogy mi miért nem segítünk,bunkózik...tudod,ilyenkor azért az ember elgondolkozik egy kicsit...azon,miért forr fel az agyvize napi 3x ilyen bunkók miatt...
mellesleg:nem anyu és apu intézi a dolgokat...az én pénzem van a gépben is,a játékot meg én vettem,ahogy minden másik játékomat(persze amit vettem...ritka nálam is...3-4 havonta talán 1et...),szóval ez most nem jött be...písz?sose volt más...
egy másik fórumon az egyik ember aláírásában olvastam valamit,ami ha olyan lenne,nem lennénk velük ilyenek:(emlékezetből írom,tehát lehet,h.nem pontos:()
"In the Hungarian language,the two most common word is:Please and Thank You." -
Beleszólnék ebbe az állandóan "vedd meg az eredit,mert miis megvettük" dologba.Tudod,csak felvilágosítás képpen nem kötekedés miatt,de nem hinném hogy mindenkinek telne több ezer HUF-ot kiadni egy darab cd-jért..Nem tudom,te már dolgozol?Vagy anyu és apu intézi a dolgokat?Lényegtelen.MONDOM,nem kötekedni akartam.
Peace. -
fakk...mvk bérletem van
igaz azzal se érek el a román határig,mondjuk ennyire remegő kézzel nem is szándékozom:)meglátszik,h.2 hétig nem bfeztem X( ma is jó szar voltam(további kommentjeidet mellőzd shrek
)
-
aztán mit érsz vele ha megkeresteted a BKV bérleteddel nem tud leutazni a román határhoz
-
akkor én mehetnék ingyenfregnek
-
még ő a rossz,amiért segíteni próbált,miközben mi megvettük itt a játékot,te meg basztál?jó lenne,ha egy kicsit magadba szállnál b+,mert megkerestetjük a címedet Janekkal,aztán csoportos házhoz vonulás lesz,és hidd el neked jobban fog fájni,mint egy köszönöm
-
Csak a jobbakat teszik ki a lámákat meg fragelik bár azt nemtom mennyien voltatok a szerveren... -
nah esztnemtuttam ééésss énsemlehetek oan kockafejuu okostojáás mint te okoskám 

-
de ha nincs aki őket lefragelje,akkor nekik sincs kit 
vagy akkor hajtóvadászat megy az ellen a 2 ember ellen?
-
Hmm szerintem nem a kört akarták megnyerni hanem el akarták kerülni hogy lefrageld őket :( mert ugye a public játékosok küzül csak 1 embert érdekel hogy ki fog nyerni...A commandert -
okosabb vagy mint hinnéd,ifjú padawan,de sokat kell még tanulnod,hogy ismerd az erőt és annak hatalmát 
-
én azt vettem kia aszavaiból hogy az ő csapatában csak ő maradt meg a komcsi
-
az a lényeg,h."kicsit"korruptak az adminok,és kickelik a jobb pléyert...ezzel akarnak kört nyerni,érted már,lüke aladár?
-
szerintem ezt a hsz-t nem csak én nem értem
-
Ma a többen bementünk kicsit játszani a PIR klán serverére. Mivel jó szokása a az embereknek, hogy mindig az erősebb oldalra állnak, ezért szerencsésen egy oldalra kerültünk. Vagyis a kezdő játékosok táborát erősítettük!:)
Mikor 2 perc után beszoptak mindent, választottak egy igen kifinomult taktikát, hogy mégis ők nyerjenek!:DDDD
A kommandert +magam még láttam....:DDD
Szánalamas azért 1-2 gyökér... -
David2006 #91621 LoL b+:) -
jar-jar binks,hogy pontosak legyünk:D -
jar-jar!!! :) -
Faszkalap baratom, azert futtatod a bf2cdkeycheck-et, hogy a normal kotojelek nelkul beirt cdkeybol 1.3 kompatibilis kodot csinaljon. Magyaran az a jo, hogyha nem a cd kulcsot latod ott. De ilyen agyi kapacitasokkal inkabb tologasd a my computer ikonjat a desktopon. -
"azo meg nincsa senki"
Neharagudj de majd lefordultam a szekrol.:)
Errol a csillagok haborujabol a hosszufulu maki jut eszembe (nemtom mar hogy hivjak). -
ja kijön vagy két server azo meg nincsa senki!!
az egyik a pes kisztoly a másik nemtoom
v.melyik ea hu ranked!!! Szval pl a lob-osok meg a jcsr-esek hol játszanak? -
Komalom a turelmedet. :) -
EA HU ... -
hmmm minnyaa eeldobom az agyam hiaba meek ráá a cdkeycsekkre nemlessz semmmi egy tizedmasodpercet jelez homokorat és kéésssz tudom nemkééne semmit csinajjon de ha kiléépek regeditbool és uujra be akkooo ujra aszta kétkiloométeres koodot iirja ergc-be persze eloote megvááltoztattam a szoveget uugyahogy az levan iirva de semmi mit lehet tenni azonkiivul hogy megvegyem az eredetit???
pliiz help!!!

-
hol játszanak most a magyarok?? melyik szerveren??
segítsetek!!
nem találtam sehol senkit!!!
-

-
Nagydög #91610 A ranked szerverek mind eredetiek. A nem rankedek vagy igen, vagy nem. Kifejezetten tort jatekhoz van egy Private ranked rendszer. Ennek nezz utanna!
Az ASE-t felejtsd el, az 1.3-as patch ota nem kompatibilis a BF2-vel. A belso kereso turhetoen hasznalhato. -
Lesznek meg nagyobb furcsasagok is ha elkezdesz jatszani
-
hm ertem...
Akkor ezek szerint a szerverek amiket peldaul itt megtalaltam mind eredetis szerverek?: (hogy tudok amugy kulonbseget tenni koztuk?)
BF 2 Online Szerverek (web - game-monitor)
ASE-ban csak 2 magyar szervert mutat most nem 10+ -t, es hiaba irom be ezeket a weben talalt ip-ket a kedvencekbe, nem jelzi ki ezeket.
Kicsit olyan furcsa ez az egesz... -
:))))) -
Nagydög #91606 Gondoltam, en is kerdezek valami abszolut ide nem tartozo marhasagot.