172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gyerekek azért azt is tehettem volna hogy nem szólok hozzáá és akkor nem lenne ennyi hozzászólás!!!Talán ez lett volna a legjobb
-

-
csak nehogy a robotod miatt a top1-es legyen a topic!:D -
Nagydög #92322 Nem. Csak program szegeny, de csak elesben tudom kiprobalni a szoveg formazast. Mostmar jo lesz, ugyhogy legkozelebb akkor jelentkezik, ha ujabb delikvens merul fel. -
n003 #92321 " istenítsetek engem "
hmmm mosmán értem mért került bele az inf maok közé a cult site :DDDD -
Dede.Majd jól elfenekelem

-
Az idézetek alapján így tett vagy nem így tett? :) -
Nagydög #92318 Bazzeg, Runing! Te nem olvasol? A roboton dolgozom. Ottesztol direkt elnezest kertem, hogy vele peldalozok. -
Be vagy szivva? -
Ez egy teszt volt! A szöveget amit írtam senki észre se vette!:DDDDDDDD
Na így kell egy csítet kimagyarázni!;) -
Szakadjatok már le ottesz megtalálásáról, ma már 5x rakták be, mindenki láthatta, megérthette, a faszomnak kell ezt ragozni a végtelenségig.
Ottesz majd beszél a klánjával, nyílván jutnak valamire és közölni is fogják ezt. Keressetek más koncot, istenítsetek engem, vagy nem tudom.
-
Nagydög #92313 Latom, Running mar mukodik koztisztasagilag. Koszi! -
n003 #92312 óké de azt nektek kell tisztáznotok egymással, de ottesz előbb határozottan állítja hogy klán tudtával.. aztán finomította arra hogy a saját butasága :(( -
nagyon... -
Kaif #92309 Kicsit? 
-
Kaif #92308 Olvastam a posztjait. Szép dolog, hogy dokumentálod a beírásait, bár az egyoldalú citátum nem valami elegáns dolog.
Tudod mit, idézek én is egyet: "JA ÉS NEM KELL FELTÉTELEZNI EZT MINDENKIRŐL!!!!!!!EZ AZ ÉN BAROMSÁGOM VOLT!!!!!"
Ebből pedig azt a legkézenfekvőbb feltételezni, hogy rajta kívül a klánon belül senki nem tudott róla.
Nagyon nem szép dolog a prekoncepció.
Bevallom őszintén, nekem héha olyan érzésem volt, hogy az idézett illető néha királyi többesbe váltott át. Én ugyanis rettentő naiv ember vagyok, és azt feltételezem róla, hogy az én nevemben (értsd: a klán többi tagja nevében) nem beszél/ír a megkérdezésem(ünk) nélkül. Amennyiben mégis így tett, azért is fog kapni az egyebeken kívül. -
Nagydög #92307 Mar csak a sortoreseket kell rendberaknom, es mukodokepes lesz.
Mar bocs, Ottesz, hogy veled peldalozok. -
Jo nagy a lokharitoja... -
n003 #92305 modjuk hogy nem fog meg a pb írtok rá egy progit ... letöltitek a köv csítet - próba - kell progi/nem kell progi ... letölt köv csít stb ... és elkezdtétek ugyanazt a szélmalomharcot mint a pb! csak esteleg annyi a különbség hogy ti csak a bf2-re csináltok anticsít progit(kat??!) , a pb-nek meg van vagy tizen-huszonakárhány játék -
Tessék!Lehet mutatni az asszonynak otthon! 
Sok sörrel jöttök ezért nekem
-
sgiman #92303 Kiserlet:
Mai fogásunk:
PsB:5248 V008BC4FB <<DRAGON>>ottesz 88.209.206.106 MD5TOOL #9002 (jailbait.dll)
-
sgiman #92302 harcmezo2 rulez -
Na és ez a csodaprogram csak a saját szervereteken futott volna ?? vagy isten hírével tölthette volna le minden admin és rakhatta volna fel a saját klán szerverére a PB helyett ?? Bár erősen kétlem hogy más is felrakta volna a jól bevált PB helyett!
-
n003 #92300 tudod ezért baj az ha egy klános csítel :(( egy kicsit besározódik a klán is ... -
"látott-e engem cheaternek"
Ez a tényen nem változtatt! Kipróbáltad pb megfogott így jártál lehet magyarázni a bizonyítványt akárhogy.
#92298-re:
Én értem. Szal' végülis a klánod beleegyezésével próbáltad ki a cheatet úgy ahogy n00b kolléga leírta. -
Erra annyit reagálnék hogy nem a cheat használatát hanem 1 program készítését!!! -
Húúú, micsoda tüdeje van!! 
őőő izé, mit rakott fel, nem csúnya MEC és USMC emberkék rohangáltak hanem királykisasszonkák, csipkebugyiban ?? 
-
Ha olvastad otesz postjait akkor láthatad miket írt de idézem:
"Ez nem kifogás!!!!!EZ A TÉNY!!!!De beszéltem más klánnal is hogy mi ilyet szeretnénk csinálni!!!Ha használni szerettük volna akkor titokban tartjuk!!!"
