172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Birom az ilyen idiotakat, akik ugy hivnak masokat, hogy JCSR, vagy 'He FRX'. -
És mégegyszer sorry a tegnapi játékért csak hát elött 1 órát szeroztam a géppel mert folyton lefagyott.Szóval az alaphangulat már megvolt... -
Nagydög #91844 Pedig altalaban nem szoktam uvoltozni. -
Nah igen.Én és a BC...Aki ismer az tudja, hogy én nem szoktam magyar szerveren BC-zni.Meg azt hiszem, hogy nem is volt szükgünk arra, hogy BC-zzünk tegnap, mert wolfival ketten a kobrában elég halálos párost alkotunk...Szóval én nem BC-ztem és nem érdekel mit mondasz mert engem nem fogsz meggyőzni az ellenkezőjéről.Amikor meg meghaltunk a kobrával Shaggy haverod jött és had használjam azt a szót amit te, "körbefregelte" a TV tetejét.(amikor meg ezt szóvátették neki akkor azt mondta hogy warozás közben ezt szabad)Ezek után, meg a kicked után, plusz még azután hogy kétszer ledobott az asztalra(1.3 rulz!!!!), hirtelen felindulásból a MEC helivel lövöldöztünk a TV tetejénél.De hamar meguntam úgyhogy kiugrottam fregelni meg kobrát lopni.De hála a szovjet mérnöki zsenialitának, ami oly hatalmassá teremtette azt a helikoptert mint a kreml, kilapultam az oldalán.Nah utána felvett wolfi az alapon és mentünk vissza lövöldözni, én meg ismét lopni akartam.De mivel nagyon profi és skilles ejtőernyős vagyok melléugrottam a TV-toronynak szóval.Nah jöjjön egy-két kép amin rajta van a szótlanságotok.Az első kempelés után:
a második halálom után
Amikor harmadszor ugrottam mellé a toronynak(hiába kibaszott nagy láma vok 8D)
Ott voltam lenn kb 30 ticketet.
Majd sikerült ellopni a kobrát, de sajnos elvesztettem szóval a végén ismét gyalogolhattam...
Nah karkand.1 kört tök normálisan le tudtunk játszani, és szépen lepörgettük az ellenfelet.Amikor átkerültünk védekező oldalra, valami történhetett mert az ellenfél nem nagyon jött, szóval több ember elindult kempelni(de nem mi kezdtük) mivel mi a hegy felöli részt védtük,
de sajnos fokozatosan elindultunk előre és a bézeteken kötöttünk ki wolfival( de a másik oldalon már kb 5 perce benn voltak) szóval karkandon jogosan kickeltetek, de hozzáteszem hogy már nagyon ideges voltam miattatok(főleg sharqi) de tudom, hogy ez nem mentség szóval karkandon a kick jogos volt és sorry.Mind a két oldal csinált csúnya dolgokat.De sharqin nem BC-ztem és szerintem, ezt te is ugyan olyan jól tudod mint én... -
OculusDei #91842 hehh. dejó. van itt más is akinek nem csak a rakétavetőt jelent az rpg.
(mert hogy megnéztem azt az unalmas oldalt)
-
Te running, mer irod a weboldalon, hogy az ejdiendi draga? A third edition core PHja olyan 10$, a GM corebook olyan 18 dolcsi, es onnan mar csak az adott vilag bookjai vannak mondjuk Ravenloft, Dragonlance, Forgotten Realms. Mondjuk 10 dolcsi per konyv, az osszesen mondjuk 40 dollar, az majd 7 ezer forint :P -
n003 #91840 Ruming: kijavíthatnád az aláírásodban a huncup linkjét mert valamijjen 'dögunalom' oldal jelenik meg! :DD -
Igen igaz, "jó" magyar útjaink vannak...
-
Komoly a kép 

-
jah, csapattárs volt a drága...sajna igazából senki nem ismerte nagyon, aztán jólbenéztünk...de azzal a lendülettel ahogy ez kiderült (kb 1 hónapja), repült is a csapatból...ezvan :) -
jajjj.
-
Ja vazze! Majd kiszakadt a fülünk is. Emelem kalapom a hangerőd előtt.
-
hi
ha singleplayer servert indítok, h tom a ticket ratiot 200ról emelni? arra már rájöttem, h tom a botot számát növelni, csak a nagyobb csapathoz több "élet" kéne, mer hamar vége van a játéknak -
Nagydög #91833 Ize... A DR szerveren megy a BattleRecorder, de meg sosem sikerult letoltenem, mert mindig keson kapcsolok, es nem orizgetik mindorokke. Most idoben eszembe jutott, de Http errorral elhajt. -
Még ekkora birka csapatot,mint most van a gsbf.en!
-
Nagydög #91831 Esszel! Ilyenkor minden katyu ugyanakkora pocsolyanak latszik. -
Tegnap én is elnéztem 2 idiótát, hogy mit csinálnak. Miután kilöttem az összes lőszert,és még mindig ész nélkül, egy nyúl-pondró gyermekeként ugráltak, gondoltam inkább fotózok... Azt legalább el tudom lőni!:D
-
Üdv urak. Ma egy "jót" vezettem ebben a fa@a "száraz" időben motorral. 
