172102
  • Danee
    na most huzz innen a picsába! idősebb vagy nálam, de ne beszélj igy kb 100 emberrel, akiknek fele idősebb és intelligensebb nállad!
  • Deqwator
    kár hogy csak képeket láttál.
  • dronkZero
    Ahhoz képest viszont az intelligenciád eléggé kevéske...
  • oniel
    na akkor mellébasztál mert én meg 34 éves vagyok!!!!
    láttam én a jcr képeket meg az egyébb csapatok képét ugyhogy tudom miről beszélek!!!!
  • neménvoltam
    osztezmi?
  • Deqwator
    a napokba sokszor elhangzott hogy ez a topic nem CHAT! ugyhogy a "beszólásaidat" ne külön mondatokba küld el! THX!
  • dronkZero
    Na, most sajnálom, hogy nem szemtől szemben beszlgetünk...
  • HTS s3rg1nh00
    jól van,köszönjük a segítségedet,de mostmár ELÉG...
    ez nem cset b+,hanem fórum,kéretik a lehető legtöbb dolgot egy postba írni...
    mellesleg nemtom miért szólsz be itt olyanoknak,akik még neked is az apád lehetnének,nem csak nekem...hidd el,itt nem pisisek játszanak,pl.a coRDHA klán átlagéletkora 27-28 év,jobb ha belegondolsz,mert a többiek sem sokkal fiatalabbak(max.1-2 évvel,ha azok egyáltalán...)
    most akkor talán menj fel a GS.bf2-re,és nézd meg hogy játszik a sok "pisis"
  • Deqwator
    én nagyívbe leszarom a rangot!És nem játszom olyan sokat hogy agyamra menjen a játék!!!
  • oniel
    ez a ZERO SEVENT cavalry ez valami szekta????
  • oniel
    ez a
  • dronkZero
    Nos, a tanárok pénzt kapnak azért, hogy okítsák a gyerekeket, mellesleg eléggé elhivatottak a szakmájuk iránt. Eléggé naiv, sőt, inkább kissé elmebeteg dolog elvárni ezt itt.
  • oniel
    akkor oszolj fiam!!!!
    talán igy megérted!
  • oniel
    te milyen ranggal vagy hogy pihenj t vezényelsz????
    utoljára a katonaságban hallotam ilyet!
    neked agyadra ment a játék!!!javaslom keressd fel az orvosodat!(most még ingyenes):))
  • dronkZero
    Asszem az itteniek 95%-a már magasról, ívben szarik a rangokra meg a plecsnikre, szal ezzel nagyon mellélőttél.
  • oniel
    utcán nem szoktam ismerkedni!
    nameg a pisisekkel nem állok szoba!!!
  • dronkZero
    Nem kell ezzel fáradoznunk, megteszed te helyettünk... :P :D
  • Deqwator
    ok ,mostmár pihenhetsz!!!
  • atomboy
    Utcan is igy beszelsz?
  • oniel
    hude sokan lettetek!! a 3 csillag az mit jelent nálad ?? -21 celsius fok????:)))
  • oniel
    én azt mondom nektek a rangot amit kaptatok a játék során azt ha kimentek az utcára azért vegyétek LE !!!!!!
  • Me0w
    Sajnos te ugy is jatszol ahogy irsz...
  • SigS
    "de nem olvasni kell jol tudni, hanem játszani."

Okos vagy, 2-es, leulhetsz...
  • ZOLCHI
    +b
  • ZOLCHI
    "és tudod mostmár az internetes alapműveltség hozzátartozik az értelmes emberhez. "
    Nekem kb 1 éve van netem és az elején én sem tudtam mi az a FAQ.
    Ennek ellenére nem éreztem magam hülyének.
    Valahol mindenkinek el kell kezdeni.
    Vagy írjuk a bannerba,hogy "kezdöknek kívül tágasab" ?
  • PBulldog
    na mind1 akkor én mentem by all
  • PBulldog
    Hy All Már megint!!!