"Ezt azért tettem föl mert ki van a tökünk a sok cheaertől és szerettünk volna 1 programot csinálni a cheat ellen és ezért följöttem a ranked szerverre,hogy látja-e a PB,mivel nem engedi a játék ezt a módot ezért nem kellett csinálni semmi progit"
Ebből a legkézenfekvőbb arra következtetni, hogy ezt a klánotokon belül agyalták ki. (+ egy másik titokzatos klán) -
Köszönöm a válaszod de a korom 28év.Én nem értem az embereket.Sokat waroztam klánnal de mondja már meg valaki hogy látott-e engem cheaternek(PL.nyomtam a fejeseket,hátbaszurkáltam valakiket,kiugrottam a fal mögül és egyből lőttem) -
Hi!
Nahh... Én is megbuktam a PB-nál!:((
Nem akarok magyarázkodni, tudomásom nélkül felrakott a hugom egy csalást...
Kipróbálni nem volt időm....
Itt ez a szemét...
bf talin ne engem bántsatok!:P
[apro]:)) -
Kaif #92294 Igen kedves mindenki! Kedves érintettek és érintetlenek!
Ha jól emlékszem, már pedig nem nagyon szoktam jól emlékezni, ez az első alkalom, hogy szerény, csendes és halk hangomat merészelem hallatni ezen a számomra amúgy kedves kis topikon. Remélem, ezért nem dobtok vérengző mókusok elé...
Kedves Noob! Mint a DRAGON klán félig-meddig tiszteletbeli tagja merem megszólítani becses személyed ebben az ügyben, aminek a szélárnyéka engem is érint egy cseppet. Mint már lassan 6-7 éve FPS-ez(get)ő ember, teljes mértékben egyetértek a #92291 sorszámon megejtett megindító beszédeddel.
Az egyel későbbivel már van némi nemű problémám. Mindösszesen arra kérnélek így négyszemközt (nagy nyilvánosság előtt meg nem tenném ugye), hogy magának a klánnak a gerincességét ne vondd kétségbe. Természetesen, isten adta demokratikus jogod, hogy ezt tedd, nem tagadom. Csak halkan megjegyzem: történelmi események egész sorozata mutatta meg azt, hogy a kollektív bűnösség elve nem valami szép dolog.
Persze a tiéddel amúgy teljesen megegyező privát véleményem ottesszel is közölni fogom alkalomadtán
„főleg úgy hogy a klánod (meg esetleg egy másik?!) beleegyezésével csíteltél”
- Ezzel a kijelentéseddel nem kívánok vitatkozni. Abszolút kinyilatkoztatások nem szokták viták alapját képezni.
Úgy látszik, te többet tudsz a klánunk tagjainál is erről az esetről...
Salem Aleikum, testvéreim. -
killer47 #92293 A BFmester klán szerverének ip címe: 86.101.55.105 port:16567 -
n003 #92292 ja és még valamit felőlem nemkell kilépned a klánodból főleg úgy hogy a klánod (meg esetleg egy másik?!) beleegyezésével csíteltél ... minden vagy semmi alapon vagy ne lépjél ki vagy van a klánodban annyi gerinc hogy együtt, mindanyian bűnhődjetek ne csak egyetlen ember -
n003 #92291 hmmm
Ottesz és mindenki más:
kicsit elkeserítő hogy néha, értelmes emberkék mennyire nagy baromságot bírnak elkövetni. sajnos nem első eset hogy egyesek hűbele balázs módjára próbálkoznak saját szakállukra ahelyett hogy esetleg náluknál tapasztaltabb emberkéktől kérdeznének és körül járnák a témát mielőtt lépnének. voltak akik csak simán kíváncsiak voltak hogy működik és most megjelent a tizenéves öntudatával valaki(k!!) hogy megváltsa(k) a világot.
- valaki csak kíváncsi?: simán kilehet próbálni valamelyik war szerveren kikapcsolt pb mellett és kivan elégítve az illető, a bebukás legkisebb veszélye nélkül
- kívácsi hogy az adott csítet megfogja-e a pb?: (önjelölt teszter?!) ööö ... miért is? mert ha nem akkor szabad a pálya public-on?!
- zavarja hogy sokan csítelnek és tenni akar ellene?: először tedd fel a kérdést maganak - miért is kell ez neked, nem jó a pb? háát nem vagyok programozó de szerintem nincs nagy baj a pb-vel max elavult az adatbázis/algoritmus ami alapján a csíteket keresi, de megsúgom hogy ez mindig is így lesz amigcsak világszerte sokan jáccanak egy játékkal
és Ottesz nem bántani akarlak de szerintem mindegyes jelentősebb klánból tudnék neked mondani programozót akinek több programozói tapasztalata van mint ahány éves vagy ... naggyából ennyit erről :)) -
j4n3k #92290 DRAGON-ban van :) -
HJany #92289 Ottesz: legalább bannolták a cd kulcsodat?:) -
HJany #92288 Lehet hogy köcsög a stílusom, de legalább nem csítelek :) -
hali ha még olvasod nem tudom mi a ráció de van akinél ez oldotta meg és szoftveresen is állíthatod csak ha ezzel játszol. Amúgy meg mondjuk egy 9600akárminél amúgy is mind1 az AGP 4 vagy 8. Persze nem tudom milyen kártyád van -
-
Sárkány ?