-
azért járunk még mindig vissza
-
ugyanazok az emberek játszanának mindenhol csak más átfedésben jól összekverve:D -
OculusDei #91826 uhh... bocs ekkicsit elragadtak az indulatok.
tehát sorendben a következők kimaradtak:
-vel +fel
amerikai oldalon
-ahvarodat +haverodat
-foglalhatú -foglalható
a vesszőket meg tedd be ahova gondolod... -
n003 #91825 jahh és a fele nem fog tunni müxxeni mert a másik felében van a játékosállománya :)) .. tényleg lehet cb-n több klán égisze nyomulni? -
OculusDei #91824 nem barátom. de miután harmadszor robbantam vel shaggyvel felszállás közben a sárki mexikói oldalaán az azt hiszem teljesen lefedi a nem foglalható bázis támadását. amerikai szó nélkül tűrtük pölö a tévétorony "nagyon profi" körbefregelését helivel.
utána meg karkadon találtalak téged és farkaskölök ahvarodat MEDICként a nemfoglalható bázison. talán gyógyítani akartad az artyt.
ha ennyi játék utén se tudod akkor elmondom a kiskarika áthúzva egy bázis felett azt jelenti, hogy az nem foglalhatú. ne hasalj oda a zászlóhoz és ne is keress semmit odabent ha nem spec ops vagy mert így jársz. a szabály az szabály.
érdekes hogy rajtatok kívül ezt mindenki képes felfogni és jókat képes játszani. -
Nagydög #91823 De egyebkent meg normalis gyerok volt. Regebben is joparszor jatszottam vele, es ugy emlekszem, akkor emberi modon kozlekedett(vagy repulovel). -
Az egy faszlama, ne torodj vele. -
Haboskakajósat!
Némá van mán ienis hugy HEG?
kéne csinálni még legalább 20 klánt hogy a ladderek teli legyenek magyarokkal:D -
Nagydög #91820 Az is lehet, hogy csak hasznaltal egy olyan karaktersort a kerdesedben, ami rajta volt a tiltolistan.
Mas: A hasalva szokdecselo VB friss remenysege a mi Cram0 baratunk. Tegnap ugy anyaztam ra a voipban, hogy a tobbiek nem ertettek, mert berecsegett a hangerotol. Wakeen hasalt a partoldal aljaban, en meg fontrol elkezdtem szorni P90-el. Mesterloveszzel volt, es egy ures pisztollyal integetett felem. En fegyelmezett rovidsorozatokkal lottem, o pedig lelkes brekeles kozepette ujratoltotte a pisztolyat, es lelott. Ez alatt kb. 20-25 lovest adtam le ra olyan 25-30 meterrol. Kurvara johetne mar az 1.4! -
szvsz a PB hülyeségeket csinál mostanában...akit kéne azt nem fogja meg,de akit nem kéne/nem is csítel,azt igen...BJ játszott velünk több gyakon,és azért nem ment neki olyan überfaxán,h.csíteljen...na majd rákérdezünk,bár nemtom:S
hehe,nemrég játszottam TSH-n(The Slaughter House-24/7 wake),és voltunk kb.16-an,amcsi oldal kempelt 1 zászlót...és ez így ment az egész körben...elkeztünk tök normálisan kérdezősködni,h.mivan,mert volt olyan,h.a csapatból mindenki halott volt,de nem foglalták el a zászlót...mikor erre rákérdeztem,azonnal jött a kick,Watch Your Language indokkal
na ide se megyek többet...
-
Ismeros a neve. Mintha lattam parszor ezen a forumon. -
Valaki nem tudja miért nem érkezik meg az e-mail amiben a regisztrációs kód van bf.hu-ra?Mert így nem tudok regelni.1 hete próbáltam az nem jött meg tegnap ezért csináltam még kettőt egyet ismét freemail-os e-mail címre egyet meg hotmailosra de ma se jött meg.Nem tudja valaki hogy miért???? -
vaze'30 osztva 0,5-tel az 60...meg tíz akárhogy számolom 70..:D
mellesleg a nyelvörőket nézzétek meg:O nem rossz:D -
Hát pedig csúnyán köztük van a helyes, ha ott lenne a 25 meg is etted volna...
-
életem első nyári szünidős transzport járgánya 
-
nna azért ez mondjuk lol:
Ha 30-at elosztod 1/2-el, és hozzáadsz 10-et, mennyit kapsz ?
válaszok:
10, 35, 50, 70, 90.
asszem valaki kurvára tud számolni. :D -
Sorry rosszat linkeltem be -
HJany #91811
-
Azért ez se kispályás -
haxoror #91809 "ezek a válaszok nem csak a jelenlegi intelligenciádat árulják el, hanem a szerelmi életed jövőjét is"
-
HJany #91808 Öcsi fogja Csöpi csöcsét, Csöpi fogja Öcsi pöcsét; kemény volt a Csöpi csöcse, felállt tőle Öcsi pöcse. -
HJany #91807 mind hülyeség :) én csak a bárkásat rontottam el, azt hittem noé bárkája, ezért jelöltem :D