Most nemtom hogy mi az isten van hogy velem van a baj vagy a játékal de most felraktam az 1.03 patchet és 4 másodperc fekete képernyő és visszavissz az asztalra mi lehet a gond?

• item
    "én azt mondom nektek a rangot amit kaptatok a játék során azt ha kimentek az utcára azért vegyétek LE !!!!!!"

Levesszük hidd el, itt senkinek sincs nagy arca, persze előfordúlnak kivételek , bár erről nem tehetünk! Ezek az emberek jönnek és mennek, nyomuk sem marad.
  • item
    "na csak még annyit,hogy ha iskolába jársz akkor lehet ,hogy tanár sem kellene, mert adnak neked egy FAQ t oszt kész mehetsz haza."

Nem már nem járok iskolába, jártam eleget, és tudod mostmár az internetes alapműveltség hozzátartozik az értelmes emberhez. Vagyis aki netezik és jobban elmereng a netes életben, az legyen tisztában azzal hogy mit jelent a "FAQ"

"ja és már warezzal sem foglalkoztok ,milyen kényelmesek lettünk!!"

Nem,ez nem a kényelemről szól, hanem arról hogy ne szivasd agyon magadat!

• oniel
    én azt mondom nektek a rangot amit kaptatok a játék során azt ha kimentek az utcára azért vegyétek LE !!!!!!
    igy helyes, bocsi!
  • oniel
    én azt mondom nektek a rangot amit kaptatok a játék során azt ha kimentek az utcára azért vegyétek ki!!!!!!
    mert ez csak egy játék!!!!
  • oniel
    akkor nem tudsz olvassni, ő a játékre gondolta!
    és most miért kell kigunyolni??????
    és miért kell nevetségesé tenni????
  • Kovács legény
    miért kéne crack hozzá? itt senki nemrakott fel olyat és mégis megy...
  • oniel
    és mihezz nincs kedvetek még?????
  • oniel
    na csak még annyit,hogy ha iskolába jársz akkor lehet ,hogy tanár sem kellene, mert adnak neked egy FAQ t oszt kész mehetsz haza.
    a tanár meg magyaráza el valahol otthon a tananyagot!!

ja és már warezzal sem foglalkoztok ,milyen kényelmesek lettünk!!

• PBulldog
    köszi mégegyzser a segitcséget

csá
  • item
    "de te sem ugy születtél ,hogy már 4 honaposan egyedül ültél a BILLIN!!!
    vagy 6 honapos állva fogtad a fütsköst oszt ugy pisiltél!!"

Nem tényleg nem, de olvasni még tudok, ahogy DummyBoy is leírta egész érthetően.

Warezos dolgokkal meg nem foglalkozunk,ezt a lányok alatt olvasható értelmes szöveg is tanusítja.
  • oniel
    hát erre már nem tudok neked válaszolni.sajnos!

ugyanis még sosem játszotam a vietnámal.
    de keresőbe ird be vietnam forum oszt hátha lők ki valamit!

na csá!

• oniel
    hát amilyen fiatal emberek járnak a serverekre lehet hogy még csak most tanulják.
    (az olvasást)
    de nem olvasni kell jol tudni, hanem játszani.
    tudnék egy pár nevet neked mondanni, akiknek még a tojáshéj a segükön ,de ugy nyomják hogy ............
    de a FAQ eddig nem igy volt!
    csak mostanában került igy kiirásra hogy "MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATT IDE"
    lehet hogy pont azért mert fiatalodunk!
    javaslom ha az egyik nő mellére kellene katintani azt rögötn mindenki megtalálná!!!
    persze tisztelett a kivételnek!!
  • PBulldog
    jaj tényleg még egy kérdés ha nem nagy gond tudom hogy ez a fórum b2 röl szol de hogy hol kell beírni a B vietnamba a cd kulcsot mert ha be akarok lépni egy szerverbe mindig ez a problémája

köszi mégegyszer előre is