172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
most legalább olyan népszerű leszel itt,mint én! 
-
uwu #92780 Jó hogy tegnap jött ez az oniel gyerek. 

Kíváncsi vagyok, ma ki fogja szórakoztatni a társaságot.
Egyébként a GSbf2-n igazán lehetne még pár pálya, ugyanazon a három mapon játszani...
Tegnap többször is le kellett lépnem kecseg külföldiekkel játszani, mert többször is rám jött a hányinger a abban a három városkában. -
Botok ellen is ki tudod probalni.
Itt szinte mindenkinek eredeti a jetek, warezzal nem foglalkozunk. -
Tudna valaki mondani tört servert? Ha van magyart, mert kipróbálnám a játékot mielőtt pénzt, adok ki érte. -
basszer a kettőskereszt lemaradt...a régi énektanár hogy szidna rögtön,Gajdi mama 
hiába,reggel fél 9kor nem vagyok formában:) -
a aki máshol baszott be?[ravasz1] -
VeNYLaci #92775 A VéNY klán 12vs12 conquest ellenfelet keres vasárnap estére. A mi mapunk Fushee Pass lenne. -
j4n3k #92774 Patch kedden? -
KABBE!!!! Itt ríttok hogy holnap reggel meló??? Én akkor hagyom abba!!!
Tömindegy ... aki holnaptól nem iszik folyamatsoan 3 napig azis :)
Képek lesznek??? -
jameg kicsit ciki hogy már ilyenkor lépnem kellett csapattaliról, kötsög reggeli hatvani meló :(
piroslógósok közül aki ma nem b@sdzott be emberségesen az érezzte maghát lebszva :) -
há ha nemlennék checkpointon, most megkérdeném, hogy jóe a mélytorokteknikád, de mivel perpill nincs igényem a szolgáltatásodra, ezé remélem, hogy lengőborda kivételről már gondoskodtál, hogy tudj magadon gyakorolni kicsiszivem :D -
Ez az egész EA/Dice bagázs elmehet a jó édes ***** any***! Mi ez a susmogás, ferdítés, mellébeszélés? Valamilyen angol fórum eldugott hozzászolásában a "majd pénteken meglepő bejelentést teszünk" utána meg az EA Spain oldalán (talán lesz egy új Hombre faj benne taco fegyverrel vagy mi?) egy bejelentés? Ezt érdemlik a rajongók/vásárlók? Szánalmas már ez az egész nagyon, jövő héten Bf 2142 teszt remélem ott is ilyen támogatás lesz mint ennél... 4 hónap telt el lassan az ÁTKOZOTT 1.3 óta és ilyenekkel szúrják ki a szemünket, claymore szőnyeget a genyáknak (már elnézést, de itt lassan direkt szemenköpés esete forog fenn)
"- Need artilery to the Dice Hq sir"
"- Affirmitive, arty is on it's way"
"-Mission accomplished, the traitors has been eliminated" -
1.4 jövő héten kedden. -
én is így teszek,mert még mindig semmi hír...na akkor majd hónap reggel meglássuk:)
jó8:) -
Na jóccakát mindenkinek,elteszem magam holnapra!
Aztán elvileg jön az 1.4 es pöcs. -
"Euró Izom" nevű misszijó 
szvsz ez nagyobb fasság mint a miniimidzses mert azt én se nem tudom hogy mi az a démontúsz
-

-
Szevasztok ovisok!:)
Látom megint lemaradtam a buliról!
oniel azt mondod láttál képeket a csapatokról?
Na és melyikekről? Olyan kíváncsi lennék melyik volt az a csapat amelyiknek az átlagéletkora nem éri el a 20 évet. De tényleg!
Agyunkra ment a játék?
Ez egyértelmű azért vagyunk itt sőt már az utcán is AK-val a kezünkben járunk, a rangot amit kapunk a játékban azt meg felvarjuk a vállunkra, hogy mindenki lássa! A nickünket meg a homlokunkra tetováltatjuk, hogy azzal is tisztában legyen mindenki.
34 évés pfff... persze én meg a Dalai Láma 56. reinkarnációja vagyok! :) -
"Szerintetek az az oniel van itt, aki wiwien is van? mert akkor megpróbálo mmegkeresni a címét :)"
WIWIEN...ez a barátnőd neve vagy az új társkereső, ahol csak téged szerepeltetnek?
-
nah várom a privit... -
Én nagyon régóta nem jáccok onlájn ... majd ha kijön az 1.4 ...
Addigis elővettem pár másfajta single gamét, amit már rég ki akartam próbálni, Leányzó meg legalább torrentezhet éjjel nappal :) -
neménvoltam #92758 sztem mindenki azt várja:) legalábbis én nem játszom már addig amíg ki nem jön, bár nem is nagyon lesz időm mert holnap sziget jeee -
mára valami bejelentést ígértek,ha minden igaz...én is épp most néztem,de még nem hírezték:(az a fránya időeltolódás... -
Nemtudjátok kijön a 1.4 es? -
Lattunk mi mar karon varjut.:)) -
shrekkel vigyázni kell...agresszív,pedofil és még sorolhatnám 
mellesleg meg semmi gáz nem volt,csak kicsit felpörgettétek a topicot,és az jó(lassan 100k:D) -
neménvoltam #92752 Az utolsó támadó(?) hozzászólás és a visszafogott értelmes hozzászólás között 34 perc telt el... kérdés, hogy mi zajlott le az illetőben ez alatt az időszak alatt. Ha az illető 34 éves akkor elég hihetetlen hogy egy adott rossz nap után itt töltse ki haragját, bár lehet, hogy aztán pár cigi + egy sör után higgadt értelmes ember módjára visszajön békülő szándékkal. Ezzel nem első sorban egy adott személyre akartam célozni, hanem az internet személyiségekre kiható furcsaságaira. -
miért nem játszol??? -
Najo, megyek a hatterbe, es varom az 1.4-t. -
nem! nem!
egyszer nagyon régen már voltam itt ,de akkor is rögtön leanyáztak pedig semmit sem csináltam.azt hiszem shrank volt!azota inkább kerültem a forumot!
de láttam hogy sokkan voltak igy hogy nemtetszésüket nyilvánitotak a baner relésekkel kapcsolatba!
-
na akkor beszéljünk másrol!
a multkor téma volt ,hogy ha nincs fegyelem a magyar serveren akkor az nem jo!
valaki mondta is hogy miota nagyobb a fegyelem azota többen játszanak!
külföldiek is.
ez szerintem jo! -
Deqwator #92747 írd le inkább privibe azt nem lesz gond;) -
j4n3k #92746 Ebből már kinőttem szerencsére :) -
neménvoltam #92744 én nem értem az emberek ilyen irányú hangulatváltozásait
-
j4n3k #92743 Te tuti 12 élves vagy, azok csinálják ezt:) -
j4n3k #92742 így olyan kicsinek tűnik a karkand :) -
Szolok nagyanyamnak csapasson sgre :D -
arról meg ne is beszéljünk,mivan ha valaki annyira antiszoc,h.nincs se iwiw-e,se myvip-je...:D
én pont ilyen lennék:) -
j4n3k #92738 Sharqi peninsulát átkéne nevezni heartnak :). ha valaqki rájön miért azt megdícsérem :P -
j4n3k #92737 Akkor írok én is valami "csúnyát" aztán csámcsogtok rajta 10percet oszt csá :)